סופ"שש

Ontario R Z Y H

New member
הרבה זמן לא עניתי מממ

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ממממ שני+שלישי בערב, כי היה מצחיק בטירוף
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. להכיר אותו הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שלקחו אותי הביתה:p התעצבתי מעט כי.. לא ידעתי מה קורה עם זה התעצבנתי על.. הסוס כי הוא היה דביל!!!!!!! אבל בסוף סלחתי כי .. כי הוא מושלםםם
התאכזבתי מ... כי...מממ אפחד? בכיתי מעצב/אושר כי.. כי היה מצחיק+קר+מאוחר חחח הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הפגישה עם עמית בשני בערב XD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. וואו!! כל כך הרבה דברים!!!!!! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. מממ לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להישאר ערה עד מאוחר אחרי שלא ישנתי, אבל היה שווה את זה:p הסרט הכי טוב שראיתי.. ?!! המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. פארק של 10, ובבית חחחחחחח משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. חחח כלום,
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. עמית, יקיר, אפילו אמא התודה שלי השבוע היא ל.. עמיתי אהובתי
פינקתי את עצמי השבוע עם.. מממ
מאכל השבוע שהיה הוא.. כלום, שבוע בלי אוכל חחח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? comfused שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. dig - incubus והשירים של הנכדים של קלרה חחח אלבום השבוע שהיה.. אמממ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Remind me that we'll always have each other When everything else is gone. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הסיבוכים עם העניין ואת הרכיבות הלא טובות:/, חוצמזה, הכל היה מושלם הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ניפגש... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. מיתי
ויקירר:) השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. תשובה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. ניפגש -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. !!!!!!!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): כי אני מתה עליו:) (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

lereran

New member
אני

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני כי הדס... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לא משו מיוחד.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. גם ן.. התעצבתי מעט כי.. לא ראיתי אותה מלא זמן , וגם מה יום שישי כזה חרא... התעצבנתי על.. רין אבל בסוף סלחתי כי .. כי אני אוהבת אותה... התאכזבתי מ... כי... השיעור שהיה לי בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. פףף לא משו מיוחד מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. " יואו" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עברתי תיום הזה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות תשיער הזה.. הסרט הכי טוב שראיתי.. ממ הצד שלו הצד שלה.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ממ קניון וחווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מעיל חדש משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הדס אהובתי התודה שלי השבוע היא ל.. הדס פינקתי את עצמי השבוע עם.. גלידה ביום של גשם... מאכל השבוע שהיה הוא.. גלידה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? " חיים בסרט" ??!! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. ממ Melanie C - Carolyna אלבום השבוע שהיה.. של טאטו משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. פףף הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הסוף שלו... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהנה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הדס השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור קפיצות טוב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לראותותה כל יום -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הדס

חריקת

New member
אין לי נושא תבעו

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי[= עם שני הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע...מדונה אחרי הרבה זמן הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. וואלה לא יודע התעצבתי מעט כי.. לא התעצבנתי התעצבנתי על.. " " אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... עצמיייייייי בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חחח במשחק שצעקו השופט בא לי להקיא עלייך ואז כזה כל הקהל בעעעעע מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..יאאאאא משה בלי פוני [= לא עשיתי שיער בככלל[[פגרים הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא יודע לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת ברגל חצי שעה בתל אביב כדי להגיע לתחנה המרכזית הסרט הכי טוב שראיתי..ללא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. למשחק ברמת גן משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מממ לא יודע מה להגיד משחק או להגיע למשחק חח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..הרבה ואי שני דני ריצ' התודה שלי השבוע היא ל..שנשנ רייצ''''' פינקתי את עצמי השבוע עם..וואלה לא פינקתי מאכל השבוע שהיה הוא..לא זוכר אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?לא קוראים לו הוא בא לבד שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..ווי הריב המטופש.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יבקר את מדוודוודדנננההההה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..טאנאנ השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

טללולוXD

New member
למה זה תמיד ככה?../images/Emo10.gif ../images/Emo79.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
שלישי- כי שיעור, רביעי- כי ככה, חמישי- כי יומולדת לאבאD:, וחלק משישי- כי היה כיף בחווה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
השיעור. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
לאדעת.. התעצבתי מעט כי..
המצב של שני מתדרדר
התעצבנתי על..
יש ויש
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
מכמה אנשים
בכיתי מעצב/אושר כי..
שני
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
שגילי הפליקה לי
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
"טלל תהיה מדריכה מעולה" וואו חפרתי
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
התגברתי על השיעור הקודם ועשיתי שיעור מתקןDD: לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
ללכת לחווה בשישי
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
קריית גת
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
רעות, נועה, נועה
ובר
התודה שלי השבוע היא ל..
רעות
פינקתי את עצמי השבוע עם..
לישון
מאכל השבוע שהיה הוא..
אוכל של דודהDD: אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
למה זה תמיד ככה?! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
לב די סקונהP: אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
כל מה שקורה לשני
ואת המבחן:S הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
לא אחשוב על זה
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
רעות, נועה, וז'יטן. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..
ציון טובP: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..
שלא יקרה מה שצריך לקרות
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
אנשים מהחווהP: סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

2STRIPE

New member
תפוזבל../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שלישי חמישי ואתמול.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעור
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. X| התעצבתי מעט כי.. עשיתי על זה פוסט
התעצבנתי על.. קראו בבלוג..
אבל בסוף סלחתי כי .. מי סולח זה לעלולם לא ישתנה!!! התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. מארק ומעיין
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אבישוש..!! אתמול בהחלט.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."וואו" "ממש חתול ועכבר" ועוד כמה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. טוסטוס הייתה מדהימה בשלישי
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לבצפר.. הסרט הכי טוב שראיתי.."מלחמת העולומות" חח ואממ משהו על חבר דימיוני של מישהי שהיא קוראת לו "סיי" לא זוכרת חח המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה אשרי.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אבישוש אהובה נטע טללולו!! וזהו.. כן תתפלאו
התודה שלי השבוע היא ל..כל החראות! פינקתי את עצמי השבוע עם..שוקולד.. אוכל של אמא
מאכל השבוע שהיה הוא..אוכל של אמא
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"עוד שבוע של בכי.." שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..Perfect אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..i cen't be Perfect.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..הרבה..!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יפסיק לבכות.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..טוסטוס
השבוע שבפתח (מראשון):
שאתם מחכים לו השבוע..
שיעור..
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..-
שטוסטוס תלך טוב בדרסאז'
אדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
בנות מהחווה
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):מיום שלישי.. (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו

ocean zd

New member
מחלת הנשיקה זה על הפנים.....~סובלת~

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שלישי.. פשוט כי היה לילה כייפי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..מממ.. לסיים תסיפור המעפן עם עומרי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כל הכירבולים[ככה כותבים? ] התעצבתי מעט כי.. לא דיברנו אחרי , וגם כי רועי שוב חצוף התעצבנתי על.. רועי אבל בסוף סלחתי כי .. כי הוא נהיה כלבלב בסוף התאכזבתי מ... כי...רועי בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב כי כואב לי ורע לי ומגעיל לי ואני חולה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..החיקויים של ג'ון:] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אוךךךךךךךךךךך אוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי אוךך בהחלט אוך... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להיות בתוך המחלה הזאת ולהצליח לבלוע כאלו כדורים הסרט הכי טוב שראיתי..חח ראיתי יותר מדיייייייי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..המטבח.. או המקלחת.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אנטיביוטיקות:] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אמא התודה שלי השבוע היא ל..אמא פינקתי את עצמי השבוע עם..הרבה מיץ פטל מאכל השבוע שהיה הוא..אקמול אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"דה קיס" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..תריבים עם רועי ואת המחלה בהחלט הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אראה את נועה:] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אמא השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לסיים עם המחלה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..בדיקות דם -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. עוז

MaYa505

New member
../images/Emo41.gifלחרוש על חנה זה כייף../images/Emo41.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כול השבוע=]
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..לחזור לבצפר שיגרה והתוצאות שלה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי.. כי לא היה לי הרבה זמן איתו...
התעצבנתי על.. ????
אבל בסוף סלחתי כי .. כי חייבים
התאכזבתי מ... כי...שרון? לויודעת למה....
בכיתי מעצב/אושר כי.. מהרוח
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..לצחוק על נווה פשלות
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..כי יש לה חבר
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי .. לא יודעת?
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב היום אפילו שהיה מעולה
הסרט הכי טוב שראיתי..כלבים וגנבים?? לויודעת לא ראיתי כל כך
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..האולם , יגור , מרדכי , בתפר , חווה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..היום אצל חנה: קובן , מגנים קדמיים אחוריים , מתג , שמיכה לבנה , ראשיית בית ופלאש
בטוח שכחתי מדהו
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..עדי , רועי ועוד...
התודה שלי השבוע היא ל..כל מיני... ואמא כמובן!
פינקתי את עצמי השבוע עם..כל הקניות במלא קרמבו ועוד!
מאכל השבוע שהיה הוא..מרק שהכנתי במו ידיי
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?הסרט של השבוע של מאיה.... מקורי הא?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..גיס 1
אלבום השבוע שהיה...?
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא"
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אתמול עם שחר... ואולי לא?
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..חחחח נגמר , אבל אולי אם הייתי מספיקה לפעולה
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..:]
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע..בצפר ועוד...
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאני אלך לתחרות לפגוש תמפגרת , מאיה וכולם
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):
(מוזמנים להוסיף שאלות..)
הודגש באמצעות מדגישומטיק

LordHorse

New member
אוף.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..שלישי, אני מניחה כי..היה כיף בערב.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אממ, שהדיסק של אלאניס עבד. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כלום. התעצבתי מעט כי.. ככה. התעצבנתי על.. אנשים, כרגיל. אבל בסוף סלחתי כי .. לא רבתי, לא סלחתי. התאכזבתי מ...עצמי, ממנה.. כי...
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שלישי ואתמול בערב.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "זה לא נשל..זה נחש חי!!1 שמת." ולא זוכרת כבר. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה אחלה שיעור אזרחות. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לביצפר
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה, איי גאס. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא זוכרת. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. לא משהו מיוחד. התודה שלי השבוע היא ל.. אהה, אף אחד. פינקתי את עצמי השבוע עם.. קפה שחור. מאכל השבוע שהיה הוא.. עוגת גבינה, פיצה, וקפה שחור. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? You remind me שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. הכל של אלאניס
אלבום השבוע שהיה.. Alanis Morissette - Supposed Former Infatuation Junkie משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "I got more than I could handle" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הגשם. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהה.אנוח. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ממ. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור [להשלים שיעור]. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..ממ..שיעור קפיצות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ממ.אף אחד. הודגש באמצעות מדגישומטיק

ram ram

New member
השבוע שלי.. ../images/Emo3.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אממ.. היום [שבת] כי ישנתי יחסית הרבה לעצמי ורכבתי על אחלה סוסים.. ולא היה בצפר.!!!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אממ.. הסופ"ש בלי שום ספק... ושיעורי מתמטיקה..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אממ.. היה מרגע רע לחזור לבצפר... ומרגש טוב לקרוא את הברכות ליום הולדת..
התעצבתי מעט כי.. כי הייתי ממש ממש ממש ממש מעט בחווה..
התעצבנתי על.. המורים ביום שלישי!!! שהפציצו אותנו בשיעורי בית ובגללם לא הייתי בחווה.!
אבל בסוף סלחתי כי .. מי סחל להם? שיחזרו לשבות כבר.!
התאכזבתי מ... כי... מממ.... היום של היום הולדת... היה מעפן ולא כיפי...
בכיתי מעצב/אושר כי.. אממ... עצב נראה לי... לא יודעת למה.. בכיתי.
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אממ... הסיפור של האוסטרלים שהגיע אלי סוף סוף.!!! פשוט לשמוע אותו וצלחוק גם בפעם ה1000!!!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "שלחתי לך SMS לא ראית?" חיוך של "וואו הוא חמוד שהוא טיפש.."
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אפשר להוציא תעודת זהות.!
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום לבצפר.. בעע...
הסרט הכי טוב שראיתי.. האיש שבפנים... חכם ביותר.!
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה.!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אוכל במזנון של תמי.?
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אמממ.. אלי המורה למתמטיקה... זה נהיה השיעור הכי כיפי בבצפר... וזה ממש ממש מוזר...
התודה שלי השבוע היא ל.. מממ.. לא ידועת..
פינקתי את עצמי השבוע עם.. עם.... אממ... לא יודעת, לא חושבת שפינקתי את עצמי בצורה מיוחדת..
מאכל השבוע שהיה הוא.. עוגת יום הולדת!
|אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "באק טו פריסן.." אין לי כוח לכתוב באנגלית..
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. we run it...
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא יודעת..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את רובו, את כל השעות שהייתי בבצפר, את העייפות, את זה שרכבו על ג'ונה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יהיה בחווה
שלא ירכבו על ג'ונה
שאני אהנה
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ממ... לא יודעת..
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיגיע סוף שבוע.?
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעבוד מהר... חח..
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לא מישהו שאני באמת יראה... אבל יהיה נחמד לראות את שייקו..
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):
קווין ואני..!!
(מוזמנים להוסיף שאלות..)
שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו

stary1

New member
מתחת ל0

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..אתמול, רכבנו. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..רכיבה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. פגשנו את בוריס?! התעצבתי מעט כי.. נשבר האקווריון. התעצבנתי על.. תורי. אבל בסוף סלחתי כי .. מישהו צריך לחנך אותה. התאכזבתי מ... כי... לא יודעת. בכיתי מעצב/אושר כי.. not. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. The killer joke. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "שמש"! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. מבחנים. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לצאת לרכיבה. הסרט הכי טוב שראיתי.. נרדמתי בדרך:) המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. רכיבה.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אקווריון חדש=\ משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הסוסים. התודה שלי השבוע היא ל.. סוסים. פינקתי את עצמי השבוע עם.. רכיבה
מאכל השבוע שהיה הוא.. ספגטי. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? חדר שחיה ליבשתן. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Hey Joe..לא האזנתי לו אפילו פעם אחת! אלבום השבוע שהיה.. Dark Side Of The Moon. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "and yeah, I know you wouldn’t touch us with a ten-foot pole ‘cause we’re north americans. "we are north american scum הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. האקווריון. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. עבר. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אקווריון חדש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. כלום -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אף אחד

למעלה