סופשבוע.

Aline In Chains

New member
../images/Emo55.gif חחח כע..

אבל לא הייתי במפגש ישרא.. הייתי במפגשפורום נירוונה

טיהי

שיר השבוע: Evergrey - As I Lie Here Bleeding, אני מחליף בכל פורום..
שיר גאנז השבוע שלי: Out Ta Get me
אלבום השבוע שלי: 'אלמנה שחורה - אלמנה שחורה', בואנה, אלבום בן זונה.
תכנית טלויזיה של השבוע: ורוניקה מארס
סרט השבוע: מבצע סבתא
ספר השבוע: פרנויה!!!!11
ציטוט השבוע: 'אתה גלאמר! אתה כ"כ עמוק בתוך הארון שמצאת את הדלת הסודית לנרניה'
המלצה לסופ"ש: תישנו כוסאמק, נמאס מבומים של טילים.
תמונת השבוע - אין לי כוח לשים :\

Dug E

New member
עיסעכינבהמנ

שיר השבוע: נוצה ברוח-ריטה שיר גאנז השבוע שלי: נייטריין אלבום השבוע שלי: החדש של מיוז תכנית טלויזיה של השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: "הופה סיטואציה!" המלצה לסופ"ש: - תמונת השבוע

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifבאמת עבר לאט../images/Emo4.gif

שיר השבוע: Aerosmith - Angel שיר גאנז השבוע שלי: Sweet Child אלבום השבוע שלי: Aerosmith - Big Ones תכנית טלויזיה של השבוע: שנות ה-70
סרט השבוע: כיפה אדומה - הסיפור האמיתי ספר השבוע: צופן דה וינצ'י ציטוט השבוע: "נווו סתמי כבר"
המלצה לסופ"ש: תישנו!!! תמונת השבוע

LimiMimi

New member
נמ.

http://www.fuckthiswebsite.com/
שיר השבוע - (יותר שיר היום) Gorillaz - DARE
שיר גאנז השבוע שלי - חרוש, אבל השיר היחיד ששמעתי השבוע זה סוויט צ'יילד.
אלבום השבוע שלי - Parachutes של קולדפליי.
תכנית הטלויזיה של השבוע - אבודים.
ספר השבוע - .
ציטוט השבוע - נונ.
המלצה לסופ"ש - כנסו לאתר הזה
. אחד הגאוניים.

Cloudy Now

New member
ראית מה זה?

[מצטערת שלא עניתי במסנ, נרדמתי והמחשב נשאר פתוח.]

Don Quixote1

New member
:)

שיר השבוע:Wish You Were Here-פינק פלויד שיר גאנז השבוע שלי:Civil War טיפה מתאים למצב אלבום השבוע שלי:a nigetat the opera של קווין..לדעתי האלבום הכי טוב שלהם תכנית טלויזיה של השבוע:כל דבר שהוא לא חדשות סרט השבוע:קליק..ממש אהבתי ספר השבוע:מדריך הטרפיסט לגלקסיה..לדעתי אולי הספר הכי טוב שנכתב ציטוט השבוע:"כשהייתי צעיר עישנתי את וסיגריה הראשונה שלי ונישקתי את הצעירה הראשונה באותו יום.מאז אני לא בזבזתי אף לא רגע על סיגריה"טוסקניני המלצה לסופ"ש:לנוח קצת...אולי ללכת לים להתאורר תמונת השבוע

Cloudy Now

New member
*

שיר השבוע: היהודים - הימים שלנו. שיר גאנז השבוע שלי: וולקאם טו דה ג'אנגל. אלבום השבוע שלי: - תכנית טלויזיה של השבוע: חברים, סאות'פארק. סרט השבוע: סאות'פארק. ספר השבוע: הארי פוטר נאמבר סיקס. ציטוט השבוע: ~אני יושבת בטעות על משהו חד~ "זהו! את לא בתולה יותר." [אמא] המלצה לסופ"ש: אל תישנו הרבה מדי, זה איכסה. תמונת השבוע: -

Noam Frusciante

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

שיר השבוע: suprise! you're dead- faith no more שיר גאנז השבוע שלי: coma אלבום השבוע שלי: the real thing- faith no more תכנית טלויזיה של השבוע: האו.סי סרט השבוע: ג'אקאס!!! ספר השבוע: לא קראתי השבוע ספר.. אבל תמיד תמיד הספר האהוב עליי יהיה אני כריסטיאנה פ. ציטוט השבוע:לאזוכרת.. המלצה לסופ"ש: תראו ג'אקאס זה מצחיק [לא שגיליתי את זה עכשיו אבל כיף להיזכר בזה ><] תמונת השבוע -->

למעלה