סופ"ש בתפוז אנשים

סופ"ש בתפוז אנשים../images/Emo44.gif

הזוכה השבועי בתכנית "מת להיות" יגיע מיד לאחר סיום הפרק ל-BlogTV ויענה על שאלותיכם. התחילו לשאול כבר עכשיו בפורום מת להיות
הזוג האחרון שהודח -רגע לפני הגמר הגדול, מהתכנית "רצים לדירה", יתארח ב- BlogTV ביום שבת ב-21:50 (מיד עם סיום התכנית) ויענה על שאלותיכם. שרשרו שאלות כבר עכשיו בפורום רצים לדירה 2

shawn 1

New member
נצל"ש: קומונה ל"אוורווד"!

עכשיו כשהסדרה החדשה "אוורווד" והמדהימה עלתה ליס וויקנד, הגיע גם הזמן לפתוח לה קומונה... והנה נפתחה! אז כנסו בהמוניכם:

shawn 1

New member
מה קשור שטות?! אוורווד זו סדרה

כמו כול אחת אחרת וגם לה יכול להיות קומונה... איזה חוצפה יש לכם... מותר לפתוח קומונות לדברים חיוניים! ואוורווד היא חיונית! אולי אתם חושבים שהתוכנית "משעממת" ו"איטית" אבל לנו המעריתים של הסדרה, לא חושבים כך, אז די צ'ארם, תפסיק להעביר ביקורת על כול דבר! אתה לא אוהב, סבבה, אחרים כן, וזהו! שטות לך, משו גדול שאנו אוהבים לנו!

TheCharm

New member
הוא אמר משהו שנון שלפי דעתי

גם נכון, זכותי להגיב לו.

shawn 1

New member
אני חושב שאוורווד היא תוכנית טובה

מאוד!!! כול אחד ומה שהוא אוהב, ואתה האחרון שתגיד שיש לי סדר עדיפיות מוזר! איזה חוצפה...סדרה שאני אוהב! מי אתה שתגיד לי מה לאהוב! תראה את אוורווד ואז תדבר!!!

shawn 1

New member
אני?! על מה אתה מדבר?!

למה תמיד שאתה כותב משו זה רק משו רע או להעליב, במיוחד אותי! יאללה חאלאס! קצת "שלום" בינינו לא יזיק! אתה יכול להיות טיפ טיפ טיפ טיפונת יותר נחמד! (החלפת שם, תחליף גישה...) ומתי לאחרונה ראית אותי "כופה" סדרות על אנשים?!

TheCharm

New member
אממ...

אני מניח שזה שבכל שרשור בו מוזכרת פעם אחת המילה "אוורווד" או כל הטיה שקשורה לה (זה בכלל אפשרי?) אז אתה ישר קופץ וממש מזכיר לנו "אוורווד זאת תוכנית מעולה".

Aviad1987

New member
למה?

כי הוא לא סוגד ל'מגרש ביתי'? מוזר. אברווד שליטעע!1111 הנה הוצאתי את זה
כנראה שאי אפשר למחוק שנתיים של טלעוד כל כך מהר. אבל זה יקרה.

TheCharm

New member
כן, אה,

זה לא שאני לא אומר שאוורווד היא סדרה טובה, לדעתי היא ממש לא ואני אישית לא התחברתי בכלל, אבל להגיד למישהו "סדר עדיפויות ממש מוזר", זה ממש טיפשי ורדוד, כי כל אחד ומה שהוא אוהב, ובעיקר כשמדובר ב... אה... פאקינג טלוויזיה מטופשת

snier1991

New member
לא דיברתי על אוורוד

אמרתי שלהגיד על תוכנית טלוויזיה חיונית זה סדר עדיפויות ממש מוזר

hospital_food

New member
אוורווד כל כך הרבה יותר טובה

מ"מגרש בייתי", כל כך הרבה יותר... זה פשוט פשע להשוות בין הסדרות, זה כמו להשוות בין באפי למכושפות.

hospital_food

New member
ובאמת חבל שלאנשים פה

יש אנטי לגביה , אפשר להאשים בזה בעיקר את "יס" שלא השכילה לשדר את -2 העונות הראשונות ויצרה אנטיגוניזם לסדרה, כי בהחלט מוזר שאתם נותנים פה כל כך הרבה מחמאות לאוסי ולמגרש בייתי, שהן סרות סבון בינוניות בעוד שדרמה יפה ונוגה כמו "אוורווד" מקבלת רק גידופים.

vand

New member
אתה צוחק עליי...

זה שאתה אומר שאוורווד היא סדרה טובה אני עוד איכשהו יכול להבין כי כל אחד והטעם שלו (טעם ממש מוזר לדעתי אבל מילא) אבל איך אתה יכול לקרוא למגרש ביתי ובמיוחד ל-oc סדרות בינוניות? ואגב אתה צודק זה באמת פשע להשוות סדרה בינונית כמו אוורווד לסדרה מעולה כמו מגרש ביתי.

hospital_food

New member
אוסי

נתנה אחלה של עונת בכורה, היה ממש כיף לראות , בעונה השניה אבדתי בה כל עניין, העלילות היו עלובות, הדמויות נהרסו לחלוטין(מלבד ג'ולי קופר שעד היום מלכה) ,פשוט סוס מת. "מגרש ביתי" שעממה אותי למוות מאז ומתמיד. ראיתה את 2 העונות הראשונות של אוורווד? אני משוכנע שלא, אחרת לא הייתה מדבר ככה.

shawn 1

New member
אמממ

אוורווד תאמת, לא יותר טובה מאוסי וממגרש ביתי. אוורווד לא תוססת ומעניינת כמוהם. לא שאוורווד משעממת. היא פשוט...לא OC ומגרש ביתי.... בוא נגיד ככה, הסדר שלי בין התוכנית : 1-מגרש ביתי 2-OC -אוורווד ואגב, מגרש ביתי מעניין ביותר מאוורווד ומOC...

למעלה