../images/Emo170.gif ../images/Emo192.gif עייף לי, אבל גאה בעצמי ../images/Emo3.gif
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי, שיעור מעולה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שיעור ביום שלישי :]] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא היה התעצבתי מעט כי.. הייתי בחוות צח,ראיתי את בנצי ולא יכולתי לרכוב עליו רכיבה אחרונה
התעצבנתי על.. אף אחד מיוחד...:]] אבל בסוף סלחתי כי .. -- התאכזבתי מ... כי... מעצמי כי הוא בא אליי וניסה שנתקרב אבל אל הייתי מסוגלת להסתכל לו בעיניים ולסלוח לו
בכיתי מעצב/אושר כי.. התאפקתי לא לבכות מול בנצי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לאון ביציאה לאליעד שעלה בלי קסדה "אליעד איפה הקונדמום שלך..?"
XD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "את עד עכשיו המועמדת הכי טובה ל.." הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. השיעור ביום שלישי, עמדתי בכול הלחץ של יום חמישי.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לחוות צח שוב ולדעת שעכשיו הרבה זמן אני לא אחזור לשם
הסרט הכי טוב שראיתי.. מקווה לראות עוד שעה סדרה שהמליצו לי עליה- "לרכב אל החופש" ..? המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חוות הסטייל.. ?חוות צח..? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. חזיה חדשה
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ספיר, ענת, שיר, ענברי
, שחר
, טל
, לי, גל
, אמא :]], איילת לוי חח, נושיתוש, חרשנינוש XD , לירון ועוד פול אנשים :]] התודה שלי השבוע היא ל.. ספיר, ענת, שיר, ענברי
, שחר
, טל
, לי, גל
, אמא :]], איילת לוי חח, נושיתוש, חרשנינוש XD , לירון ועוד פול אנשים :]] פינקתי את עצמי השבוע עם.. טוסט שלי סימון וחוסר בשעות שינה :]] מאכל השבוע שהיה הוא.. טוסט, בורקס פיצה, שניצל תירס- ג'אנק פודד אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? נוסטלגיות, זכרונות ודמעות שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "אין הגיון באהבה שלי אלייך" - נדמה לי שככה קוראים לו
אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "תני לי סיבה אחת לפחות למה סגרת את ליבך..", סגרתי את הלב שלי לבנאדם שאני כ"כ ואהבת ובטוחה שהוא אוהב אותי :'(
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. שיעור ריכבה היום--שיעור להתאבד אחריו
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח, אבל מחר ל"ג בעומר ואני צריכהה לסיים לארגן הכול.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ספיר, ענת, שיר, ענברי
, שחר
, טל
, לי, גל
, אמא :]], איילת לוי חח, נושיתוש, חרשנינוש XD , לירון ועוד פול אנשים :]]
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבות, שביתה, לנוח הרבהה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני אדע אם אני אתחיל ללמוד שנה הבאה הדרכת רכיבה טיפולית או לא, שאני אדע אם אני מתקבלת לפרוייקט lead [גם לשנה הבאה] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מורני, ענבר, גל, שניס, אותו שאני כ"כ אוהבת וכ"כ כועסת ופגועה
( סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו ול"ג בעומר המ.. שמח (?!) לכולם,לא לעשות שטויות עם האש כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה