סופשבוע נעים לכולנו

מאחלת לך רק טוב

אם ההחזרה. אני דווקא נכנסתי להריון בסבב שהלך הכי הפוך ולא חשבתי שיצא ממנו משהוא

ראיתי את הסרט "עולמם הסודי של חיות המחמד", ככה זה נקרא בישראל, חמוד לילדים, לא יותר. אין סרט אחר? שמעתי מאנשים שלא קראו את הספר "ללכת בדרכך", שמאוד מאוד "נהנו" ממנו. אני קראתי את הספר ולרוב לא אוהבת לראות סרט אחרי ספר, אז לא יכולה להמליץ או לא.

כבר ראיתי את "ללכת בדרכך"- סרט קיטשי אך מרגש...

אני פחות אוהבת סרטים מצויירים אבל משהו בסרט הזה נראה חמוד וקליל- וזה בדיוק מה שאנחנו זקוקים

&nbsp
אולי נחליט סרט אחר...נראה לפי החשק באותו רגע.

shuttles3

New member
מלא חוויות!

שיהיה לך שבוע כיפי.
כל הכבוד לך על ההליכות!
עצוב לי איתך על ההחזרות...

shuttles3

New member
שבוע בסדר וסופ"ש כיפי ממש

ממשיך להיות חם מידי, אבל מה לעשות...
החלטתי עם כל העומסים, כולל החום, להוריד מ-4 אימונים בשבוע ל-3 אימונים, מה שאומר שרק פעם אחת במשך השבוע אני מגיעה הביתה יותר מידי מאוחר - זה כל כך האריך לי את הזמן! החלטה לא פשוטה, אבל נבונה. ואני גם פחות עייפה ופחות עצבנית.
ביום שישי ושבת עשינו כמה קניות מוצלחות במיוחד שלא חלמנו לעשות כל כך מהר (הרגשה טובה של ממש, מה עוד שאת כולן אני יזמתי
). ועוד קיבלנו טלפון מחברים שילדו ילדונת חמודונת.
ביום שבת נסענו לחוף אגם, השתוללנו במים, לא היה חם והיה מאוד כיף. קפצנו למגרש משחקים עם הילדון ו...שמענו מישהו קורא בשמינו. השכנים שלנו עם החבר הטוב של הילדון! מכל החופים שעל האגם, דווקא שם, דווקא ליד מגרש המשחקים!
היום היינו בחנות ספרים וקנינו כמה סיפורים לקרוא לפני השינה, אחר כך היינו ביום הולדת בפעילות התעמלות, הילדון המסכן כל כך התעייף (לא היה זמן לישון צהריים), שבערב באמבטיה הוא פשוט נשכב, התחיל לבכות ואמר לאבא שלו: "למה אתה מפריע לי?". מסכן... ומשום שהלך לישון מוקדם מהרגיל, אנחנו קיבלנו שעת שקט בונוס. את שלי ביליתי בגיהוץ תוך כדי שיחה עם חברה.
בקיצור, היה כיף חיים בסופ"ש הזה.
&nbsp
שבוע טוב לכולנו!
&nbsp
&nbsp
אני אחשוב על עניין הסרט/סדרה...

למעלה