אצלנו ליל שבת כהלכתו
עשרה סביב השולחן, חלקם צמחונים.
חזה עוף מוקפץ עם ירקות חתוכים גס (תיבול רוטב סויה, ג'ינג'ר, שום וכו')
[הכנתי בווק ולכן היה קל וקצר יותר להכין]
* בשר קנוי (אבא שלי אוהב בשר) - פרוסות ברוטב
פסטה בירקות ורוטב כמו של העוף
* פשטידת חצילים ובטטה קנויה (ריבוי צמחונים)
אורז עם שזיפים
אפונה בבזיליקום
כרובית בתנור עם מעט שמן זית ופירורים (פירורי לחם, שומשום, תבלינים ושיבולת שועל)
דלעת ובטטה בתנור - פרוסות אפויות, במעט שמן זית וטימין
סלט סלק (מבושל ומגורר)
סלט ירקות
לקינוח - עוגת
ו
הייתי מרוצה מאוד מכך שהכנתי דלעת וגם סלק - לרוב לא חלק מהרפורטואר שלי. הדלעת היתה הצלחה כבירה. סלט הסלק כנראה לא תובל מספיק.
בכל מקרה - כולם יצאו עם קופסאות, כולל ההורים שלי. כל אחד של מה שהוא אוהב יותר.
והתחדשתי בווק חדש - כמו שרציתי: שתי ידיות עם מכסה ובשביל שיהיה מושלם ממש - אדום