ההמלצות שלי
קודם כל, ארצה להמליץ על ספר שקראתי בשבוע וחצי האחרונים. 1984 של ג'ורג' אורוול. ספר מעולה, המספר על מעלליו של אדם בעולם דמיוני, אשר נשלט ע"י "המפלגה" בצורה אבסולוטית כל כך, שלהפיק בו מחשבה עצמאית, הינה עברה על החוק. ספר מומלץ מאד, למען האמת הוא חובה במדינת ישראל כמדומני (למי שעושה תיכון). הספר מעביר את האווירה של העולם שלו בצורה כל כך טובה. אני לא יכול לתאר אפילו כמה שהוא טוב. בכל מקרה, התרגום מסריח למדי, אז אם ממש ממש אין לכם בעיה עם אנגלית - לכו על אנגלית, למרות שהוא אמור להיות אחושילינג קשה לקריאה באנגלית. בנוסף, אני חושב שמאד כדאי לכל אלו שאוהבים את רדיוהד לקרוא את הספר הזה. ספר מדהים, שהשפיע רבות על האלבומים האחרונים של רדיוהד, במיוחד על OKC ועל HTTT. הרבה דברים נהיים הרבה יותר ברורים באלבום, אחרי שקוראים את הספר. (בכלל, הרבה יותר דברים בחיים נראים הרבה יותר ברורים) בנוסף, הייתי רוצה להמליץ כאן על להקה: Porcupine Tree. לפני חודש-חודשיים קיבלתי שני אלבומים שלהם (יותר נכון אחד קיבלתי, השני קניתי). אבל לא שמעתי אותם כל כך. אתמול (או שלשום) שמעתי את שניהם כמה פעמים, והם פשוט מעולים. שני האלבומים ששמעתי הם: Lightbulb Sun Deadwing דדווינג הוא האלבום הכמעט הכי חדש שלהם, והוא מאד מושפע ממטאל ומדרים ת'יאטר וכאלו. lightbulb קצת פחות כבד, אבל עדיין טוב מאד. את שניהם אני מאד אוהב, ואני בוודאי אקנה אלבומים אחרים שלהם..