סופ"ש נעים

../images/Emo121.gifהזבובים../images/Emo99.gif

חחחחחחחחח איפוש... הרימות
בא לי פיצה עם טווסקו

אפרת P

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo112.gif

טווסקו
סיפרתי לענבש ונקרענו מזה איזה שעה
|סגידה|

ManRed

New member
קר בחוץ

איך עבר הסופשבוע? וודקה כואב לי הראש תוכניות? יש לי משחק כדורמים ולהתכונן למבחן במחשבים והסטוריה..

פרקשון

New member
../images/Emo45.gif

מזה איזה וודקה דפוקה גם אני קמתי עם כאב ראש דני אתה לא יודע עשינו קשרים עם ערסים גדולים והם הביאו לקובי סיגריות חינם תגיד כהשתנת עליי..פגעת בי?! כי אני לא זוכר שפגעת בי ודבר אחרון... איזה מצחיק לראות אותך בוכה
"איההה נחתכתי מזכוכית ויורד לי דםםםםםםםםם" חחח ואז הביאו לך טמפון יחי הוודקה של ימי שישי מתגעגע לאבסולוט :(

ManRed

New member
אוי ואבוי

שקט זה כאב! אפילו לא הצלחתי למקד את המבט לראות אם באמת יורד לי דם! אולי בכיתי בגלל זה הלכתי הבייתה ולא הבנתי מאיפה הטמפון הגיע ליד שלי נראה לי הרטבתי את הנעליים של שלושתינו אחר כך ירד גשם אז לא ראיתי איזה ערסים? גם אני רוצה! אבסלוט באמת יותר טוב

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gifאעעעע שונאת מחזור!

איך עבר השבוע? אע, היו יותר טובים.
יש תוכניות? יומראשון ת"א עם אמא (:) קונה מכנסיים ענקיות
המוןהמוןהמוןהמון מכנסיים. סטייל ציפי!!11 יהיייי!
תוכניות לשבוע? יורביעי יומחמישי ויומשישי יש נושא משותף, לא לומדים.. <לא שלומדים בשישי בד"כ..> מאו. כוסאמא של המחזור המזדיין הזה!111 אני לא יכולה לקום מהמקום!111 >.<

נמנמ

היה לי שבוע עמוס וברוך ה' שהוא עבר. בשלום. שבוע הבא אני בטיול שנתי באילת [רביעי חמישי], חוץ מזה יש לי עבודה ביום שלישי ויום שני כנראה מבקרת את סבתא. זהו. ואין לי לימודים חוץ מיום שני בבוקר-שעה של מחשבים.

אפרת P

New member
היייייייייייייייי../images/Emo112.gif

מעתיקן
אנחנו מדברים בטלפון הרבההה יותר מדי אני צכה לדבר איתך חחחחחחחח איזה משפט דפוק זה היה

../images/Emo121.gifבדיוק מה שבאתי לשאול את איפוש.

טובי, הוצאת לי את המילים מהפה

למעלה