סופ"ש......

סופ"ש......../images/Emo23.gif

מאחר ואף אחד עדיין לא הציע להחליף את לימור, זה יהיה עליי בינתיים. אם מישהו רוצה לקבל ת'פינה השבועית, שלחו לי מסר/הודעה במסנג'ר...
שיר השבוע:
שיר גאנז השבוע שלי:
אלבום השבוע שלי:
תכנית טלויזיה של השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
ציטוט השבוע:
המלצה לסופ"ש:
תמונת השבוע: סופ"ש ראשון לחופש.... תהנו!

להלהלה

שיר השבוע: ללא ספק Trollfest - Nu kom for seint שיר גאנז השבוע שלי: Double talkin jive אלבום השבוע שלי: פפף, ממ, שבק ס' - כנען 2000 תכנית טלויזיה של השבוע: ורוניקה מארס האחת והיחידה, לוגאן לשלטון. סרט השבוע: Monty Python and the holy grail ספר השבוע: לא קראתי השבוע :\ ציטוט השבוע: 'תימני?! מה?! זה הג'חנון שחיכינו לו?!' המלצה לסופ"ש: Nightfall.. stare at the moonlight.

eran377

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע: Tyketto - Forever Young שיר גאנז השבוע שלי: Estranged אלבום השבוע שלי: כרגיל, מציאות נפרדת
תכנית טלויזיה של השבוע: סיינפלד. סרט השבוע: לא יצא לי לראות סרטים השבוע. ספר השבוע: - ציטוט השבוע: דגים ביום, לרום גם ציפורי מספו (אין לי מושג..) המלצה לסופ"ש: תנצלו את החופש הזה כמה שאפשר, אם יש ים קרוב אליכם... לכו אליו בלילה ושבו מול המים ותסדרו את המחשבות שלכם קצת, לי זה עזר מאוד
תמונת השבוע:

Cloudy Now

New member
../images/Emo97.gif

שיר השבוע: 12 Stones - In My Head שיר גאנז השבוע שלי: Don't cry אלבום השבוע שלי: הגרייטסט היטס של מוטלי קרו. תכנית טלויזיה של השבוע: \: סרט השבוע: "בכל מקום אחר" ספר השבוע: \: ציטוט השבוע: "איך קוראים לבלונדינית שצובעת לשחור? אינטילגנציה מלאכותית." המלצה לסופ"ש: תתרחקו מהשמש. תמונת השבוע: -

BonJoviT

New member
סופ"ש מהנה לכולם!../images/Emo140.gif

שיר השבוע:Move Alonge שיר גאנז השבוע שלי:paradise City אלבום השבוע שלי:the All Americn Rijects תכנית טלויזיה של השבוע: "האוס"
סרט השבוע:"קליק" ספר השבוע: "הנזיר שמכר את הפרארי שלו" ציטוט השבוע:"אין לחם? אז תוכלי שקשוקה!"
המלצה לסופ"ש:פיקניק משפחתי בירקון!
תמונת השבוע:לא בא לי...

So like a rose

New member
../images/Emo103.gif

שיר השבוע:Dani California -RHCP שיר גאנז השבוע שלי:paradise City אלבום השבוע שלי:- תכנית טלויזיה של השבוע: חצי מערוץ יס סטאר. ואבודים. סרט השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע:"בלונדינית שצובעת לשחור: אינטליגנציה מלאכותית" P: המלצה לסופ"ש: ים ים ים. תמונת השבוע:

SomebodyElse

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע: Wish You Were Here שיר גאנז השבוע שלי: The Blues אלבום השבוע שלי: Dark Side Of The Moon תכנית טלויזיה של השבוע: לא ראיתי טלוויזיה בכלל בכלל השבוע סרט השבוע: הרגע סיימתי לראות את החומה ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: Mother's gonna keep you right here under her wing. She wont let you fly, but she might let you sing. המלצה לסופ"ש: אין, הכל מחוויר מול ההופעה של אתמול תמונת השבוע:

LimiMimi

New member
ואני ראיתי אותו בלייב.. לא להאמין];

אני לא יוצאת מזה.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifעונהנהננה../images/Emo9.gif

שיר השבוע: Three Days Grace - Animal I Have Become שיר גאנז השבוע שלי: Mr.Brownstone אלבום השבוע שלי: International Superhits! - Green Day תכנית טלויזיה של השבוע: זנות ה-70
סרט השבוע: חתונה על תנאי - גרוע!!! ספר השבוע: המאהב (עוד לא סיימתי
) ציטוט השבוע: If you got the money, honey we got your disease המלצה לסופ"ש: אל תהיו חולים
תמונת השבוע: אולסטר הגיטרות שלי

.

שיר השבוע: יציאת חירום- קחי לך זמן שיר גאנז השבוע שלי: עדיין Dust in the Wind. פשוט....
אלבום השבוע שלי: זפלין || תכנית טלויזיה של השבוע: ורוניקה, אהובתי סרט השבוע: לא ראיתי סרטים. ספר השבוע: לא קראתי ספרים. ציטוט השבוע: אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי
המלצה לסופ"ש: להתעלם מאנשים שמעלים ת'סעיף... תמונת השבוע: אין.

למעלה