סופ"ש בתפוז אנשים

hospital_food

New member
שוב

ראית את 2 העונות הראשונות? אני לגמרי בעד שכל אחד יגיד את דעתו וכו', אבל מי שראה 3 פרקים מסדרה מסויימת אין לו ממש את הזכות להשוות אותה להסדרה אחרת שבה הוא ראה עונות שלמות, זה לא ממש פייר כלפי אותה סדרה. רק לציין, העונה השלישית של "אוורווד" נופלת מקודמותיה, עדיין, למרוות שהעונה מתחילה חלש, לאט לאט היא הופכת למאוד מעניינת ומזכירה את הניצוצות של 2 העונות הראשונות, הבעיה היא שהחלקים הטובים של העונה השלישית נתמכים על עלילת העונה השניה, לכן אני בספק אם תהנו מהם כמו אלה שראו את העונה הקודמת..

Aviad1987

New member
אני מסכים בקשר לאנטיות

נראה שאנשים לא מספיק נתנו צ'אנס. אבל כמו שאמרתי, זאת בעיה שלהם ...

hospital_food

New member
אני בהחלט מבין אותם

אני בכלל לא הייתי חושב לתת הזדמנות לסדרה שלא ראיתי את עונותיה הקודמות, זה כמו לראות סרט מהאמצע, במיוחד בסדררה כמו אוורווד, שמאחורי הדמויות יש כל כך הרבה הסטוריה.

Aviad1987

New member
מצד שני

אני גם נהנה לגלות כל פרק משהו חדש על העבר של הדמויות. יש בזה גם שהו נחמד. בהיעדר יכולת (וזמן) להשלים את העונות הקודמות. דאם יו טלעד! דאאאם יו

vand

New member
בדרך כלל הייתי אומר שכל אחד אוהב סדרות שונות

אבל אוורווד משעממת בטירוף... איך מישהו יכול לצפות בזה???

shawn 1

New member
אוורווד ממש ממש לא משעממת בטירוף!

היא סדרה מעמיקה ומעניינת! תראה פרק או שתיים ותבין בכלל מה העבר שלה ואז תדבר... תכנס לעלילה, אז תשפוט לפי קטע...

TheCharm

New member
אלוהים ישמור

תבין, אנחנו ראינו את ההתחלה של העונה השלישית. לא אהבנו. וכאן בדיוק נכנס הקטע בו אתה "כופה" על אנשים סדרות.

shawn 1

New member
אני לא כופה! אני רק אומר

שיש שאומרים שהסדרה טובה ויש כאלה שמאוד אומרים שהיא טובה. ויש כאלה שפשוט יורדים על התוכנית למרות שמבינים ממנה בקושי וזה מה שאני מנסה לשנות, את הביקורת הממש ממש מגעילה שלכם על דברים שלפעמים צריכים להבין ולא רק לפי מה שאחרים אומרים....

Jasper Jasper

New member
?

איפה פה בדיוק אנשים "ירדו" על התוכנית? אז כן,אנשים לא אוהבים את התוכנית וכתבו את זה.זכותם. והאמת זה שיש כאלה שאומרים שהסדרה טובה,ויש כאלה שאומרים שהסדרה גרועה ומשעממת.אני שייך לקבוצה השניה.

TheCharm

New member
ושוב אתה מזכיר

כמה שהסדרה הזאת טובה. שוכח להגיד את "לדעתך". וואו, אז יש אנשים שאומרים, שיגידו, אתה משחק אותה בחלק מההודעות כאן כאילו זכותך לדעה משלך, ומצד שני - כן - אתה כופה על אנשים לצפות בסדרות. אתה לא יכול לשנות דעות של אנשים רק כי אתה לא אוהב אותם. ואממ, כפרה, אנחנו ראינו בול אותו דבר. גם אתה התחלת מהעונה השלישית. גם אנחנו התחלנו מהעונה השלישית. ההבדל ביננו זה שאנחנו לא המשכנו את העונה השלישית כי חטפנו כאב ראש.

Jasper Jasper

New member
../images/Emo45.gif

אוורוד באמת משעממת.חבל שמשמרת שלישית לא מחליפה אותה בשעת שידור,ככה גם לא היה חור באמצע הOC וסמולוויל והיה משהו באמת מעניין בשעה הזו. (אגב,זה סופספאן,החלפתי את השם משתמש שלי)

TheCharm

New member
דווקא...

אני חושב ש"משמרת שלישית" מתאימה טוב למשבצת שלה. לא הייתי יכול לדמיין את עצמי רואה סדרה שכזאת באחה"צ של שישי. אני מזכיר אגב - מחר לא ישודר פרק בסדרה.

cred

New member
שון , תיצא לנשום אוויר קצת..

תצא החוצה קצת עם חברים .. כי לפי מה שאני רואה אין לך חיים מאחורי YES WEEKEND לא? וכל השטויות שאתה רואה ב TV בחיים לא יקרו לך.

shawn 1

New member
סתם לפניי שאנילא יודע מה!

מי אתה שתגיד לי כזה דבר! מי אומר כזה דבר עוד במחשב! אתה לא מכיר אותי אפילו! סתום!!

נצל"ש:

אחרי עונה ה-1 שהייתה הצלחה. נפתחת עונה 2 להישרדות וירטואלית. מי שמעוניין בפרטים ולהירשם, שיכנס לפה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=407&msgid=61909316 בקישור מצורף גם קישור לעונה ה-1 של המשחק. אגב, ג'וני שיחק בה

TheCharm

New member
כן ../images/Emo26.gif אז כולם תשתתפו

כי ג'וני היה שם וג'וני סלב. סתם, כי זה אבי

למעלה