סופשבוע נעים לכולם

Digi Lista

New member
סופשבוע נעים לכולם../images/Emo24.gif

איך עבר לכם השבוע?... אצלי עדיין גרוע,היום שוב היו אנשים שמשעמם להם אז הם צריכים להראות נוכחות ולדרוך על אנשים(והכי קטע שהם בעצמם עושים ומבקשים כשנוח להם שאעשה מה שבגללו היום חטפתי מהם כשלמעשה לא הייתי בכלל באיזור שזה בכלל הזוי)המנהלת יצאה מאתמול לפנסיה וכרגע אין הנהלה אז אותם אנשים שאין להם שום סמכות מינו את עצמם למנהלים כללים ושלי באופן אישי שזה מצחיק כי אני אפילו לא עובדת איתם בכיתה ומתחילת השנה בכלל לא טרחתי אפילו להסתכל מה קורה בכיתה שלהם-אין שם ילדים או צוות שאני אוהבת ולכן הכיתה שם לא מעניינת אותי,נשארתי יחסית מאופקת(אגיב בזמן ובמקום שיתאימו לי,רצוי במעשים שיוכיחו הצלחה ולא בדיבורים,אלא שזה מצריך מאמץ עליון לא להתפרץ חזרה ולהיגרר למה שמנסים לגרור אותי בכוח,כרגע מבחינתי זה לא הזמן להגיב כי אני אפסיד סביר להניח) אבל העודף איפוק שאני נוקטת בו לאחרונה מתיש אותי נפשית(ואז גם פיזית...),כמה שאני מנסה להמשיך ולהתמקד בעבודה עם הילדים יוצא עדיין שאני לוקחת מאוד ללב,נכון שאני מקבלת פידבקים מהקלינאית תקשורת הכיתתית,מהמחנכת ומהפיזיותראפיסטיות של הכיתה וגם מהמנהלת לפני שעזבה ואני באמת עושה מאמצים מבחינת עבודה בתחומים שהודרכתי בהם תוך ניצול האהדה של הילדים שמשתפים איתי פעולה ולא עם אחרים אבל אני מותשת מהמסביב,אני מרגישה שהכוחות שלי עוזבים אותי לאט לאט ואם לא יקרה משהו חיובי אני איאלץ לפרוש מהעבודה בביה"ס(מה גם שלא משלמים לי כמו שבפועל אני עובדת אלא בערך חצי מהשעות שאני עובדת ויש גבולות לנכונות לתרום שעות עבודה נטו בהתנדבות כשרק חוטפים מכול כיוון),...השבוע הצטרפתי לכיתות אחרות לטיול והיה ממש כיף(סרט תלת מימדי עם כפתורי משחק-הגעתי יחד עם ילד למקום השלישי והמכובד והוא היה מאושר,מין הדמייה של מכונית מתנגשת-הרגשתי בלונה פארק כמו שאני אוהבת),שינוי האווירה תרם לי הרבה והאמת שכשהייתי בכיתות ד'-ו' למדתי אחת לשבוע במקום אליו נסענו ושמחתי להיזכר בחוויות מהעבר ולראות מה השתנה ומה נשאר אותו הדבר,אלא שאחרי הטיול הדברים חזרו לעצמם-הרעלים מהאנשים פשוט יכולים להטריף ולא איכפת לי שברור שזה סתם מקנאה ושעמום(אם הם היו עובדים לא היה להם כול כך הרבה זמן לשבת ולחפש אחרים)זה עדיין לא נותן לי מנוחה ואני מרגישה את ההחלשות של המוטיבציה שלי כול יום,אני כנראה זקוקה לחופשה-עדיין לא ויתרתי על רעיון הטיסה לכמה ימי התאווררות אבל זה נראה משעמם להיות לבד בחדר ובטיסה... דבר חיובי שקרה השבוע כי אני מדכאת את עצמי אפילו יותר כשאני משתפת במה שמציק לי-השבוע בקורס היה לי ממש נחמד,ניהלתי שיעור דיי פרטי עם המרצה נוכח העובדה שרוב מה שהוא אמר היה מוכר לי מהשנתיים וקצת שאני בחינוך המיוחד בכול האוכלוסיות,את השמות של המונחים לא בהכרח הכרתי אבל את כול הפירושים והתהליכים בפועל הכרתי ואף מעבר לזה,בשלב מסויים היה נראה שכול השאר נרדמו או שהם הרבה הרבה יותר איטיים בתפיסה ורציתי נורא להתקדם כבר לדברים שאני לא יודעת עדיין וזה למרות שאיחרתי בגלל התחבורה ציבורית בכמעט 40 דקות וששבוע שעבר חצי קורס הפסדתי בגלל שיחת טלפון ארוכה עם מחנכת הכיתה כי אחרת לא הייתי מצליחה להירגע קצת ולהמשיך לתפקד ולהתרכז במשהו,כתוצאה מההנאה השבוע(נתנו שיעורי בית וסיימתי אותם בחמש דקות בצורה העמוקה ביותר בהתאם לשאלות)החלטתי לבדוק כיווני התפתחות נוספים-אני רוצה לחזור להתעסקות בתחום הכתיבה,הכתיבה חסרה לי(אני מתכננת עכשיו השתתפות באיזו תחרות כתיבה שגיליתי במקרה ויש לנושא שלה חשיבות אמיתית מבחינתי),בדקתי אולי אפשרויות ללימודי כתיבה יוצרת,תסריטאות או עיתונות אבל כרגע זה בעייתי מבחינת מרחקים,זמנים וכמובן תשלומים(רוב מה שבדקתי לא מוכר בפיקדון של חיילים משוחררים/שירות לאומי וכרגע אין לי מספיק כספים והכול הולך לי על נהיגה ותחבורה ציבורית),חזרתי שוב לבדוק את הדברים דרך האוניברסיטה הפתוחה אני מניחה שתוך חודשים ספורים אני אחליט בדיוק מה אני רוצה ללמוד שם ובכלל ואתחיל להזיז את העניינים כדי לפתח את עצמי,בינתיים אני מחכה לעבור סוף סוף טסט ואז אוכל להתמקד בדברים אחרים... אה כן ועוד בדיוק 15 ימים אני מזדקנת בשנה נוספת,בטח השנה לאור מה שהולך יהיה לי יום הולדת עצוב(בשנתיים האחרונות היו לי ימי הולדת מדהימים ומרגשים)לפחות במקום העבודה במידה ולא עזבתי עד אז ולכן החלטתי אפילו לא להזכיר את התאריך-זה יוצא לשמחתי שבת ואם יסתדר מה שאני רוצה אני לא אהיה בארץ ביום הזה(כן,כבר שמענו על התכנונים שלי בחודשיים האחרונים בענייני נסיעות...),אני רק מקווה שהשנה החלום הקבוע שלי לפני יום הולדת לא יתגשם(בחלום שחוזר על עצמו כמה ימים ברציפות לפני כול יום הולדת שלי אני מכינה עוגה ודברים נוספים ואף אחד לא בא,לאף אחד לא איכפת ממני,אני מחכה ומחכה ובסוף מבינה שלא זכרו אותי ומי שזכר לא היה לו מספיק איכפת להגיד אפילו מזל טוב טלפוני...החלום מעולם לא התגשם אבל השנה זו עלולה להיות הפעם הראשונה שלו...) ולפי מצב הדברים כרגע הוא עומד לצערי להפוך למציאותי... טוב,הייתי חייבת לשחרר וזה המקום שבחרתי בו,מצטערת שאני מתישה לאחרונה בשליליות מטורפת-זה לא קשור אליכם בשום צורה כמובן,אני מאחלת לכולם סופשבוע נעים(מה לגביי איזה שרשור לילי חביב?...)ואשמח לשיתופים מצידכם. באהבה
גדולה ו
אמיתי

StellarWind

New member
סופ"ש נעים גם לך.

האמת היא שאני כבר מתחיל להרגיש כמו בנאדם משעמם בטירוף בעקבות השרשורים האלה. כל העולם ואישתו עוברים אלף ואחת סוגי בלאגן שונים על בסיס יומיומי, ואצלי? יוק. אותה השגרה - מחליפים שעות שינה כמו גרביים, בין שיעורי נהיגה, פסיכומטרי והרשת (ובין לבין מנסים לתרגל עוד מתימטיקה - משהו שיש לי בעיות איתו בפסיכו - ולא עוזר שבתקופה האחרונה וואלה אין לי כוח ל*כלום* ובייחוד לא לשעות על גבי שעות של תרגולים מתישי-מוח במתימטיקה. אבל חייבים... עוד חודש וכמה ימים המבחן, רבאק! X_X). שום דבר מעבר לזה. ... באמת קצת מת פה בזמן האחרון. אני יודע שאני לא ממש עוזר בחוסר הפוסטים המובהק מצדי - אבל מכיוון שאני מגיע מרקע של פורומים עם מנטאליות קצת אחרת מתפוז - לא נעים לי להפציץ בהודעות שאין להם תוכן משמעותי\שאינן קשורות בשום צורה לנושא הכללי של הפורום, אפילו שנראה שכאן זה מקובל. תקראו לזה הרגלים מושרשים היטב. ^^; אז כדי שההודעה הזו לא תהיה -לגמרי- non-sequitur-ית... צירפתי אליה איזה גראולמון שלא מזמן נחת עלי התקף וציירתי ב Shipainter. מיאו. ^^

../images/Emo6.gif

אתה דווקא עושה הרבה דברים.החיים שלך לא משעממים בכלל.והציור ממש יפה!כל הכבוד!ואני בעד שתכתוב כמה שיותר פוסטים.

Digi Lista

New member
הציור באמת יפה../images/Emo13.gif

אני לא מצליחה לשים תמונות בגלריות הפורום(מסומנת לי שגיאה בכול פעם וכתוב שחסרה לי איזו תוכנה) אז אם תרצה בהחלט נשמח שהציור יהיה בגלריות "ציורים של חברי הפורום",...בכלל תמיד כיף לראות חבר'ה כשרוניים,תמיד רציתי כישרון ציור אבל לא תמיד מה שרוצים מצליח וכשמדובר בכשרונות סביר שזו מתת אל(כמובן שכול כישרון מצריך פיתוח והתנסויות)ובכול זאת כאן בפורום יש באמת חבורה של אנשים מוכשרים בציור,בכתיבה ובאופן כללי וזה ממש משמח אותי לראות הכול
אולי עדיף חיים עם שיגרה ולא דרמות יומיות,מצד שני למרות הדרמות שאני סובלת מהן על בסיס קבוע כבר חודשיים אם הן לא היו היה לי בטח נורא משעמם(אבל בכנות עדיף דרמות קומיות חיוביות,אלה מצריכות אנרגיות יותר סימפטיות),צריך איזה איזון כולשהו ובכול זאת בשלב הזה היו משמח אותי קצת שקט תעשייתי פשוט כי כול המסביב מתיש אותי וחשוב שאאגור כוחות להמשך בצורה נינוחה ואקבל החלטות נכונות שלא מושפעות מרגשות קשים,רוצה להתחלף לכמה ימים?במילא עד שאעבור טסט גם אני עדיין בשיעורי נהיגה,פסיכומטרי נשמע לי באמת לא כיף אבל אני מוכנה לסבול קצת בשקידה עליו במקום בבני אדם שעוברים גבולות והתאפקות עצמית מלענות להם(בסוף תגיע התגובה מצידי,היא תהיה באחת משתי הדרכים-חדה וקולנית או נקמה שתבוא באמצעות הצלחה גדולה והישגים תוך התעלות מעל הבעיות עד שההצלחה תהפוך לעובדה כמו בעבר),לישון אני לא אוהבת אז כבר יהיו לי פחות משימות מאשר לך,מה אתה אומר,נתחלף לכמה ימים?
תמיד יש תקופות יבשות,אני לא חושבת שצריך ללחוץ כדי שיהיו דברים מעניינים,כמובן שאני לגמרי רוצה שיהיה עניין ושרשורים ארוכים ומרתקים אבל זו לא הפעם הראשונה ולא האחרונה שהפורום סובל מיובש יש תנאים אובייקטיבים שגם בהם צריך להתחשב בין השאר מספר חברי הפורום המצומצם,העובדה שהפורום קיים כבר מעל חמש שנים(יש כאלה שיגידו שיותר קרוב לשבע כי בעבר חלק כולל אותי היו יחד במקומות אחרים עד שנפתח הפורום הזה)וקשה לחדש כול הזמן,אין פרקים חדשים לדבר עליהם ולכולם יש את החיים שלהם והאהבה לדיג'ימון שונה מהאהבה בעבר,ככה שרדנו גם שנתיים שלמות מאז שנגמרה העונה הרביעית ועד שידענו על תחילת שידורי העונה החמישית,אני חושבת שזה מה שמייחד את הפורום הזה ואני שמחה על כול רגע שניתן לי לקחת בו חלק ולהכיר לעומק את החברים שבו(בפורום גדול היה עלול להיות קשה הרבה יותר להכיר בצורה טובה ולתת מענה לכול חבר),כמו בכול
לפעמים הולכים לגור אצל חברים(גם אני כותבת בעוד פורומים וקומונות כאן בפרדס ובכלל)אבל באים מידיי פעם לארוחות בערבים ובחגים ולדעתי זה מה שהופך את המקום הזה למיוחד עבורי,יהיו תקופות פעילות יותר ובינתיים העיקר שכולנו כאן למרות ובגלל הכול
(*תם הנאום*)

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני שמחה שהיו לך גם כמה רגעים שמחים השבוע ולא רק עצובים.אני מקווה שתצליחי בכל מה שאת רוצה לעשות,כי זה באמת מגיע לך.
את מדהימה.אני מקווה שתצליחי לטוס לחו"ל,כי את באמת צריכה חופשה,ושתהני שם ותנוחי כמו שצריך! ואת כבר יודעת שכאן זה המקום לפרוק כל מה שעל ליבך.

Digi Lista

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

אני תמיד שמחה לראות שיש לי איזושהי פינה בחיים בה הדברים רגועים ואין את הלחץ וענייני התחרותיות היומיומית שכמה שמנסים להימנע מלהיות חלק מהם עדיין נמצאים מחוסר ברירה(לפי התפיסה שלי ואולי אני טועה זה שאני נמצאת באמצע הבלאגנים כמעט תמיד רק מבהיר שאני בולטת בשטח ולא לכולם נעים לגלות שבהשוואה אליהם שמשחקים בצורה שפלה,קולנית וולגרית עדיין קיימים אנשים שהדברים כאילו באים להם בקלות גם כשבמציאות כול הישג שלי הצריך עבודה מאומצת והמון התמדה וסובלנות) במרכז האקשן מוקפים בשלל טיפוסים תמיד טוב לחזור למקום השקט והבטוח בו אני יכולה להתבטא בצורה הגלויה והרחבה ביותר עם האנשים שכמו הילדים בוחרים מצויין את מי הם אוהבים (גם הבנות שירות החדשות והישנות למשל טוענות שלא חשוב מה הן יעשו הילדים מכול הכיתות בכול זאת מחפשים אותי,אחת משנה שעברה אפילו ביקשה הסבר לתופעה וההסבר היחיד שנתתי הוא שלילדים בעיקר אלה בחינוך המיוחד יש חושים חדים יותר מאנשים רגילים והם יודעים מי מעניק להם את הנשמה גם כשכועסים ולמי הכוונות האמיתיות ביותר לגביהם,רואים את זה בבירור כשילדים גם במצב הקשה ביותר מרגישים אותי ולא רק במצבים שמחים)ככה גם אתם כאן-מכירים אותי לטוב ולרע ויש כנראה סיבה שאנחנו כאן יחד כבר מעל חמש שנים,הכבוד כולו שלי כשמישהו פה מרגיש נוח לשתף כי הוא יודע שכאן הוא יקבל את התמיכה וה
גם אם וירטואלי אותם הוא צריך באותו הרגע,אני מתמלאת אושר כול פעם שאני נכנסת לפה קוראת עליכם ומשתפת על עצמי
לגביי הטיסה-מיד אחרי שכתבתי כאן בפורום התחלתי שוב לבדוק תאריכים ויעדים לטיולים מאורגנים לאירופה לשבוע(בלי רכבות הרים ולונה פארקים לצערי כי בתקופה הזאת אין טיולי משפחות אבל זה כבר לא נורא,אני סתם אצא להתאוורר)משהו בין התאריכים 11.11 ועד ה17.11(אולי אהיה בחו"ל ביום הולדת ואז לא אצטרך לסבול כפי שכרגע נראה שיקרה אם לא אטוס ולאור מצב העניינים...) או 12.11 ומעלה אבל זה משהו שחייב להיות בקרוב מאוד ולטווח של שבוע-שמונה ימים(את התכנונים לטוס לאוסטרליה ולארה"ב אני אדחה בינתיים),נקווה שהפעם לא איאלץ לבטל את הכרטיסים-אני לא תלויה הפעם בחברות שיטוסו איתי,אני טסה לבד בקבוצה ומקסימום אתחבר שם עם אנשים(כשעוברים חוויות משותפות מתחברים עם אנשים בכול מקרה)והם בכלל לא צריכים להפוך לחברים הכי טובים שלי-יהיה טיול כייפי יחד ואז כול אחד יחזור לחייו(למרות שברור שאם נתחבר מעבר לטיול זה יהיה מבורך אבל בגלל שעדיין אין לי מושג מי הם אני לא באה עם ציפיות,סביר גם שאהיה שם הכי קטנה)אבל טיול חייב להיות,אני צריכה ודחוף להחליף אווירה,חברה טובה צחקה איתי אתמול שאולי אסע לשבוע טיול בארץ שלנו וטוב שזו הייתה בדיחה בגלל שלהיות בארץ זה לא באמת שינוי אווירה מבחינתי... כבר שנים שלא לקחתי חופש אמיתי ורחוק שיוכל ללמד אותי דברים חדשים שיפתחו לי את התיאבון ויעשו לי סדר בראש,ברגע שיהיה תאריך אעדכן ואדבר גם עם המועצה לגביי מחליפה להסעה ועם הביה"ס שתהיה מחליפה מאצלהם כדי שהילדים ותהליך העבודה הרצוף בכיתה לא יפגע(אף מחליפה של ההסעה לא תסכים להתנדב לעבוד כמוני וסביר שהמחליפה מי שלא תהיה תעבוד רק מה שישלמו לה-הסעה הלוך וחזור כמו שרוב האנשים היו עושים),למרות שלביה"ס אני לא אתן פרטים למה אני מבקשת שבוע חופש(למעשה זה משהו כמו שישה ימים כי שבת לא עובדים וימי שני אחת לשבועיים אני במילא ביום חצי חופשי,סיכום שערכתי עם המנהלת לפני שיצאה לפנסיה וזה כדי שהעומס ירד קצת ממני כמו בשנה שעברה-לעבוד שישה ימים בשבוע כעשר שעות ביום ממוצע כשבפועל משלמים לי רק על חמש בערך זה טירוף),רק כשאחזור אטרח לשתף בחוויות) ככה גם כשאסיים את הקורס וכשאגיע להישגים נוספים שאני מתכננת בטווח הקרוב ובטווח הרחוק יותר,עד אז מעטים ידעו על החיים שלי מעבר לעבודה בביה"ס,אבל ברגע שהתכנונים יהפכו למציאות וההצלחה תגיע(והיא תגיע בשלב מסויים,כמו בכול שלב בחיים כשרציתי להשיג משהו)איש ואני מתכוונת לזה ללא כול צניעות לא יוכל לצעוק עליי ללא סיבה,לדרוך עליי ולחפש אותי,תזכרי אורנית מה אני אומרת-הכול יקרה בסוף לטובתי ויעלה על המחשבות שלי עצמי בנוגע לדברים-לא צנוע אך נאמר בביטחון מלא ובכנות מירבית,זה מחיר ההצלחה ואני מוכנה לשלם אותו(זו הפילוסופיה האופיינית למזל עקרב,אצלי היא הוכיחה את עצמה כמה פעמים עוד לפני שידעתי בכלל שהיא כתובה בספרי האסטרולוגיה),עכשיו נשאר להתחיל מהחופשה בתוך שבועיים(מחר אני מרימה טלפון לסוכנת הנסיעות שלנו בהקשר למה שראיתי באינטרנט אתמול) ואז להתקדם הלאה למטרות תוך התעלמות ככול הניתן מהסחות הדעת ומהחיצים שישלפו לעברי בדרך,בכול מקרה ברגע שאצליח כול אותם אנשים יעלמו מהשטח ולא יזכו לעולם לחלוק איתי בהצלחות(מי שלא איתי כשאני חוטפת לא יהיה איתי גם כשארוויח!)אין מבחינתי מחילה למי שעובר את הגבולות שלי,קשיחות היא לא רק בהתאפקות מתגובה ישירה כשמשפילים אותי אלא גם כשצריך להיות נדיב כלפיי מי שלא מגיע לו ואין אדם שיצליח לשכנע אותי להתרכך כשמדובר במי שפגע בי ודרך עליי כמה פעמים. התפלספתי כרגיל... בכול מקרה
על העידוד התמידי,אני מאוד מעריכה את זה ומקווה להיות שם בשבילך
כשתצטרכי את אותה היד התומכת וה
הישיר בזמן צרה.

Digi Lista

New member
אם כבר הזכרתי מיסטיקה...

"לא מקבל את מה שהוא רוצה הוא לא מוותר - הוא רק לא יראה לך את זה. אבל אל תטעה - עקרב אמיתי לא שוכח ולא סולח, ויום אחד המעגל הקטן שלו עם העולם ייסגר..." שם השבוע- (הפעם השם הוא גלית,אני מכירה שלוש בנות בשם הזה אז זה מעניין לקרוא...) מדור מ'וואלה',גיליתי אותו לא מזמן והוא מאוד מעניין,עוד לא היה את השם שלי אבל בכול זאת כדי לכולם להיכנס ולקרוא מידיי פעם

Digi Lista

New member
גם אני נוטה לא להאמין הרבה פעמים אבל לקרוא...

לא הזיק מעולם לאיש,מקסימום יתגלה שזה לא נכון למרות שהמון פעמים מדובר במדע מדוייק יחסית.... כמו אסטרולוגיה-כשעורכים מפה לעומק עם אסטרולוג מוכשר ובקיא במיוחד ולא סתם פלספן מגלים שניתוח האישיות והאירועים בהשפעת מצבי הכוכבים עלול להדהים בדיוק,אצלי במפה וזה ללא ניתוח מקצועי(אין לי עדיין כסף לזה,אבל זה משהו שנחמד לנסות כשיהיה לי כסף מיותר) אלא רק מהתעניינות אישית שלי וקריאת המוני ספרים ומאמרים בנושא יש בהחלט כמה נקודות בולטות-למשל זה שמעבר לחמישה כוכבים כולל השמש בעקרב יש השפעה משנית של נניח ירח בתאומים(שזה המזל המשני שלי ובמקרה יצא גם מזל האופק שלי-ואז בתחזיות אסטרולוגיות אני אמורה לקרוא גם אותו) וכלפיי חוץ עלול להיראות המון פעמים שאני אדם תקשורתי שמתאים לתחום התקשורת(הרבה אנשים טוענים שאני צריכה להיות בתוכנית ראיונות בטלוויזיה למשל,נו שיטענו,אני לא רואה את עצמי שם) כשבמקביל מרס נמצא בדלי וזה אומר שהאנרגיות מופנות לעשייה כללית עבור הזולת-כלומר תחום טיפולי ואין ספק שאני נמשכת לתחומי טיפול והאנרגיות שלי נוטות בין השאר לשם(גם כשעבדתי בעיתונים מאוד הטרידה אותי העובדה שלא יכולתי להשפיע ולטפל במצבים בעייתים ולפתור דברים איפה שיש חולשות,זו אחת הסיבות שעזבתי-הרגשתי שהעבודה נעשית סתם ואני לא אוהבת לעבוד ללא משמעות ויכולת לנתב את הכוחות התקשורתיים למשהו מועיל),לעומת זאת אין לי כוכבים בכלל במזל הנגדי של עקרב(שור) או במזל מאזניים ולפי מה שאומרים אלה שניים מהגורמים שעלולים להשפיע בנושאי הזוגיות,אני מניחה שזה דיי נכון כי יחסי הזוגיות הרומנטיים שלי אם בכלל נוטים להיות לא רציניים ולא עמוקים(לא שאני הטיפוס של סטוצים-ממש ממש לא ואז נוצרים מצבים שאני לא נכנסת בכלל לקשרים זוגיים גם כשההצעות עומדות מולי וברור שאם מראש לא נכנסתי לקשרים הם לא יהיו עמוקים) כמו שבפועל הייתי רוצה וסביר שאיפשהו בעתיד זה יקרה ובכול זאת אני לא נחשבת לאדם זוגי ובדרך כלל עבור החופש שלי אני מוותרת על מערכות יחסים צמודות וכובלות בהן איאלץ לוותר על עצמי(זה ככה גם בעבודה,המחוייבויות שלי מאוד עמוקות והכוונות כנות אבל ברגע שאני מרגישה שאיבדתי את החופש לפעול לבד אני משחררת כמה מהכבלים וזה לא מתוך חוסר נאמנות זה בגלל שאין לי אוויר ואני נאבדת),אין לי במפה האסטרולוגית מקבץ כוכבים במזלות האדמה(שור,בתולה וגדי) מתוך כול המפה רק כוכב אחד נמצא במזל אדמה וגם הוא כוכב השולט במזלות המים זה אומר שסביר שהפעולות שלי יעשו בהתאם לרגשות ופחות להיגיון ולא שאני לא מסוגלת להיות גם מאוד הגיונית אבל בסופו של דבר הנטייה היא בעקבות הרגשות והרגשות הם מה שמניע אותי,כוכב ההצלחה ויש שקוראים לו גם כוכב הפרסום והצדק נמצא גם הוא במזל מים(דגים) וגם המיקום הזה מחזק את הצד הטיפולי,ואז יש גם צמידות במזל קשת של שני כוכבים מאוד חזקים ומנוגדים ובגלל שעבור עקרב קשת מייצג את בית הכספים קיימת לדעתי בעיה בצמידות הזו אצלי(על הנקודה המדוייקת אין לי מספיק ידע כדי להרחיב) וזה ניתוח כללי עוד לפני המעלות והזוויות ששולחים הכוכבים אחד לשני אצלי במפה ומשפיעים על האישיות שלי(לזה כבר דרוש ניתוח של אסטרולוג מקצועי),הנקודה בהסברים האלה היא שלפעמים באמת מדובר בניתוח מדעי ולא במשהו רוחני בלבד ולכן לעיתים שווה לשים לב לדברים... כמו תמיד גלשתי מהנושא,בסך הכול התכוונתי להגיד שלא צריך להסתמך עיוור על הדברים האלה ולעיתים גדולות עדיף לא להסתמך בכלל אבל לא מזיק לדעת סתם בשביל הידע הכללי...

כן,את צודקת. ../images/Emo13.gif

אני לא אומרת שזה שטויות.אני פשוט מאמינה שזה עמוק יותר מאשר "אני מזל בתולה אז זה אומר שאכפת לי מאסתטיקה ומזל דגים הכי מתאים לי".בגלל זה אני מסכימה עם כל מה שאמרת,כי את באמת מראה את העומק של הדברים.אני לא מסתמכת על זה אבל זה באמת נחמד בשביל הידע הכללי.את יודעת איך אומרים,לא מועיל לא מזיק. ברור שאני מוצאת גם דברים נכונים בדברים האלה,אבל אני יכולה גם למצוא גם דברים נכונים לגביי בניתוחים של אנשים אחרים,אז אני לא יודעת עד כמה זה באמת נכון.

Digi Lista

New member
מסכימה איתך לחלוטין../images/Emo13.gif

אם מסתכלים מעבר ל"אני מזל בתולה אז זה אומר שאכפת לי מאסתטיקה ומזל דגים הכי מתאים לי" כמו שלצערנו הרבה אנשים לא עושים מגלים שהמציאות כמו האסטרולוגיה עצמה מורכבת בהרבה מאשר משפט,אי אפשר להגדיר בנאדם במשפט בודד,כמו שדמויות טלוויזיוניות/ספרותיות אי אפשר לתאר במילה אחת/משפט אחד,ברגע שככה מגדירים אישיות נוצרת תמונה שטחית ביותר שאינה מקדמת אותנו או את העלילה בדוגמאות שנתתי. יש בני מזל בתולה שלעולם לא יסתדרו עם מזל דגים למרות שבאסטרולוגיה כתוב ודווקא עם מזל טלה הם ימצאו את מה שהם מחפשים גם כשבאסטרולוגיה נטען שהמזלות האלה כול כך שונים שלא יקרה מצב של שיחה קצרצרה עד שכול אחד יפנה לדרכו,הכול בחיים מורכב מהפרטים הקטנים והעמוקים יותר,משמע היער מורכב מהעצים ולא הפוך,תלוי על מה מסתכלים ובאיזו צורה,באופן אישי העצים והפרטים מעניינים אותי יותר מאשר התמונה הכללית,מכאן נובעות הבעיות בחיים-כשרגישים לפרטים הקטנים בפאזל הקיומי ולא מתייחסים לתמונה כולה הדרך קשה יותר,מורכבת ובמקביל מאתגרת,מעניינת ומביאה הצלחות לטווח הארוך(זו כמובן אמירה מאוד לא אובייקטיבית)והשאלה היא מי אנחנו ולאן אנחנו מכוונים,אם אדם נולד עם נטייה לראות ולהתמקד בתמונה הגדולה או להיפך רק שינוי מעמיק יוכל לגרום לו לראות את הפרטים בהתאם למצבים ולחוויות ולאופן תפיסתם,אני לא מאמינה שאנשים יכולים לשנות את עצמם בקיצוניות ואם הם רואים את הפרטים כמה שיגידו לעצמם ואחרים ידרשו מהם לראות את התמונה הכללית זה לא יעזור... במסגרת השיחות המעניינות שאנחנו מנהלות היום האם עוד לא הגענו למסקנה שכול דבר צריך לבדוק לעומק בטרם המסקנות?

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

את צודקת בכל מילה.
מאמי!
ובגלל שאני מכירה אותך אני כבר יודעת שאת בטוח תתחברי מצוין עם האנשים בקבוצה.אם לא עם כולם,אז עם רובם.יש לך השפעה מדהימה על אנשים,כפי שאת בעצמך כותבת.

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

אני מקווה שאתחבר,מקסימום סתם נהנה יחד בטיול במידה ואכן הוא יצא לפועל... השפעה מדהימה על אנשים?...
רבה,למרות שדיי מוזר שאת אומרת את זה-בחיים לא חשבתי שאני משפיעה על אנשים,אולי ככה אני מצטיירת אבל זה מוזר לשמוע,אני מניחה שזה תלוי באמת באנשים,אם הצלחתי להשפיע עליהם לטוב אז אחלה(אם הצלחתי להשפיע לרע זה גם מראה השפעה כולשהי...)ולפעמים דווקא בגלל זה לא אוהבים אותי ולפעמים לאנשים פשוט קשה לקבל נוכחויות כאלה(לטוב ולרע,כבר קלטתי בעבר שיש לי נוכחות גם כשאני לא מחליפה מילה עם אנשים ומנסה להיות אוויר לא באמת הוסתרתי,כמו שקורה בחודשיים האחרונים),אני מניחה שברגע שיודעים להשתמש בהשפעה על אנשים אפשר לנצל אותה לטובה ולהשגת מטרות,אבל אולי רק את תופסת אותי ככה ואני לא באמת משפיעה על אף אחד כמו שהייתי שמחה להאמין שאת צודקת?... הלוואי והטיול יצא לפועל וגם שאר התוכניות,רק ככה נוכל לבחון את הדברים ולראות אם אנחנו צודקות באמירות שלנו

לא,לא נראה לי שזו רק אני.

אנחנו מכירות כבר כמה שנים טובות ואת כל הזמן מספרת לי סיפורים על כל מיני אנשים מהחיים שלך ועל הקשר המיוחד שלך איתם.לא שמת לב עד עכשיו?את גורמת לאנשים להיפתח בפנייך ולילדים לאהוב אותך.זה לא מובן מאליו.זה בגלל שאת בנאדם מיוחד.

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif "אין הנחתום מעיד על עיסתו"...../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

או שהנחתום מעיד,כשאדם טוב במשהו הוא יכול לא להצטנע כי זו האמת ואדם צריך להיות מודע לעצמו וככה גם כשהוא רע...מצד שני אני מספרת גם על האנשים עם הקשרים הפחות נעימים שלי איתם או שלהם איתי... ילדים זה עם מיוחד וילדים של החינוך המיוחד בכלל מדהימים,לרכוש אמון של הילדים האלה שקולטים הכול הרבה יותר טוב מרוב בני האדם(אין לי הסבר לזה,זה פשוט ככה,החושים הרגשיים שלהם מאוד מפותחים,כמו חושים של בעלי חיים שגם אותם שווה מאוד להעריך לדעתי)זה דבר מופלא,אולי אני בעצמי סוג של חינוך מיוחד אז אני מצליחה להיכנס לראש שלהם ולהתחבר אליהם,זו זכות גדולה וכבוד ענקי,אבל זה בא לי באופן טבעי מאז ומתמיד ולכן קשה לי לראות בזה משהו חריג (למרות שקל לי לעומת זאת לראות מי לא מתאים לעבודה טיפולית,יש אנשים שלא הייתי נותנת להם לטפל באף יצור חי כולל השקיית עציצים...) ... אם אי פעם בעתיד היותר רחוק אזכה בסמכויות ניהול,משאבים ותארים כולשהם אין ספק שהדבר הראשון שאתמקד בו הוא אנשי הצוות סביבי,והם יהיו מטפלים/עובדים ברמה אישיותית גבוהה והעבודה שלהם תהיה מהנשמה ולא מהתשלום,על אף שאם יהיו לי האמצעים התגמול הכספי מעבר לרגשי יבוא אף הוא... קצת מביך אותי לענות על השאלה אם לא שמתי לב,אז
רבה על המחמאות והאמונה,אני מקווה שזה באמת נכון ולא רק התרשמות אישית שלך

חח ../images/Emo92.gif מאמי!../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

סליחה אם הבכתי אותך,אבל אני באמת חושבת ככה ואת ממש לא חייבת לענות לי. אני מקווה שתצליחי לעשות את זה,אני ממש מסכימה איתך שהעבודה צריכה להיות מהנשמה.בעיקר בנושא הזה.

למעלה