סופ"ש בפורום רוכבים צעירים

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

Ontario R Z Y H

New member
סופשבוע שני בארה"ב!!!!=]

יצור קטן ומושלם!!!
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. וואו, קשה להגיד!! חח נהנת מכל שניה פה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הרכיבות הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. השיחות התעצבתי מעט כי.. הם לא פה... התעצבנתי על.. רובן הדביל אבל בסוף סלחתי כי .. הוא כזה נושיייייי
התאכזבתי מ... כי..... בכיתי מעצב/אושר כי.. .. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. היין XD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. מתגעגעיםםםםםם הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אני פה, וטוב לי!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... רכב על 5 סוסים!!! אע הסרט הכי טוב שראיתי.. meet the fockers המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. קניות? (אוכל חחח) משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אוכל, מגנים+פעמונים+ממתקים לשמיין משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הכל התודה שלי השבוע היא ל.. יולנקה פולנקה שעושה עבודה מעולה!!>> פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה רכיבות וקצת קניות מאכל השבוע שהיה הוא.. בייגל וקרים צ'יז יאמממ אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "no disspretion" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. all the same דה אלבום השבוע שהיה.. המ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. as long as your here הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הגעגועים הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארכב הרבה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. המ השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לרכב כמובן, ולצאת לתחרות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לעבור חדר ושג'וליה תחזורD: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אתכם!!!!!!!!!! אע סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): יולנקה פולנקה דובהדו (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו ול"ג בעומר המ.. שמח (?!) לכולם,לא לעשות שטויות עם האש

ToryMaster

New member
בואו נראה

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה: אתמול, כי קניתי מגפיים [מה לעשות שיש לי סטיות] נוספות לאוסף העור השחור, והמון ספרים, ודיברתי איתו, והוא היה חמוד לגמרי, וזה היה מיוחד, לשם שינוי היה חיבור אמיתי. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: המגפיים, ממש. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: "יעלי, את מחממת לי את הקישקעס" התעצבתי מעט כי: אני אימא רעה. התעצבנתי על: בחורה אחת ,שלא אפרט. אבל בסוף סלחתי כי: לא סלחתי כי אין על מה לסלוח, והסליחה לא צריכה לבוא ממני. התאכזבתי מ: כלום. בכיתי מעצב/אושר כי: לא בכיתי השבוע. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע: בטח יעל וללי, חולות נפש
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו: ראו ערך הדבר הכי מרגש. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי: יש לי מגפיים. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל: ללכת לכל הפגישות. הסרט הכי טוב שראיתי: עגבניות ירוקות מטוגנות, דה? המקום הכי טוב שאליו יצאתי: לא יצאתי. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה: המגפיים והספרים, אבל אימא שילמה, וזה לא עשה מינוס. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע: החמוד
התודה שלי השבוע היא ל: יעל וללי
פינקתי את עצמי השבוע עם: שוב אזכיר את המגפיים? מאכל השבוע שהיה הוא: קפה. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"ספרים ומגפיים" או "מכתבים לליסה" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה: אע, future past, כל הדיסק. אלבום השבוע שהיה: ^^^ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה: LOL כל הדיסק נו! הייתי מוחקת מהשבוע הזה: כלום. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: ארגיש טוב
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא: ניחוש אחד. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פגישה חשובה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כלום מיוחד. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המ אולי יעלי בסופ"ש סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): עפתי.

ווינגז

New member
יעלי בסופ"ש = חמישי בת"א?../images/Emo2.gif

ומה, למה אני חולת נפש! [יש משהו שאני צריכה לשאול אותך לגבי אחת התשובות פה] אה, וכמובן, התמונה הזו היא עדיין אחת היפות שלך

ToryMaster

New member
כע ת"א

כי את חולת נפש. ותשאלי
וכן, היא באמת יפה, אני מתה על העריכה, המקורית לא משהו.

horses my life

New member
השבוע שלי

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום רביעי כי היה לי שיעור רכיבה וראיתי אותו הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..מונטנה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מונטנה התעצבתי מעט כי.. חברה שלי הגיע ביום שלישי מהצפון ולא אמרה לי!! התעצבנתי על..סער כי הוא קרא לי סנובית וכל מני אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי איך אפשר לסלוח למטומטם שכמוהו התאכזבתי מ... כי...שלא נתנו לי לרכב על מונטנה:/ בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי אני לא בכיינית הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..ילדה אחת שאוהבת ילד אחד והוא לא יודע את זה אז הוא חיבק משהית ואז החברה שלי באה והפרידה בינהם ונתנה לו ולה כאפהה חחח זה היה מצחיק מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..שהשתפרתי ברכיבה חיח זה באמת הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה לי אומץ להגיד לילדה אחת תאמת לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לצאת ל7 שעות טיולל הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה,קניון משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..עוד לא אבל מונטנה בקרוב משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..הוא.. התודה שלי השבוע היא ל..ירדן שתמך בי והכלל פינקתי את עצמי השבוע עם..שומדבר מאכל השבוע שהיה הוא..גלידההההההP:p: אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?השבוע של יאנה?1לא?! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..הרבה שירים שמעתי אלבום השבוע שהיה..מאיפה לי משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..>< הייתי מוחקת מהשבוע הזה..תמבריבות איתן הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהיה איתו.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..שלי שלי אהובתי3> השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שעור רכיבה והפעם על מונטנה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שומדבר מיוחד -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אותו,אותה,אותם,אותן,אתם,אני שיהיה לכולם סוף שבוע רגועה 3>

segev 007

New member
חרא של סופ''ש!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום רביעי ביגלל הרכיבה אבל היה דבר שהרס.....כמו תמיד.... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..לא קרה (כמו תמיד) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא קרה (כמו תמיד) התעצבתי מעט כי.. ביגלל האבה המעצבן שלי!!!!!!!! התעצבנתי על.. אבא שלי
אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי ואני לא הסלח התאכזבתי מ... כי...אבא שלי בכיתי מעצב/אושר כי.. אבא שלי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..לא קרה (כמו תמיד) מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא היו (כמו תמיד) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא הרגשת..... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לא להרוג מישהו היום.... הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החווה..... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..רציתי לקנות אבל כניראה זה היה ביום ראשון הדבר הכי טוב עד עכשיו.... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..זוהר התודה שלי השבוע היא ל..אף אחד..... פינקתי את עצמי השבוע עם..רציתי אבל לא יצא?... מאכל השבוע שהיה הוא..פירה ושניצל יאמיייי אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?חרא של שבוע שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..לא היה אלבום השבוע שהיה..גם לא משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לא היה... הייתי מוחקת מהשבוע הזה..הרבה הרבה דברים.... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..לפחות קצת יהנה עם החברים בל''ג בעומר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אף חד (כמו תמיד) השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..יום ראשון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאמא שלי תבריא -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אף אחד מקווא שבסופ''ש שבוע הבא היה יותר טוב....

../images/Emo4.gif../images/Emo107.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום, הייתי בחווה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. חווה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שבירת דיסטאנס עם המפקדות של הקורס. התעצבתי מעט כי.. תקעו אותי בבסיס במרחק 849028439 ק"מ מהבית.
התעצבנתי על.. כל העולם בערך. אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...השיבוץ שלי. בכיתי מעצב/אושר כי.. אני בתפקיד קקע, בבסיס קקע. מה יכול להיות יותר טוב מזה?
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אלפרד. ומשפטים שכתבו בשירותים בבסיס (תקראו למטה). מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא לחייך, אבל לצחוק: "אין דבר העומד בפני הרצון, אבל לפעמים יש רצון, אבל הדבר לא עומד", או "שווארמה זה כמו מועדון חשפניות. זה זול, זה המוני... אבל היי! יש שם עמוד! ומסתובב עליו בשר!", ויש עוד המון משפטים שכתבו על הדלת בשירותים בבסיס.
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה לי שיעור נחמד היום.
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום כל יום ב-5:00. בעע. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שק"ם. מטחנת כסף ממש, אבל לפחות משביעים מזה. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. חווה. התודה שלי השבוע היא ל.. כל אלה שמעודדים אותי ותומכים בי נפשית. פינקתי את עצמי השבוע עם.. אוכל.
מאכל השבוע שהיה הוא.. גלידת אקסטרים ריבת חלב.
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "הצילו". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..--- אלבום השבוע שהיה..--- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "You're in the army now"
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את רובו.
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אתעורר מהסיוט הזה?.... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. חווה.
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. הסופ"ש.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. נס. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מש"קית ת"ש, דחוף. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): נייר טואלט-מצרך מבוקש בצבא.

השבוע שלי../images/Emo6.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..2 ימים יותר נכון ההיתי בחווה ראשון שני
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שוגי למרות שהיא עשתה קצת בעיות הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..למדתי משהוא בחווה שאף פעם לא עשיתי התעצבתי מעט כי..הסייח של דוד שלי מת התעצבנתי על..לא היתעצבנתיי אבל בסוף סלחתי כי ..אין על מה התאכזבתי מ... כי...מעצמי השיעור של יום ראשון בכיתי מעצב/אושר כי..על דרך עולם:(( אבל לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אמ...העל האש עם החברה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..האמת לא זוכרת הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..אמרתי כל מה שאני חושבת לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...להוציא כל מה שאני חושבת הסרט הכי טוב שראיתי.. החופשה של מיסטר בין וכמובן ש"לרכב אל החופש"(סדרה) המקום הכי טוב שאליו יצאתי.."חוות צח" משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא מינוס אבל קניתי חולצה ועוד שמה שטויות... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..החווהה התודה שלי השבוע היא ל..מי שעוזר לי באמת ומעודד אותי פינקתי את עצמי השבוע עם..חולצה חדשה ועוד כמה שטויות מאכל השבוע שהיה הוא..מקרונים ושניצל..חזק אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"דרכי עולםם" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."אני לא מאוהב-אור מקסים..תנסו(למרות שהוא ישן) אלבום השבוע שהיה...------ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לא זוכרת הייתי מוחקת מהשבוע הזה..לא צריך למחוק הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהנה מל"ג בעומר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..הוא..וזה הכלב שלי שכל פעם גורם לצחוק מחדש השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע. יום שניי(החווה) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..קפיצות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אין...

gili600

New member
וופי! ../images/Emo13.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום-שישי.. היה מצחיק לאללה בחווה וגילינו שנוני יכול לנהוג עם רגליים.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לבוא היום לחווה, ולרכב על סמפניו (לחמש דקות בערך..
) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא יודעת התעצבתי מעט כי.. לא רכבתי בסוף על צילה בחמישי.. אבל חפיף התעצבנתי על.. שחר! אבל בסוף סלחתי כי .. לא סולחת! שיראה לי כבר את התמונה המזורגגת!!
התאכזבתי מ... כי... נובדי בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הרבה.. נסיעה עם נוני, תנ"ך עם יונתן, מלחמות מים.. ועוד פולל מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. חולה עלייך.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא צעקתי על המורה המפגרת הזאתי לאנגלית לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא לצרוח עליה הסרט הכי טוב שראיתי.. לא זוכרת המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה, ניר צבי (עם נוני ונעם) משהו שקניתי, וגרם לי להיכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מלא פחיות משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. נוני, עופר התודה שלי השבוע היא ל.. עופרקה פינקתי את עצמי השבוע עם.. גלידת בננה מאכל השבוע שהיה הוא.. גלידת בננה, פאנטה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? חווה ומים ^^ שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Big city life , ויפתח הגבר
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. מים מים בששון
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את המורה המפגרת הזאתי לאנגלית הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשלים שעות שינה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הרבה אנשים השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. ל"ג בעומר (קפלן דברי איתי דחוף דחוף בקשר לזה) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שביתה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. את התמונה שלי בפלאפון של שחר!!!!!
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): שרייצ'ל תעלה אני אשים שלי על סטמפניו..

shirli0811

New member
יאואוו גם אצלנו יש את זהה....XD

אתמול רציתי ללכת לקטוף אבל לא הצלחתי להגיע לעצים בגלל העשבים :(( הכי טעים שיש

חריקת

New member
אנינינינייניניניני

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היום כי סופ סופ לא שיגעו אותי כל היום(אולי כי באתי רק לשעה) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הכל היה זוועה צננת סוסה חולה מה לא הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שבוע שלם ללא ריב עם *** התעצבתי מעט כי.. סופ סופ לא התעצבנתי התעצבנתי על.. הסוסה הנבלה (למרות שהיא לא שולטת בזה ) אבל בסוף סלחתי כי .. הגעתי למסקנה שסוסים יכולים לחלות התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שאני ושאר הילדים אספנו עצים ו****** חשבה שחתיכת קרטן זה עץ חח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אתה ניראה טוב (כן כן כן אני רגיל) הסרט הכי טוב שראיתי.. המשימה באט 21 סרט ענק המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חוף ים ב 1 בלילה עח חברים\ת משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי היתי צריך לשלם הרבה מאני על הנבלה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. סתכלו <<<<< משהו או משהו חחחח הכוונה מישהו או משהוו התודה שלי השבוע היא ל.. וטרינרית פינקתי את עצמי השבוע עם.. פיטוצ'יני מאכל השבוע שהיה הוא..פיטוצ'יני אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? המחלה 1990 שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. הה לי רק בוק משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..אם ימשיך להיות מפחיד רק אז אני יגיד i am going to puosh the batun של טיפקה סליחה על ה אנגלית הגרועה הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הלוואי שיכולתי את המחלה הקרציה הזאת הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ירגיש טוב השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. וואי אשכרה היה חם השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אווווו חסוי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני יכול לחזור לרכב על הנבלה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לא משתוקק שישתוקקו ליראות אותי (נבלה=מילת חיבה) סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו ול"ג בעומר המ.. שמח (?!) לכולם,לא לעשות שטויות עם האש כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

MC sApiR

New member
שבוע מגעיל../images/Emo4.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני,שיעור ואתמול אצל ליקי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיחה עם אבי=] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ממ... התעצבתי מעט כי.. - התעצבנתי על.. אמא כי היא חופרת אבל בסוף סלחתי כי .. נו זאת אמא... התאכזבתי מ... כי...- בכיתי מעצב/אושר כי..כי התעלפתי=\ הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..ממ..אתמול ברפת היה ממש מצחיק מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."בואנה-היא ממש דומה לסרח מהמומינים!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא ויתרתי לעצמי יותר מדי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב ביום שני הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..ליקי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מתנה באיקאה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אמא,אבי התודה שלי השבוע היא ל..שניר פינקתי את עצמי השבוע עם..לישון והרבה מאכל השבוע שהיה הוא..לא היה,בקושי אכלתי=\ אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..- אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הקטע של להיות חולה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..שלא יהיו פדיחות השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..ענת ודנה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..ל"ג - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שהוא לא יבוא -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..- סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

fliperit

New member
פעם ראשונה...בד"כ אי לי סבלנות

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום: שני כי: הוא היה היחיד שלא היה ממש גרוע הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: קיבלחתי 95 בהסטוריה...(אבל זה לא יוצא דופן..) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: הברזתי משיעור חינוך, אחרי שהמחנכת שלי אמרה לי שאני חייבת לבוא (אבל היא הבינה למה לא באתי- פשוט יותר חשוב לי לרכב..) התעצבתי מעט כי: יש בעיות בחווה התעצבנתי על: הבעלים של החווה אבל בסוף סלחתי כי: לא סלחתי. אני עדיין עצבנית עליו התאכזבתי מ: וונדי כי: היא לא הייתה בדיוק מקסימה השבוע בכיתי מעצב/אושר כי: מעצב...כי אני בהתמוטטות עצבים קטנה, אבל יעבור הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע: כלום? מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו: "את חמודה" (מידיד שאני, וכל השכבה, יודעים שהוא דלוק עלי..) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי: לא הרגשתי טוב עם עצמי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל: לעשות את עצמי שהכל בסדר בשביל שסבא וסבתא לא ידאגו הסרט הכי טוב שראיתי: ראיתי רק סרטים גרועים.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי: החווה? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה: לא היה, אבל אני מקווה שבקרוב יהיה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע: המאמנת שלי, שהיא הכי תומכת ומדהימה בעולם! התודה שלי השבוע היא ל: מאמנת שלי פינקתי את עצמי השבוע עם: חזרתי לדיאטה..אז לא פינקתי את עצמי..למרות שזה פניוק בטווח הארוך מאכל השבוע שהיה הוא: חסה? אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?: "המדריך למלש"ב- ככה יראו חייך בתקופה שלפני הצבא" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה: "עם הזמן" של אביב גפן אלבום השבוע שהיה: שירי אהבה של אלטון ג'ון משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה: לפעמים גם החיים של העשירים והמאושרים נמצאים עמוק בחרא הייתי מוחקת מהשבוע הזה: את כולו, אם אפשר הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: אצליח לשכנע את ההורים להסכים להצעה של המאמנת שלי השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא: שהקיץ הגיע השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא ממש..מקווה שהכל יסתדר ברכיבה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהכל יסתדר ברכיבה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יש הרבה... סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

סוף סוף סוף שבוע

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. לוידעת.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לרכב על ונוס בלי גומי..! וגבירותי ורבותי...: להוציא את זואי מהתא בלי עזרה!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחח הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. המשחק.. התעצבתי מעט כי.. מליון דברים--> אבל הכי הרבה בגלל שהפסדנו.. התעצבנתי על.. רחינה אבל בסוף סלחתי כי .. אני לא יודעת אם סלחתי בכלל.... התאכזבתי מ... כי... ---- כי היא שקרה לי.. בכיתי מעצב/אושר כי.. בכיתי?! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הפלאפון של יוני מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "i love you" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. שיחקתי טוב..!! והמאה שהוצאתי באנגלית!!!!!!!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להוציא 100!!!!!! הסרט הכי טוב שראיתי.. "חניבעל" המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. פיצי התודה שלי השבוע היא ל.. ונוס, עדי וזואי- שנתנתה לי להוציא אותה מהתא! חח פינקתי את עצמי השבוע עם.. ממתקים מחו"ל מאכל השבוע שהיה הוא.. ממתקים מחו"ל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? סוף סוף שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. lithium אם ככה כותבים את זה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה. "its somthig i most live with every day" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הרבה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אספיק הכל.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. דור--> שיצא מבית חולים.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לרכב על הסוסה שלי סוף סוף.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאני ארכב על ג'יטן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. את אח שלי

Ticklish

New member
סיכום שבוע../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. ראשון-שלישי כי הייתי באילת!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אילת הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אילת. טוב אולי זה חפרני אבל היה מזה כייף התעצבתי מעט כי.. ל"ג בעומר עומד להיות חרא התעצבנתי על.. לא התעצבנתי ממש השבוע אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... חברים שלי כי הם לא עושים את ההחלטות הנכונות בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. וואו היו יותר מדי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לפינקי יש משו חדש! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. חזר לי הקול אחרי הטיול לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום בבוקר הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי שום סרט המקום הכי טוב שאליו יצאתי..אילת, טיילת משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משקפי שמש... סוףסוף! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. תמרוש החתיכה התודה שלי השבוע היא ל.. תמרוששש פינקתי את עצמי השבוע עם.. מאכל השבוע שהיה הוא.. סלט ארומה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? פיצוץ הבועה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. רוצה אילת! (חח שיר טיול) אלבום השבוע שהיה.. דיי כבר חפירות... משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את חמישי שישי ושבת הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. שהסופ"ש הזה יהיה כמו כל סופ"ש רגיל השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. עזבו אני בחושך השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שני שלישי, טיול שנתי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לא יודעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. וואי מזה אין... להיות לבד

3LADY D

New member
.............................................

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..אתמול ושלישי כי..היו רכיבות טובות ובגלל כמה אנשים הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הוא והחווה:] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שדיברנו רציני על הכל התעצבתי מעט כי..מממ לא חשוב התעצבנתי על.. לא התעצבנתי אבל בסוף סלחתי כי .. ^^ התאכזבתי מ... כי...לא מצפה מאנשים בגלל זה גמלא מתאכזבת בכיתי מעצב/אושר כי..בטח מצחוק מתיש'ו השבוע הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אתמול בערב מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..מממ אישי ושקנו למאי'וש את שייני לאב יוו3> הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אמרתי לו הכללל וקיבלתי 96 בספרות אלוהים יודע איך לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללמוד להסטוריה הסרט הכי טוב שראיתי..מממ לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החווה ואתמול בערב משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..ממ לא קניתי.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ממ פופו דגניתי ליטלי נירצ'ו הוא אורגד חחח..מממ וכל החווה:] התודה שלי השבוע היא ל..סימון שנזכר בי אתמול?פחח סתםכמו שיש^^ פינקתי את עצמי השבוע עם..ארומה פעמייים מאכל השבוע שהיה הוא..א ר ו מ ה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?התנחלות שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..מממ אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את היום... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהנה היום עם החווה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..הוא פופו דגניתי והסוסיק השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..רכיבות טובות לפני הנסיעה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאני יסע לתחרות שבוע הבא אבל זה לא יקרה=/ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מממ תחווה אותו ודגניתי שלייי סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו ול"ג בעומר המ.. שמח (?!) לכולם,לא לעשות שטויות עם האש כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

ram ram

New member
השבוע שלי...../images/Emo13.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אהה.. היום [שבת] כי ישנתי כמו בן-אדם סוף סוף והיה שיעור..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אהה... השיעור והרכיבות על ג'ונה... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אהה... האזכרה.? התעצבתי מעט כי.. האזכרה... התעצבנתי על.. אהה... כל מיני... אבל בסוף סלחתי כי .. לא בטוחה שסלחתי אבל נגיד... התאכזבתי מ... כי... אהה... שלא היה לי שמן להגיע לחווה...
בכיתי מעצב/אושר כי.. אהה... מעצב.. באזכרה... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אהה... שיחות הזיוות ביותר..!!! ויום חמישי בבצפר... היה קורע!!!!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אהה... "וואי רם רם איזה עגה!!! יאתותחית תכיני לי גם למחר!!!"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. העוגה יצאה מעולה!!! ואף אחד לא שם לב מה לא בסדר בה....
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... אהה... לקום לבצפר... הסרט הכי טוב שראיתי.. אהה... לא יודעת... אולי הסידרה "הירוס"..? המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה!!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אהה... כלום... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אהה... הרבה אנשים+ג'ונה.. התודה שלי השבוע היא ל.. ג'ונה+כל מיני... פינקתי את עצמי השבוע עם.. אהה... לא יודעת... מאכל השבוע שהיה הוא.. מממ... שניצל.? אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא יודעת... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. חחח... Accidently In Love אלבום השבוע שהיה.. -- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Maybe I'm in love? ~LOVE~ thinks about it every time I think about it can't stop thinks about it הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כל מיני... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. רציתי להיות בחווה ושיהיה שיעור..! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אהה... ג'ונה..? השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעורים+רכיבות!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני אחליט את מי אני אוהבת..!!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אהה... כל מיני... סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): לא מגניבה אבל אני מתה עלייה..!!!
(מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו ול"ג בעומר המ.. שמח (?!) לכולם,לא לעשות שטויות עם האש כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

למעלה