סופ"ש נעים

גוטשה

New member
סופ"ש מצוין גם לך!

עבר יופי, תודה שהתעניינת. הייתי אמורה ללכת היום להופעה של להקה שלא תופיע יותר בחודשים הקרובים (והרחוקים), אבל אני חולה. :( תרגישו טוב!

../images/Emo204.gifתרגישי טוב..

איזו להקה? גמני הייתי אמורה ללכת היום להופעה שלא תופיע [בארץ] בחודשים הקרובים

גוטשה

New member
תוודה. :)

סרניטי, אלה שעשו את המחווה לנירוונה. עכשיו זה חומר מקורי, אגב. הסולן שלהם מתגייס.

AvtipuS

New member
וואלה

איך עבר השבוע?-חרא יש תוכניות?-לא תוכניות לשבוע?-מבחן באנגלית ומבחן בתנ"ך

ס ט י י ק

New member
..

לא יכל להיות יותר חרא השבוע בחיים לא היה לי שבוע כזה אני רצינית ויש תוכניות.. טיול שנתי:]] תתגעגעו?:)

../images/Emo204.gifהדרייייייי!

ראיתי בבלוג שלך שעוד 4 ימים את יוצאת לטיול והגבתי לך שם אבל אנ'לא יודעת אם את בודקת תגובות... לאמשנה, בכלמקרה.. גמני יוצאת לטיול שנתי עוד 4 ימים!!! לאן הטיול שלך?!

../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

גמלי יש טיול שנתי עוד 4 ימים ביום שלישי טיול אחרון..לאילת :)

מה רציני?? איזה מגניב!

וואי טובי אז אני מאה אחוז רואה אותך שם. כי יש לנו שם זמן חופשי לכם יש?

לא יודעת

אבל בטוח שיהיה!!! שמים אותנו במלון אני חושבת. אני עדיין לא יודעת כלום על הטיול. יאיייי תהיי בקשר!!!

יאייי..

אותנו לוקחים לאיזה אכסניה מסכנה.. בקיצור, אני אהיה בקשר:) אם אין לך את הפלא שלי אז אני אביא לך במסנ..

Hezi The One

New member
אני לא מרגיש טוב אסור לי לצאת מהבית

><><><><>< אבל היה שבוע מצויין:] (במיוחד מבחנים@%@#%)

LiLdon

New member
אהמ

איך עבר השבוע?-האמת,דיי מעיק.נוסטלגי בעיקר.\: יש תוכניות?-רק חזרתי מתל אביב.התוכנית היחידה היא לישון. תוכניות לשבוע?-הקלטות ביום שלישי.!!!
*** פרדי מוסר לכם ד"ש. פרדי הוא פיל. ולא סתם, פיל ורוד. פרדי גיי[?!]

yardenbm

New member
האמ

איך עבר השבוע? אחלה יש תוכניות? חזרתי מסרט (רק ידידים-מצחיק כמה שזה טיפשי) ותוכנית לישון תוכניות לשבוע? מקווה אם ירצה השם הופעה של יוסלס יום שישי אה ושני מבחני םמזורגגים

../images/Emo204.gif

איך עבר השבוע? נחמד. האמ קרן דודי ובנצי די עשו לי ת'שבוע..ולא אמרתי לכם את זה אז תדעו שהיה לי ממש כייף איתכם חברה:) סתם בגרויות די הרסו לי ת'שבוע. תוכניות לשבוע? מחר הופעה של שילה, יש לי טיול שנתי ביום שלישי לאילת ל-3 ימים..והאמ.. כמובן אני הולכת לקצץ את השיער שלי יום שני - תאריך נקבע. אין אפשרות להתחרט. בלע.

Bari west

New member
../images/Emo192.gif

איך עבר השבוע? וואו,שבוע טוב.וגם רע.רע בגלל מבחן גדול במתמטיקה,אבל טוב כי היו קליפים עם מאור כהן וגם עם רע מוכיח,שאני גרופית שלהם.
יש תוכניות? לא יודעת,אני ספונטנית. תוכניות לשבוע?בא לי לעשות חורים באוזן.

למעלה