בואו נראה
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה: אתמול, כי קניתי מגפיים [מה לעשות שיש לי סטיות] נוספות לאוסף העור השחור, והמון ספרים, ודיברתי איתו, והוא היה חמוד לגמרי, וזה היה מיוחד, לשם שינוי היה חיבור אמיתי. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: המגפיים, ממש. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: "יעלי, את מחממת לי את הקישקעס" התעצבתי מעט כי: אני אימא רעה. התעצבנתי על: בחורה אחת ,שלא אפרט. אבל בסוף סלחתי כי: לא סלחתי כי אין על מה לסלוח, והסליחה לא צריכה לבוא ממני. התאכזבתי מ: כלום. בכיתי מעצב/אושר כי: לא בכיתי השבוע. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע: בטח יעל וללי, חולות נפש
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו: ראו ערך הדבר הכי מרגש. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי: יש לי מגפיים. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל: ללכת לכל הפגישות. הסרט הכי טוב שראיתי: עגבניות ירוקות מטוגנות, דה? המקום הכי טוב שאליו יצאתי: לא יצאתי. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה: המגפיים והספרים, אבל אימא שילמה, וזה לא עשה מינוס. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע: החמוד
התודה שלי השבוע היא ל: יעל וללי
פינקתי את עצמי השבוע עם: שוב אזכיר את המגפיים? מאכל השבוע שהיה הוא: קפה. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"ספרים ומגפיים" או "מכתבים לליסה" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה: אע, future past, כל הדיסק. אלבום השבוע שהיה: ^^^ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה: LOL כל הדיסק נו! הייתי מוחקת מהשבוע הזה: כלום. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: ארגיש טוב
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא: ניחוש אחד. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פגישה חשובה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כלום מיוחד. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המ אולי יעלי בסופ"ש סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): עפתי.