מי עכשיו ישר/תשדר אחרי הדר? אני יודעת שנשאר עוד זמן... אבל לדעת אולי אני אאזין בחדר בשקט..
ג גינגימניה New member 30/6/06 #176 מי עכשיו ישר/תשדר אחרי הדר? אני יודעת שנשאר עוד זמן... אבל לדעת אולי אני אאזין בחדר בשקט..
L limors2 Active member 30/6/06 #183 אביגל?../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif ערן בד"כ בבוקר. ועירא היה במקומו
ג גינגימניה New member 30/6/06 #188 חחח כן... מקסימום נאזין לו בהזדמנות אני הולכת לי לחדר לנוח או לעשות שיעורים {מכיתה ב' לא היה לי שיעורים לחופש } למרות שזה השיעורים של הקורס פסיכימוטורי דאגו לנו והמורה לספרות הביאה דו''ח קריאה.
חחח כן... מקסימום נאזין לו בהזדמנות אני הולכת לי לחדר לנוח או לעשות שיעורים {מכיתה ב' לא היה לי שיעורים לחופש } למרות שזה השיעורים של הקורס פסיכימוטורי דאגו לנו והמורה לספרות הביאה דו''ח קריאה.
L limors2 Active member 30/6/06 #177 חשבתי שזה אייזיק../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif רואים רחוק רואים שקוף עצוב ואני רוצה תצ'ילי פפרז החדש שתקוע לי בראש מהשנייה שקמתי ואני לא יודעת בכלל איך קוראים לו
חשבתי שזה אייזיק../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif רואים רחוק רואים שקוף עצוב ואני רוצה תצ'ילי פפרז החדש שתקוע לי בראש מהשנייה שקמתי ואני לא יודעת בכלל איך קוראים לו