סופ"ש רגוע +שאלון ארוךך כי מזמן לא היה פה

PRINCESS GINA

New member
חחח..אני יודעת..

כשהיא נפתחה, מנהלת הקומונה פנתה אליי כדי לעזור לה לקדם את הקומונה במטרה להפוך אותה יותר מאוחר לפורום "סלין דיון" שפעם היה בתפוז אבל נסגר...

תפוז מגביל ל-6500 תווים בהודעה שלו...אז אני

מצרפת קובץ WORD עם תשובותי.... בעיקר אחרי כל הזמן שהשקעתי בלענות על זה. יום טוב לכולם, ליבי

סרט דפוק ! וזה עוד מחמאה בשבילו....

אני אוהבת הומור קצת יותר אינטיליגנטי...אבל זאת אני. חג
שמח לחוגגים, ליבי

talsh2

New member
עונה.

שמות איך קוראים לך? - טל. אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? - קשה מידי לרגע זה {זה לא השם שהייחי קורא לעצמי, התווכונתי שאני לא יכול לענות על זה כרגע}. השם הכי יפה לילד? - ... השם הכי יפה לילדה? - סלין? הכינויים שיש לשם שלך? טלטול, טלוש, טולי, טולוז, טלטולינו ... הכינוי הכי אהוב? - טולי? האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? - לא. האם תקרא לילד שלך על שמך? - לא. כללי מזל: קשת. מידת נעליים: 43. גובה: לא ידוע. משקל: 45-50 אם זיכרוני אינו מטעה אותי. חיות מחמד: כלבים בעיקר. כיתה: ז'. תאריך לידה (כולל שנת לידה!): 14 בדצמבר. {לא, בלי שנה!}. גיל בו רוצה להיות? באותו הגיל שאני עכשיו. שפות מדוברות: עברית, אנגלית ובקרוב- צרפתית. החלום שלך? שיהיה רק טוב בעולם. את חושב שהוא יתגשם? הכל יכול לקרות. מה אוהב לאכול? - ספגטי. מה אוהב לשתות? - מים. צבע עיניים? - חומות. צבע שיער? - חום כהה. רגיש לדגדוגים? - לא במיוחד אבל כן. אוהב את החיים או לא? - בהחלט ! כמה אחים? 2. מסר לחיים? - תהיו טובים לאחרים, יהיו טובים אליכם. יש לך גשר? - לא. יש לך משקפיים\עדשות מגע? - לא. מה הדבר הכי חשוב לך? - המשפחה, החברים שלי. יש חבר? - אם במובן הרומנטי אז לא. אבל מכיוון שהינני זכר אז יש לי חברים.. ממה אתה הכי פוחד? - לאבד מישהו קרוב. טפו טפו. קעקועים? - לא. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? - שאני חתיייייייייייייייייייייייך. סתם. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? - תלוי מי הייתי, לא? מה החולשה הכי גדולה שלך? - לחשוב לעומק. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? - יש כ"כ הרבה, קשה... מהו הסרט הכי דפוק שראית? - פעם פתחתי באיזה ערוץ סרטים וראיתי אנשים יפנים צועקים אחד על השני... זה היה לדעתי דפוק. אבל בעיקרון... לא עבר הרבה זמן - והעברתי ערוץ. האם... אתה חי את הרגע? - מנסה.. לא תמיד מצליח, למרות שלדעתי צריך כמה שיותר! יש לך סודות? - למי לא? את יודעת לשיר? - אני לא יודעת, אם כבר.. אז יודע. התאהבת פעם? לצערי או לשמחתי. התאהבת בידיד קרוב? - בידידה קרובה. אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? - תמיד התכוונתי לזה! היית פעם בחו"ל? - כן !
הרבצת למישהו? - כן... איי שם בימי הגן. התחילו איתך? - אולי רצו. נשארת ער כל הלילה? - כן. הרגת מישהו? - פעם אכלתי בשר, אולי זה נחשב. בגדו בך? - מבחינת מערכת יחסים זוגית, לא. עישנת סיגריות? - לא. שתית אלכוהול? - דברים קטנים. השתכרת? - לא, לפחות כך נראה לי. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? - לא. רצית להיות בן המין השני? - ... נשברה לך שן? - לא. אוקיי, כן. קיבלת נכשל בתעודה? - כן ... רכבת על אופניים? - כןןן... רכבת על סוס? - כן! רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? - כן. =/ שיחקת כדורגל? - אולי ניסיתי, בפעם - פעמיים ששיכנעו אותי אחרי הוצאת מיץ. הוצאת מלא כסף על שטויות? - לעולם. הברזת מביצפר? - כן, אבל באישור של אמא... למרות זאת, הברזתי הרבה משיעורים. היית מאושר? - איך אפשר שלא? התנצלת על משהו שעשית? - כל 5 שניות. סליחה. קמת באמצע הלילה סתם ככה? - כן. זכרת חלום? - בוודאי. נרדמת בשיעור? - כמעט... התעקשת על משהו מטופש? - לחלוטין. הברזת למישהו בלי להודיע? - כן. התחרפנת? - כל שניה . ביקרת אצל פסיכולוג? - לא, לצערי. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? - אין דבר כזה.. שלעולם לא יגיע. אם אתה מחכה למשהו, בסוף הוא מגיע. אכלת קופסא שלמה של אוריאו? - לא שלמה, אבל... זה טעים! נסעת ברכבת? - כן...
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? - אין לי מיטה בחדר. פחדת מהחושך? - כל הילדות שלי, ואולי גם עכשיו. עשו לך תפרים? - לא. טפו טפו טפו. נשבר לך הלב? - כן. שברת למישהו את הלב? - לא בכוונה. הפטיש נפל... היית גאה בעצמך? - לעיתים רחוקות... הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? - כן. עשית משהו שלא חשבת שתעשה? - בהחלט. סיננת מישהו בטלפון? - כן. ניתקת למישהו בפרצוף? - כן. רצית לצרוח ולא עשית את זה? - הרבה פעמים. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? - אני משער שלא. חיבקת מישהו מפורסם? - אוי. השאלה הזאת עוד תגרום לי לבכות. תפסת טרמפ? - לא. היית על במה? - כן! ישנת כל היום? - לא. חשבת שאתה משתגע? - כן. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? - לא, בעצם כן? היית ברדיו/טלווזיה? - לא. עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? - מכנסיים צבאיות קצרות וחולצה כחולה חמודה כזאתי. קר לך או חם לך? - חם. מילה שעולה לך בראש? - אוזניות. אתה שומע עכשיו מוזיקה? - כן. Je Ne Suis Pas Ceeeeeelllllleee - סלין דיון. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? - עם אלינור. תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים? - נחמד מאוד אפילו בסדר בערך. אתה.. מעשן סיגריות? - לא. מה היית משנה בעצמך? - הטיפשות שלי. אתה אוהב את איך שאת נראה? - מקבל את עצמי איך שאני, לא מתעסק בזה.
מה כתוב על צג הפלאפון שלך? - למעלה Cellcom ואז עוד פעם.. למטה בצד ימין "קיצורים" ובצד שמאל "תפריט". מאחר הרבה? - לא... לפעמים אבל. מדבר הרבה בטלפון? - לא מאוד. משתדל לאכול בריא? - אני מאוד רוצה, אבל לא יוצא לי המון. מדבר עם זרים? - כן, למה לא? לא מזיק להכיר אנשים חדשים! הרי גם החברים הכי טובים שלך היו לך פעם זרים כשרק הכרת אותם, לא? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? - אני לא שונא אף אחד. אפילו את אלה שאני כן. {משפט גאוני, לא?} אוהב את הקול שלך? - האמת היא ש... תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית? - תתמיינו פה מישהו שנראה טוב, פשוט שלא יהיה מכוער יותר מידי. לי זה מספיק . עכשיו מבחינה פנימית? - שיהיה אדם טוב. כבר הזכרתי את זה, אין לי חשיבה עמוקה. הבית האחרון שהיית בו? - עכשיו אני בבית שלי, זה נחשב? אם לא - ... אממ... אצל סבתא שלי, לדעתי. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? - לא ממש, כשצריכים להבין אותי זה לא קורה.. האם אתה סומך על אחרים בקלות? - אפילו עם אמא שלי אני לא סומך ממש. מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? - אף אחד לא יודע כלום. מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן? - אמא שלי. מרגע הלידה... או ... שאני מאומץ? מי מקשיב לבעיות שלך? - אלינור... אני מתגעגע. אוקיי. אני לא קשור. עם מי אתה רב הכי הרבה? - אלינור, שוב. הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? או סלין או את רשרושי המקלדת. המקום האחרון שהיית בו? - הגינה. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? - דודה שלי. הדבר האחרון שאכלת? - שוקולד, זה עם הבוטנים. שקנית? - ציוד לשנה הבאה. בעצם.. אמא קנתה את זה. דיסק אחרון ששמעת? - D'elles- סלין דיון. שיר אחרון שנתקע לך בראש? - Le Temps Qui Compte -סלין דיון. אדם אחרון שצעקת עליו? - אמא? אדם אחרון שראה אותך בוכה? - אני לא זוכר את הפעם האחרונה שהיה לי אומץ לזה. עם מי אתה מדבר? - עם עצמי לרוב. הוא\היא משעמם\ת? - אממ... לא. האמת היא שהוא היחיד שמבין אותי. מה אתה שומע? - סלין. כמה פעמים תשאלו את זה?!?
אתה אוכל? לא.. שותה? - כנ"ל. תסתובב לאחור, מה את רואה? - וילון ג'ינס. היה שאלון נחמד מאוד, אגב !

למעלה