סופ"ש בפורום רוכבים צעירים

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
סופ"ש בפורום רוכבים צעירים../images/Emo9.gif../images/Emo117.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו
ול"ג בעומר המ.. שמח (?!) לכולם,לא לעשות שטויות עם האש
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

netapet2

New member
פעם שלי עושה את השאלון P:

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני, התחלתי לרכב על טייסון
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. טייסון?
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחה עם חברה.
התעצבתי מעט כי.. הייתי צריכה לקנות נעליים חדשות
התעצבנתי על.. ההורים
אבל בסוף סלחתי כי .. כי בסופו של דבר הבנתי שסקצ'רס המידות שלהם גדולות ומצאתי מידה שלי.
התאכזבתי מ... כי...חברה כי היא לא מאמינה לי
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא מצאתי נעליים נורמאליות במידה שלי :-O
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..נראה לי במדברים שירה..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."אני לא רוצה לאבד אותך, את החברה הכי טובה שלי"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. המורה לאנגלית לחץ עליי לסיים את המבחן והצלחתי לעשות את מה שלא הצלחתי לפניי
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות את המבחן באנגלית
הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החווה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא קניתי
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..נורית.
התודה שלי השבוע היא ל..נורית.
פינקתי את עצמי השבוע עם..שינה...
מאכל השבוע שהיה הוא..הטוסט של אתמול
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?שינויים דרסטיים יכולים לשפר הרגשה.
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..RazorLight-America
אלבום השבוע שהיה..סינרגיה?
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."לפעמים חלומות מתגשמים"
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אמממ שום דבר...
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אוכל לישון
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..נורית. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לרכב עם השמיכה שנורית הביאה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..הוא יפסיק למשוך בקאנטר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אין כזה... סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הודגש באמצעות מדגישומטיק

Deep Blue Sky

New member
אני חושבת שאני

מכירה אותך מהמסנג'ר... את ברשימה שלי... את הוספת אותי ממזמן... אבל עכשיו אין לי מסנג'ר כי המחשב שלי חצי מת.

Deep Blue Sky

New member
אממ..

אני חושבת שזאת את אבל אני לא בטוחה... בכל מקרה, אני לא מכירה אותך אישית אז אני לא יכולה לדעת

S H I L G I

New member
ואלסים בלגאנים!!!../images/Emo13.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום נראה לי, עוד לא נגמר אבל רקדתי ואלס במשך 3 ומשו שעות! פאאאק הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..יום שני בחווה, לסיים עם פסיכו, להיות עם הדס וצחוקים כאלה ואחרים, סיימתי את העבודה בסוצ! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. השיחה עם הדס התעצבתי מעט כי.. הוא לא מוכן לדבר איתי ולהיות בוגר התעצבנתי על.. איתמר אבל בסוף סלחתי כי .. זו אשמתי התאכזבתי מ... כי... עצמי כי אכלתי יותר מדי בכיתי מעצב/אושר כי.. איתמר הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. מצב כפית עם הדס מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אממ הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי ללמוד לפסיכו, ניקיתי די הרבה ציוד ורכבתי סבבה יחסית לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללמוד! ולרכב אתמול בחום הזה הסרט הכי טוב שראיתי.. בופור [פעם שניה] המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לא ממש יצאתי בימים האחרונים משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כרטיס לאוטובוס? ארומה?
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..עומריקו, כפרעליו התודה שלי השבוע היא ל..עומר, שהיה מוכן להיות קצת מושפל ולרקוד איתי ואלס פינקתי את עצמי השבוע עם.. שוקולד:-| מאכל השבוע שהיה הוא.. סלט אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? ההתחלה של הסוף שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. sweet escape אלבום השבוע שהיה.. X משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. It's your fault you didn't shut the refridgerator Maybe that's the reason I've been acting so cold הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את העצב בגלל איתמר..את החוסר שינה והעייפות שבאה בגלל זה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה מאושרת ואהיה מרוצה מהכל.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הדס, עומריקו השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..חווה, יומולדת לדודי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לדבר עם איתמר, או להשלים עם זה שאני לא אדבר איתו...ולחזור לעשות ריצות סדיר! וכמובן להיות סופית סופית סופית בואלסים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. איתמר, סעמק סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

מוריה42

New member
סיכום השבוע:

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..ראשון כי..חווה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שבסוף לא העיפו אותי מהבי"ס.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..שיחה עם ..מישו התעצבתי מעט כי..קיבלתי 18 במתמטיקה!! :( כמה בנאדם יכול להיות דפוק.. התעצבנתי על..מוטי.. אבל בסוף סלחתי כי ..לא סלחתי!! התאכזבתי מ...עצמי..כי..אחש'לי הגיע מהצבא ואחרי שלא ראיתי אותו חודש הייתי ממש מגעילהה אליו!! בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..מצב כפית לא ברור.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היום.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...ללכת לבי"ס הסרט הכי טוב שראיתי..12 במחיר אחד..פעם אלף-מצ'יעמום.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..בגדים,נעליים משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מדריכה שלי התודה שלי השבוע היא ל..שני פינקתי את עצמי השבוע עם..לישוןן מאכל השבוע שהיה הוא..שוקולדד אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?לאד'עת שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..i wanna love you אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום רביעי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יירכב טוב..וימצא נעליים השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אחותי.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לרכב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אסי

עונההה

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..חמישי כי..הייתי הרבה בחווה והיה כיף! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..רכיבה טובה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא היה התעצבתי מעט כי.. הכלב שלי לא יהיה אצלי שבועיים
התעצבנתי על.. ילד שמארגן מדורה ומסנן ילדים שהוא לא רוצה שיבואו (והם מהישוב שלו) אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי! התאכזבתי מ...חברה שלי כי...היא לא מדברת איתי בלי סיבה, ואפילו לא מוכנה להגיד לי מה עשיתי בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אמ..טיול על סוסים מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."הוא שם לב שהלכת ופשוט ישב שעתיים ליד הרצועה שלו ולא הסכים לזוז" (כשהכלב שלי גילה שאני לא בחווה יותר-כי הוא תמיד איתי בחווה) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ילדים התבאסו שאני לא באה למדורה שלהם..חח לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום בבוקר הסרט הכי טוב שראיתי..חיים בלתי גמורים המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. השבוע לא קניתי כלום חדש! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..חברה של המאמן שלי התודה שלי השבוע היא ל.. חברה של המאמן שלי פינקתי את עצמי השבוע עם..הרבה הרבה הרבה שעות בחווה מאכל השבוע שהיה הוא..קציצות הבשר המעולות של אמא אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שעות צפופות שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..Grace Kelly (אחלה שיר) אלבום השבוע שהיה..--- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את כל הסוסים החולים/פצועים בחווה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אהנה בל"ג בעומר, ולא אתבאס שלא הלכתי למדורה השנייה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. --- השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..רכיבה טובה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..למצוא חבר ?! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אפחד מסויים...אבל לא בן אדם, את הכלב החמוד שלי! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): היא לא מגניבה היא פשוט חמודה, של הכלבלבון החמוד שלי!

SNTQ

New member
../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי,סיימתי עם פסיכו סוף כל סוף והלך מצויין ואז עם הבנות שלי כל היום
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ההבנה כלפי מה אני מרגישה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחה מדהימה איתו
התעצבתי מעט כי.. הרצון נשאר כרגע בגדר חלום
התעצבנתי על.. ידיד לשעבר שגרם לי להרגיש חרא עם עצמי
אבל בסוף סלחתי כי.. -- התאכזבתי מ.. כי.. העובדה שהן הבטיחו ולא קיימו
בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב,מצברוח רע שבא משום מקום
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אימון ברייק ב4 לפנות בוקר עם הקרו המטומטם שלי
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "בייבי שלי"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עברתי את הבגרות בפסיכו בהצלחה מרובה
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. הכנות לאורבן
הסרט הכי טוב שראיתי.. נהפוך לסדרה,"מגרש ביתי"-פרק 9 והפרק האחרון של "הנמלטים"
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אתמול בלילה לים עם הבנות
משו שקניתי,וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. -- משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. 4 הבנות,דניאל,פולי והקרו
התודה שלי השבוע היא ל.. מעייני,דניאל ופולי פינקתי את עצמי השבוע עם.. משו שוקולדי טעים בנאפיס
מאכל השבוע שהיה הוא.. הנ"ל
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא דעת
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. פסקול של ארמגדון אלבום השבוע שהיה.. קרן פלס-אם אלה החיים משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. -- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כעסים על ידיד לשעבר הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה איתו
ואחליט סוף כל סוף אם לעבור לחווה החדשה או לא.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. 4 הבנות,פולי,דניאל..
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. יומולדת שלו
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אגיע להחלטה-I WISH -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. בהמה שלי,דניאל,פולי ושאר הקרו

shirli0811

New member
../images/Emo170.gif ../images/Emo192.gif עייף לי, אבל גאה בעצמי ../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי, שיעור מעולה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שיעור ביום שלישי :]] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא היה התעצבתי מעט כי.. הייתי בחוות צח,ראיתי את בנצי ולא יכולתי לרכוב עליו רכיבה אחרונה
התעצבנתי על.. אף אחד מיוחד...:]] אבל בסוף סלחתי כי .. -- התאכזבתי מ... כי... מעצמי כי הוא בא אליי וניסה שנתקרב אבל אל הייתי מסוגלת להסתכל לו בעיניים ולסלוח לו
בכיתי מעצב/אושר כי.. התאפקתי לא לבכות מול בנצי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לאון ביציאה לאליעד שעלה בלי קסדה "אליעד איפה הקונדמום שלך..?"
XD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "את עד עכשיו המועמדת הכי טובה ל.." הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. השיעור ביום שלישי, עמדתי בכול הלחץ של יום חמישי.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לחוות צח שוב ולדעת שעכשיו הרבה זמן אני לא אחזור לשם
הסרט הכי טוב שראיתי.. מקווה לראות עוד שעה סדרה שהמליצו לי עליה- "לרכב אל החופש" ..? המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חוות הסטייל.. ?חוות צח..? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. חזיה חדשה
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ספיר, ענת, שיר, ענברי
, שחר
, טל
, לי, גל
, אמא :]], איילת לוי חח, נושיתוש, חרשנינוש XD , לירון ועוד פול אנשים :]] התודה שלי השבוע היא ל.. ספיר, ענת, שיר, ענברי
, שחר
, טל
, לי, גל
, אמא :]], איילת לוי חח, נושיתוש, חרשנינוש XD , לירון ועוד פול אנשים :]] פינקתי את עצמי השבוע עם.. טוסט שלי סימון וחוסר בשעות שינה :]] מאכל השבוע שהיה הוא.. טוסט, בורקס פיצה, שניצל תירס- ג'אנק פודד אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? נוסטלגיות, זכרונות ודמעות שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "אין הגיון באהבה שלי אלייך" - נדמה לי שככה קוראים לו
אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "תני לי סיבה אחת לפחות למה סגרת את ליבך..", סגרתי את הלב שלי לבנאדם שאני כ"כ ואהבת ובטוחה שהוא אוהב אותי :'(
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. שיעור ריכבה היום--שיעור להתאבד אחריו
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח, אבל מחר ל"ג בעומר ואני צריכהה לסיים לארגן הכול.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ספיר, ענת, שיר, ענברי
, שחר
, טל
, לי, גל
, אמא :]], איילת לוי חח, נושיתוש, חרשנינוש XD , לירון ועוד פול אנשים :]]
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבות, שביתה, לנוח הרבהה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני אדע אם אני אתחיל ללמוד שנה הבאה הדרכת רכיבה טיפולית או לא, שאני אדע אם אני מתקבלת לפרוייקט lead [גם לשנה הבאה] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מורני, ענבר, גל, שניס, אותו שאני כ"כ אוהבת וכ"כ כועסת ופגועה :(( סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו ול"ג בעומר המ.. שמח (?!) לכולם,לא לעשות שטויות עם האש כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

כואב לי.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי וחמישי, כי היה פשוט כיף. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שיעור מעולה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אה.. לא יודעת. התעצבתי מעט כי.. עצוב לי עליו. התעצבנתי על.. הבצפר המורה למחש"י ולג"ג. אבל בסוף סלחתי כי .. לא יודעת. התאכזבתי מ... כי... המבחן במתמטיקה, ציפיתי שיעזור לי יותר
. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. החיבוק הבלתי צפוי שלי
. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לול, "את כזאת יפה, את לא צריכה את זה". הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה כ"כ טוב. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לסבול את הכאב
. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. נודלס, חווה וקניון. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. השמלה הכי מושלמת בעולם. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כולם וזה :]. התודה שלי השבוע היא ל.. שינצי השמן. פינקתי את עצמי השבוע עם.. מצברוח טוב :]. מאכל השבוע שהיה הוא.. אייס קפה. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "את שמנה!". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Thema Nr. 1
. אלבום השבוע שהיה.. כרגיל, צימר
. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Leb Die Sekunde. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הלחץ. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אלמד כמו שצריך, פאק. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ט"ה
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. ל"ג בעומר ויומולדת D:. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שנעבור את השבוע בשלום. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כולם :]. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

יום מעולה../images/Emo13.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היום כי קניתי המון דברים הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..90 במתכונת במחשבים ושקיבלנו אישור לצאת לתחרות למרות ההסגר הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שאמא הוציאה עליי המון כסף? סתם. שיחה עם פלורי התעצבתי מעט כי.. לא בא לי שהיא תעזוב התעצבנתי על.. המון אנשים חחח אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי...מאף אחד בכיתי מעצב/אושר כי.. לא נראה לי שבכיתי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..כל השבוע הזה היה מצחיק מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."מה את זוממת?" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. יש לי הורים טובים וחיים טובים ובכלל טוב לי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללמוד לכימיה ומחשבים הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החנות של חנה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא מינוס אבל סט חדש ומדהים לתחרויות קומפלט,קובן רשת,שני זוגות מכנסי רכיבה,כפפות,רצועות לדורבנות,ספריי נגד זבובים וקרוקס חחח וגלידות בכמות מסחרית!! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אמאבא,פלורי,טוליק ומיקי התודה שלי השבוע היא ל..עצמי!!! שלמדתי. ולהורי הנהדרים פינקתי את עצמי השבוע עם..ציוד מאכל השבוע שהיה הוא..סמבוסק פיצה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? 10 דרכים לגרום למורן להיות מאושרת שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."בקבוק עליי" - אינפקציה אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."והיה אם מישהו בא אל תסתובב כי זה תמיד יכול להיות זה שידליק לך את הלב" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..הממ לחץ מיותר הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..נסיים את הספר מחזור... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אפולו! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אימונים ותחרות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..אימונים ותחרות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..טלי! שיהיה אימון
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)

AnGi14

New member
הסופ"ש שלייי

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..ימי שני ושישי כי הייתי בחווה והיו לי אחלה שיעורים הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..בר-מצווה של הבן של המזכירה של אבא שלי כל המשרד של אבא שלי היה והיה ממש כיף! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע...הסתפרתי!!! התעצבתי מעט כי.. כי אנג'ל עשתה באקים היום והרגשתי די לא נעים כי זה כניראה מכאבי גב והרגשתי לא נעים עם זה שאני רוכבת עלייה והיא עם כאבי גב... התעצבנתי על...אח שלי שהציק לי אבל בסוף סלחתי כי...ככה זה בין אחים התאכזבתי מ... כי...מהמבחן בתנ"ך כי הציון לא היה ממש טוב אבל לפצחות לא נכשלתי חח בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי [: הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע...שהבנים הגדולים בשחייה רצו לזרוק אוית למים בגלל התספורת החדשה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..."וואי איזה יפה לך הפוני!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי השתפרתי בקאנטרים עם אנג'ל והרגשתי שהם היו טובים
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... אמ.... כל הקטע עם הבאקים של אנג'ל כי היה די קשה עם זה אבל בסוף היא נירגעה
הסרט הכי טוב שראיתי...מ...אני לא זוכרת את השם אבל זה היה עם ג'ק בלאק ממש מגניב המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לעמדת שטיפה בחווה ואז חזרתי כולי מים וזה היה מרענן חח
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מ....לא קניתי כלום השבוע.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע...את על האנשים שהחמיאו לי על התספורת חח התודה שלי השבוע היא ל...לאנג'י על השיעורים שלי
ולבנות שנתנו לי טיפים על התרוט קימה פינקתי את עצמי השבוע עם...תספורת קטנה ופוני על הצד שמכסה ת'עין!
מאכל השבוע שהיה הוא...העוגת שוקולד שעדי הביאה לחווה!
[רייסר תודה שהפלת אותה!] אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? השאלה הזו מעצבנת אוית כי אני לא יודעת מה לענות חח שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה... אמ... High school never ends של Bowling For Soup אלבום השבוע שהיה...Good morning revival משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה...לא יודעת הייתי מוחקת מהשבוע הזה...את הבצפר הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני...אשן המוןןןןןןןןןןןןן השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא...השביתה XD השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע...יום ראשון-חופש ל"ג בעומר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע...שתיהיה שביתה ביום חמישי ושאני לא אצטרך ללמוד שעתיים מתמטיקה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע...את אולמרט מתפתר!! -תמונת השבוע: איזה יפיופות!

ווינגז

New member
מיצימיצימיצי

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול, עם דניאל, גלו ואלעד הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. סיימתי עם מתכונת ובגרות, דיברתי עם שחף לא מעט ופגשתי אותם ^. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. סיימתי עם הבגרות בע"פ. התעצבתי מעט כי.. אני שונאת אותו התעצבנתי על.. עליו אבל בסוף סלחתי כי .. לא סולחת התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי הייתי ממש לא בסדר. בכיתי מעצב/אושר כי.. אני שונאת את זה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הסרט אתמול
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. I like being bad, it makes me happy. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. שתיתי את זה עד הסוף, מה! ויצאתי עם אנשים חצי זרים בלי למות. אה, ולא התעלפתי בבגרות. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... שתות את זה עד הסוף ולדבר בבגרות. הסרט הכי טוב שראיתי.. ראיתי אחד, ספיידרמן 3, וגם הוא היה גרוע
(אם כי מצחיק בטירוף). המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. גאנד-קניון-סרט-שני. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כרטיס לסרט [היה שווה את זה?] ומילקשייק. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. נוּש, גלו, טורי, שחף
, דניאל. התודה שלי השבוע היא ל.. כל המצויינים למעלה. פינקתי את עצמי השבוע עם.. מילקשייק מאכל השבוע שהיה הוא.. מילקשייק?
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? יעל לקראת סיום שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Boston - Augustana אלבום השבוע שהיה.. היה? משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. In the light of the sun, is there anyone? Oh it has begun... Oh dear you look so lost, eyes are red and tears are shed, This world you must've crossed... you said... הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את לפנות הבוקר של היום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשכח הכל השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. נו, הרגילים [וגל-דניאל-אלעד, מן הסתם] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. חמישי, ללכת לבקר את נוּש ואת שאר החברים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיה לי אומץ ללכת למגמה
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. דניאל

ocean zd

New member
השבוע הכי מיותר בחיים!! הכי!

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:אין! לא היה!!! בלאטטט הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:כלום טוב לא קרהההה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. :אתמול בארוחה עם דאדי... התעצבתי מעט כי.. :אני לא מבינה אותו! והוא אידיוט! התעצבנתי על.. :בן!!!!!!! אבל בסוף סלחתי כי .. :עדיין לא סלחתי! התאכזבתי מ... כי...:גם מבן וגם היום מעוד מישו כי הוא חצוץ ואני לא הייתי אומרת את מה שהוא אמר בחיים . בכיתי מעצב/אושר כי.. :מעצב.. בגלל בן! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..לא היה שומדבר מצחיק! אולי השיחה היום עם כאאארמל מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:לא היו הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. :לא הרגשתי טוב לרגע השבוע.. אולי בתחילת השיחה עם עוז... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... :התגבר על זה.. על הקטע המסריח הזה.. אבל אני מצליחה די יפה בינתיים... הסרט הכי טוב שראיתי..מממ?... המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חח.. עשיתי שופינג קל... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא מינסו אבל קניתי טוניקה חדשה ושקסית! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.:תיתי אולי.. היא עזרה לי פול התודה שלי השבוע היא ל..תיתי פינקתי את עצמי השבוע עם..כלום! באמת כלום.. אולי עם ג'אנק פוד שהגוף שלי שונאאאא מאכל השבוע שהיה הוא..איכ.. ג'אנק.. בלאטט אוךךך אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "לא מבינה" או "אי הבנה" או.. שימות כבר!! איככככככככככ שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..מאמי.. דפנטלי אלבום השבוע שהיה..של אלאניס.. החדש משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."היום כבר לא פוחדת שיעזבו בלי אזהרה.. " הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את כולו! את כולו ובמיוחד את יום שבת ששינה הכל! הכל! אם אני מבינה נכון... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני... אדבר איתו.. שהוא יתקקשר... שזה יגמר כבר ושהכל יתגלה כאי הבנה אחת גדולה. ממש גדולה.... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אפאחד לא האיר אותי השבוע... אולי תית.... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לא יודעת. כלום... כלום!!!! אוךךך.. לראות אותו אולי.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שנשליעם.. שהכל יגמר.... שזאת הייתה אי הבנה@ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..בן.

SoosKatan

New member
שבוע שבוע

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום :) היה לי יום טוב בביה"ס, היה לי מבחן ממש קל, אח"כ טיילתי קצת, ואז היה לי אירוע בחוה, בקיצור- ממש נהנתי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. יום ראשון, הלכתי להתנדב באיזי שפירא, היה ממש נחמד הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אתמול..
התעצבתי מעט כי.. מעט? ממש לא מעט! מאוד.. מידיד שלי.. כל כך איכזבבב והרבה חוסר אכפטיות, ואגואיסטיות ברמות! התעצבנתי על.. כן, כן, עליו. אבל בסוף סלחתי כי .. זה הוא. המעשה נעשה, ונישאר לי רק לפרגן עכשיו. התאכזבתי מ... כי...חברה שלי, היא תקעה לי משפט כל כך מגעיל. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..לא זוכרת מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "כל כך כיף לי לדבר איתך! את מדהימה" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא שמתי זין על אף אחד ועשיתי מה שהיה לי נכון לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעמוד מול המציאות הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ים משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. פנסיון על רוקיטה =\ (?) משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. תומר התודה שלי השבוע היא ל.. הרבה אנשים..
פינקתי את עצמי השבוע עם.. הממ.. הרגשה טובה (?!) מאכל השבוע שהיה הוא.. גלידת אלדו וקרפ, תודות לטל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא יודעת שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לד זפלין [: אלבום השבוע שהיה.. - משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "בראש שלי יש מסיבה, ולא הוזמנתי- כמה זה נורא!" [השמיים הם הגבול\איפה הילד] הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. לא זוכרת. לא משהו מיוחד מידי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. לא אפחד, ולהפך, אהנה. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. לא יודעת. הבעלי חיים? החברות[חלקן =\ ]? השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. יום ראשון! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני אצליח במבחן בלשון, ושאני אקבל ציון טוב בביולוגיה וספרות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. תומר (?)

SILVER LADY

New member
הכי באליי ../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..רביעייייייי
כי הייתי עם האנשים מושלמים שקיימים[אהמגלייייי
אהמ].וכי קנינו אותהה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..יומולדת ושייני הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יומולדת ושייני התעצבתי מעט כי.. לא התעצבנתייייייייי התעצבנתי על.. אף אחדד אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי...נאדהה בכיתי מעצב/אושר כי.. מהעגיל באף P:.ומלהיזכר בתותי..יפה שליי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..חחחחחחח כמות האוכל שגלי אני ולאונה הכנסנו לפה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..כל מיני מזלטוביםם.ובחווה באורוות הקיסר =]]וןאצלנו כמובןן הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..מהרכיבות וממה שאני מספיקה השבועע
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ארבע סוסים חחחחחח ביום! הסרט הכי טוב שראיתי..פףף למי היה זמן חחחח המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה.אורוות הקיסר.ואזור קיסריה עם גלי ולאונה אהבות חיי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..הממ אוכל?חחחחחח והרבה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..התודה שלי השבוע היא ל..^^
פינקתי את עצמי השבוע עם..אוכלללללל מאכל השבוע שהיה הוא..פסטה .גלידות פיצוץ עם אוראו כפול שתיים חחחח אממ פיצה..מה לאא אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..הממ שירי הדיסק של גלי חחח אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..הממ..לא יודעת..אבל טוב ליייייייי=] הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלוםםםם הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ירכב ולא יהיה לי חם חחחח השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..גלי לאונה מורקה אוריקה אנוש אהודי נויקה קושקוש נועוש ושייני =] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..מחר ל"ג.מחר הצגה של אביי אהובתי..תחרות עם דיאנה..אימונים עם קוקיי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..^^ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.מורקה. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו ול"ג בעומר המ.. שמח (?!) לכולם,לא לעשות שטויות עם האש כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

ToryMaster

New member
היא מהממת!

רציתי להגיד קודם ושכחתי, אז עכשיו, היא מדהימה.

למעלה