מישהו? - אני לא לבד נכון?
ח חולה על אסף צרנילס New member 30/7/06 #43 איפה אסף?!?!?! מזה?!?!?! הללויה בלי אסף?!?!?! לא מוכנה לזה... אני מוחה ביייייייייייייי
L limors2 Active member 30/7/06 #49 הא!../images/Emo54.gif אשמע קצת כדי לגלות מי היא ואיך היא, ואחזור להרבה שעות נעמי שלי
ג גינגימניה New member 30/7/06 #48 וואי השעה כבר מאוחרת.. מקלחת טובה... מיטה מוצעת... חלומות פז... ותקווה לשבוע טוב ובשורות טובות... אוהבת אתכם..
וואי השעה כבר מאוחרת.. מקלחת טובה... מיטה מוצעת... חלומות פז... ותקווה לשבוע טוב ובשורות טובות... אוהבת אתכם..
L limors2 Active member 30/7/06 #50 לילה טוב!../images/Emo54.gif שכחתי לומר לאחותי להוציא את ג'קי, ועכשיו אני אצטרך
ג גינגימניה New member 30/7/06 #52 ../images/Emo6.gif חחח לא נורא.. אני הולכת עוד 5 4 3 2 1 שניות לילה טוב האזנה נעימה לנעמי רביע, תוכנית טובה הייתה ושירים מוצלחים
../images/Emo6.gif חחח לא נורא.. אני הולכת עוד 5 4 3 2 1 שניות לילה טוב האזנה נעימה לנעמי רביע, תוכנית טובה הייתה ושירים מוצלחים
L limors2 Active member 30/7/06 #55 שמעתי אותה פעם../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif היא מוכרת לי.... מעניין. אחזור לנעמי