סופ"ש איזה כאמינגג

גולע

New member
סופפפפפ"ש XD

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..שני, שלישי,רביעי, חמישי ושישי.. כי..שני- חזרתי מוקדם מבית-ספר ,הלכנו למסעדה אחר כך לחווה, והיה שיעור מושלם
, שלישי- אצל סבא וסבתא היה לייגה, רביעי- היה הכי הכי מצחיק בבית ספר יאאאו -בחווה- רוכבת, חמישי-שיעור רכיבה אחד הטובים-עשינו מסלול-, שישי- רכיבה טובה, והיה מצחיק
. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..חחחח רכיבה אי גאסס.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מרגש? נמנמנמ התעצבתי מעט כי.. המבחן היה קשה פפפפף.. התעצבנתי על.. נובאדי. אבל בסוף סלחתי כי .. - התאכזבתי מ... כי...- בכיתי מעצב/אושר כי..חיחיחי אולי מצחוק. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ממ השיחות עם אלה
, ויום שישי. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..היוו כול כך הרבה השבועעעעע הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אכשהוו סיימתי את המבחן במתמטיקה,.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להמשיך ללמוד אחרי המבחן במתמטיקה למבחן באנגלייתת.. הסרט הכי טוב שראיתי..לא היה שומדברר...:| המקום הכי טוב שאליו יצאתי..מסעדה, חווה, סבתא/סבא. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אממ נעלים?,, מקווה שהיום אני ימצא עוד כמה דברייםם.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אלה, ענברווו, שלוק, שיר, שירלי ,שחר, קרן ודניאלל.. התודה שלי השבוע היא ל..אלה. פינקתי את עצמי השבוע עם..מסעדה. מאכל השבוע שהיה הוא..לאיודעת. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..Dont stop the music אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..ממממ .. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..שהייתי חצי חולה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ממ דווקא צריך להיות היום יום נחממד. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
שלווק..
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..רכיבוותת!?, אולי לראות את אלה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאני ימצא דרך להגיע לתחרותת, ושיהיו מבחנים טוביםם.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..נוו אממרתיי.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי לי ולמורני [הצניעות הצניעות ] קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

gili600

New member
סופ"שששששש

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. שני כי.. שיעור בנ"זזז
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השיעור בשני
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. חצי מסלול?
התעצבתי מעט כי.. הייתי צריכה להפסיק אתמול את השיעור באמצע..
התעצבנתי על.. שגב
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי... משתיהן..
בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק באוטו של ענבר עם האח הקטן שלה ושגב.. (אז מה אם זה היה שבוע שעבר?! מותר לי!)
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ^^^
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "שיעור מעולה" , "חצי מסלול" "שניים!!!"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. שיעור בנ"ז בשני.. ומה שהפסקתי לעשות אתמול היה גם די טוב..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לבצפר כל יום (ולא הלכתי בראשון
)
הסרט הכי טוב שראיתי.. "מצפן הזהב" והדב הזה של המכורים לחיים"
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ישפרו, היכל התרבות במודיעין
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלווום..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. רייצ', קפלן, חיים, זהר
התודה שלי השבוע היא ל.. חיים וזהר
פינקתי את עצמי השבוע עם.. אמבטיה של שעה
מאכל השבוע שהיה הוא.. תותים עם קצפת
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? ...
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "1973"
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "I just want you close" (זה בדיוק התנגן עכשיו
)
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הייתי חולהה
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ישנתי כמו שצריך
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כל האנשים מלמעלה ^^^
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעורר
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור טוב
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הרבהה
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): קלן ונייטמר - תמונה אומנותית משהו. (והתאריך נכון!
) הודגש באמצעות מדגישומטיק

karambula57

New member
אניי

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. נראלי אתמול, הוא הלך כל כך יפפפההה! אני פשוט מתה עליו. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אמממ, פיליפ
ושמביאים 3 סוסים חדשים לחווה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אמממ, נראלי פיליפ, הוא מושלם אלוהים. התעצבתי מעט כי.. אממ, הייתי חולה ויומיים לא נתנו לי ללכת לחווה, אז יום ביום שלישי הוא לא עבד
התעצבנתי על.. הורים.. אבל בסוף סלחתי כי .. אני אוהבת אותם התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק
יום חמישי בערב היה גאוני, אויש ציפורים שולתים XD מפגרים. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חמישי בערב מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "מגיעים סוסים חדשים.." "את מאלפת אותם" "אתם זוג משמיים" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. פיליפ נשמההה והוא הלך מדהים לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להשקיע כל כך ברכיבה אתמול הסרט הכי טוב שראיתי..אממ.. לא ראיתי סרט השבוע המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ציפוריי
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. התחרות שבוע הבא משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. פיליפ
התודה שלי השבוע היא ל.. פיליפפפ
ונדב כי הוא כזה מאמי ומתוק והוא תמיד מצחיק ומעודד אותי. פינקתי את עצמי השבוע עם.. מרק חמוץ של אמא מאכל השבוע שהיה הוא.. מרק חמוץ לש אמא אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שמן שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אממ אלבום השבוע שהיה..אממ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. אודי
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יבוא לרכב על השמן, אבל אין לי הסעה
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. פיליפ
סיליה שלו גולית עירית, נדב, חננה, שינא, ועוד מלאמלא
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. יום שנייי
ושבת כי תחרות
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אממ... להפציץ בתחרות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אדם?! חח פיליפ וסיליה ושלו, ואת כל הסוסים XD סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אני ופרסיוסה בחימום בתחרות... סאפפפפ תודההה
(מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי לי ולמורני [הצניעות הצניעות ] קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה הודגש באמצעות מדגישומטיק

karambula57

New member
האה ../images/Emo9.gif

זאתי פונית קוראים לה פרסיוסה... ואני יוצאת איתה גם שבוע הבא לניר דוד

stary1

New member
Ragdoll

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שלשום, טיול גדול ביער ומזל טוב לי ולסטאר. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. טיול. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. בירורים לגבי בריטניה. התעצבתי מעט כי.. הסרטון שבר רוחי. התעצבנתי על.. אמא. אבל בסוף סלחתי כי .. אני חיה עמה. התאכזבתי מ... כי... תורי, היא לא מתאמצת. בכיתי מעצב/אושר כי.. דמעתי מרוב צחוק. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לא זוכרת, אבל היה מצחיק מאד. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. יתר נחמדות מצד מייק. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא יודעת. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא צפיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. יער. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. קלובניקה!! התודה שלי השבוע היא ל.. סטאר. פינקתי את עצמי השבוע עם.. טיול ורכיבה. מאכל השבוע שהיה הוא.. עוגת קרם תותים. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? מבחנים. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Starman! של בואי.. אלבום השבוע שהיה.. Animals של פינקפלויד. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."Ziggy played for time, jiving us that we were Voodoo" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ריב עם אמא. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אסיים ביוטופ. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. סטארי. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לעבור את המבחנים. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. הסבר מפורט לגבי בריטניה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. נועם.

SUFA theOUEEN

New member
כבשןןןןןןן../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שלישיי-כי הכיי מצחיק שיש בגרפיקההה..וחמישי,שישי-אימון תותחחחח באייל.שבת-כי משפוחה וכיףףףףףף,אה ורביעי-בוחןן תותח במתמטיקה ולשון מבחןןן הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..91 במתמטיקה חחח
,האימון אתמול הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ממ שום דבר התעצבתי מעט כי.. מממממממ התעצבנתי על.. שי,שמואלל המעצבןןןןן הסנילי הזה אבל בסוף סלחתי כי .. לאא ררררר
התאכזבתי מ... כי...מיטטטללל.. בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק עם שיי בדרך חזרה בחמישי,בשיעור גרפיקהה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..ממ כנ"ל מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."דייי אתם מחרפנים אותווו""את יודעת מזה מחרפן?""משגע נווו..""לא,חרפן=כבש""אז אנחנו מכבשנים אותך?!""כנראה טחח..,"שי:מה זה אבי העורקים?""אבא שלל גלל
"..למורה לביולוגיה"את בת 53(שי שאל)."המורה:כן נראית יותר צעירה?"."בטחח אמא שלי נראית יותר זקנה".. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתיי טובב לשם שינויי! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקוםם כל כך מוקדםם הסרט הכי טוב שראיתי..ממממממ ויוה חח המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה,קניון,דודים, משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..נייקיי חדשות,טרנינגג,חולצהה,ואוכףף שבדרךך מבלגיהה
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..חברהה מביצפרר.. התודה שלי השבוע היא ל..נמנממ סופי,אבאמא פינקתי את עצמי השבוע עם..אימוןן טובב ושינהה של 11 שעותתת מאכל השבוע שהיה הוא..חח היום העוגת שמרים של אמא אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"כבשן" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..מממ חח השירים של שיי ומיטל אלבום השבוע שהיה..אוסףף שירי ויוה טחח,קודחים משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."לא דעתתת הייתי מוחקת מהשבוע הזה..ממממ אימון בשני? הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ישנתיי מלאא השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..סופיי,חיים השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..תחרות,אימונים,שהאוכף יגיעעע - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..יילך טוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..קפלןןן ,רייצ',שולה,ועודד מלאאא סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי לי ולמורני [הצניעות הצניעות ] קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה הודגש באמצעות מדגישומטיק
הודגש באמצעות מדגישומטיק

amstelveen

New member
....

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שלישי כרגיל וחמישי!!!! סיום קורס טייס של בן דוד שלי והיה מדהים!!!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..סיום קורס טייס לבן דוד שלי
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הקורס טייס:) התעצבתי מעט כי.. אני חולהההההההה
התעצבנתי על..עצמייייי אבל בסוף סלחתי כי .. אני עדיייןןןן חולה כבר כל השבוע ואני אף פעם לא חולה!! התאכזבתי מ... כי...המשפחה שלי בכיתי מעצב/אושר כי.. אושרררר בשביל עמר!!
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..חח ביקשו ממני להחין עוגה ליום הולדת למישו שאני בכלל לא מכירא
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי להבין את הבוחן במתמטיקה
משו שלא קורא הרבה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לבית ספר:/ הסרט הכי טוב שראיתי..לא הספקתי אפילו לראות טלוויזיה!! המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..עומר
התודה שלי השבוע היא ל.. פינקתי את עצמי השבוע עם..שוקולד הולנדי
מאכל השבוע שהיה הוא..גבינה הולנדית והאכלסלאח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את זה שהייתי חולה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אישן... ובאמת ישנתי מ10 בלילה עד 12 בצהריים
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..גקי חובזה
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..חווה ולהחלים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..להחלים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

ram ram

New member
גם אני.. ../images/Emo13.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אממ... שישבת כי היו אחלה רכיבות והיה ממש כיף!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הסופ"ש!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אממ.. לא יודעת חח.. לנסוע עם אמא וסבתא היה מצחיק!
התעצבתי מעט כי.. חרא מצברוח ראשון-חמישי...
התעצבנתי על.. על מי לא? חח.. אבל הכל על הבצפר!!! החליטו שנלמד ביום שישי!!
אני לא!!!!!
אבל בסוף סלחתי כי .. כי הייתי עצבנית בכללי... חוץ מעל הבצפר!!!
התאכזבתי מ... כי... מדייגו, פשוט זוועה!
בכיתי מעצב/אושר כי.. אממ... עצבים, כרגיל...
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אממ... לא יודעת.. שיחות מסוימות...
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא חושבת שהיה יום שחייכתי בו 60% מהזמן...
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הייתי גיבורה
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום ביום רביעי בבוקר, איכס..
הסרט הכי טוב שראיתי.. מממ... לא יודעת איך קוראים לו, ראיתי רק את האמצע שלו..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה! ובי"ח עפולה...
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. ממ... משקפי שמש?
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אלי המורה למתמטיקה!!!
התודה שלי השבוע היא ל.. לכל מי שניסה לעודד אותי [ללא הצלחה ברוב המקרים]: שרון, דיה, רזוש, טולי, עומרי, נעם, רותם, תום, תמר, אבא ואלי חח...
פינקתי את עצמי השבוע עם.. עם לא להיות בבצפר ביום שלישי!!!
מאכל השבוע שהיה הוא.. מרק!!!
|אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "המצאת הסופ"ש"
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. get up
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "עצב"
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את ראשון-חמישי חוץ משיחות מסוימות...
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יהיה בחווה
ירכב כמו שצריף
ירכב על ג'ונה
יהנה
ישכח קצת מהצרות
יעשה את השיעורים בזמן
ישן הרבה
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. שיעורי מתמטיקה ~לא להרוג אותי!~ פשוט כיף להיות שם!
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיגיע הסופש חח..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שנצליח לארגן שביתת תלמידים כמו שצריך!
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לא יודעת, לא משנה כל כך..
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):
(מוזמנים להוסיף שאלות..)
שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו

SNTQ

New member
למרות שכבר יום ראשון../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יוםשישי כי החברות חזרו מהצבא,ארוחה משפחתית,קניות כמובן וכו'.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע היה הרכיבה עליו אתמול וההתגברות על היציאה לבד החוצה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע היה שיחה עם בת דודה שלי אחרי כמה חודשים שלא דיברנו התעצבתי מעט כי לא ראיתי את אחת החברות שחזרה מהצבא התעצבנתי על האקס (מוזר לקרוא לו ככה.) אבל בסוף סלחתי כי לא ולא! לא סולחת. התאכזבתי מעצמי כי ויתרתי לעצמי באימונים בכיתי מעצב כי עדיין טרי וכואב
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע שטויות של הבי"ח ("התייבשה לו הדבשת")
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו "אני גאה בך" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי התגברתי על לצאת איתו לבד החוצה מהחווה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ללמד קבוצה חדשה של ילדות קטנות (ובאמת לא הייתה לי כזאת סבלנות אליהן.) משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. תיכנונים עוד לא קרה- אוטו חדש. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. משהו בהחלט- עומאר
התודה שלי השבוע היא לאופירי,מעייני,נופרי,מאיו,רתם,הקבוצה והצוות בביה"ח פינקתי את עצמי השבוע עם דלקת פרקים (כי כמובן אי אפשר חודש בלי) מאכל השבוע שהיה הוא אוכל של סבתא
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שישי
הייתי מוחקת מהשבוע הזה את האכזבה ממנו. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני ארכב,אהנה,אהיה עם החברות-
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא הם..
אותם אלה של התודה למעלה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. החזרה של בת דודה שלי מחו"ל יום רביעי!! ויום חמישי בלכת
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. נקמה מתוקה ביום חמישי
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. עינבר!עינבר!עינבר!עינבר!

אפילו שכבר יום ראשון ../images/Emo3.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:שני- שיחה עם חיים, רביעי- ענת, חמישי- חברים, שישי- מסיבה, שבת- חדר כושר ואח שלי...
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:^^^
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..: הSMS....
התעצבתי מעט כי.. :כי זה לא זה... וכי השריר המעצבן שלו...
התעצבנתי על.. :כל העולם...
אבל בסוף סלחתי כי .. :רק לחלק...
התאכזבתי מ... כי...:ממי שגילי התאכזבה
כי היא יצאה צבועה לגמרי
בכיתי מעצב/אושר כי..: אוישש החדר כושר הזה... קשה קשה...
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..:ענת, המסיבה, ושבת... אהההה ועם רייצ'ל בחווה בשישי בבוקרר...
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:"אני עדיין אוהב", "את הכי תותחית בעולםםםם!!"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. :חיים פירגן, לא עשיתי בעיות השבוע
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... :לרכב כל יום לפני ואחרי בצפרר!! היה הכי טוב בעולם
הסרט הכי טוב שראיתי..:אמממ
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:ענת, חברים, מסיבה, ת"א וחווה כמובן!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:4 מכנסיים בהאנס
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..:חיים, רייצ', גילי וזוהרר
התודה שלי השבוע היא ל..:חיים בעיקר...
פינקתי את עצמי השבוע עם..:לא משו מיוחד...
מאכל השבוע שהיה הוא..:פרנצ' טוסט של אחי...
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?בעע
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..:she wants it
אלבום השבוע שהיה..:ג'סטין...
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..:and I dream about you all the time
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..:את השריר המטריד שלו...
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:היה סבבה...
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..:נייטי
תמיד במקום הנכון בזמן נכון
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע..:אימונים, תחרות(?)
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..:שיהיה טוב..
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..:סלמה אהובתי
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):
(מוזמנים להוסיף שאלות..)
שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי לי ולמורני [הצניעות הצניעות ]
קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

sAp14

New member