סופשבוע

פוֹלי

New member
סופשבוע ../images/Emo175.gif

חם...
כמו תמיד - שפכו מה שעל הלב - המלצות יתקבלו בברכה
ואם כבר המלצות... אתמול הייתי בהופעה של רוקפור. מה שאני אוהבת אצלם זה שלמרות שהספדתי אותם לפני שנה/שנתיים בערך (סנילית) כשאלי לולאי עזב - הם חזרו ובגדול. היתה הופעה מרשימה של שעתיים כולל הדראם סולו המפורסם של איסר בסוף. ולקינוח קיבלתי את הדיסק החדש שלהם מתנה (מי אמר פרוטקציות?). זה ההמלצה שלי - רוקפור. יש בוואלה תחת מוספי המוזיקה את כל האלבומים שלהם, מי שלא מכיר מוזמן.

InnocenceLost

New member
כלכך רציתי ללכת

שמחה שנהנית ובאמת שמעתי שהיה גדול המלצות שלי לסופשבועע... ממ אביתר בנאי , הדיסק הראשון שלו.. אני דבוקה לדיסק כבר המון זמן והוא פשוט מעולה מעולה מעולה porcupine tree - fear of a blank planet הדיסק החדש.. מדהים ושווה שמיעות חוזרות לגמרי ושמעתי הרבה blur בתחילת שבוע שגם זה מאוד נחמד יום שבת יש בחיפה הופעות שדיויד ברוזה מארח הכל חינם .. תבואו יהיה כיף :)

kittycatbone

New member
שמעתי היום

ברדיו שיר מהאלבום החדש שלהם, לא יודעת איזה, והיה מאוד יפה

לי לא יתאפשר אז תלכו אתם -

הופעה של קרן אן שמגיעה לארץ ב29 לחודש. בהיכל התרבות ת"א. מה שעצוב זה שגם אם רדיוהד יהיו בארץ בסבב הופעות הבא רוב הסיכויים שאני אהיה בצבא. :/

Paranoidd

New member
אוףףף גם אניייי

אני בחיים לא אראה את רדיוהד מה הסיכוי שהם ישרדו עוד שלוש שנים?!@$

kittycatbone

New member
קרן אן../images/Emo99.gif

כל כך מבאס שאני לא אוכל ללכת להופעה הזאת!!!! גם בטח עולה המון כסף :X וגם איך לעזאזל אני אגיע פתאום ב-29 לת"א?
(ימי רביעי אצלי עד יולי לא אפשריים לכלום P:)

FunkyMonk

New member
ההמלצות שלי

קודם כל, ארצה להמליץ על ספר שקראתי בשבוע וחצי האחרונים. 1984 של ג'ורג' אורוול. ספר מעולה, המספר על מעלליו של אדם בעולם דמיוני, אשר נשלט ע"י "המפלגה" בצורה אבסולוטית כל כך, שלהפיק בו מחשבה עצמאית, הינה עברה על החוק. ספר מומלץ מאד, למען האמת הוא חובה במדינת ישראל כמדומני (למי שעושה תיכון). הספר מעביר את האווירה של העולם שלו בצורה כל כך טובה. אני לא יכול לתאר אפילו כמה שהוא טוב. בכל מקרה, התרגום מסריח למדי, אז אם ממש ממש אין לכם בעיה עם אנגלית - לכו על אנגלית, למרות שהוא אמור להיות אחושילינג קשה לקריאה באנגלית. בנוסף, אני חושב שמאד כדאי לכל אלו שאוהבים את רדיוהד לקרוא את הספר הזה. ספר מדהים, שהשפיע רבות על האלבומים האחרונים של רדיוהד, במיוחד על OKC ועל HTTT. הרבה דברים נהיים הרבה יותר ברורים באלבום, אחרי שקוראים את הספר. (בכלל, הרבה יותר דברים בחיים נראים הרבה יותר ברורים) בנוסף, הייתי רוצה להמליץ כאן על להקה: Porcupine Tree. לפני חודש-חודשיים קיבלתי שני אלבומים שלהם (יותר נכון אחד קיבלתי, השני קניתי). אבל לא שמעתי אותם כל כך. אתמול (או שלשום) שמעתי את שניהם כמה פעמים, והם פשוט מעולים. שני האלבומים ששמעתי הם: Lightbulb Sun Deadwing דדווינג הוא האלבום הכמעט הכי חדש שלהם, והוא מאד מושפע ממטאל ומדרים ת'יאטר וכאלו. lightbulb קצת פחות כבד, אבל עדיין טוב מאד. את שניהם אני מאד אוהב, ואני בוודאי אקנה אלבומים אחרים שלהם..

jony84

New member
חכה עד שתקרא את חוות החיות

גם כן של אורוול ואז בכלל תבין עד כמה כתיבת השירים של תום מושפעת מהספרים האלה.

Anuerysm

New member
1984 גדול ממנו בהרבה

ואורוול חוזר על חלק מהדברים שהיו בספר ב1984

FunkyMonk

New member
אני יודע

אני מודע לכך ש1984 זה ההתפתחות של חוות החיות, אבל אני בכל זאת רוצה לקרוא את חוות החיות.

Anuerysm

New member
בכיף, אחלה ספר

חבל שלא תירגמו עוד ספרים שלו לעברית, אני אאלץ לקרוא אותם באנגלית

Knives Out

New member
1984 לא נופל מחוות החיות ברמה

ואורוול לא חוזר על דברים, הוא מדגיש אותם דרך מטאפורות..

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif

ג'ורג' אורוול פשוט סופר ועיתונאי ענק. עשיתי עליו את הפרוייקט שלי באנגלית והיה כל כך מעניין
למען האמת קראתי קודם את חוות החיות לספרות בכיתה י' אני חושבת... ממש התלהבתי מהספר, ובמיוחד בתור אחת שדוגלת בזכויות בע"ח (למרות ההקבלה המדוייקת למשטר הקומוניסטי של הספר).. אח"כ כשהחלטתי לעשות את הפרוייקט שלי באנגלית על ג'ורג' אורוול (מה שת'ום יורק אגב באמת הביא לחלק מזה..) התחלתי לקרוא במקביל את 1984. בהחלט אחד הספרים המדהימים שיצא לי לקרוא. כל כך עמוק ומפחיד גם כמה שנכון! מאז שקראתי אותו אני לא מפסיקה למצוא ממנו דוגמאות בחיים או הקבלות מסוימות ובקיצור זה אחד הספרים שאשכרה השפיעו עליי בחיים (למרות שעברה רק שנה מאז שקראתי אותו ואני סה"כ בת 17..!)

../images/Emo45.gif

מומלצים בחום גם האלבומים שלהם: In Absentia Stupid Dream Signify Sky Moves Sidways

kraz11

New member
ודרך אגב ...

שמעתי בראיון איתו שהשיר האחרון באלבום lets sleep מאוד מושפע משיר מסויים של רדיוהד מי ששמע מאיזה אתם חושבים?

InnocenceLost

New member
היה לנו מבחן באנגלית

עם אנסין על הספר הזה... שנה שעברה אני חייבת לקרוא אותו

FunkyMonk

New member
תאמת שזה די משעשע,

שאיזה יומיים אחרי שהתחלתי לקרוא אותו היה לי אנסין על הסרט 1984.

למעלה