סופשבוע טוב ומבורך לכולם

שלום לכולם. אני מחפש את האנשים האלו דחוף!!!!

ליאורה ביבס, אבי מזרחי, בועז (העובד של אבי מזרחי) כל מי שיודע פרטים עליהם אשמח לקבל במייל [email protected] כדי שלא תחשבו שאני איזה "טרול" אז דעו לכם שאני חלמתי אתמול עליהם ודיברנו (כמובן תוך כדי חלום) . הייתי בעבר יהודי משיחי בקהילת "אדוניי רועי" בהנהלתו של אבי מזרחי. יש לי אומנם את המס' טלפון של אבי רק שהמס' הזה הוא ישן למדיי. אשמח אם תוכלו בבקשה לעזור לי למצוא אותם. תודה יחזקאל

אני בכוונה פותח שרשור נוסף ואבקש מאוד ש,

אם אפחד מכם לא מאמין לי שהייתי בעבר בקהילה של אבי מזרחי הוא יותר ממוזמן ליצור איתי קשר . ואני מאוד מבקש שתפסיקו ללגלג עליי במיוחד שאתם לא מכירים אותי. נכון שאני לא רודף אחר הכבוד אבל זה ממש לא יפה ללגלג על אחרים בזמן זה שאנחנו לא מכירים אותם. מאוד חiרה לי שאתם אוהבים ישר ללגלג על אחרים בלי לדעת מה מצבם האמיתי או בלי לבדוק את אמיתותם של דברים. מה שכתבתי על זה שחלמתי עליהם וחלק מכם אמר "למה לא ביקשת את הכתובת?" האם אתם חושבים שכך ישוע המשיח היה רוצה שאתם תכתבו?! אני לא חושב כך ותתקנו אותי אם אני לא טועה. כשאדם זר בא אליכם במפתיע ושואל שאלות מסויימות, אז לפי דעתי אתם צריכים לענות בצורה עיניינית בלבד בלי כל מיני "קישקושי מוח". אני מאוד מקווה שהברתי את את עצמי מספיק טוב. ואם יש לכם שאלות אז אני מוכן בכיף לענות לכם . אבל בבקשה בלי לפגוע. שאלוהים יברך את כולנו יחזקאל

ד ר א ל

New member
אולי יש בכך טעם לפגם? יתכן שהם לא מעוניינים

להמצא? ואולי אתה אדם שרוצה להתנכל לאותם אנשים? בכל אופן, לבטח יש איזה "הנהלת גג" לארגוני יהודים משיחיים? שם לא יודעים?

אלו שלגלגו אינם מאמינים בישוע

ירושלמי, ספר קצת על עצמך...איך הגעת לאמונה ואם עזבת למה?

מאמינים מאמינים

קצת מבולבלים לא קשה להבין אותם, אבל יבוא היום והשעה שהם יראו שאמת יש רק אחת. מעבר לכל התורות, הפילוסופיות ושאר הרעיונות הנאורים של האדם ישוע המשיח בן-אלוהים כל יום עלינו להתפלל, שיפתח את הלב ואת העיניים לאלו שאינם רואים והכי חשוב שיסלח לאלה שאינם מקבלים אותו, זה ממש חשוב

תשובה ועוד

שלום לך . הסיפור שלי מתחיל משהו כמו לפני כ 10-12 שנים . הייתה לי בעיה עם משפחתי ולא היה לי כסף (היה לי חבר ילדות שהתנצר תמורת כסף) אז החלטתי שאני רוצה להתנצר אפילו למראית עין העיקר שאני אקבל מהם כסף. וכך הגעתי באחד הימים למקום שנקרא "עדי יהוה" בת"א. הם אמרו לי שהם לא מתעסקים בזה אלא יש ברח' פרישמן חנות/גלריה שנקראת דוגית. אמרו לי , לך לשם והם אולי יוכלו לעזור לך. אני לא אשכח לעולמים את אותו יום. היה באותו יום, יום חם ולח ורצתי לשם כמו איזה מטורף על השכל :) כ"כ רציתי כסף עד שלא שמתי את ליבי לכך שאני הולך להרוס את חיי ואת חיי משפחתי. כשהגעתי לשם, בסביבות אחה"צ היו שם כמה חבר'ה מיד-לאחים ששאלו אותי למה אתה נכנס לכאן הרי זה המסיון ומסוכן פה! אמרתי להם שיעזבו אותי בשקט וכי אני רוצה להתנצר כדי לקבל מהם כסף. וכך אני נכנס אליהם ואני ישר פוגש את אבי מזרחי וחבר שלו בועז, ואני אומר להם שאני רוצה להתנצר (כמובן שלא אמרתי להם שבאתי להתנצר כדי לקבל מהם כסף) . הם ישר אמרו לי שהם לא מנצרים את אפחד ואז הם התחילו לדבר איתי על כל מיני דברים על הדת ועל היהדות (בגלל שלא הייתי כ"כ בקי בדברים האלו אז הם "עלו עליי") ואני אמרתי להם אני לא כ"כ מבין בדברים האלו ולא כ"כ בא לי לשמוע על זה כי זה לא כ"כ מעניין אותי. טוב ומשם הם שאלו שאלות יותר אישיות. כמו האם אתה עובד? ומה אתה עושה בחיים? מה היחס שלך לדת? האם אתה גר אצל הוריך? וכל מיני כאלו שאלות. אמרתי להם (לאבי ולבועז), שעבדתי באיזה שהוא מקום והבוס העיף אותי לאלף עזאזל בגלל שהרסתי לו איזה מכונה ששווה כ 15000 ש"ח באותו יום שהוא קנה אותו. אבי שאל אותי אם הייתי מאוד רוצה לחזור לאותו מקום עבודה. אמרתי בוודאי שכן ! אז הוא אמר לי, אם ישוע ייתן לך את העבודה ההיא בחזרה , האם תיהיה מוכן לקבל את ישוע לחיים שלך? אמרתי לו שאני יהיה מוכן לקבל אותו לחיים שלי (כמובן שאני לא האמנתי לא לאבי ולא לקשקושים שלו) אבל עשיתי כמתבקש. אותו יום היה יום שני ונשבעתי לאבי על הנ"ל בשעה 17:00 בדיוק אבי אמר לי "בוא נפגש בעוד שבוע מהיום אצלי במשרד ונלמד קצת תנ"ך. אמרתי לו שאין לי בעיה. טוב, ואז זה קרה, אנחנו לומדים במשרד של אבי , ואז אני מקבל שיחת טלפון מאודי (הבוס) ואודי אומר/שואל האם יש מצב שאני יחזור בחזרה לעבודה.... הייתי בשוק ! אמרתי לעצמי זה לא יכול להיות דבר כזה. הרי לא אמרתי לאף אחד איפה עבדתי ואצל מי. אז איך לעזאזל הוא ידע להתקשר אליי כ5 דקות לפני סןף הזמן שנשבעתי ביני לבין אבי ? את האמת ? עד היום אין לי מושג ! וכמובן שישר אבי ובועז מסתכלים עליי ושואלים אותי מה קרה ,אז סיפרתי להם וישר הרמתי את ידיי וכך קיבלתי למעשה את ישוע לחיי. זה אחד הדברים הטובים שאני זוכר כשעוד לא הייתי משיחי אני לא רוצה להעלות אותך בעוד פרטים כי אני יכול למלא "המווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן דפים ואין לי כוח לזה" שלך יחזקאל

../images/Emo12.gifWOW מדהים , פשוט מדהים..

ורגע, אז איך עכשיו? אתה משתייך לעדי יהוה או שעזבת ? כי לפי מה שהבנתי עזבת? או שאולי אני טועה? ואם עזבת? אז מהי אמונתך היום?

מאוד מחמיא לי

כמה דברים: 1. לא כ"כ נוח לי לספר על העבר שלי מסיבות ששמורות איתי. 2. ובאמת לא משנה איפה אני היום באמונה כי האמונה צריכה לבוא מבפנים ולא שמישהו אחר יגיד לך מה לעשות. 3. אני היום נמצא במקום שלא הייתי רוצה להמשיך להיות שם , אבל מה לעשות שלא כל מה שרוצים מקבלים? :) 4. אני אף פעם לא הייתי שייך לעדי יהוה 5. למה את חושבת שעזבתי? 6. האמונה שלי היום היא מאוד לא מוגדרת אצלי כדבר מובן.. אולי זה בגלל שאין לי איפה להיות ואיפה שאני נמצא בו היום זה לא מה שהכי רציתי אבל אין מה לעשות בנדון אלא אם יהיה לי מקום איפה להיות. אני מאוד מקווה הסברתי מספיק טוב. אגב יש כאן חבר'ה מבית שמש? שלך יחזקאל

מה ככה באמצע?

עוד לא הספקתי לגמור את הפופקורן והשתייה...
ספר בבקשה על דברים טובים נוספים שהאדון עשה... ואם עזבת למה עזבת...?

../images/Emo140.gifישמע יחזקאל אמרת??

בסדר מותר לבן אדם ל"| התנדנד"|, וגם מותר לך וזכותך שלא לתף אותנו, אני התכוונתי, לשאול ובכנות??? אחרי הכל עדיין אתה מאמין בישוע? או משהו קרה ? וחזרת בך? בקיצור, שאלתי בגדול במה אתה מאמין? אבל אתה לא ממש רוצה לשתף? או אולי לא יודע ? שגם זה לגיטימי,,,הכל בסדר, מה שתגיד.

מה אני יעשה איתך? :)

בסדר מותר לבן אדם ל"| התנדנד"|,
מותר לאדם להתנדנד? אולי בארסל או בנדנדה אבל לא ! אני לא מתנדנד אלא יותר מכך , אני מנסה להבין איפה טעיתי
וגם מותר לך וזכותך שלא לתף אותנ
ואת צודקת בהחלט שאני לא חייב לשתף כי אני לא מרגיש את עצמי מספיק בטוח כאן והמבין יבין
אחרי הכל עדיין אתה מאמין בישוע
אני עדיין מאמין בישוע למרות שזה בא לי מאוד קשה מצד המשפחה שלי.
או משהו קרה ?
הרבה מאוד דברים קרו בחיי שאני רוצה מאוד לחזור למאמין בישוע מתוך שמחה ולא מתוך פחד
וחזרת בך?
לא, אני לא חזרתי אלא יותר מכך אני , אממממ.........תיראי, בגלל שלא היה לי איפה להיות ובגלל שהיו לי חיים מאוד קשים ואני לא מדבר מבינת דת או איך שתקראי לזה. פשוט היו לי חיים קשים ומרים כלענה ואגב אני לא אומר שהיום יותר טוב . לפעמים אני אומר לעצמי שהיום אולי יותר גרוע ממה שהיה לי בעבר. תאמיני לי שאני מאוד רוצה לעזוב הכל (לא את גוף המשיח) אבל מה לעשות שיש לי חיים אחרים שאני לא כ"כ מרוצה מהם.
בקיצור, שאלתי בגדול במה אתה מאמין?
בגדול? כן אני מאמין מאוד עצוב לי היום איפה שאני נמצא. לפעמים (ואני יודע שה נוגד את האמונה) בא לי להתאבד מרוב שאין לי קהילה שאיתה אני יוכל היות, קהילה שיהיה לי כיף איתה, אנשים שאני יוכל לדבר איתם בלי לפחד, שאני יוכל להתפלל בלי שאפחד יוכל להסתכל עליי ויגיד מי זה המשוגע הזה... כשאני כותב את כל זה אני
זה מאוד קשה שאין מישהו לידך ושאתה יודע שהוא איתך באמונה שלך. את רק בתחילת הדרך ואני מקווה בשבילך שיהיה לך כל הזמן מישהו שיוכל להדריך אותך . מאוד כואב לי שאין לי ספרים או כל דבר אחר שיחזק אותי יותר. ואם כבר דיברתי על ספרים אז יש בזה בעיה יותר גדולה ממה שאת חושבת, אני בא מבית חסידי ! ואצלנו כידוע "בודקים כל דבר שנכנס הביתה" וכל דבר שלא מוצא חן בעיני הורי אני יכול לקבל בעיטה בתחת וללכת לכל הרוחות. אני יודע (כמעט) בוודאות מוחלטת שזה כואב לך כמו שזה כואב לי. אבל את שם ואני פה. שלך יחזקאל

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifתודה על השיתוף../images/Emo13.gif10-12 שנים אז עברו מאז

הרבה מים... ואתה עדיין אצל ההורים..ועדיין לא הגעת לשלב שתוכל להיות בקהילה או מאמין שמגדיר את עצמך לגופו של ענין כיהודי שמאמין בישוע המשיח בן אלוהים!!
זה אומר שיש פה תקיעה לא קלה
.. שאתה מוזמן להיעזר בנו ושנשמש לך קהילה אנטרנטית עד כמה שאפשר. בכל מקרה אם מישהו מכיר את האנשים שחיפשת באופן אישי היה כבר כותב משהו ואני מציעה אם יהיה מישהו כזה שמכיר אותם שיצור קשר איתם תחילה והם -אם ירצו-יחזרו אליך..לפרטים שתתן במסר לאותו אדם שיקשר ביניכם
ברוך המצטרף לפורום
נ.ב. 1 : בינתיים מה אתה באמת יודע על ישוע
? נ.ב.2 : ברית חדשה יש ברשת אגב בעברית..לא הכי נחמד אבל זה יפתור קצת את הבעייה של האיסור להכניס ספרים לבית ההורים.

../images/Emo24.gifיחזקאלף קראתי בכובד ראש את הדברים

שלך, וגם שלחתי לך מסר, אבל זה היה לפני שנכנסתי לפורום, אז עכשיו אני כן מבינה את הבעיתיות שלך , וזה אכן לא קל בכלל. תישמע, אחד התנאים ההכרחיים שלך כדי להוציא ממך את " האמת " שלך, ללא כל השפעות וללא תלותיות זה קודם כל , שאתה חייב להיות עם עצמך. כלומר לגור לבד, ובנתיים, תגשש בתוך הנשמה שלך לאן בדיוק אתה שייך, ומה אתה באמת מאמין. בלי השפעות ובלי תוכחות מאף אחד בעולם!!!!! אני מציעה לך פשוט לעשות כמו נגיד תראפיה רוחנית כזאת, ואם אתה אומר שאתה בא מבית חסידי, אז נגיד לצאת לאיזה פארק לטבע, ולבקש מבורא עולם שיראה לך את " האור", כלומר שישלח לך סימנים עד כמה שאפר כד ילגבש דיעה מוחלטת שתנווט לך את החיים. אני היום נמצאת גם כן בתוך כמו בועה , נגיד שואלת המון שאלות , לא מבטלת אף דבר , רק מקשיבה, ומקשיבה וקוראת בפורמים ובנאט, המון המון מאמרים ומקשיבה להרצאות מכל הכיוונים, לא מבטלת שום דבר, בגדול אני נולדתי יהודיה , ואני חיה כיהודיה, ויותר מיזה אני אגיד לך, בתפיסה שלי האישית ישוע משתייך ליהדות בכלל, ולא לנצרות, כלומר, האמת שלי אומרת שאם נגיד אני מאמינה בישוע, עלי לחיות כפי שהוא חי. ולא כפי שחיים אחרים שמאמינים בו, גם כן. כלומר לדעתי יתכן שהיהודים "| פספסו" בגדול, את המשיח, אבל עדיין, אני רואה את עצמי כרגע כיהודיה שמאמינה בישוע כמשיח אולי, כנביא , לא יודעת עדיין להגיד לך, אבל אני עדיין לא גיבשתי דיעה בקשר לזה. זה יקח זמן, ואני לא מלחציה את עצמי לכלום. יותר מיזה אני אגיד לך, אם נגיד היו שואלים את ישוע היום כיצד יש לחיות הוא היה אומר, כיהודים, כן לשמור שבת , וכן לשמור את הילכות הפסח וכ"ו... וכן להאמין בי, ולחיות כפי שאני חייתי, כי הוא היה הדוגמא עבורנו , ואם כבר לפי דוגמא, אז כמוהו..ממש. והעיקר לכבד , להוקיר ולהיות סובלנו כלפי כל האנשים והחיות בעולם. כמו שנאמר " ואהבת לרעך - כמוך". וזה לא קלישאה. מקווה שקצת תרגיש יותר טוב, אם מה שכתבתי, ואל תערים על עצמך קשיים, תן לנשמה לבחור לאט ולבהדרגה...והכל יסתדר לך, יום טוב לך ולכולם.

לא באתי לכאן כדי לריב אלא ,

כדי לדון בבעיה שאני נמצא בה. יש דבר אחד שאת צריכה להבין ליז ואני אנסה עד כמה שאני אוכל לתת לך הסבר שמה שעכשיו אמרת זה לא בדיוק זה. אסבר: * את חיה כהגדרתך בתוך "בועה" במילים אחרות את בעצמך לא יודעת איפה נמצאת האמת. אני לעומתך לא חי בתוך "בועה" כי אני יודע איפה אני חי * את אומרת לי דבר שלא כ"כ אפשרי מבחינתי לעשות וזה לגור לבד. ואני אסביר בקצרה למה לא. לפני הכל אני גרוש +2 נכון, אומנם הילדים שלי לא חיים איתי למרות שהייתי רוצה (וכבר ידוע לך שלא מה שאתה רוצה יש....) . אני עובד במשרה מלאה ומרוויח בערך 4000 ש"ח שאם זה אני צריך לשלם "דמי מזונות" בסך 3000 ש"ח ואז נשאר לי רק 1000 ש"ח שמזה אני משלם 250 ש"ח עבור חובות שיש לי בהוצל"פ ואם הסכום שנשאר את חושבת שאוכל לגור לבד? או עם שותפים? הרי אולי את לא יודעת אבל, היום השכירות היא בשמיים. * אהבתי איך שאמרת "תן לנשמה שלך לבחור לאט ובהדרגה" תביני אותי ואני שוב אומר אני בהחלט מאמין בישוע המשיח. רק ש, אני לא יכול לקיים תפילות כמו שצריך. אני לא יכול להיות עם האנשים שמאמינים כמוני. אני לא יכול לחיות בסביבה שבה אני נמצא. אני לא יכול לעבוד אותו כמו שהייתי רוצה. ועוד אלף ואחת סיבות אני יכול לתת לך . רק הבעיה היא שאני לא יכול לעשות את מה שבא לי וזה חורה לי מאוד ! את חושבת שאם אני יילך לאיזה פארק טבע אז פתאום ישוע יבוא אליי ויגיד לי איזה בן אדם מיוחד אתה? או לא יודע מה יקרה? תנסי להיות הגיונית קצת. הרי אמרתי כבר בפוסט הקודם. אני יהודי גאה באמונה שלי בישוע ואני לא חושב שאני צריך לעשות איזה "טריק" כדי שאני אדע איפה אני עומד מולו. אני הרי יודע כבר שאני מאמין אז למה לי כל זה? ובכלל האם את חושבת שאם אני יילך לפארק אז יהיה לי יותר טוב? אני לא חושב כך ! מכיוון שאם ישוע רוצה "לדבר איתי" אז הוא יוכל לעשות את זה גם מתי שאני נמצא אצל הוריי. אני מאוד מקווה שעניתי לך ואם יש לך עוד שאלות אשמח לענות לך עליהם עד כמה שניתם. שלך יחזקאל

1ysrat

New member
שאלה אילך יחזקאלי.....

אני קראת כל מה כתבתה אני מבינה אותך לא קל להיות יהודי מאמין בישוע בארץ אצרף לינק תראה אותו שאלה שלי אילך כמאמין בישוע את ברית החדשה קראתה? אתה אומר שאתה לא יכוליות אם אנשים שמאמנים כמוך יש הכל חלקי הארץ הקהילות ליהודי ממשיחי אם רצון את המשפטים " הלא יכול" תוכל להפך אותם "ליכול" מתי ו "כַּאֲשֶׁר אַתֶּם מִתְפַּלְּלִים אַל תִּהְיוּ כַּצְּבוּעִים, הָאוֹהֲבִים לְהִתְפַּלֵּל בְּעָמְדָם בְּבָתֵּי כְּנֶסֶת וּבְפִנּוֹת שֶׁל רְחוֹבוֹת לְמַעַן יֵרָאוּ לִבְנֵי אָדָם. אָמֵן אוֹמֵר אֲנִי לָכֶם, שְׂכָרָם אִתָּם. 6 וְאַתָּה כַּאֲשֶׁר תִּתְפַּלֵּל הִכָּנֵס לְחַדְרְךָ, סְגֹר אֶת הַדֶּלֶת בַּעַדְךָ וְהִתְפַּלֵּל לְאָבִיךָ אֲשֶׁר בַּסֵּתֶר, ואָבִיךָ הָרוֹאֶה בַּמִּסְתָּרִים יִגְמֹל לְךָ. 7 כַּאֲשֶׁר אַתֶּם מִתְפַּלְּלִים הִמָּנְעוּ מִלְּגַבֵּב מִלִּים כַּגּוֹיִים, הַחוֹשְׁבִים שֶׁבְּרֹב דִּבּוּרָם יִשָּׁמְעוּ. 8 אַל תִּהְיוּ דּוֹמִים לָהֶם, כִּי יוֹדֵעַ אֲבִיכֶם אֶת צָרְכֵיכֶם בְּטֶרֶם תְּבַקְשׁוּ מִמֶּנּוּ. 9 לָכֵן כָּךְ הִתְפַּלְּלוּ אַתֶּם: 'אָבִינוּ שֶׁבַּשָּׁמַיִם, יִתְקַדֵּשׁ שִׁמְךָ, 10 תָּבוֹא מַלְכוּתְךָ, יֵעָשֶׂה רְצוֹנְךָ כְּבַשָּׁמַיִם כֵּן בָּאָרֶץ. 11 אֶת לֶחֶם חֻקֵּנוּ תֵּן לָנוּ הַיּוֹם, 12 וּסְלַח לָנוּ עַל חֲטָאֵינוּ כְּפִי שֶׁסּוֹלְחִים גַּם אֲנַחְנוּ לַחוֹטְאִים לָנוּ. 13 וְאַל תְּבִיאֵנוּ לִידֵי נִסָּיוֹן, כִּי אִם חַלְּצֵנוּ מִן הָרָע.' 14 כִּי אִם תִּסְלְחוּ לִבְנֵי אָדָם עַל חַטֹּאתֵיהֶם, גַּם אֲבִיכֶם שֶׁבַּשָּׁמַיִם יִסְלַח לָכֶם. 15 וְאִם לֹא תִּסְלְחוּ לִבְנֵי אָדָם, גַּם אֲבִיכֶם לֹא יִסְלַח לָכֶם עַל חַטֹּאתֵיכֶם."

כמה דברים יעקב

* תסתכל נא בפוסט שכתבתי לליז * לא הבנתי עדיין איפה ראית שאני לא הייתי בעבר בקהילה הרי אמרתי מפורשות בפוסט הראשון שלי שהייתי בקהילת אדוני רועי . * תודה לך וכל מי שרוצה שאני אמשיך ךהיות כאן בתוך הקהילה נט. אבל אתה יותר ממודע לכך שזה כמעט בלתי אפשרי ! * אני יודע דיי מעט על ישוע וזה כמו שכבר אמרתי שאין לי מישהו שיהיה איתי וילמד איתי. * נכון, אני יודע שיש ברית חדשה בנט , אבל זה לא העניין ( יש לי אחד כזה בלפטופ). העניין הוא יותר להיות עם קהילה שתתמוך בך ז"א בי :) מקווה שעניתי לך ואם יש לך עוד שאלות אשמח לענות עליהם. שלך יחזקאל נ.ב. אולי אתה יודע אם יש קהילה בבית שמש? כי אם כן אז זה ישמח אותי מאוד

גידעון1

New member
ירושלמי חשוב לי להתנצל בפניך אם פגעתי בך

ונראה שאכן פגעתי אז אנא קבל את התנצלותי. אתמול בלילה היה לי חלום קצת מוזר שחלקו התגשם 2 דקות אחרי שהתעוררתי. אני לא יודע אם זה היה צירוף מקרים נדיר או שישות עליונה עושה לי עם האצבע נו נו נו על שפגעתי בך. בכל אופן היה לי חשוב להתנצל.

למעלה