סופפפפפ"ש XD
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..שני, שלישי,רביעי, חמישי ושישי.. כי..שני- חזרתי מוקדם מבית-ספר ,הלכנו למסעדה אחר כך לחווה, והיה שיעור מושלם
, שלישי- אצל סבא וסבתא היה לייגה, רביעי- היה הכי הכי מצחיק בבית ספר יאאאו -בחווה- רוכבת, חמישי-שיעור רכיבה אחד הטובים-עשינו מסלול-, שישי- רכיבה טובה, והיה מצחיק
. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..חחחח רכיבה אי גאסס.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מרגש? נמנמנמ התעצבתי מעט כי.. המבחן היה קשה פפפפף.. התעצבנתי על.. נובאדי. אבל בסוף סלחתי כי .. - התאכזבתי מ... כי...- בכיתי מעצב/אושר כי..חיחיחי אולי מצחוק. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ממ השיחות עם אלה
, ויום שישי. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..היוו כול כך הרבה השבועעעעע הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אכשהוו סיימתי את המבחן במתמטיקה,.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להמשיך ללמוד אחרי המבחן במתמטיקה למבחן באנגלייתת.. הסרט הכי טוב שראיתי..לא היה שומדברר...:| המקום הכי טוב שאליו יצאתי..מסעדה, חווה, סבתא/סבא. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אממ נעלים?,, מקווה שהיום אני ימצא עוד כמה דברייםם.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אלה, ענברווו, שלוק, שיר, שירלי ,שחר, קרן ודניאלל.. התודה שלי השבוע היא ל..אלה. פינקתי את עצמי השבוע עם..מסעדה. מאכל השבוע שהיה הוא..לאיודעת. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..Dont stop the music אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..ממממ .. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..שהייתי חצי חולה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ממ דווקא צריך להיות היום יום נחממד. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
שלווק..
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..רכיבוותת!?, אולי לראות את אלה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאני ימצא דרך להגיע לתחרותת, ושיהיו מבחנים טוביםם.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..נוו אממרתיי.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי לי ולמורני [הצניעות הצניעות ] קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..שני, שלישי,רביעי, חמישי ושישי.. כי..שני- חזרתי מוקדם מבית-ספר ,הלכנו למסעדה אחר כך לחווה, והיה שיעור מושלם