סופ"ש רגוע +שאלון ארוךך כי מזמן לא היה פה

pc girl

New member
סופ"ש רגוע +שאלון ארוךך כי מזמן לא היה פה ../images/Emo3.gif

*נגנב מפורום סקרים ושאלונים שמות איך קוראים לך? אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? השם הכי יפה לילד? השם הכי יפה לילדה? הכינויים שיש לשם שלך? הכינוי הכי אהוב? האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? האם תקרא לילד שלך על שמך? כללי מזל: מידת נעליים: גובה: משקל: חיות מחמד: כיתה: תאריך לידה (כולל שנת לידה!): גיל בו רוצה להיות? שפות מדוברות: החלום שלך? את חושב שהוא יתגשם? מה אוהב לאכול? מה אוהב לשתות? צבע עיניים? צבע שיער? רגיש לדגדוגים?. אוהב את החיים או לא? כמה אחים? מסר לחיים? יש לך גשר? יש לך משקפיים\עדשות מגע? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר? ממה אתה הכי פוחד? קעקועים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מהו הסרט הכי דפוק שראית? האם... אתה חי את הרגע? יש לך סודות? את יודעת לשיר? התאהבת פעם? התאהבת בידיד קרוב? אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? היית פעם בחו"ל? הרבצת למישהו? התחילו איתך? נשארת ער כל הלילה? הרגת מישהו? בגדו בך? עישנת סיגריות? שתית אלכוהול? השתכרת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? רצית להיות בן המין השני? נשברה לך שן? קיבלת נכשל בתעודה? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורגל? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מביצפר? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? ביקרת אצל פסיכולוג? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אכלת קופסא שלמה של אוריאו? נסעת ברכבת? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? פחדת מהחושך? עשו לך תפרים? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? אמרת למישהו שאתה שונא אותו? חיבקת מישהו מפורסם? תפסת טרמפ? היית על במה? ישנת כל היום? חשבת שאתה משתגע? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? היית ברדיו/טלווזיה? עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? קר לך או חם לך? מילה שעולה לך בראש? אתה שומע עכשיו מוזיקה? עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?. אתה.. מעשן סיגריות? מה היית משנה בעצמך? אתה אוהב את איך שאת נראה? מה כתוב על צג הפלאפון שלך? מאחר הרבה? מדבר הרבה בטלפון? משתדל לאכול בריא? מדבר עם זרים? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אוהב את הקול שלך? תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית? עכשיו מבחינה פנימית? הבית האחרון שהיית בו? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? המקום האחרון שהיית בו? האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? הדבר האחרון שאכלת? שקנית? דיסק אחרון ששמעת? שיר אחרון שנתקע לך בראש? אדם אחרון שצעקת עליו? אדם אחרון שראה אותך בוכה? עם מי אתה מדבר? הוא\היא משעמם\ת? מה אתה שומע? אתה אוכל? שותה? תסתובב לאחור, מה את רואה?

pc girl

New member
:)

שמות איך קוראים לך? ברקת אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? נגה
השם הכי יפה לילד? אסף השם הכי יפה לילדה? נגה\ענת הכינויים שיש לשם שלך? בבי (באבי), בדבודה, ברקתוש
הכינוי הכי אהוב? בבי, בדבודה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא ^^ האם תקרא לילד שלך על שמך? לא >< כללי מזל: אריה מידת נעליים: 38 גובה: 1.60 משקל: 50 חיות מחמד: חתולה מטורפת (שולה), וכלבה מדהימה (לולה) כיתה: י"ב תאריך לידה (כולל שנת לידה!): 11.8.90 גיל בו רוצה להיות? 35 שפות מדוברות: עברית/ אנגלית החלום שלך? להיות מתכנתת בחברת הייטק גדולה / להיות מתכנתת בקבע בצבא את חושב שהוא יתגשם? מקווה מאוד מאוד מה אוהב לאכול? שוקולד מה אוהב לשתות? מים צבע עיניים? ירוק כחול צבע שיער? בלונדיני רגיש לדגדוגים?. קצת הרבה ^^ אוהב את החיים או לא? בסה"כ כן כמה אחים? 4 אחיות מסר לחיים? אל תסמכו על אנשים יותר מידי יש לך גשר? לא (תודה לאל שסיימתי עם זה) יש לך משקפיים\עדשות מגע? משקפיים מה הדבר הכי חשוב לך? בריאות, משפחה, חברים יש חבר? כן ממה אתה הכי פוחד? מהסבל שכרוך במוות קעקועים? לא ^^ איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיער יפה\עיניים יפות אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? יכול להיות
מה החולשה הכי גדולה שלך? המשפחה שלי. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לסמוך על אנשים יותר מידי. מהו הסרט הכי דפוק שראית? הסרט הזה של בריטני ספירס
האם... אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות?כן את יודעת לשיר? לא
התאהבת פעם? כן התאהבת בידיד קרוב? כן
אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? אני אומרת רק כשאני מתכוונת היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן
התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא... אבל הייתי רוצה
בגדו בך? בגדו באמון שלי
עישנת סיגריות? כן >< שתית אלכוהול? כן >< השתכרת? טוענים שכן... אבל לא נראה לי
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא רצית להיות בן המין השני? לא נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא רכבת על אופניים? כן ^^ רכבת על סוס? הייתי בחוג אפילו :) זה כ"כ כיף! רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? עצם העובדה שאני לא יודעת לרקוד הפילה אותי מהרגליים כשניסיתי שיחקת כדורגל? אמממ בערך >< בעטתי בכדור והוא נכנס לשער, נחשב?
הוצאת מלא כסף על שטויות? כן >< הברזת מביצפר? לא >< היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? נרדמתי בשיעור התא (ביולוגיה) באיזה קורס שלקחתי במכללה. זה היה פשוט סיוט. התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן :( התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן אכלת קופסא שלמה של אוריאו? כן נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? הלוואי שיכלתי
אבל אין רווח מתחת למיטה פחדת מהחושך?
קצת
עשו לך תפרים? לא ^^ נשבר לך הלב? כן ^^ שברת למישהו את הלב? כן >< היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? לא רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא >< חיבקת מישהו מפורסם? כן ^^ סתם איזו מישהי שקשורה קצת לפורום
תפסת טרמפ? לא >< היית על במה? כן >< ישנת כל היום? כן ^^ חשבת שאתה משתגע? כן :) סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא היית ברדיו/טלווזיה? לא עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? גופיה ומכנסיים קצרים קר לך או חם לך? לא זה ולא זה מילה שעולה לך בראש? באו אתה שומע עכשיו מוזיקה? הרבה פנים עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? עם בני תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים? בסדר. יכול להיות יותר טוב. אתה.. מעשן סיגריות? לא >< מה היית משנה בעצמך? את העובדה שעדיין אכפת לי מאנשים שפגעו בי. אתה אוהב את איך שאת נראה? בסה"כ כן מה כתוב על צג הפלאפון שלך? לא כתוב... יש תמונה של הכלבה שלי מאחר הרבה? לא
מדבר הרבה בטלפון? לא >< אני שונאת לדבר בטלפון >< משתדל לאכול בריא? לא >< מדבר עם זרים? לפעמים ^^ מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כשאין ברירה אז כן >< אוהב את הקול שלך? לא >< תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית? שיהיה לו רעמת שיער כזו... שלא יהיה לו שיער קצר או גלח או משהו :\ עכשיו מבחינה פנימית? שיהיה בן אדם טוב ומצחיק. שלא יהיה רע ויצחק על חשבון אחרים, שיתחשב באחרים, שיהיה אכפת לו לא רק מעצמו אלא גם מהמדינה, מהסביבה. ושיאהב הומור שחור :p הבית האחרון שהיית בו? של חבר שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא >< האם אתה סומך על אחרים בקלות? לצערי... מנסה לשנות את זה עכשיו מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? אמאבא וזוג חברים שלי שעכשיו כועס עליי. מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן? שירן ובתיה מי מקשיב לבעיות שלך? הזוג חברים שעכשיו כועס עליי, חבר שלי, אמאבא, בתיה. עם מי אתה רב הכי הרבה? משתדלת לא לריב הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? של אבא המקום האחרון שהיית בו? חוץ מהבית? בפסיכומטרי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חבר שלי הדבר האחרון שאכלת? שניצל
שקנית? חמישה דגים לבריכה של חבר שלי, חטיפים לכלבה שלי. דיסק אחרון ששמעת? הרבה פנים שיר אחרון שנתקע לך בראש? השיר הזה של ג'קו >>>>><<<<<< :S אדם אחרון שצעקת עליו? מזמן לא צעקתי על מישהו >< אדם אחרון שראה אותך בוכה? חבר שלי עם מי אתה מדבר? כרגע אף אחד
הוא\היא משעמם\ת?
מה אתה שומע? דלת הכניסה אתה אוכל? לא שותה?לא תסתובב לאחור, מה את רואה? גיטרה, ג'ירפה, דגל ישראל. סופ"ש רגוע! :)

אוזניהו

New member
P:

שמות איך קוראים לך? אביב אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? מיתר השם הכי יפה לילד? מיתר השם הכי יפה לילדה? אני צריך לחשוב על זה קצת הכינויים שיש לשם שלך? בולבוסון, אביבון הכינוי הכי אהוב? אני מעדיף את השם כמו שהוא :) האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? הייתי אמור להיוולד באביב האם תקרא לילד שלך על שמך? לא כללי מזל: דלי מידת נעליים: 41 גובה: 1.70 משקל: 60 חיות מחמד: כלב מסוג רועה גרמני כיתה: סיימתי כבר ביצפר תאריך לידה (כולל שנת לידה!): 08/02/1985 גיל בו רוצה להיות? 17 שפות מדוברות: עברית, אנגלית החלום שלך? יש משהו... את חושב שהוא יתגשם? אני מקווה מאוד... מה אוהב לאכול? אוכל בריא... מה אוהב לשתות? מים או מיץ טבעי צבע עיניים? חום כהה צבע שיער? חום כהה רגיש לדגדוגים? תלוי איפה :) אוהב את החיים או לא? הממ... כן ולא... כמה אחים? 1 מסר לחיים? תמיד להיות אמיתי ונאמן לעצמך יש לך גשר? לא (אבל היה) יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? שאני והסביבה נהיה מאושרים יש חבר? לא... מקווה שיהיה... ממה אתה הכי פוחד? לאבד מישהו קרוב קעקועים? לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? מתלבש יפה P: אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? הממ... אין לי מושג... מה החולשה הכי גדולה שלך? רגיש מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אסור להסתיר מה שמרגישים מהו הסרט הכי דפוק שראית? ריקוד מסוכן (אבל היה משעשע!) האם... אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? כן אתה יודע לשיר? במקלחת... התאהבת פעם? לא מעבר לקראש התאהבת בידיד קרוב? לא אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? כן היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא בגדו בך? לא עישנת סיגריות? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? קצת אבל זה לא נקרא :) קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא זוכר :) רצית להיות בן המין השני? חשבתי על זה אבל טוב לי כמו שאני נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לא זוכר התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן P: התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן אכלת קופסא שלמה של אוריאו? כן P: נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? עשיתי משהו על אותו עיקרון P: פחדת מהחושך? לא עשו לך תפרים? לא נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן P: רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? לא היית על במה? כן ישנת כל היום? כן חשבת שאתה משתגע? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן היית ברדיו/טלווזיה? לא עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? חולצה ומכנסיים קצרים, גרביים ונעליים. קר לך או חם לך? חם מילה שעולה לך בראש? מים אתה שומע עכשיו מוזיקה? כן עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? הבחור שראיתי אתמול בתל אביב P: תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים? לחוץ אבל מקווה שיהיה טוב אתה.. מעשן סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? רמת הרגישות אתה אוהב את איך שאת נראה? כן (למרות שלא תמיד) מה כתוב על צג הפלאפון שלך? תמונה של הכלב P: מאחר הרבה? כן מדבר הרבה בטלפון? לא משתדל לאכול בריא? כן מדבר עם זרים? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לפעמים אוהב את הקול שלך? כן תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית? רזה או חטוב... עכשיו מבחינה פנימית? רגיש, החלטי, בטחון עצמי יכול להוסיף הבית האחרון שהיית בו? של אחי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? הפסיכולוג P: או ההורים... מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ההורים שלי P: מי מקשיב לבעיות שלך? הפסיכולוג עם מי אתה רב הכי הרבה? אבא :( הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? ריטה המקום האחרון שהיית בו? בבית האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אחי הדבר האחרון שאכלת? בטטה בתנור שקנית? חולצה דיסק אחרון ששמעת? המופע המשותף P: שיר אחרון שנתקע לך בראש? קרן פלס אדם אחרון שצעקת עליו? אבא P: אדם אחרון שראה אותך בוכה? הפסיכולוג P: עם מי אתה מדבר? אף אחד הוא\היא משעמם\ת? _ מה אתה שומע? אגדת השמש והירח אתה אוכל? לא שותה? לא תסתובב לאחור, מה את רואה? את החדרים שלי ושל אחי :)

שבת שלום :)

שמות איך קוראים לך? דניאל אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אמממ וואלה אין לי מושג. אני אוהבת את השם שלי השם הכי יפה לילד? אופיר. דרור. יונתן (למרות שלבת שלי אני רוצה לקרוא ככה...). אור. רותם. השם הכי יפה לילדה? אריאל. יהורז. תם. תמר. אור. רותם. בגלל אני אוהבת שמות שהם גם לבנים וגם לבנות. הכינויים שיש לשם שלך? דנדוש. הכינוי הכי אהוב? דנדוש האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? רשי תיבות של המשפחה שלי :) האם תקרא לילד שלך על שמך? לא. כללי מזל: בתולה מידת נעליים: 38/9 גובה: 159 לפי החוגר משקל: סביבות 50 קילו. פלוס מינוס. חיות מחמד: רק מרחוק. אם הייתי יכולה הייתי מגדלת סוס. כיתה:
תאריך לידה (כולל שנת לידה!): 5.9.85 גיל בו רוצה להיות? 22
בא לי יום הולדת כבר... שפות מדוברות: עיברית ואנגלית. החלום שלך? לא חסר כאלה.... את חושב שהוא יתגשם? אני בטוחה שכן. מה אוהב לאכול? שוקולד. מה אוהב לשתות? שוקו צבע עיניים? חום צבע שיער? רגיש לדגדוגים?. כן אוהב את החיים או לא? אוהבת לחיות. אוהבת את החיים. כמה אחים? 3 אחים ואחות. מסר לחיים? תן חיוך- הכל לטובה. יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי. יש חבר? יש הרבה חברים
ממה אתה הכי פוחד? אמממ... שהקרובים אליי יפגעו קעקועים? כן אחד על הקרסול. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? ואללה אין לי מושג. אני לא טובה בלקבל מחמאות. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אני מקווה שכן.. אני חברה טובה
מה החולשה הכי גדולה שלך? אחיינים שלי. אין עליהם
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? למדתי המון שיעורים. כנראה שהמשמעותי בניהם היה השיעור בו בחרתי בחיים. מהו הסרט הכי דפוק שראית? פגוש את ההורים. האם... אתה חי את הרגע? לצערי לא מספיק. יש לך סודות? כן את יודעת לשיר? הלוואי!!!! התאהבת פעם? עוד לא. התאהבת בידיד קרוב? לא. אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? כן. לאחיינים שלי, לאחים שלי, לחברות שלי...
היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? לא שזכור לי. התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה? כן הרגת מישהו? ברור! לפני כמה שנים באיזה לילה אפלולי... זוכרים את השאלה "יש לך סודות?".....
נו, מה נראה לכם באמת
בגדו בך? בגדו באמון שלי. עישנת סיגריות? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? ממש לא רצית להיות בן המין השני? ממש לא! נשברה לך שן? לא. קיבלת נכשל בתעודה? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כל הזמן
הברזת מביצפר? כן היית מאושר? אני רוצה להאמין שכן.. התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? ככה סתם? לא נראה לי.. לכל דבר יש סיבה.. זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן
התעקשת על משהו מטופש? המון. אני מזל בתולה, אנחנו מאוד עקשנים. הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? מצב כפית שכזה? אני מתה על זה... ביקרת אצל פסיכולוג? כן. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אני מקווה שלא.. אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא מתה על אוריאו. אבל קופסא שלמה של טים טם. נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא. אבל מתחת לשמכה כן. פחדת מהחושך? כן עשו לך תפרים? כן נשבר לך הלב? כן. אבל לא במובן הרומנטי של הביטוי. שברת למישהו את הלב? אני מ קווה שלא.. היית גאה בעצמך? אני גאה לומר שכן. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? אממממ... כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן. ואני מאוד גאה בי על כך. סיננת מישהו בטלפון? אוהו... ניתקת למישהו בפרצוף? כן. ללקוחה שעיצבנה אותי. רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא חיבקת מישהו מפורסם? כן
תפסת טרמפ? רק מהבסיס היית על במה? לצערי הרב כן ישנת כל היום? כן חשבת שאתה משתגע? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא שזכור לי היית ברדיו/טלווזיה? כמעט. צילמו אותי אות חברות שלי לגיא פינס כשוויטני יוסטון הייתה בעיר שלנו ודיברנו כמו ילדות מפגרות וחסרות חיים שרק ווטני מעניינת אותן. עד היום אני מודה לאל שלא שידרו את זה! עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? חולצת מדים וחצאית שחורה. קר לך או חם לך? נעים לי תודות למזגן. מילה שעולה לך בראש?
אתה שומע עכשיו מוזיקה? כן. כוכב נולד. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? עם אחיינים שלי המדהימים!!! תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים? אני עייפה אך מרוצה, נקודה. :) אתה.. מעשן סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? היתי מעבירה כמה עודפים למקומות הנכונים
אתה אוהב את איך שאת נראה? פחות או יותר. יום אסל יום באסל. מה כתוב על צג הפלאפון שלך? אורנג' משהו מאחר הרבה? לא מדבר הרבה בטלפון? משתדלת שלא משתדל לאכול בריא? לא מדבר עם זרים? חחחחחחחח מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אני לא שנאת כל כך בקלות... אוהב את הקול שלך? לא תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית? נו למי יש כוח לזה עכשיו... עכשיו מבחינה פנימית? כנ"ל הבית האחרון שהיית בו? מה
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא כל כך מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? אנשים קרובים עליי יודעים כמעט הכל. מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אבא שלי מי מקשיב לבעיות שלך? חברות שלי. אבא שלי. אחים שלי... עם מי אתה רב הכי הרבה? אחי. הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? טלויזיה המקום האחרון שהיית בו? עבודה האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי הדבר האחרון שאכלת? ארוחת שבת סוף הדרך שאבא הכין שקנית? ג'ינס דיסק אחרון ששמעת? פורטה של היהודים שיר אחרון שנתקע לך בראש? לא זוכרת כרגע אדם אחרון שצעקת עליו? מוכרת שלי. היא נהייתה ממש קרצייה! אדם אחרון שראה אותך בוכה? אממ... נראה לי שחברה שלי עם מי אתה מדבר? אפחד הוא\היא משעמם\ת? לא מה אתה שומע? כוכב נולד! בפעם במאה בשאלון הזה! דוורון רוקח בערב הרוק. אתה אוכל? לא שותה? לא תסתובב לאחור, מה את רואה? קיר מה זה היה הדבר הזה
תודה לאל שזה נגמר כבר
שבת שלום

מה זה חולצת מדים ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

אה ובוקר טוב לכולם
התחלתי לענות בבית והייתי חייבת לנסוע.....זה שאלון פשוט מטורף. שבת שלום לכולם, ליבי

את עובדת בפוקס, לא ? אתם לא מדגמנים את

הבגדים של עצמכם בעבודה ?! וחוץ מזה אני כמעט אף לא ישנה עד מאוחר.... יום טוב, ליבי.

אמממממ

אבל למה לחשוף פרטים שכאלה על גבי הפורום? בכל אופן, לא. יש לנו חולצות מדים. אף פעם לא שמת לב שכל העובדים בחנות לובשים אותה חולצה?

nizzan

New member
../images/Emo204.gif

איך קוראים לך? ניצן אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אין לי מושג.. אני בסדר עם השם שלי השם הכי יפה לילד? לא עולה לי לראש השם הכי יפה לילדה? יובל, דניאל הכינויים שיש לשם שלך? המון בעיקר מלא שהומצאו כשהייתי קטנה או בצבא הכינוי הכי אהוב? ניצני, שניצי, ועוד כמה חסויים האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? אני פג חודש שישי אז חיפשו שם של משהו קטן האם תקרא לילד שלך על שמך? לא כללי מזל: בתולה מידת נעליים: 39/40 גובה: 180 משקל:
חיות מחמד: אין כיתה: מממ... תאריך לידה (כולל שנת לידה!): 12.9.85 גיל בו רוצה להיות? הכל בסדר עם הגיל העכשווי למרות שהיה נחמד לקפוץ שלוש שנים קדימה לראות מה קורה ולחזור
שפות מדוברות: עברית, אנגלית החלום שלך? להיות זמרת או יותר נכון לפי מילותיה של ריטה "לשיר לאנשים" את חושב שהוא יתגשם? only time will tell מה אוהב לאכול? שניצל מה אוהב לשתות? דיאט קולה, מים אפרסק צבע עיניים? חום צבע שיער? שטני רגיש לדגדוגים?. בעיקר בכף הרגל אוהב את החיים או לא? תלוי מתי אתם שואלים.. כרגע הם בסדר
כמה אחים? 1 מסר לחיים? אממ... שום דבר לא בטוח חוץ מהמוות (ודווקא לא במובן השלילי) יש לך גשר? היה פעם יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא בדיוק, משקפיים למיקוד בלבד שאני לא ממש צריכה, תלוי איך קמתי בבוקר. מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה והחברים יש חבר? לא ממה אתה הכי פוחד? נראה לי שהכי מפחיד זה לדעת שנותרו לך רק כמה ימים/שעות לחיות קעקועים? לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "איזה גבוהה" אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? יש הרבה.. אני מודעת לחולשות שלי אז קשה לי לבחור מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שצריך ללמוד במי אפשר לבטוח מהו הסרט הכי דפוק שראית? הסרטים שיש באמצע היום/הלילה כשאין מה לעשות או לא מצליחחים להירדם האם... אתה חי את הרגע? לפעמים יש לך סודות? מי שאומר שאין לו סודות משקר את יודעת לשיר? כן, לפחות מאמינה ככה אחרת אני מוציאה הרבה מאוד כסף על פיתוח קול לחינם
התאהבת פעם? כן התאהבת בידיד קרוב? לצורך העניין זו אותה שאלה כמו למעלה.. אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? כן היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? לא שזכור לי התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה? כן הרגת מישהו? כן בגדו בך? לצערי כן אבל לא מהבחינה הרומנטית עישנת סיגריות? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא רצית להיות בן המין השני? לא נשברה לך שן? נראה לי שכן קיבלת נכשל בתעודה? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? כן, כשהייתי קטנה הייתי משחקת הרבה הוצאת מלא כסף על שטויות? מלא לא, אבל גם לא קצת. הברזת מביצפר? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? ברור, אם הבנתי שטעיתי אני אתנצל גם עשר פעמים אם יש צורך קמת באמצע הלילה סתם ככה? יותר מדי פעמים זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן ויותר גרוע, נרדמתי בשיעור מג"ד בקורס קצינים.. לא נעים. התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן אכלת קופסא שלמה של אוריאו? קופסה שלמה לא בטוח אבל את רובה נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? מתחת למיטה לא, אבל לארון כן פחדת מהחושך? כשהייתי קטנה עשו לך תפרים? כן נשבר לך הלב? לא מבחינה רומנטית שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? הרבה פעמים אמרת למישהו שאתה שונא אותו? אם אמרתי לא התכוונתי לזה חיבקת מישהו מפורסם? שאלה קצת מיותרת לא? תפסת טרמפ? פעם אחת מהבסיס לנסיעה של חמש דקות ופחדתי פחד מוות היית על במה? כן ישנת כל היום? כן, כמעט כל כיפור זה קורה- הדרך הכי טובה להעביר את הצום. חשבת שאתה משתגע? כן, קרה לי אתמול סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא היית ברדיו/טלווזיה? באחת מהתוכניות של "קלינשטיין מארח" הייתי בקהל וראו אותי מלא פעמים. עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? מכנס קצר וטי שירט קר לך או חם לך? נעים מילה שעולה לך בראש? לא נגמר (השאלון הזה) אתה שומע עכשיו מוזיקה? לא, באופן נדיר עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?. בסדר גמור, תודה (יצא פחות
) אתה.. מעשן סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? מורידה כמה סנטימטרים אתה אוהב את איך שאת נראה? לפעמים כן ולפעמים לא מה כתוב על צג הפלאפון שלך? סמסונג מאחר הרבה? לא מדבר הרבה בטלפון? תלוי עד כמה משעמם לי משתדל לאכול בריא? כן מדבר עם זרים? משתדלת שלא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא שונאת אנשים אוהב את הקול שלך? רב הזמן תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית? גבוה, עיניים בהירות, עדיף רזה עכשיו מבחינה פנימית? מתחשב, מקשיב, מצחיק, חמוד והכי חשוב שיאהב אותי (ואם הווא מוזיקאי בכלל טוב) הבית האחרון שהיית בו? אצל חברה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? אין מישהו שיודע הכי הרבה, כל אחד יודע קצת למרות שיש כאלה שיחסית לזמן ההיכרות שלי איתם יודעים די הרבה (איזה חפירה דפקתי) מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ההורים שלי? מי מקשיב לבעיות שלך? אני לא יותר מדי מספרת עליהן אבל יש כמה חברות טובות שמקשיבות כשצריך עם מי אתה רב הכי הרבה? לא עולה לי עכשיו הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? חבר של אחותי בדיוק שאל אותי משהו המקום האחרון שהיית בו? בבית? האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה הדבר האחרון שאכלת? גלידה שקנית? גופיה חומה דיסק אחרון ששמעת? אני שומעת בעיקר רדיו לאחרונה שיר אחרון שנתקע לך בראש? השיר המעצבן של דנה אינטרנשיונל אדם אחרון שצעקת עליו? צריך לעשות הרבה כדי שאני אצעק אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא עם מי אתה מדבר? כרגע? עם אף אחד הוא\היא משעמם\ת? מה אתה שומע? את הטלוויזיה מהסלון אתה אוכל? לא שותה? לא תסתובב לאחור, מה את רואה? קיר וספה סוף סוף נגמר... זה מתחיל כשאלון תמים... ואם מישהו הגיע עד לפה, סחטיין עליו

סחטיין עליי ../images/Emo8.gif

נחמד השאלון הזה... אני מגלה כאן דברים.. את מי בדיוק הרגת??? לא ידעתי ש*החלום שלך* זה להיות זמרת.. ידעתי שאת אוהבת לשיר ומאוד מחוברת למוזיקה, אבל.. בכל אופן זה תלוי רק בך...
גמני רגישה לדגדוגים בכפות הרגליים.. זה יכול להיות מאוד מסוכן... ;) אהבתי את השיעור שלך "שצריך ללמוד במי אפשר לבטוח". אני מאוד מקווה שגם ברקת תלמד את זה יום אחד.... היה לי כואב לקרוא שהיא למדה לא לסמוך על אנשים.... ו... בקרוב הוא כבר יהיה גיסך......... אפילו אני מתרגשת
היה מעניין לקרוא אותך!

nizzan

New member
את מי הרגתי?

כנראה שהשאלון הזה כבר הרג אותי... לא הרגתי אף אחד עד כמה שידוע לי אולי מצחוק אבל ממש בטוח לא.. ותודה על התגובה החמה
כבר אמרתי לך שאני מתה עליך

pc girl

New member
לצערי בשנה האחרונה

האנשים שחשבתי שהם הכי קרובים אליי, בגדו בי... אני מקווה שלפחות בעתיד אני אוכל לדעת לסמוך על אנשים מסויימים כמו שניצן אמרה...

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo204.gif אני ../images/Emo204.gif

שמות איך קוראים לך? שני אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? קמילה השם הכי יפה לילד?רנה השם הכי יפה לילדה?קמילה הכינויים שיש לשם שלך?אין הכינוי הכי אהוב?
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? נולדתי ביום שני, בנר שני של חנוכה...אז... האם תקרא לילד שלך על שמך? ממש לא!!! כללי מזל: קשת מידת נעליים: 39 גובה: 1.60 משקל: 75 חיות מחמד: דגים,אוגרים ופעם גם היה לי כלב כיתה: שנה אחרי צבא תאריך לידה (כולל שנת לידה!): 9/12/1985 גיל בו רוצה להיות? בדיוק בגיל שלי שפות מדוברות: אנגלית,עיברית,ספרדית,מנסה ללמוד צרפתית...ומבינה הודית החלום שלך? לפגוש את סלין דיון, ולעבור לגור בארה"ב את חושב שהוא יתגשם? אני מאוד רוצה...ומקווה מה אוהב לאכול?סלט חי,פירות,פופקורן ומרשמלו מה אוהב לשתות?הכל (מלבד אלכוהול) צבע עיניים?חום כהה צבע שיער?חום בהיר (צבוע) המקורי- שחור רגיש לדגדוגים?.מאוד אוהב את החיים או לא? בנתיים כן
כמה אחים? 2 אחיות קטנות מסר לחיים?בחתימה שלי.. יש לך גשר?
יש לך משקפיים\עדשות מגע?
(משקפיים אבל אני כמעט לא משתמשת בהם) מה הדבר הכי חשוב לך? להיות מאושרת, לעשות רק כייף ולהיות חופשייה..לא קשורה לאף אחד ולשום מסגרת! יש חבר?
ממה אתה הכי פוחד? מוות קעקועים?
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "את חמודה.." אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? בטוח... מה החולשה הכי גדולה שלך? אני לא סולחת למי שפעם אחת פגע בי מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא להאמין לכל אחד, להפסיק להיות נאיבית..שילמתי על זה מחיר יקר מאוד מהו הסרט הכי דפוק שראית?סרטים ישראליים למיניהם האם... אתה חי את הרגע? מנסה יש לך סודות? בוודאי..כמו לכל אישה..או כמו לכל בן אדם את יודעת לשיר? כן, וגם מאוד אוהבת לשיר התאהבת פעם? עדיין לא התאהבת בידיד קרוב?
אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? בטח..למשפחה שלי.. היית פעם בחו"ל?
הרבצת למישהו?
התחילו איתך?
נשארת ער כל הלילה?
הרגת מישהו?
בגדו בך?
עישנת סיגריות?
שתית אלכוהול?
השתכרת?
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?
רצית להיות בן המין השני?
נשברה לך שן?
קיבלת נכשל בתעודה?
רכבת על אופניים?
רכבת על סוס?
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?
שיחקת כדורגל?
הוצאת מלא כסף על שטויות?
הברזת מביצפר?
היית מאושר?
התנצלת על משהו שעשית?
קמת באמצע הלילה סתם ככה?
זכרת חלום?
נרדמת בשיעור?
התעקשת על משהו מטופש?
הברזת למישהו בלי להודיע?
התחרפנת?
ביקרת אצל פסיכולוג?
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?
אכלת קופסא שלמה של אוריאו?
נסעת ברכבת?
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?
פחדת מהחושך?
עשו לך תפרים?
נשבר לך הלב?
שברת למישהו את הלב?צריך לשאול אותם.. היית גאה בעצמך?
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?
המון פעמים עשית משהו שלא חשבת שתעשה?
סיננת מישהו בטלפון?
ניתקת למישהו בפרצוף?
רצית לצרוח ולא עשית את זה?
אמרת למישהו שאתה שונא אותו?
חיבקת מישהו מפורסם?
תפסת טרמפ?
היית על במה?
ישנת כל היום?
חשבת שאתה משתגע?
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
היית ברדיו/טלווזיה?
עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? בגדי התעמלות קר לך או חם לך? יש מזגן אז נעים ביותר מילה שעולה לך בראש?
סלין
אתה שומע עכשיו מוזיקה?
עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? סלין דיון
תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים? כמו הבחורה הכי מאושרת בעולם אתה.. מעשן סיגריות?
מה היית משנה בעצמך? מבנה הגוף אתה אוהב את איך שאת נראה?|הגדש| בכללי כן
מה כתוב על צג הפלאפון שלך?השם שלי מאחר הרבה?
מדבר הרבה בטלפון?
משתדל לאכול בריא?
מדבר עם זרים?
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?
(חייבים..זה חלק מהעבודה וחלק מהחיים לצערי) אוהב את הקול שלך?הייתי רוצה קצת לשנות אותו אבל בכללי כן.. תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית?
עכשיו מבחינה פנימית?
הבית האחרון שהיית בו? חוץ משלי
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?
האם אתה סומך על אחרים בקלות?
מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? אף אחד...אולי אולי אולי אמא...אבל גם לא הכל.. מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן?אמא..אני מכירה אותה מהיום שנולדתי.. מי מקשיב לבעיות שלך?אף אחד..אני לא משתפת עם מי אתה רב הכי הרבה?אחותי הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? סלין שרה.. המקום האחרון שהיית בו? בעבודה האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אחותי הדבר האחרון שאכלת? במבה שקנית?דיסק דיסק אחרון ששמעת? D'elles- Celine Dion שיר אחרון שנתקע לך בראש? Et s'il n'en restait qu'une אדם אחרון שצעקת עליו?אני לא נוהגת לצעוק... אדם אחרון שראה אותך בוכה?אמא עם מי אתה מדבר?עם עצמי בעיקר...(לא אני לא משוגעת) הוא\היא משעמם\ת?
מה אתה שומע? כלום כרגע אתה אוכל?רק התעוררתי עכשיו... שותה?אני אלך להכין לי תה עכשיו תסתובב לאחור,

PRINCESS GINA

New member
רואים..רואים...

אני יודעת שמופיע מעיין חלון עם
בצד..תלחצי עליו ויראו את הסרטון.. או שתלחצי על צפיה בפליקס בעמוד הפליקסים.. רואים אותו 100%

PRINCESS GINA

New member
אהה...מה רצית להראות לי בקומונה../images/Emo35.gif

מנהלת הקומונה חסמה אותי כי לא היה מקובל עליה שאני שמה פליקסים בקומונה שלה, אז אני לא יכולה להיכנס בשם משתמש שלי אלא באחר שיש לי... מה רצית שאני יראה שם

למעלה