סופשבוע

Latisia

New member
הוא לא כזה קשה באנגלית...

באמת שלא ואני לא אומרת את זה כי בגלל שהאנגלית לי טובה. את חוות החיות ממש לא אהבתי. קראתי את רוב הספר וזה סתם לא עניין ואת 1984 אז קראתי חצי ואז הייתי צריכה להחזיר אותו תוך שבועיים לספריה כי זה ספר מבוקש ומאז לא לקחתי אותו שוב כדי להמשיך לקרוא. תאמת זה דיי שיעמם אותי בחלקו.

Knives Out

New member
Deadwing מעפן

יש שם רק שני שירים טובים, השאר זה גראנג' דבילי שלא עובד להם. אבל תשמע את Signify הגדול..

FunkyMonk

New member
גראנג'?

לא הייתי קורא לזה בחיים גראנג'. אולי מטאל, אבל לא גראנג'. מזכירים מאד את קינג קרימסון.

Paranoidd

New member
סוף שבוע טוב..

animal collective - feels והשיר הראשון באלבום קליפורניה של מיסטר באנגל... ששמו Goodbye Sober Day בעצם אני לא ממליץ על כל השיר.. אני חושב שיש קטע באמצע שהוא פשוט גאוני.... כל שאר האלבום עוד בספק אצלי.. ואיזה יופי.. קיבלתי את airbag / how am i driving ליום הולדתי... ואני ממש שמח.. ואני עוד יותר שמח שכשאני מסתכל על החיים במבט אופטימי אפשר להסתכל על ארבע הבגרויות האחרונות שנשארו לי כדבר מאד מעודד.. והחלטתי שאת החופש האחרון אני אעביר כהדוניסט ואני מתכוון לאכול כל היום במסעדות ולקנות דיסקים וללכת להופעות.. בלי להתחשב באף רעב באפריקה..

kittycatbone

New member
רק 4 בגרויות?../images/Emo2.gif

מה זה פה גמאני רוצההההה. טוב האמת שבחישוב שלי נשארו לי 5, שזה רק 1 יותר.. אז הממ. XD טוב זה בגרות אחת יותר מדי :S

jony84

New member
שמעתי איזה שיר שלהם

היה מעולה...אלקטרוני מאוד....מאוד פוסט רוק

V e g

New member
Sufjan Stevens

אהבתי את המוסיקה של האיש. ממליץ בחום על illinois שיצא ב-2005. וכמובן על החדש של ביורק, אבל לא צריך אותי כדי לדעת שהוא מומלץ. נ.ב. פולי, איסר תמיד נחשב בעיני כמתופף הכי מוכשר פה.

פוֹלי

New member
אתה לא היחידי שחושב ככה ../images/Emo13.gif

בארץ - מסכימה לגמרי - הוא הטוב ביותר!

כולם אומרים את זה,

אבל זה פשוט לא נכון. אלינוי מגניב בהתחלה ויש בו כמה אוצרות אבל אז- הוא פשוט נשרך. יש לי אותו, ואני מעדיפה את מישיגן וגם את סבן סוואנס על פניו. גם חברה טובה שלי, ששמעה שאילינוי קיקס אס, קנתה אותו - והתאכזבה ואז פנתה מקום לאחרים.

kittycatbone

New member
המלצה של הרגע-

רביעיית מיתרים מס 6 בפה מינור אופוס 80 של מנדלסון
פשוט רביעייה מדהימה, שיצא לי לשמוע בקונצרט לפני כמה חודשים ויש לי עכשיו על דיסק. היא בין הרביעיות (והיצירות!) האחרונות שכתב מנדלסון, ואת הרביעייה הזאת הוא כתב לאחר מות אחותו שהוא היה קרוב אליה מאוד. אפשר באמת לשמוע את כל הסבל הזה ברבעייה הזאת בכל פרק ופרק. ההתחלה המצמררת בפרק הראשון, הנושא המרגש הזה בפרק השני, והפרק הרביעי והדרמטי הזה. ממליצה בחום!!!

Knives Out

New member
אל תשתו וודקה ואלכוהול ביחד

מסתבר שזה גורם להקאות(לא יכלו לגלות לי קודם? סאמק)

Knives Out

New member
אופס, התכוונתי וודקה וטקילה*

מה לכל הרוחות.. אני מרגיש כמו אלון מזרחי.

למעלה