שאתה פותח אותו יש לך ריבוע קטן בפנים מה מופיע עליו? איקס? או מין משו מצויר כזה?
P Poisonn New member 27/1/07 #19 שאתה פותח אותו יש לך ריבוע קטן בפנים מה מופיע עליו? איקס? או מין משו מצויר כזה?
M moshe butt New member 27/1/07 #21 רשום: "הטעינה תערך מספר דקות" ומצד שמאל בריבוע קטן לבן יש את האיקס הזה של תמונה שלא עולה...
ל לאונרדו החייל New member 27/1/07 #20 משה אני לא מבין גדול בעניין אבל... תנסה לעשות ריסט ולחזור. ואם גם זה לא עוזר אז תנסה למחוק את הקבצי cookies במחשב ואז תנסה להכנס. בהצלחה
משה אני לא מבין גדול בעניין אבל... תנסה לעשות ריסט ולחזור. ואם גם זה לא עוזר אז תנסה למחוק את הקבצי cookies במחשב ואז תנסה להכנס. בהצלחה
ב בהמה אדומה New member 27/1/07 #26 להקת השנה- אוונסנס או היהודים? בואו להצביע לנבחרי השנה http://www.tapuz.co.il/rosh1/
M moshe butt New member 27/1/07 #29 ../images/Emo207.gif 2... ממממ... כנסו... ימעצבנים, אתמול המחשב שלי לא נכנס לי לצ'ט... אוףף.... טוב, אז אלללעעעע.... מתחילים להחיות את המצ'ט... היום בשעה 18.00
../images/Emo207.gif 2... ממממ... כנסו... ימעצבנים, אתמול המחשב שלי לא נכנס לי לצ'ט... אוףף.... טוב, אז אלללעעעע.... מתחילים להחיות את המצ'ט... היום בשעה 18.00
M moshe butt New member 27/1/07 #31 אני כבר מנסה שעתיים לסדר את הצ'ט... אני לא יודע מה לעשות... מישהו- עזרה...
T Tomer TR New member 27/1/07 #36 ../images/Emo150.gif למי שהצ'אט עושה לו בעיות שיכנס לקישור ויוריד את התוכנה הראשונה ברשימה... זהו
I I SOG I New member 31/1/07 #38 ../images/Emo207.gifתומר , נראה לי שתאהב את זה הבנתי שאתה בקטע של עריכה וכו' ..