עונה.
שמות איך קוראים לך? - טל. אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? - קשה מידי לרגע זה {זה לא השם שהייחי קורא לעצמי, התווכונתי שאני לא יכול לענות על זה כרגע}. השם הכי יפה לילד? - ... השם הכי יפה לילדה? - סלין? הכינויים שיש לשם שלך? טלטול, טלוש, טולי, טולוז, טלטולינו ... הכינוי הכי אהוב? - טולי? האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? - לא. האם תקרא לילד שלך על שמך? - לא. כללי מזל: קשת. מידת נעליים: 43. גובה: לא ידוע. משקל: 45-50 אם זיכרוני אינו מטעה אותי. חיות מחמד: כלבים בעיקר. כיתה: ז'. תאריך לידה (כולל שנת לידה!): 14 בדצמבר. {לא, בלי שנה!}. גיל בו רוצה להיות? באותו הגיל שאני עכשיו. שפות מדוברות: עברית, אנגלית ובקרוב- צרפתית. החלום שלך? שיהיה רק טוב בעולם. את חושב שהוא יתגשם? הכל יכול לקרות. מה אוהב לאכול? - ספגטי. מה אוהב לשתות? - מים. צבע עיניים? - חומות. צבע שיער? - חום כהה. רגיש לדגדוגים? - לא במיוחד אבל כן. אוהב את החיים או לא? - בהחלט ! כמה אחים? 2. מסר לחיים? - תהיו טובים לאחרים, יהיו טובים אליכם. יש לך גשר? - לא. יש לך משקפיים\עדשות מגע? - לא. מה הדבר הכי חשוב לך? - המשפחה, החברים שלי. יש חבר? - אם במובן הרומנטי אז לא. אבל מכיוון שהינני זכר אז יש לי חברים.. ממה אתה הכי פוחד? - לאבד מישהו קרוב. טפו טפו. קעקועים? - לא. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? - שאני חתיייייייייייייייייייייייך. סתם. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? - תלוי מי הייתי, לא? מה החולשה הכי גדולה שלך? - לחשוב לעומק. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? - יש כ"כ הרבה, קשה... מהו הסרט הכי דפוק שראית? - פעם פתחתי באיזה ערוץ סרטים וראיתי אנשים יפנים צועקים אחד על השני... זה היה לדעתי דפוק. אבל בעיקרון... לא עבר הרבה זמן - והעברתי ערוץ. האם... אתה חי את הרגע? - מנסה.. לא תמיד מצליח, למרות שלדעתי צריך כמה שיותר! יש לך סודות? - למי לא? את יודעת לשיר? - אני לא יודעת, אם כבר.. אז יודע. התאהבת פעם? לצערי או לשמחתי. התאהבת בידיד קרוב? - בידידה קרובה. אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? - תמיד התכוונתי לזה! היית פעם בחו"ל? - כן !
הרבצת למישהו? - כן... איי שם בימי הגן. התחילו איתך? - אולי רצו. נשארת ער כל הלילה? - כן. הרגת מישהו? - פעם אכלתי בשר, אולי זה נחשב. בגדו בך? - מבחינת מערכת יחסים זוגית, לא. עישנת סיגריות? - לא. שתית אלכוהול? - דברים קטנים. השתכרת? - לא, לפחות כך נראה לי. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? - לא. רצית להיות בן המין השני? - ... נשברה לך שן? - לא. אוקיי, כן. קיבלת נכשל בתעודה? - כן ... רכבת על אופניים? - כןןן... רכבת על סוס? - כן! רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? - כן. =/ שיחקת כדורגל? - אולי ניסיתי, בפעם - פעמיים ששיכנעו אותי אחרי הוצאת מיץ. הוצאת מלא כסף על שטויות? - לעולם. הברזת מביצפר? - כן, אבל באישור של אמא... למרות זאת, הברזתי הרבה משיעורים. היית מאושר? - איך אפשר שלא? התנצלת על משהו שעשית? - כל 5 שניות. סליחה. קמת באמצע הלילה סתם ככה? - כן. זכרת חלום? - בוודאי. נרדמת בשיעור? - כמעט... התעקשת על משהו מטופש? - לחלוטין. הברזת למישהו בלי להודיע? - כן. התחרפנת? - כל שניה . ביקרת אצל פסיכולוג? - לא, לצערי. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? - אין דבר כזה.. שלעולם לא יגיע. אם אתה מחכה למשהו, בסוף הוא מגיע. אכלת קופסא שלמה של אוריאו? - לא שלמה, אבל... זה טעים! נסעת ברכבת? - כן...
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? - אין לי מיטה בחדר. פחדת מהחושך? - כל הילדות שלי, ואולי גם עכשיו. עשו לך תפרים? - לא. טפו טפו טפו. נשבר לך הלב? - כן. שברת למישהו את הלב? - לא בכוונה. הפטיש נפל... היית גאה בעצמך? - לעיתים רחוקות... הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? - כן. עשית משהו שלא חשבת שתעשה? - בהחלט. סיננת מישהו בטלפון? - כן. ניתקת למישהו בפרצוף? - כן. רצית לצרוח ולא עשית את זה? - הרבה פעמים. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? - אני משער שלא. חיבקת מישהו מפורסם? - אוי. השאלה הזאת עוד תגרום לי לבכות. תפסת טרמפ? - לא. היית על במה? - כן! ישנת כל היום? - לא. חשבת שאתה משתגע? - כן. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? - לא, בעצם כן? היית ברדיו/טלווזיה? - לא. עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? - מכנסיים צבאיות קצרות וחולצה כחולה חמודה כזאתי. קר לך או חם לך? - חם. מילה שעולה לך בראש? - אוזניות. אתה שומע עכשיו מוזיקה? - כן. Je Ne Suis Pas Ceeeeeelllllleee - סלין דיון. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? - עם אלינור. תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים? - נחמד מאוד אפילו בסדר בערך. אתה.. מעשן סיגריות? - לא. מה היית משנה בעצמך? - הטיפשות שלי. אתה אוהב את איך שאת נראה? - מקבל את עצמי איך שאני, לא מתעסק בזה.
מה כתוב על צג הפלאפון שלך? - למעלה Cellcom ואז עוד פעם.. למטה בצד ימין "קיצורים" ובצד שמאל "תפריט". מאחר הרבה? - לא... לפעמים אבל. מדבר הרבה בטלפון? - לא מאוד. משתדל לאכול בריא? - אני מאוד רוצה, אבל לא יוצא לי המון. מדבר עם זרים? - כן, למה לא? לא מזיק להכיר אנשים חדשים! הרי גם החברים הכי טובים שלך היו לך פעם זרים כשרק הכרת אותם, לא? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? - אני לא שונא אף אחד. אפילו את אלה שאני כן. {משפט גאוני, לא?} אוהב את הקול שלך? - האמת היא ש... תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית? - תתמיינו פה מישהו שנראה טוב, פשוט שלא יהיה מכוער יותר מידי. לי זה מספיק . עכשיו מבחינה פנימית? - שיהיה אדם טוב. כבר הזכרתי את זה, אין לי חשיבה עמוקה. הבית האחרון שהיית בו? - עכשיו אני בבית שלי, זה נחשב? אם לא - ... אממ... אצל סבתא שלי, לדעתי. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? - לא ממש, כשצריכים להבין אותי זה לא קורה.. האם אתה סומך על אחרים בקלות? - אפילו עם אמא שלי אני לא סומך ממש. מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? - אף אחד לא יודע כלום. מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן? - אמא שלי. מרגע הלידה... או ... שאני מאומץ? מי מקשיב לבעיות שלך? - אלינור... אני מתגעגע. אוקיי. אני לא קשור. עם מי אתה רב הכי הרבה? - אלינור, שוב. הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? או סלין או את רשרושי המקלדת. המקום האחרון שהיית בו? - הגינה. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? - דודה שלי. הדבר האחרון שאכלת? - שוקולד, זה עם הבוטנים. שקנית? - ציוד לשנה הבאה. בעצם.. אמא קנתה את זה. דיסק אחרון ששמעת? - D'elles- סלין דיון. שיר אחרון שנתקע לך בראש? - Le Temps Qui Compte -סלין דיון. אדם אחרון שצעקת עליו? - אמא? אדם אחרון שראה אותך בוכה? - אני לא זוכר את הפעם האחרונה שהיה לי אומץ לזה. עם מי אתה מדבר? - עם עצמי לרוב. הוא\היא משעמם\ת? - אממ... לא. האמת היא שהוא היחיד שמבין אותי. מה אתה שומע? - סלין. כמה פעמים תשאלו את זה?!?
אתה אוכל? לא.. שותה? - כנ"ל. תסתובב לאחור, מה את רואה? - וילון ג'ינס. היה שאלון נחמד מאוד, אגב !