ואו. מדהימות. אהבתי ביותר..
E Euroziv New member 16/6/07 #3 עכשיו ראיתי../images/Emo99.gif הראו חצי דקה מבוא נזרום..וסיוון דיברה... היה יפה,חבל שלא השמיעו את שיהיה לי את הכוח
עכשיו ראיתי../images/Emo99.gif הראו חצי דקה מבוא נזרום..וסיוון דיברה... היה יפה,חבל שלא השמיעו את שיהיה לי את הכוח
S SD music New member 16/6/07 #7 זו כתבה ישנה איזה שיהיה לי את הכוח.. לשיהיה לי את הכוח צריך כתבה שלמהה XD
ש שתיקה אחרונה New member 16/6/07 #10 ../images/Emo60.gifממש לא כתבה ישנה../images/Emo31.gif שימי לב גם להבדל בקולות שלהן שהן שרו והלוי עם הקארה... זה פשוט השיר ישן
../images/Emo60.gifממש לא כתבה ישנה../images/Emo31.gif שימי לב גם להבדל בקולות שלהן שהן שרו והלוי עם הקארה... זה פשוט השיר ישן
L Life is a Diamond New member 16/6/07 #8 הערה בעקבות הכתבה שמתם לב שהבנות נשמעות אחרות לגמרי (ומעולה יותר) מאז ימי בוא נזרום? מקווה ששמתם לב לשינוי המדהים והמאסיבי שהן עברו, בכל המישורים.
הערה בעקבות הכתבה שמתם לב שהבנות נשמעות אחרות לגמרי (ומעולה יותר) מאז ימי בוא נזרום? מקווה ששמתם לב לשינוי המדהים והמאסיבי שהן עברו, בכל המישורים.
E Euroziv New member 16/6/07 #11 ../images/Emo45.gifשמתי לב לזה הן עברו שינוי שרק עשה להן טוב! אני מקווה שהתדמית של "הפרחות מרמלה" שהדביקו להן תצא כבר.!!
../images/Emo45.gifשמתי לב לזה הן עברו שינוי שרק עשה להן טוב! אני מקווה שהתדמית של "הפרחות מרמלה" שהדביקו להן תצא כבר.!!
T the Girl of Love New member 16/6/07 #12 ../images/Emo214.gifלא חשבתי אחרת../images/Emo47.gif הזמן עושה רק טוב
ד דיימונדז בעצמות New member 18/6/07 #21 ../images/Emo210.gif../images/Emo11.gif רק אני לא ידעתי על זה
ש שתיקה אחרונה New member 19/6/07 #35 ../images/Emo60.gifכתבה חדשה../images/Emo13.gif http://www.skplus.co.il/Single/Single070607.html שמתם לב שכמעט כל הכתבות על הסינגל הם אותו הדבר?:S
../images/Emo60.gifכתבה חדשה../images/Emo13.gif http://www.skplus.co.il/Single/Single070607.html שמתם לב שכמעט כל הכתבות על הסינגל הם אותו הדבר?:S
L Life is a Diamond New member 19/6/07 #36 נחמד! וזה נובע בגלל שברשת אין לעיתונאים העצלנים כוח לכתוב כתבות על הלהקה, אז הם משתמשים בדף יחסי הציבור (אהמ) שנשלח אליהם יחד עם הסינגל.
נחמד! וזה נובע בגלל שברשת אין לעיתונאים העצלנים כוח לכתוב כתבות על הלהקה, אז הם משתמשים בדף יחסי הציבור (אהמ) שנשלח אליהם יחד עם הסינגל.