../images/Emo24.gifיחזקאלף קראתי בכובד ראש את הדברים
שלך, וגם שלחתי לך מסר, אבל זה היה לפני שנכנסתי לפורום, אז עכשיו אני כן מבינה את הבעיתיות שלך , וזה אכן לא קל בכלל. תישמע, אחד התנאים ההכרחיים שלך כדי להוציא ממך את " האמת " שלך, ללא כל השפעות וללא תלותיות זה קודם כל , שאתה חייב להיות עם עצמך. כלומר לגור לבד, ובנתיים, תגשש בתוך הנשמה שלך לאן בדיוק אתה שייך, ומה אתה באמת מאמין. בלי השפעות ובלי תוכחות מאף אחד בעולם!!!!! אני מציעה לך פשוט לעשות כמו נגיד תראפיה רוחנית כזאת, ואם אתה אומר שאתה בא מבית חסידי, אז נגיד לצאת לאיזה פארק לטבע, ולבקש מבורא עולם שיראה לך את " האור", כלומר שישלח לך סימנים עד כמה שאפר כד ילגבש דיעה מוחלטת שתנווט לך את החיים. אני היום נמצאת גם כן בתוך כמו בועה , נגיד שואלת המון שאלות , לא מבטלת אף דבר , רק מקשיבה, ומקשיבה וקוראת בפורמים ובנאט, המון המון מאמרים ומקשיבה להרצאות מכל הכיוונים, לא מבטלת שום דבר, בגדול אני נולדתי יהודיה , ואני חיה כיהודיה, ויותר מיזה אני אגיד לך, בתפיסה שלי האישית ישוע משתייך ליהדות בכלל, ולא לנצרות, כלומר, האמת שלי אומרת שאם נגיד אני מאמינה בישוע, עלי לחיות כפי שהוא חי. ולא כפי שחיים אחרים שמאמינים בו, גם כן. כלומר לדעתי יתכן שהיהודים "| פספסו" בגדול, את המשיח, אבל עדיין, אני רואה את עצמי כרגע כיהודיה שמאמינה בישוע כמשיח אולי, כנביא , לא יודעת עדיין להגיד לך, אבל אני עדיין לא גיבשתי דיעה בקשר לזה. זה יקח זמן, ואני לא מלחציה את עצמי לכלום. יותר מיזה אני אגיד לך, אם נגיד היו שואלים את ישוע היום כיצד יש לחיות הוא היה אומר, כיהודים, כן לשמור שבת , וכן לשמור את הילכות הפסח וכ"ו... וכן להאמין בי, ולחיות כפי שאני חייתי, כי הוא היה הדוגמא עבורנו , ואם כבר לפי דוגמא, אז כמוהו..ממש. והעיקר לכבד , להוקיר ולהיות סובלנו כלפי כל האנשים והחיות בעולם. כמו שנאמר " ואהבת לרעך - כמוך". וזה לא קלישאה. מקווה שקצת תרגיש יותר טוב, אם מה שכתבתי, ואל תערים על עצמך קשיים, תן לנשמה לבחור לאט ולבהדרגה...והכל יסתדר לך, יום טוב לך ולכולם.