סופ"ש הגיע ומה נבשל?

הכל נראה נהדר....שאלה על אבקת הפטריות פורציני...

אתה מכין לבד או רוכש?...
אם לבד- אשמח למתכון.
אם אתה רוכש- איפה ואם יש לך צצילום של האריזה, אשמח לתמונה :)
&nbsp
תודה ושבת שלום!
 

TCHM

New member
מכין לבד...

פשוט טוחן במטחנת תבלינים לאבקה. השימוש בעדינות
כי הטעם מרוכז.
הפטריות המיובשות צריכות להיות מסוג טוב ונטולות
חול, אותן אי אפשר לקנות בארץ.
בתמונה באריזת 500 גר'.

 

TCHM

New member
כיף שיש פה שמבינים ענין


להוסיף בעדינות, להמשיך לבשל ולטעום, בכל מקרה לא להגזים.
גם אם יש חול הוא ישקע לתחתית הסיר.
טוב גם לשיטאקי, מורל ובכלל לפטריות עם טעם דומיננטי, לא
השמפניון שהן חסרות טעם.
בהצלחה.
 
אז אני מבינה מדברי שלוותר על הפטריות המיובשות בשקית של תקוע?

מאיפה אתה רוכש את אלו שבתמונה?..
ניתן להזמין או שזה מנסיעות/חברים שמביאים?..
&nbsp
תודה רבה על ההסבר ושבת שלום.
 

TCHM

New member
לא, לא לוותר...

אינני יודע של מי הפטריות שנמכרות בשקיות הקטנות, הן לא
מאיכות הכי טובה אבל ישמשו מצוין בטחינה לתיבול.
את אלו שבתמונה אני רוכש באיטליה בכל נסיעה ואני שם
לפחות 6 פעמים בשנה, יש גם מורל ושנטרל (חלמוניות).
 

milch

New member
מי אורז

זה דבר נפלא!
אני מרבה להשתמש כדי להדגיש ולהבליט טעמים של מאכלים טפלים.
 

milch

New member
לא-לא, לא חלב, זה תוצר של הסחיטה

אני יודע מה אני אומר...
 

TCHM

New member
מהערב... קרוקטים עדשים

עדשים, בצל, זיתים, קמח, ביצה, פירורי לחם.

 

TCHM

New member
פריטטה ירקות ונתחי חזה עוף

ירקות, ביצים, נתחי חזה עוף.

 

פוקסי99

New member
אצלי שוב ארוחה גדולה 10 סועדים

מרק כתום
צלי בקר ברוטב פיטריות
קנלוני ממולא בשר טחון מטובל
קובות מטוגנות
עוף פרוס על פלנצה בשיטת הלבנה
לבבות ארטישוק ממולא
אורז
פירה
סלט ברוקלי
סלט תירס
סלט ירקות
2 עוגות
פיצוחים
וכמובן יין טוב
 
למעלה