סופשבוע :].

sapirs1

New member
סופשבוע :].

שיר השבוע של אביב : -שיר השבוע לא של אביב : -אלבום השבוע: -משפט השבוע: -משהו שעשה את השבוע הזה : -משהו שהרס את השבוע הזה: - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: - תמונה השבוע :

יהיה לנו קשה אך גם מזה נצא. =[

שיר השבוע של אביב : בשבילך. -שיר השבוע לא של אביב : שמש וקרחון - בן ארצי. -אלבום השבוע: בן ארצי - מה שקרה -משפט השבוע: 'הרגשתי כמו נהר שמתקשה לזרום'. -משהו שעשה את השבוע הזה : מסיבה ביום שישי והופעה בזאפה. -משהו שהרס את השבוע הזה: כלום...הכל מצוייין. - מסר לאומה : תהיו חופשיים. - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: הופעה באמפיייי. - תמונה השבוע :

bati77

New member
קולולו..

שיר השבוע של אביב: christenings (של בלאקפילד נחשב..?) שיר השבוע לא של אביב: דניאל סלומון - פעם (שעמתי אותו לפני כמה ימים אחרי מלא זמן..) אלבום השבוע: בלאקפילד 2 (סוף סוף קניתי אותו..) משפט השבוע: "ידנו תושט תמיד לשלום - אך אצבעותיה יהיו תמיד על ההדק" (יצחק רבין) משהו שעשה את השבוע הזה: ממ.. אחותי והאחיין הבכיין (סתם הוא כזה מותק!!) אצלנו [= משהו שהרס את השבוע הזה: סתם שיעמום כזה.. מסר לאומה: סלק עושה פיפי ורוד משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: אמפייייי!!!!! עשיתי חישוב ולא הייתי בהופעה מנובמבר! איך החזקתי מעמד?! תמונת השבוע:

Simple Sam

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של אביב :שנינו שווים -שיר השבוע לא של אביב:הזאב והאיילה -אלבום השבוע: -משפט השבוע:"את כ"כ יפה,זה לא ייאמן" -משהו שעשה את השבוע הזה:ההופעה. והרווחתי 1200 בערך מעבודה.
-משהו שהרס את השבוע הזה:לא יצאתי בכלל כל השבוע. - מסר לאומה:"כסף קודם לחיי חברה!"
משפט מחץ פה. - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:להופעה באמפיוואהל. ולעבוד.
- תמונה השבוע :

מעיין51

New member
אתם ידעתם שלוסי בשמי היהלומים זה LSD???

Lucy - L
In The Sky- S
With Diamonds- D
שיר השבוע של אביב : מתים משעמום -שיר השבוע לא של אביב : לוסי בשמי היהלומים -אלבום השבוע: חלולים -משפט השבוע: ריקודי עמבה -משהו שעשה את השבוע הזה : עשיתי עגיל באף.. -משהו שהרס את השבוע הזה: תום טס להולנד - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: הופעה באמפייייייי - תמונה השבוע :

כן..גם אם תראו את הקליפ הוא כולו בצורה של..

הזייה גדולה...כל השיר מדבר על הזייה של LSD אם תפרשו את המילים

Hosh17

New member
....

שיר השבוע של אביב : אין -שיר השבוע לא של אביב : תמונה אימפרסיוניסטית -אלבום השבוע: אוסף של ג'ון לנון -משפט השבוע: "תעשי רשימה מה לקחת לכנרת.. תרשמי שעון מעורר" -משהו שעשה את השבוע הזה : סוף שבוע בכנרת -משהו שהרס את השבוע הזה: חברה - מסר לאומה : טבריה מורכבת מ3 סוגי אנשים: דתיים, ערבים, ונהגי מוניות שצועקים לכל עבר: "לתל אביב!?" - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: יום חמישי - תמונה השבוע :

אלכסהה

New member
...

שיר השבוע של אביב: הכל נהיה לא רגיל שיר השבוע לא של אביב: אצלך בעולם- אביתר ומאיר בנאי אלבום השבוע: OK computer של radiohead -משפט השבוע: "אני מפחדת" משהו שעשה את השבוע הזה: כרטיסים מתנה לאמפי משהו שהרס את השבוע הזה: עזבו מסר לאומה: תהיו חופשיים, באמת משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: אמפי וואהל תמונה השבוע: פיס, בעקרון

YARDEEEEEEEN

New member
יאללה (זאת מור =)

שיר השבוע של אביב : בשבילך + מקסיקו -שיר השבוע לא של אביב : אולי זה יוני- יוני בלוך -אלבום השבוע: חמלה - חמי -משפט השבוע: וכשאת רחוקה, אני מרגיש כמה שאת קרובה.. -משהו שעשה את השבוע הזה : בינתיים כלום, אבל אם מישהו רוצה לעשות לי את השבוע הוא יותר ממוזמן. -משהו שהרס את השבוע הזה: שזרקו אותי מהבית ואני גרה ברחוב. - מסר לאומה : אוכל זה רע =( - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: אמפי אולי.. - תמונה השבוע :

moriboy666

New member
איזה שונא לבחור..פשוט עונה.

שיר השבוע של אביב :שחור לבן מתים משעמום -שיר השבוע לא של אביב :רציתי לראות - כנסיית השכל -אלבום השבוע:אוטוביוגרפי ונגיעות -משפט השבוע: I WANNA DIE -משהו שעשה את השבוע הזה : אמש, לא השיר. המצב. -משהו שהרס את השבוע הזה:השבוע - מסר לאומה :תנן לי לשכוח את עייני אהובתי - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:שייגמר. והאמפיוואל כי אני חייב.:) - תמונה השבוע :scotti desen't know!!

שקיעה בחוף בית ינאי

שיר השבוע של אביב : במילים אחרות (אתה בודד הלילה) -שיר השבוע לא של אביב : Paschendale , פשנד'ל של בתולת הברזל , שיר על קרב דמים מנקודת ראות של חייל בקרב במלחמת העולם הראשונה , שיר של 8 דקות לפחות וכמובן לא שיר שמהלל מלחמה -אלבום השבוע: -משפט השבוע: בדידות עולמית -משהו שעשה את השבוע הזה :כניראה ההופעה באמפי וואהל -משהו שהרס את השבוע הזה:לפעמים יצבות לפעמים יאוש , - מסר לאומה :חיים פעם אחת , תעשו חיים ותהיו רגועים , אל תלחצו - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:ההופעה באמפי וואהל - תמונה השבוע :שקיעה בחוף בית יאני, מכמורת הערב,

שעצובים הולכים לים,,,

כשעצובים הולכים לים לכן הים מלוח וזה עצוב שלהחזיר ציוד אפשר לא געגוע וכמו הגלים אנחנו מתנפצים אל המזח אל החיים

סוף שבוע

שיר השבוע של אביב : אממ.. אין -שיר השבוע לא של אביב : מה עוד ביקשת -אלבום השבוע: אממ.. אוקי קומפיוטר -משפט השבוע: "בא לי פיש אנד צ'יפס, בא לי סושי, בא לי מקס ברנר" בערך כל מה שקשור לאוכל -משהו שעשה את השבוע הזה : הבילויים -משהו שהרס את השבוע הזה: הרבה שעות בעבודה - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: לקרובי משפחה מחו"ל - תמונה השבוע :

למעלה