../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif
קראתי הכול ויותר מפעם אחת והאמת גם יותר מפעמיים,רציתי להיות בטוחה שלא פספסתי שום נקודה,קודם כול רציתי מאוד לפרגן לך על השיתוף המפורט והאמיתי,אולי לא נוכל לעזור אבל לפעמים ברגע ששופכים מה שמרגישים עמוק בפנים כבר מרגישים הקלה כולשהי...תדע שאתה מוזמן לשתף כאן תמיד ובהכול
בנוגע לדברים עצמם שכתבת-אני חושבת שיש פה כמה גורמים עיקריים,הבנתי מהדברים שלך(וגם נדהמתי מהסיפור על אימא שלך,לא ידעתי שהיא נפטרה)שבאופן טבעי מאז שהיא נפטרה קרו בחייך הרבה שינויים ביניהם ההתקשות להמשיך בחיים בגלל הפספוס וההחמצה של מה שלא הספקת להראות לאימא לפני שעזבה את העולם הגשמי(אני מאמינה לחלוטין שהיא נמצאת ומשגיחה עליך) כי באמת מי מתכנן שירות צבאי בלי אימא?בניית קריירה בלי אימא ברקע?הרי אימהות הן בדרך כלל גם כשרבים איתן לפעמים האדם שהכי קרוב אלינו,הן הסימן המובהק לחום ולאהבה ללא תנאים ולתחושת השייכות למקום מסויים,מה היינו עושים בלי אימא בגן ובכיתה א'?וכו'...,אני חושבת שאתה עדיין באבל ובמקביל חלים בחיים של שאר בני המשפחה ובעיקרם אבא שלך שינויים שמראים על המשך החיים(כמו עניין החברה שלו,זה אגב קורה גם לילדים להורים גרושים...),פתאום יש לו פינה אחרת שאימא כבר לא נמצאת בתוכה,היא כמובן קיימת ולעולם לא תיעלם אך הוא זקוק למישהו שיוכל לחבק אותו ולהעניק לו קצת ממילוי החלל שנוצר בעקבות מות אימך,אני יכולה להבין למה אתה רוצה את אבא לעצמך ומרגיש מאוכזב כשאתה לא מצליח למצוא זמן איתו בלי הפרעות-רק שניכם עם מה שמאחד אתכם כאבא ובן וכשניים שחוו דברים קשים יחד,הבעיה שאני לא יכולה להציע שום דבר בגלל שכול מה שכתבתי כאן אלה רק ההשערות שלי בעקבות מה שפירטת,אולי אני טועה-אני לא באמת מכירה את המצב שלך אישית ולדבר באוויר זה לא חוכמה,הייתי מציעה לך אם ניסיונות השגת הזמן המשותף של שניכם לבד נכשלים לנסות לכתוב לאבא שלך מכתב ארוך,כשכותבים כמו שבטח כבר גילית הרבה יותר קל להוציא הכול ובלי הפרעות וגורמים נוספים,יכול להיות שאבא שלך בכלל לא שם לב בין כול העניינים שמטרידים אותו שבעצם הבן שלו נמצא לידו פיזית אך רגשית יש מרחק... אני מקווה בשבילך שתמצליח בקריירת השירה,אמא שלך תהיה גאה בך,אני בטוחה שהיא רואה הכול ומשגיחה עליך מלמעלה,זה נשמע קלישאה אבל זה נכון,מוות הוא דבר לא קל אך הוא מסמל גם המון כוחות נפשיים להיוולד מחדש בצורה קצת אחרת ולהתמודד דווקא בגלל הכאב,שתדע שאני אישית מאוד מאמינה בך ובטוחה שהכול רק מחשל אותך ויום אחד תהיה לא סתם זמר אלא אומן בעל שירים ואמירות רבי משמעות ועומק וזה יהיה הניצחון שלך. בנוגע למעבר דירה-לך תדע מה יקרה בעוד 3 שנים,גם קשרים ישנים לא תמיד נשמרים ו3 שנים זה פרק זמן לא מבוטל לשינויים,סגירת מעגלים ופתיחת חדשים,הכול קורה מסיבה מסויימת גם כשלא תמיד אנחנו מודעים לה,יכול להיות שעכשיו במבט מרוחק לעתיד זה נראה כמו משהו שלילי אבל המציאות תוביל בסופו של דבר לאן שאתה צריך להגיע,נשמע תמים אבל לחיים יש חוקים משל עצמם והכול תלוי בעיתוי. חיבוק אמיתי וכתף תומכת אלה דברים שגם אני מרגישה צורך חזק בהם המון פעמים,במפגשי פורומים שאני לא הולכת אליהם סביר שלא באמת תמצא את התמיכה האמיתית לה אתה זקוק,אולי אני טועה אבל מפגשי פורום ובכלל מפגשים חברתיים המוניים לא מצליחים המון פעמים להוציא את התמיכה האינטימית לה אנחנו באמת זקוקים,אפשר להיות מוקפים אנשים ולהרגיש בודדים,הגעתי למסקנה שלפעמים כשאנחנו לא מקבלים אפילו את המינימום מאנשים עדיף פשוט לתת למישהו אחר,כשמחזקים אחרים יוצאים לעיתים קרובות מחוזקים בעצמנו וכשאתה עושה טוב למישהו מישהו אחר יצוץ ויעשה לך טוב בחזרה,זה מין מעגל קסם כזה,כמובן שכמה חיבוקים וירטואלים שנרעיף עליך לא ישנו את תחושת הקור הרגשי ואת הצורך האמיתי והמוכר לי כול כך באנשים קרובים באמת אלה שיקלטו אותנו ללא מילים ויהיו תמיד בסביבה ברגע שנזדקק להם אבל עד שמוצאים כאלה עוברים מסע חיפוש ארוך...כשלי יש את התחושות האלה והן קיימות המון בעיקר כשאני סובלת ולאיש לא באמת איכפת כדי לפנות זמן בשבילי מצאתי פתרון-אני עושה משהו אומנותי-במקרה שלי כותבת אבל אם אתה יודע לשיר/לצייר וכו' שווה להשקיע בדברים האלה,הם ממלאים את הנפש ונותנים כוחות להמשך הדרך המורכבת שהיא למעשה מהות החיים עצמם,השלמתי מזמן שבמקרים רבים אנחנו היחידים שנמצאים כדי להרים את עצמנו והחיזוקים צריכים להיות פנימיים כי עליהם אנחנו יכולים לשלוט ולסמוך ועל אחרים פחות... היו לי עוד דברים להגיד אבל אני לא זוכרת כרגע(אעבור שוב על ההודעות),מקווה שבקרוב תצליח לנהל שיחה אמיתית עם אבא שלך והכול יראה מואר וחיובי יותר
תרגיש נוח לתת לנו את הכבוד האמיתי לחלוק איתך את הדברים לטוב ולרע ולשתף אותנו בדברים הכי משמעותיים בחיים שלך