סופ"ש חבר'סססס :]]

SILVER LADY

New member
סופ"ש חבר'סססס :]]

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי לי[
] ולמנהלת השנייה שלנו (מורני) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

belledejour

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo192.gif../images/Emo68.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. חמישי כי.. היה לי אופק, היתה לי רכיבה מצוינת, הצלחתי להכנס לפורום (אחרי שנה שלא הצלחתי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. מצאתי פיתרון לבל בל.. אני חושבת הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא מרגש במובן החיובי, אבל הרדמנו את הכלבה הזקנה שלי ביום שלישי
התעצבתי מעט כי.. גם איבדתי את הכלבה שלי וגם יכולתי לאבד את הסוסה שלי, ועכשיו אני כנראה חייבת לעשות חצי פנסיון עם עוד מישהו עליה
אוף, הכול חרא.
התעצבנתי על.. המון אנשים אבל בסוף סלחתי כי .. מה אני אעשה.. התאכזבתי מ...כנ"ל כי... המון סיבות
בכיתי מעצב/אושר כי.. ביאנקה
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ערב גדודי
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אני זזה להתקלח
" "ביי תהני לך=] אם את צריכה עזרה תגידי" XDDD
"שתצא משם כבר, מה היא עושה שם... לא, לא שאלתי את זה עכשיו"
"מעניין מה יהיה שם המשפחה שלי בעוד 30 שנה..." כולם: "גולדשמידט" שי: "פריצקי"
(לא ציטוט שלי..) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. באמת השלמתי עם זה שאולי אני אצטרך לחלוק את בל בל עם עוד מישהו. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום בבוקר יום רביעי. עזבו רביעי, שלישי. ביאנקהההההה
הסרט הכי טוב שראיתי.. מהפלאפון של מתן XD המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה זה טוב? מלחה, השבט, לעיר.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. בגדים? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. מתן (שניהם
) ודביר
התודה שלי השבוע היא ל.. כל הבנות מהחווה.... עזרתן לי עם ביאנקה, באמת
פינקתי את עצמי השבוע עם.. יותר מדי שוקו
מאכל השבוע שהיה הוא.. שוקו!!!!1!!1111 אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אין לי שמץ.. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. היום יום הולדת XDDDDDD אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. It's hard to say it, time to say it... Goodbye, Goodbye
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הוטרינר
והמון בכי. וילד אחד. אולי כמה ילדים..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אראה את הגדוד שלי ואשכח מהכול. מהחווה, מביאנקה, מצרות
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הבנות של החווה
+מתן XD
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. פעולה, רכיבה.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אני אמצא פיתרון שטוב לי ולסוסה. וביאנקה תחזור, אבל אני לא משלה את עצמי.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הגדוד, והחווה.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

belledejour

New member
אוף זה עושה את זה כל פעם../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif

לא הכול אמור להיות מודגש
מחשב מטומטם

גולע

New member
איייזה שבוווווווע../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..שני, שלישי, רביעי ושישי כי..שני- רכבתי
וקפצתי גריד של 4., שלישי- באתי לחווה לשעה והיה כול כך מצחיקקקקקק, רביעי- רכבתי, שישי-רכבתיי והיה מעולה
. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..יום שישי- רכיבה נורמאלית אחרי השיעורים הגרועים. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..גריד. התעצבתי מעט כי.. מממ התעצבנתי על.. מישהיי.. אבל בסוף סלחתי כי .. נו מה לא נסלח..!? התאכזבתי מ...שלוק כי... הוא לא הלך כמו שצריך.!
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתיי.:p הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..התההההההההההההה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."מה אני לא יראה אותך!?" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי אני התתנדבתי לעשות את התה
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... -- הסרט הכי טוב שראיתי..ואוו, לא ראיתי:-O, אולי מחר
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מסטיק?
חחח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ענברו, שחיי , שירלי, אלה, שיר, הורים ושלוק. התודה שלי השבוע היא ל..אלה וענברו. פינקתי את עצמי השבוע עם..ממ מאכל השבוע שהיה הוא..תפווחח אדמה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..- אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..- הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יצא לסרט
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..שלוק. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אחחח אחחח כמה תוכניות
, אילת, רכיבה, תחרות ויומולדת לשירלי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..אחלה חופפשה
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אווהוו, סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אווי חתיך
תמונה ישנה.. (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי לי[] ולמנהלת השנייה שלנו (מורני) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

gili600

New member
סופשבוע ../images/Emo42.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. שני, שלישי, שישי כי.. בחווה, בבית של קפלן, שוב בחווה ורכיבה סוף סוף הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. יום שני מתחילים חיים! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כנ"ל התעצבתי מעט כי.. לא רכבתי שבועיים התעצבנתי על.. זה שלא רכבתי שבועיים, הסדנה התבטלה אבל בסוף סלחתי כי..
התאכזבתי מ.. עצמי כי... בגלל השיעור היום בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק ביום שני וביום שלישי ומעצב/פחד/עצבים היום הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אצל קפלן.. השיחה של קפלן ושלומי על בריכות ואמבטיות
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אני באמת אוהב אותך ורוצה שיהיה לך טוב!" (אפלטוני לגמרי), "יום שני אני מכניס אתכם לחיים", "אני כל הזמן צוחק על שיר שהצעד שלו יותר גדול משל מנשה" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עבדתי ביום שלישי ממש מהר.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום ולהתארגן בטיללללל הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הבית של קפלן, חווה, אבישי, קניון ערים משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. צ'אפס!! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. זהר, קפלן, רייצ'
התודה שלי השבוע היא ל.. זהר פינקתי את עצמי השבוע עם.. נסטי מאכל השבוע שהיה הוא.. הפסטה שלי ושל קפלן!! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. you are beautiful אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "גלגל המסתובב, מטה ומעלה" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. בכי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשן כמובן השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..צ'אפס, שיעור עם חיים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. הצ'אפס יגיעו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מיה, סלמה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): רינגו מתפלש

MAYA 4827

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אהההה שמנה שלי דברי איתי דחוףף!!!! איך אני יודעת הכול אחרונה!?
איזה סתומה אני, נאבד לי הפד לאכבר.. ואני מצפה לטלפון ביום שני כן!? נ.ב- אפלטוני? חשבתי שרק אני ממציאה מילים כדי להישמע חכמה
לובב יו
אהה חח זה מזכיר לי תשיחה שלי של נועם ואריאל על מידות של חזייה..חחח

gili600

New member
חוצפנית!

השיחה הזאתי הייתה איתי! לא מדברת איתך
(חוץ מביום שני כמובן)

shir308

New member
וואי כמה זמן לא עשיתי!!!../images/Emo13.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..אממממ חמישי כי שירלי חחח הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. האמת אין לי שמץ
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..איזה מרגש ואיזה נעליים! התעצבתי מעט כי..כלום התעצבנתי על..כלום אבל בסוף סלחתי כי ..אבל אני לא! התאכזבתי מ... כי...עצמי כי ככה בכיתי מעצב/אושר כי..למה לבכות חיים יפים הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..חבל התלייה שחיכה לי בבית (שירלי) מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..תנו לי דקה לחשוב על זה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..ככה!!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...- - - - הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אממ..... קולה? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..גולע, שירלי, ענברי, שחיי, הורים (מי ששחכתי לא אישי) התודה שלי השבוע היא ל..הוריי שהביאוני עד הלום פינקתי את עצמי השבוע עם..ארטיק שוקולד משהו בסאט!!!
מאכל השבוע שהיה הוא..אמממ קונופידה? אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?איך לברוח מהבית ולהישאר בחיים? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..bad day אלבום השבוע שהיה..נאדה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לא זוכרת הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלוםםםםם הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אזכור להכין את מה שאני רוצה ליום חמישי (שירלייי מזל טוב!!!
)

ToryMaster

New member
Lying here in your bed

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום נדמה לי שראשון אצל יעלי כי פשוט רבצנו ולא עשינו כלום חוץ מלאכול ולהציק ללילו.
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: השבוע אצל יעל, ולא איכפת לי שרוב הזמן היה כבר בשבוע שעבר.
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: ההשפעה שעוד יש לי עליו, למרות כל הזמן שעבר, ואיך שהוא מגיב אלי ונופל אלי.
התעצבתי מעט כי: בעצם, אותו הדבר כמו בדבר המרגש, פשוט כי זה חסר משהו, כי זה לא מוחלט.
התעצבנתי על: אני באופן כללי משתדלת לא להתעצבן, אבל על חברה שלי. כמה אפשר להיות סטוקרית?
אבל בסוף סלחתי כי: היא בכל זאת חברה.
התאכזבתי מעצמי כי ביטלתי שיעור כמו מפגרת.
בכיתי מעצב/אושר כי: בכיתי מלחץ בעיקר, וגם זה בקושי.
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע: "למה את הולכת ישר דרכם?! את תהרגי אותי!"
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו: "אני מתגעגעת אלייך".
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי: התחלתי לסדר את החדר לקראת המעבר
.
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח להתעורר
הסרט הכי טוב שראיתי: ימים של רומנטיקה ביס
המקום הכי טוב שאליו יצאתי: הגן המשולש [אז מה אם זה בשבוע שעבר].
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה: שום דבר.
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע: בעיקר יעלי, רן ונעם [מצעד האקסים
].
התודה שלי השבוע היא ליעלי, כי פשוט נהדר להיות איתה ולהיות אני בלי רגשי אשם.
פינקתי את עצמי השבוע עם: במבה. Lots and lots and lots of במבה.
מאכל השבוע שהיה הוא: שניצל תירס
. אולי גם פיצה.
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "Home"
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה: Home - Michael Buble.
אלבום השבוע שהיה: היה כזה?
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה: Was it all a waste of time Tell me why was I such a chore Broken bottles empty Cut my mouth so I can't say Today was that day It was that time And that was all that she wrote for me You fell away I don't know why And that was all that she wrote for me [All She Wrote - Default]
הייתי מוחקת מהשבוע הזה: פלאשבקים :|.
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: אהיה נחמדה למשפחה.
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא: לילו [
]
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעור.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לוידעת, להגיע למוש?
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בצורה מאוד הזויה, דווקא רן.
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הקלאסית, פשוט כי יעלי כל כך אוהבת אותה
(מוזמנים להוסיף שאלות..)
שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי לי[] ולמנהלת השנייה שלנו (מורני) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ווינגז

New member
../images/Emo99.gif

היה לי כיף לקרוא את זה. המ, את יודעת מה עוד היה מצחיק ממש?

ocean zd

New member
חזרתי מ-פ-ו-ל-י-ן!!!!!!!!!!!!!!!

איזה סוסים יש שם יא ראבק.. וממש התעגעגעתי! סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום שישי כשחזרתי.. עם בייב ואחר כך המסיבה.. "אפטר פולין" זה מצחיק הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..לא קרו הרבה דברים טובים.. אממ.. השחה עם ניב אולי.. וזה שחזרתי לבייב כבררר הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הנשיקה =] התעצבתי מעט כי.. יצאתי מהאוטו בעצבים והשיחת טלפון אחרכך התעצבנתי על.. עוז אבל בסוף סלחתי כי .. הוא הוא... התאכזבתי מ... כי...מממ.... בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב בפולין.. הרבה.. מאושר כשחזרתי לבייבי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..בלילות בפולין ובמסיבה אתמול מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."כל דבר שהוא ממך הוא טוב" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. טוב לי... אתמול היה במיוחד לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לראות את הכל בפולין הסרט הכי טוב שראיתי..חחח הפסנתרן?!LOL המקום הכי טוב שאליו יצאתי..המסיבה... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..חחח שטויות בדיוטי פרי ונעליים לעוז משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..עוז ואלמוגי התודה שלי השבוע היא ל..כל המשלחת המגניבה שלי פינקתי את עצמי השבוע עם..מלא אוכל חרא חחח מאכל השבוע שהיה הוא..ציפסססססססססססססססססס אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?גאששששש שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..ממ היי דר דלילה כי חרשתי עליו באייפוד משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..וזה הכל עד לכאן הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הגועליות עם ניב הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אהיה מלא עם בייב השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..בייב כמובן השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..בייב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..ממממ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..בייב תמונות בהמשך=]

2STRIPE

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי, כיא ח שלי התחתן והיה ממש כיף..! וגם ראשון כי רכבתי.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..החתונה.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. החתונה... התעצבתי מעט כי.. כי בסוף ההורים שלי אמרו לי שאני לא הולכת לחווה בחמישי כי לא יודעת למה... התעצבנתי על.. אמא ואבא אבל בסוף סלחתי כי .. הם ישלמו על זה השבוע
התאכזבתי מ... כי...>< בכיתי מעצב/אושר כי.. כי אחותי נסעה היום לפנות בוקר (לשנה לטייל..) ואני לא מפסיקה לבכות <אווףףף>
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..לא היה...........
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אני יודעת שהיא תתקשר ונתכתב במייל וכאלה אבל כואב לי.... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. >< לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום לפנות בוקר.... הסרט הכי טוב שראיתי..סדרה של צרות.. אם ככה קוראים לזה... משהו חמוד עם ג'ים קארי... המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החתונה וחווה... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום...!! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..כל מי שמנסה לנחם אותי
התודה שלי השבוע היא ל..כל מי שמנחם אותי.... פינקתי את עצמי השבוע עם..שוקולד.. מאכל השבוע שהיה הוא..מרק של אמא... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?שבוע הדמעות, השבוע שמעיין עזבה.. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..Top Of The World אלבום השבוע שהיה..>< משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..Goodbye My Lover, יותר נכון :Goodbye My Sister הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הנסיעה של מעיין
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יפסיק לבכות כ"כ הרבה... ואין לי מושג למה כי זה לא קרה לי כששאר המשפחה נסעה לחו"ל... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..כל מי שמנחם אותי ואם הייתי הולכת לחווה היום אז טוסטוס... השבוע שבפתח (מראשון):
משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור קפיצות.. אולי סוף סוף נצא לסרט!!
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..רכיבות טובות ושיעור קפיות טוב וגבוה לשם שינוי....
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..טוסטוס..!! ואחותי אם היא תחליט לחזור...!!!!!!!!!!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו "אין לי מושג למה אני בוכה כ"כ הרבה, כשההורים שלי היו צריכים לטוס לא בכיתי בכאלה כמויות.. והיא גם נסעה בעבר.. תודה לכל מי שמנסה לנחם אותי.. רק בקשה אל דברו איתי על זה כי אז אני באמת יתחיל לבכות כמו שאני בוכה עכשיו.. ואל תגידו לי שאל תדאגי היא תתקשר ואתם תדברו ותראו אחת את השניה באינטרנט.. אני יודעת!!! אבל אני עצובה.. <אני בחיים שלי לא בכיתי ככה.. אולי רק כשסבתא שלי נפטרה אבל זהו..... תוןדה לכל מי שמנסה לעזור.."

netapet2

New member
../images/Emo24.gif

אני אוהבת אותך, ואת תמיד מוזמנת לברוח אליי

למעלה