סופשבוע טוב ומבורך לכולם

lion 7

New member
מתי 23 פסוק 13 כדאי שנקרא

. אוי לכם (כל מיני בעלי תורות שונות) אתם לא נכנסים לדלת מלכות השמים ולא תתנו לאחרים להכנס .. עכשיו יחליפו את הסופרים והפרושים בכל מיני בעלי תורות בעולם ונראה את התוצאה , צר הוא הדלת שממנה נכנסים לחיי הנצח ורחבה היא דלת התהום והשאול . (וזה תשובתי לדראל)

ד ר א ל

New member
קראתי את הפסוק, ולמרות שזה מיותר להתווכח

אענה במקרה זה. אני מציג דיעה שונה. יש לנו דיעות שונות. אולי אחרי כתיבת דברים אלה לא אמשיך בשרשור. יש לי על השולחן ריבוע קרמיקה ועליו פסוק "אין תורה בלתי אם אהבה, שאינה תלויה בדבר." לדעתי, ספרי הקודש המיוצגים בדתות השונות, כולל הברית החדשה, מובילות אל האהבה. (לא מדובר על דתות המובילות אל נירוונה, שם אין אהבה). האור האלהי נובע גם בקוראן לדעתי, כמו שהוא נובע בתנ"ך או בברית החדשה. וכן בספרים של מורים רמי מעלה. גם לטעמי, יש כל מיני תורות שלא נראות לי כמוליכות אל אור האמת האלהי. אך יש תורות, דרכים, שהגו אותם מורי רוח אמיתיים, ואם אדם דבק בדרך אחת (למשל נצרות) ופוסל שניה (למשל אסלאם)? כנראה שמפספס את כל האור בנצרות. לא יתכן שאתה קולט אור-אלהי. ומצד שני עיוור לאותו אור בדיוק שיש לו מלבוש אחר.. כנראה עניין לך במלבושים שונים. "חסד חפצתי ולא זבח ודעת אלהים מעולות" (הושע ו' ו'). לדעתי? מי שיש לו עניין בתלבושות שונות שהאמת מלובשת בהן? אין לו עניין בחסד, באהבה. כלומר, מעדיף שמלה כזו, על פני שמלה אחרת, ומפספס את המהות הפנימית. וזה מגוחך לחלוטין שאני מדבר כך גבוהה גבוהה, כאשר אין לי ממש עניין בחסד, אהבה, ומהות פנימית, אלא לספק תאוותיו של גופי. מסקנה? קשקשן יש לכם פה :)

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifלא נתווכח אך דבר אחד ברור דראל

שאתה לא מאמין בישוע כי אם תאמין בו ותאמץ את דבריו תדע שאינך יכול לאמץ תורות אחרות שסותרות את דברו או מרוקנות מתוכן את המתנה הגדולה מכל שנתן לנו על הצלב. אני לא אכנס לפרטים אבל, זהו דבר שאתה צריך לחשוב עליו הרבה כי בחיים צריך לקחת עמדה לאמין בה ולחיות לפיה ולא לאמץ כמה עמדות ולעשות מהן סלט של אור אלוהי כביכול.. כי אור יש אחד, ואלוהים יש אחד, ודברו הוא אחד, והוא לא יעשה מעצמו צחוק חלילה וישלח כמה שליחים שכל אחד יגיד משהו אחר, ויבטלו אחד את השני, זהלא יתכן, והמאמין בזה עושה לעצמו פשרות ואלוהים אמר במפורש שפשרות הוא לא מקבל, ואנשים פושרים הוא מוציא מביתו
מצטערת אם מילותיי היו לא נעימות אך אני אומרת אותן מהלב כי אני שמה לב הרבה זמן לעמדותיך ואני באמת מתפללת כי תגיע לעמדה ותוודע למקום היחיד שיתן לנפשך שלום ונחת.. וישועה לעד-אמן
ושוב..הכל באהבה

דראל זה אני שפסלתי את הסופיזם

כמו שאני פוסל את הקבלה או כל תורה אחרת אני יאמר לך יותר מזה אני בטוח ב100 אחוז שתמצא חזון על אהבה בתורות שונות האמונה שלי בישוע היא שהוא הדרך שהוא האמת שהוא החיים איבדתי אימון במערכת האנושית על כל גווניה (דת, הומניזם וכו') והקרבתי את חיי לאלוהים שהקריב את בנו עוד לפני רק באמצעותו נוכל להגיע לבורא, רק הוא יכול לשנות אותנו רק דרכו נדע מהי אהבה אמיתית, לא באמצעות שום אדם או תורה נוצצת מאהבה ואחדות ככל שתהיה.. רק ישוע נקודה. רק דרכו.

ד ר א ל

New member
במה שונה אמונתם של מאמיני ישוע מאמונות אחרות?

כל אחד בטוח שאצלו האמת ורק אצלו! כמו שאתם טוענים פעם אחר פעם. אני חושב שאמת יש רק אצל אדם שחשף את האלהי שבתוכו והוא יודע את עצמו באלהים. ואם אתם משוכנעים שאתם יודעים את האלהים והאמת אצלכם? אזי יבש בין רגע מעיין הגיגי.

אין כמה דרכים לאלוהים

ישנה רק דרך אחת והיא דרך ישוע, בזה אני מאמין לא מתעסק באמת של האחרים ואפילו פוסל אותה על הסף ישוע אמר שהוא רק הדרך ושהוא האמת ושהוא החיים ושרק דרכו מגיעים לאלוהים נקודה. אין כמה דרכים לאלוהים, מאמין אמיתי לא מחלק את עצמו לכמה אמונות שהרי הוא לא נותן 100 אחוז מעצמו לשום דבר הוא מונע מפחד הוא לא מעיז אפילו להעניק את כולו לאלוהים, אז הוא הולך לדוג קצת מפה קצת משם ומקווה להיות מושלם ו"אלוהי" איך יודעים מהי האמת, מתפללים לאלוהים שואלים ומקבלים מענה מכבודו אין כמה דרכים לאלוהים, יש רק דרך אחת! והיא לא על ידי חזות חיצונית של טהורים או הופעות על במה או כתיבה בפורום או כל מעשה ידי אדם אלא על ידי אמונה בישוע, שהוקרב בכדי לשחרר אותך, אמונה שבה אתה שם את חייך בידיו שם את בטחונך בידיו בזה שאתה מגיע למצב שבו אתה מפסיק להאמין בדרכי העולם והאדם ובעצמך ברגע שאתה מפסיק לחשוב שאתה "אלוהי" או שאתה יכול באמצעות עצמך להידמות לו לא צריך שלבים או מעברים רוחניים או לאגור מצוות מסויימות זה לא משחק וידיאו שבו אתה מקבל פרס בסוף כל אותם אנשים שמכניסים את עצמם למערבולות פשוט לא יודעים את חסד אלוהים ואת האהבה שלו ואת מה שהוא דורש ממך האדם, את הלב שלך שתקבל את החסד שלו שיהיה לך יחסים עימו שתכיר אותו ותכיר בו, הוא אוהב אותך ללא תנאים וקשה לאהוב אותו אם לא מכירים אותו או מקבלים את החסד שלו

האמונה בישוע

היא לא איזה גילוי אלוהי בתוכנו האמונה בישוע היא הצהרה שאתה חוטא! השפל שבשפלים שדינך מוות! שאתה כלום! עפר מהאדמה! הפכפכך לב! כפויי טובה! לא זכאי למחילה! לא יודע מהי אהבה של האל! אינך יודע לאהוב באמת! אינך יודע מהו שלום! אינך יודע מהוא צדק! אתה רודף ורץ במעגלים של עצמך! אתה לא צדיק ולעולם לא תוכל להיות! אתה לא טוב! אתה לא טהור! אתה לא קדוש! לא אתה ולא שום אדם הומני/דתי אחר! לא יעזור שום דבר! דינך מוות! אתה הרמת ידיים לגבייך והפסקת להאמין בעצמך! ובכל אדם ובעולם! ועם זאת אתה מאמין שדרך ישוע-בן אלוהים אלוהים ולא אחר! רק באמצועותו..רק הוא יכול לשאת את עול חטאנו עליו! רק הוא יכול לחוס עלינו! רק הוא יכול לשנות אותנו כשהוא שוכן בנו! רק הוא יכול בגלל שהוא אוהב אותנו באמת! ואינו רוצה לנתק את יחסיו עימנו! אנחנו צריכים לקבל את מתנת החסד שלו! להיוולד מחדש ...! ואז הוא שוכן בך! וכשהוא ישכון בך אתה תדע! כי הוא יהיה שם כל הזמן! 24/7 ואתה תדע אני בטוח! זה לא יהיה חלום או הזייה! הוא פשוט ישיכון בך ואתה תדע נקודה! הללויה!

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifנסיון להקפצה

מק
....
ומקווה שיחזקאל גם יעדכן לגבי העניין עם התלונה
אתה גם בתפילותיי

עדיין

אני עדיין נמצא על סטנד ביי שזה אומר שאני לא יודע מה קורה עם זה כי הממונה שלי היה צריך להתקשר אליי ביום ראשון (ז"א אתמול) והוא עדיין לא התקשר אליי. אז אני ממש לא יודע מה בדיוק קורה איתי. אני כמובן לא עובד עדיין כי כמו שאמרתי בעבר שכל זמן שלא הוכחתי את חפותי בעניי אז אין על מה לדבר לחזור לעבודה. האמת?! לא כ"כ אכפת לי לא לחזור לעבודה כי אז אני יותר מקודש לישוע וחושב עליו יותר מתמיד אז כנראה שזה דבר טוב מה שקרה לי :)

סופשבוע טוב ומבורך לכולם

אני מחפש הסעה מבית שמש בשעה 10:30 בבוקר וחזרה לבית שמש. מישהו מכיר/יודע? תודה לעונים נ.ב. אני מאוד רוצה להגיע לקהילה הישנה שלי לקהילה של אבי מזרחי תודה יחזקאל

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifהייתי חייבת למחוק את הודעתך עם מס. הפון

שלך.. מצטערת
נא תעביר מידע פרטי אישי כזה דרך מסרים בלבד
אלו כללי תפוז ואני מאוד מסכימה איתם.. למען הזהירות ושמירת הפרטיות ובטחון הגולשים
תודה על ההבנה יחזקאל

למעלה