סופ"שש

SILVER LADY

New member
סופ"שש../images/Emo124.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

belledejour

New member
איזה שבוע ><../images/Emo80.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..נראה לי ששלישי כי.. יום נחמד בבצפר, נחמד בחווה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. חיבוקים. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. נמ... התעצבתי מעט כי.. מעט?! התעצבנתי על.. בואו נחשוב
אבל בסוף סלחתי כי .. מי אמר שסלחתי :|. התאכזבתי מ...מישו. כי... הוא פשוט חסר רגשות
בכיתי מעצב/אושר כי.. 2 דברים. אחד נפתר =] הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חחחחחחחח בחדר צוות...
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. זה ציטוט ענק >< הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. בכיתי עכשיו כמו מטומטמת. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... שיעור ספורט. 45 דקות של ריצה, כפיפות בטן ושכיבות סמיכה.
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא רק בלונדינית המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ליד"ה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. דברים לליד"ה, מחר לציפי =] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. תןתן התודה שלי השבוע היא ל.. תןתן ונואי פינקתי את עצמי השבוע עם.. גלידה מאכל השבוע שהיה הוא.. סנדוויצ'ים של השמיניסטים
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? איןלימושג:| שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. untitled אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. a reason to start over new
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. רוצים רשימה? הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהנה. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. תןתן ונואי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לראות את בל בל - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. נמצא פיתרון, אני אראה את סבר סוףסוף >< -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. תןתן, נואי, מתן סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): מהתחרות, נראה לי היחידה שעוד לא העליתי

2STRIPE

New member
התמונה מוכרת לי מאיפשהו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחח משפט מוריה נכון מוריה..?
חחח מלצלמה חראא מוריה תחרות הבאה אני מצלמת בשלך חח

einkid

New member
איזה כיף.. סופש..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. ראשון.. כי.. היה פשוט יום מעולה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. התוצאות של הפסיכו הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אממ.. לא יודעת.. התעצבתי מעט כי.. לא הוציאו אותי לגן סאקר!!!! התעצבנתי על.. הבית ספר.. סך הכל ארגנו להם רעידת אדמה למה לא להוציא לגן סאקר? אבל בסוף סלחתי כי .. מישו אמר שסלחתי? התאכזבתי מ... מישו.. כי... הוא היה יכול לעשות יותר כדי לעזור לי.. בכיתי מעצב/אושר כי.. ככה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שהתאמנו להרצות.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "ואיי שעה שמת לי את הצלצול הזה.." הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. התוצאות של הפסיכו לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... משחק כדורסל ביום שני הסרט הכי טוב שראיתי.. אמא מאוהבת 2 המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לחווה? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא זוכרת.. כל מיני משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. יובל התודה שלי השבוע היא ל.. יובלוש! פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה דברים.. מאכל השבוע שהיה הוא.. שוגי גווו אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אכול כפי יכולתך
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. i belive אלבום השבוע שהיה.. לא יודעת.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "על קו הזינוק.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את יום שלישי בצהריים. דקר דפקו אותנו לגמרי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. לא יעשה כלום!!!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. היו כמה.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. הציוד לסקי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני יקבל אותו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. יש כמה
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

amstelveen

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שלישיייי כמובן כי רכבתי על גמלא המלכה!!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעוררר מעולההה ועוד משו שעסור עדיין לגלות!!!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..זה הדבר שאסור לי לגלותXD התעצבתי מעט כי.. מישהיא נעלבה ממשהו שלא היה אמור לפגוה בה!! התעצבנתי על.. המורות בבית ספר!!! אבל בסוף סלחתי כי .. מי אמר שסלחתי?!?! הם מוסיפים לנו מבחן כל שיעור!!! התאכזבתי מ... כי...עצמי בכיתי מעצב/אושר כי.. מישו שחשוב לי מאוד פגע בי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לא זוכרת מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אני רק מסכימה לך לעשות זאת כי אני סומחת עלייך מאוד ואת תמיד נותנת יותר ממה שמבקשים ממך!
..... על תדאגי תמיד יש לך אותנו!! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא ידעתי שהיא הרגישא ככה! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב בבוץ הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..המון מתנות מאבא שמביא לי מהולנד (זה באצם מינוס לו:p)
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..המדריכה שלי התודה שלי השבוע היא ל..למדריכה שלי פינקתי את עצמי השבוע עם..שינההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאכל השבוע שהיה הוא..מרק שאמא החינה לי אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הריב שלי אם חברה... עוד נראה אולי מחר זה יסתדר.... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יישןןןןן השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..עדידה ליאור אוהד שמאובר סתוגי וחגית השבוע שבפתח (מראשון): ראשון יום רגוע... שני מקווה חווה שלישי חווה רביעי אולי חווה חמישי בית ספר עד 4!!!!
שישי חווה שבת לישוןןןןןןןן - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
חח סוד

ווינגז

New member
../images/Emo195.gif שלהלהלה ../images/Emo195.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון שני, יעלי הייתה פה. אה, גם אתמול היה באמת בסדר, לא האמנתי שאתרגש
, בערב היה כיף עם החברים. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לדעת שאני מסוגלת להתמודד עם דברים שמפחידים אותי ולהבין שאני יכולה לצחוק על דברים במקום לבכות עליהם |סאופטימיות|, ואיך אפשר בלי להזכיר את לולה? הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הגיוס, יעלי (לי מותר, במוּשי
)
והזריקות לפני שלושה ימים התעצבתי מעט כי.. לא יודעת, לא ממש רציתי את אתמול. התעצבנתי על.. השומר ברכבת, מה אכפת לו לתת לי לעבור כשהכרטיס שלי לא מעביר אותי, אני גם ככה נוסעת בחינם.
אבל בסוף סלחתי כי .. מי סלח? אבל חברה הצילה אותי ונתנה לי כרטיס חייל שלה
התאכזבתי מ... כי... לא יודעת, ממי התאכזבתי? מעצמי קצת, הצקתי לאנשים. בכיתי מעצב/אושר כי.. לחץ מהגיוס, נו, וגם ביום של הזריקות. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לראות את עצמי עם מדים והשיחות המטורפות עם יעלי כשהיא הייתה פה (כי מותר לי, אני נכה
) מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אני גאה בך" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. דיברתי עם אנשים בכח, לא הסתגרתי. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להעביר את הכומתה מהמעיל לחולצה וההפך כל פעם שהורדתי או שמתי אותו. אה, ובכלל - דיגום. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא היה
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לולה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. נעליים וחשבון בנק, או משהו. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. יעלי, נוּש, שחף, ללי, גלי, אמא שלי, שירלי וכל החברים מאיזה פורום. התודה שלי השבוע היא ל.. יעלי ונוּש פינקתי את עצמי השבוע עם.. מלא אוכל משמין
ו-B&J, אבל למטרה טובה וזה. מאכל השבוע שהיה הוא.. B&J, פיצה ותאילנדי בליצ'י. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Elephant Love Medley - Moulin Rough soundtrack
אלבום השבוע שהיה.. Selling England By The Pound - Genesis משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Everything's gonna be alright - רק כי זה התנגן באוטובוס בדרך לבקו"ם והרגיע אותי קצת, מה זו האופטימיות הזו? הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. לא חושבת שהייתי מוחקת אפילו את הזריקות. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשן! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. החברים שלי, כולם, ולוליטה. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. טירונות? אנא אערף. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. להכיר אנשים חדשים ולהיות אמיצה
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. החברים שלי.

Vintage Queen

New member
נו ומה עם תמונות במדים?!

בהצלחה בובע! שתהיה טירונות קלה ונטולת פקאצות =]

ווינגז

New member
ככה את מכירה אותי?

לא הצטלמתי
תודה, קלה היא בטח תהיה (טירונות 0 זה מעולה
)

Vintage Queen

New member
חחח תאמת שבדרך כלל לא שואלים

ההורים עושים לך בוק גם אם את מתנגדת בתוקף, אבא שלי עשה לי בוק בשניה שיצאתי מהשער של הבסיס בפעם הראשונה מהטירונות הביתה חחח ובטקס, את חייבת להראות לנווו

lions queen

New member
../images/Emo118.gifוואי אני מחכה שנאכל כבר צהריים

ביחד.. :) כ"כ בהצלחה לך ילדה!

ווינגז

New member
זה עוד יקרה, עוד שבועיים אני אגיע לת"א ../images/Emo3.gif

את תהיי גאה בי, הייתי הכי מדוגמת אתמול (חוץ מזה שנראיתי כאילו לבשתי שק).

lions queen

New member
../images/Emo118.gifאני גאה בך על הרבה דברים לפני המדים

וכ"כ תצטלמי ילדה!! קצת התחשבות באנשים שלא גרים לידך, באמת..

SNTQ

New member
../images/Emo45.gif ניצן אני אומרת צריך לחטוף אותה קצת אלינו

באחד הימים שלה של הטירונות שלה פה בצריפין..

lions queen

New member
../images/Emo118.gifאני בעד.. אגב,

צפי איחור מחר ביציאה לחווה, עוד לא הלכתי לישון ועל גופתי המתה אני קמה ב 10..

netapet2

New member
איזה יובש אהעאע

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון, כי היה שיעור דרסאז' הכי כיף בתולדות השלושה חודשים האלה חח, אתמול- כי היה הכי מצחיק שיש בעולם. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השיעור בראשון
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כל מיני שיחות וכאלה... התעצבתי מעט כי.. כי משהו מאוד מאוד עצבן אותי אתמול
התעצבנתי על.. על מי שעשה את זה אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי, אבל זה לא היה כל כך עצבנות עליהם... התאכזבתי מ... כי... מאפחד בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב, כל מיני הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חח אתמול, עם הנחש, XD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. חח לא יודעת הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי... כי... ? כי נהנתי כל כך מהשיעור בראשון? לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לסיים את השיעור בראשון, כי הייתי עם שלוש שכבות ולא היה לי כוח להוריד
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אוכלים למניהם סD משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הרבה התודה שלי השבוע היא ל.. הרבה פינקתי את עצמי השבוע עם.. עם..? מאכל השבוע שהיה הוא.. מרק
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אעאעאעאע שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Phil Collins-Another day in paradise אלבום השבוע שהיה.. אין... משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אין הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. חלק כל שהוא לא זכור. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הרבה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור ^^ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אממ רותם! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה