סופשבוע נעים לכולנו

סופשבוע נעים לכולנו

איך היה השבוע שלכם

מה מתוכנן לסופ"ש

ולשאלה השבועית:
איזו סידרת טלויזיה/סרט לדעתכם מתארת הכי טוב את החיים שלכם?

סופשבוע נפלא לכולם

לא תאמינו מה קרה לנו אתמול,

היינו אמורים לחזור אתמול לסקוטלנד עם אבא שלי ודודתי, שבאים אלינו לשבועיים.
בטרמינל, אחרי הקפה והקרוסון, אבא שלי גילה שהוא לא לקח עליו את המחטים למזרק האינסולין שלו (הוא מזריק 3 פעמים ביום ולפנינו 3 טיסות. עכשיו 5:30 בבוקר, מגיעים למקום שאפשר אולי לקנות/לקבל מחטים רק ב19:00 בערב). הלכתי לבדוק אם יש בית מרקחת בטרמינל - אין לדברים כאלה.
פניתי למודיעין שבדקו עם המרכז הרפואי של שדה התעופה - אין.
בהנחה שהמחטים במזוודה, הם פנו למנהלת הטיסה שאמרה שכרגע אין אפשרות להגיע למזוודה, רק כשקונטנר המזוודות יגיע למטוס, וזה יטופל רק כאשר יפתחו את שער הטיסה. חיכינו. אחרי התערבות של הביטחון גם במזוודה לא נמצאו מחטים

הם התקשרו למרכז רפואי לבדוק האם אבא שלי יכול לטוס - לא!!!
הורידו את המזוודות של כולנו - 4 מזוודות, פרוצדורה שלמה עם הביטחון שלקחה יותר משעתיים וחצי, ובשעה 11:00 הגענו לדלפק חב' התעופה לכרטס טיסות חדשות. הטיסה הראשונה שהיה להם מקום לכולנו לכל הטיסות היתה ב 26/7 (במקום ב 22/7), אין מצב, הם באים אלינו לשבועיים ואנחנו כבר מאבדים כל כך הרבה ימים. אחרי יותר מחצי שעה של הצעות לטיסות עם לינה פה או שם או שילוב של רכבות ומעבורות, מה שלא בא בחשבון כי מדובר באנשים בני יותר מ-80 ובהוצאה גדולה, הם הציעו לנו לטוס ביום ראשון, בשילוב של שתי חב' טיסה שונות. חזרנו לבית של אבא שלי

אני חייבת לציין את ההתנהלות של המודיעין בנתב"ג, הדיילים של חב' התעופה, האנשים שדאגו להחזיר לנו את המזוודות והאנשים שכרטסו אותנו מחדש. אף אחד מהם לא נתן לנו הרגשה שכל זה קרה בגללנו, והם לא חייבים לנו כלום. שירות מעולה!!! לא הוספנו שקל/פאונד או דולר לכל הסלט שאנחנו גרמנו לו, למרות שגרמנו לעיכוב בטיסה שגם ככה התעכבה.

אבא שלי הרגיש נורא!!! זה לא מתאים לו לעשות דבר כזה. הוא כל כך אחראי, ופתאום זה קורה בסיטואציה כל כך דרמתית, שעוד 3 אנשים ישירים מושפעים מזה וטיסה שלמה. אני מצידי העברתי מסר שזה קורה, וזה מה יש. בלי כעסים, בלי האשמות - בלי!!! מי כמוכם יודע כמה זה קשה, אחרי שכבר נפרדנו מכולם, כבר בדרך, להתחיל הכל מחדש. אז החופשה שלי התארכה בעוד יומיים

לשאלת השבוע - אני לא מכירה סידרה שמתאימה לחיי. החיים שלי לא מספיק מענינים לסרט. אבל יש סדרת ראליטי שעוקבת אחרי נוסעים בשדות תעופה, ומספרת סיפורים כאלה ואחרים, אתמול יכולנו לקחת חלק בסידרה כזאת

rona73

New member
וואוו נירית!! סיפור מלחיץ!

כול הכבוד לכול מי שעזר לכם ונתן הרגשה טובה.באמת כיף לשמוע סיפורים כאלו ז"א מהצד של העזרה והחמלה.

לא הבנתי ,מתי אתם חוזרים עם כל השינויים עכשיו?

חיבוקים

ואוווו איזה סרט!

נכנסתי לשאול אם אתם כבר בבית ואז אני קוראת את זה...
מקווה שנרגעתם ושהנסיעה מחר תעבור בקלות ובכייף

תודה חמודה,

כמה אני כבר רוצה להיות באויר הצלול והקריר, בירוק עד למים הכחולים. ביופי של האי ובבית, בפינה שלי.

וואו ממש מלחיץ

לפחות הכל הסתדר והרווחת עוד זמן איכות בארץ -נצלו את זה לחוויות טובות

אנחנו עדין לא בבית

אתמול עבר אלי עוד יום סיוט נוראי, אבל שמרנו על רוח טובה, ישנו הלילה בלונדון ואני תקוה שהיום הכל יעבור חלק ונגיע הביתה. אני יספר את כל הסיפור כשזה יגמר.

סיפור בהמשכים...

אנחנו בבית!!!

הגענו הביתה אתמול בשעה 20:00.
אני כבר לא זוכרת מה כתבתי ומה לא, אז אני יספר את כל הסיפור במועד מאוחר יותר.

את מתוקה!!!

שבוע נהדר

של חזרה הביתה.
נעים ושקט ושלווה.
אתמול נפרדנו מהשכנים האהובים עלינו שחזרו לגור במולדתם - איי פארו.
זה היה עצוב משדימיינתי.
&nbsp
מזג האויר פה נהדר אז נראה לי שנצא לטיול בסביבה עם חברה.
שימשיך ככה..
&nbsp

להפרד מחברים טובים שהם גם שכנים זה לא פשוט בכלל.

ואת רק נפרדת ממשפחה וחברים בארץ

המשך חופשה נפלאה, בעיקר אם מזג האויר נהדר. תצלמי תמונות שנראה את המקומות בהם אתם מטיילים.

שבוע שממש טס לי

עשיתי הליכות כמעט כל יום והאמת שממש נהנית מזה, ברמה שעושה הליכה אפילו של שעתיים.
הרסתי את זה קצת אחרי שביום חמישי בישרו לי שאין סיכוי שתהיה החזרה בקרוב בגלל נוזלים ברחם ולא יודעים מתי תהיה (וזה נהיה לי לחוץ עם התחלת העבודה החדשה)-די לקחתי את זה קשה כי הכל הולך כל כך עקום הפעם, יותר מהרגיל- טחנתי עוגיות ושטויות כאילו אין מחר... כיפרתי על זה בשעתיים הליכה אתמול
.
&nbsp
יש לי חברה שהרבה זמן לא בילינו ביחד כי הייתה עסוקה עם הילדות והעבודה ועכשיו היא בחופש והילדות בגן אז יצא לנו לבלות כבר פעמיים וממש נהנות אחת מן השנייה.
&nbsp
הלכנו אתמול למתחם של קוסטקו, טרגט וכל מיני חנויות ומצאתי שמלה וחולצה של מייקל קורס במחיר ממש ממש ממש שווה ומצאתי כל מיני פיצפקעס מדהימים לגן- קניתי מלא שטויות בסה"כ 8 דולר!!!
&nbsp
היה עוד כל כך הרבה אבל דברים שיותר רלוונטים למורות שמלמדות באנגלית

&nbsp
היו עוד כל מיני מפגשים שונים עם אנשים שונים והיה סה"כ שבוע פעיל מאוד.
&nbsp
בתכנון לסופשבוע הזה ללכת לסרט -זה סרט מצוייר ובגדול אני פחות אוהבת סרטים כאלה אבל זה סרט שנראה כל כך חמוד ומצחיק ומתאים לי כזה- עולמם הסודי של בעלי החיים

&nbsp
ומחר יש מסיבת יום הולדת לילדה מהגן שעבדתי בו שאני עושה לה בייביסיטר בימים אלו , אז אני אקפוץ לשם במיוחד כי כל החבר'ה שלי מהגן יהיו שם גם ומתה לראות אותם!

&nbsp
קניתי לה בחנות של דיסני תיק של פרוזן שמאיר כשלוחצים על איזה כפתור, סט של מדבקות פרוזן וסט של צמידים פרוזן (היא חובבת פרוזן
).
&nbsp
&nbsp

למעלה