מרק עדשים וירקות
T TCHM New member 30/7/16 #20 בקצרה... לקרמל: 100 גר' סוכר 80 גר' שמנת מתוקה 30 גר' חמאה לעוגה: 4 ביצים L 100 גר' סוכר חום בהיר 50 גר' סוכר לבן 210 גר' קמח 1 כפית אבקת אפיה 110 גר' שמנת מתוקה 2 כפיות תמצית וניל 50 גר' חמאה מומסת
בקצרה... לקרמל: 100 גר' סוכר 80 גר' שמנת מתוקה 30 גר' חמאה לעוגה: 4 ביצים L 100 גר' סוכר חום בהיר 50 גר' סוכר לבן 210 גר' קמח 1 כפית אבקת אפיה 110 גר' שמנת מתוקה 2 כפיות תמצית וניל 50 גר' חמאה מומסת
פ פרפרי אהבה New member 30/7/16 #21 אצלנו לארוחת בוקר התחשק לי משהו מהיר אז הכנתי שבלולי פיצה ממלוואח. מהיר, טעים ו...פחות בריא   לצהריים מתכננת להכין פילה סלמון עם חרדל ד'יזון גרגרים ופרוסות עבות של בטטה ותפוחי אדמה בשמן זית ופפריקה.    
אצלנו לארוחת בוקר התחשק לי משהו מהיר אז הכנתי שבלולי פיצה ממלוואח. מהיר, טעים ו...פחות בריא   לצהריים מתכננת להכין פילה סלמון עם חרדל ד'יזון גרגרים ופרוסות עבות של בטטה ותפוחי אדמה בשמן זית ופפריקה.    
ע עדיקים Active member 31/7/16 #23 ואצלי מה שהיה בשישי התארחנו אז הכנתי רק קינוח, את הבראוניז הקבועים שלי. אתמול בארוחת בוקר אכלו קרפ צרפתי עם שוקולד ולארוחת צהריים הכנתי פסטה ברוטב בולונז. שבת קלילה ביותר ומלאת מתוקים .
ואצלי מה שהיה בשישי התארחנו אז הכנתי רק קינוח, את הבראוניז הקבועים שלי. אתמול בארוחת בוקר אכלו קרפ צרפתי עם שוקולד ולארוחת צהריים הכנתי פסטה ברוטב בולונז. שבת קלילה ביותר ומלאת מתוקים .