סופשבוע קשה מאוד....

קוסמת8

New member
סופשבוע קשה מאוד....

אני שוב נמצאת בתקופה קשה.הרצון למות גובר ובכל סופהשבוע הייתי עסוקה בלנסות ולהרגיע את עצמי.שוב החלפת תרופות...שוב הריטואל הקבוע.אני עייפה.עייפה מהירידות ומהעליות.אין לי כח למשוך את עצמי שוב למעלה....

מבינה אותך מאוד

קוסמת8

New member
אלומה יש לי שאלה ....

לא שיש לי כסף לזה....מתקיימת מקיצבת נכות .100% .האם את מתמצאת בהפרעת אישיות גבולית ובדיכאון עמיד?
אני סובלת מהם ושוקלת האם לפנות לפסיכולוגית או להשאר אצל מטפלת הוליסטית. שיש לי החשד שאני "גדולה עליה".אין לי כסף לפסיכולוגים שמטפלים בשיטת הDBT המומלצת לטיפול בבעייתי.
מה דעתך?האם ביזבוז הכסף שאין לי?

הפרעת אישיות גבולית זה מה שיש לי

בנוסף לחולירות אחרות. DBT יש היום במרפאות בתל השומר ונדמה לי שגם בשלוותה ואפשר לקבל שם טיפול בחינם. אני התנסיתי בשיטה הזאת כשהייתה בחיתוליה בארץ והשתתפתי בקבוצת הפיילוט בתל השומר שהייתה זוועתית, הייתי האחרונה ששרדתי שם והקבוצה התפרקה. היום יש שמועות שהמצב שם הרבה יותר טוב, אבל אני לא יודעת מניסיון.

אני לא יודעת מה זה דיכאון עמיד. כלומר אני מבינה מה זה, אבל לא חושבת שיש לי את זה.

מעבר לזה אני לא יודעת לעזור לך, אני בעצמי לא בדיוק בטיפול, רק אצל פסיכיאטרית ובסל שיקום. יש לך סל שיקום? כי אם כן, מגיעות לך כל מיני הטבות, ביניהן עו"ס ומדריכה שיקומית...

קוסמת8

New member
אם יש לך הפרעת אישיות גבולית

אז את מבינה אותי היטב....
יש לי סל שיקום ויש לי עו"ס ומדריכה שיקומית.
איך את מתמודדת?

קוסמת8

New member
איך את מתנהלת

בחיי היומיום? אזה טיפול תרופתי את מקבלת(אם אפשר לשאול)ובכלל אשמח אם תשתפי מעט....רק אם בא לך....

קוסמת8

New member
לי למשל יש תחושות

שכל הזמן מדברים עלי.מזהירים מפני. ש"המחלה " ככתובה על מצחי ושכולם מפחדם...נרתעים...מרכלים....

קוסמת8

New member
לא חייבות לי....

אבל אפילו המנהלות לא מגיבות.כאילו בוחנות אותי בשקט.

יקירה

אף אחד פה לא בוחן אותך. אם אנשים לא מגיבים, ייתכן שהם אינם ליד המחשב או שהם אינם יודעים איך לענות לשאלה שלך.
אישית, אני לא יכולה לענות לך על שאלות בנוגע הפרעת אישיות גבולית או דיכאון עמיד, כי אינני סובלת מזה.
את תמיד מוזמנת לכתוב פה ותמיד נשמח לענות לך

שולחת חיבוק גדול גדול

אני מבינה שאת עוברת דברים קשים, אבל אני חושבת שהחשיבה המוגברת שלך בנוגע למחשבות השליליות (והתיאורטיות) שיש לסביבה עליך רק מחמירה את המצב שלך.
איך את מסתדרת עם זה בחיי היום-יום?

קוסמת8

New member
חוזרת אלייך ..

אחרי;יום קשה אצל הפסיכיאטרית..
לשאלתך,קשה מאוד במיוחדבפן החברתי.רגישות יתר,עד כמעט פארנויות.זה חלק ניכר מהבעיות שלי.בודדה מאוד.קשרים עם אנשים קשים .מנסהבכל כוחי לתרגל טכניקות של חשיבה חיובית,אבל בכל זאת קשה

Lady Stark

New member
קוסמת

את רצויה פה כמו כולם, אל דאגה.
אני אישית סובלת גם מדיכאון עמיד (מלא תרופות שלא עוזרות וכבר 6 שנים במצב כרוני) ועם זאת מרגישה שיפור עקב טיפול פסיכולוגי מוצלח.
את מוזמנת לשאול כל דבר.
תרגישי טוב!

מילקי110

New member
גם לי יש תחושות כאלה

אבל בדיוק , שכל הזמן מרכלים עליי ומדברים עליי

ושרואים עליי את הטירוף , בעיקר בעבודה , ששם אני יודעת שחוץ מאחת הרוב לא סובלים אותי

וגם על אותה אחת אני לא ממש סומכת כי גם היא רכלנית ומדברת שם על כל מיני אנשים

כל הזמן נראה לי שאנשים אומרים עליי שאני משוגעת .

בפורומים זה דווקא לא קורה לי , אבל בעבודה אני כל הזמן בטוחה בזה . לא ידעתי שקוראים לזה הפרעת אישיות , אני יודעת שזה נקרא חרדה חברתית

* גם אל נראה לי שאני מדמיינת את זה כי אני רואה כל פם שאני יוצאת החוצה בהפסקה , איך אנשים מסתכלים עליי ואני יודעת שהם מרכלים.

למעלה