סופשבוע :].

galush29

New member
איך השבוע הזה עבר מהרר

שיר השבוע של אביב :הולך לאיבוד,אני שונא -שיר השבוע לא של אביב :אין -אלבום השבוע:אין -משפט השבוע:"האיש הזה מפחיד,אל תדברי"XDD -משהו שעשה את השבוע הזה :הממ היציאה בישישי:]והיום גרדה -משהו שהרס את השבוע הזה:ההורים=\ - מסר לאומה :חציל זה סקסי
- משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:אמפי וואהל!!!!!! - תמונה השבוע :

sapirs1

New member
"אחרי שהשמחה אבדה מכאן באור שמיים אפורים"

שיר השבוע של אביב :מיליארד טועים -שיר השבוע לא של אביב :צל כבד -כשניקו תתחיל לדבר ,אבות ובנים -אביתר בנאי. -אלבום השבוע:היהודים -מציאות נפרדת. -משפט השבוע: -משהו שעשה את השבוע הזה :אח שלי חזר מחו"ל:],שיחה עם חברה טובה ,ולראות ידיד מהעבר,כמבון הייתי בים. -משהו שהרס את השבוע הזה:ריב עם אחותי,השבט!,חברות הכי טובות שלי ,שאני לא יהיה בהופעה השבועשבוע מסריח. - מסר לאומה :תסמכו רק על עצמכם!!!. - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:ים ,לילה לבן ,קצת ת"א לא יודעת לא משהו מיוחד. - תמונה השבוע : תאילנד=].

עדן גפן

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo190.gif|פיס|

שיר השבוע של אביב : השכבת אותי בעשר -שיר השבוע לא של אביב : I'm Losing you של ג'וני -אלבום השבוע: אממ לא שמעתי אלבום מסוים.. בגלל שהייתי בקורס..:] -משפט השבוע: "הבנות הזועמות שואלות- טורניר כדורגל לבנים?!!??! טורניר תפירה לבנות!!! די לשובינזם!"
-משהו שעשה את השבוע הזה : החיבוקים האחרונים.. -משהו שהרס את השבוע הזה: כלום
.. - מסר לאומה : "I'm so in love with youuuuuuuuuuuuuuu..." - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: לא יודעת.. שיהיה כיף קצת:] - תמונה השבוע :

למעלה