סופ"ש......

Queen for a day

New member
חיכיתי לזה../images/Emo9.gif

שיר השבוע: Dust in the wind - Kansas
שיר גאנז השבוע שלי: ווי.. לא שמעתי גאנז כלכך. אולי Sweet child..
אלבום השבוע שלי: Nevermind - Nirvana ^_________^
תכנית טלויזיה של השבוע: ראגרטס
סרט השבוע: -
ספר השבוע: - (כמובן XD)
ציטוט השבוע: "האנשים נראים כלכך שמנים ורחבים בטלוויזיה, למה בכלל הייתם צריכים את הפלזמה הזאת?!" "אמא, זאת לא הטלוויזיה, את רואה יורדים בגדול.."
המלצה לסופ"ש: לעשות כמה שיותר כיף. אם אנשים שאתם אוהבים.
תמונת השבוע: אין

oneman2

New member
גראנץ'

שיר השבוע: Welcome to the machine- Pink Floyd שיר גאנז השבוע שלי: Don't cry אלבום השבוע שלי: Wish you were here- Pink Floyd תכנית טלויזיה של השבוע: ברזיל-יפן (מונדיאל) סרט השבוע: Football Factury (סרט בסגנון "התפוז המכני" על חוליגנים מאנגליה) ספר השבוע: לא קראתי ציטוט השבוע: "ניצחון הוא לא הדבר החשוב ביותר, הוא הדבר היחיד" (הבגרות בלשון עברה סוף-סוף!) המלצה לסופ"ש: לישון תמונת השבוע: טבס (ארגנטינה) מדמיין שהכדור הוא אסאדו

Dug E

New member
there's part o'me you'll never know

שיר השבוע: endlessly-muse שיר גאנז השבוע שלי: גט אין דה רינג אלבום השבוע שלי: אבסולושיין-מיוז תכנית טלויזיה של השבוע: נמלטים סרט השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: "אני לא שמן,אני מלא באהבה" המלצה לסופ"ש: תלכו לים ותתקלו במדוזות,זה חזק. תמונת השבוע:

יאלהההלההלה

שיר השבוע: Your House - Alanis Morrissette שיר גאנז השבוע שלי: - אלבום השבוע שלי: Jagged Little Pill Acoustic - אלאניס. תכנית טלויזיה של השבוע: פרינדס. סרט השבוע: ריי. ספר השבוע: ארבעה בתים וגעגוע - אשכול נבו. ציטוט השבוע: - המלצה לסופ"ש: חופש גדול! תמונת השבוע:

../images/Emo45.gif לאלניס!

היה לי חודש אובססיה שלה, לא יכולתי לשמוע מוזיקה אחרת חוץ מהדיסק הזה.. עכשיו אני בתהליכי ריפוי.

l u d

New member
^^

שיר השבוע: Pink floyd- mother שיר גאנז השבוע שלי: sympathy for the devil אלבום השבוע שלי: pink floyd- the wall תכנית טלויזיה של השבוע: אין לי מושג :S סרט השבוע: the wall
ספר השבוע: מלאכי עליון\מיכל שלו ציטוט השבוע: אין :S המלצה לסופ"ש: לראות שידורים חוזרים של the wall תמונת השבוע: אהה רוג'ר!

...

שיר השבוע: Pink Floyd - have a cigar שיר גאנז השבוע שלי: Mr. Brownstone אלבום השבוע שלי: Pink Floyd - DSOTM תכנית טלויזיה של השבוע: קוראים לי ארל. סרט השבוע: אבודות והוזות סרט נחמד, יותר מדי טראגי. ספר השבוע: הטירה הנעה/דיאנה ווין ג'ונס. ציטוט השבוע: And everything under the sun is a tune, But the sun eclipes by the moon. המלצה לסופ"ש: לשקוע בהרהורים קשים על פינק פלויד. תמונת השבוע: הייתי שמה תמונה של פ"פ אבל אין לי כוח..

../images/Emo9.gif

שיר השבוע: numb שיר גאנז השבוע שלי: sweet child o' mine אלבום השבוע שלי: reamination תכנית טלויזיה של השבוע: חברים סרט השבוע: life of brain של הפייטונס ספר השבוע: הנעלמים ציטוט השבוע: "יש שלושה סוגים של אנשים, כאלו שיודעים לספור וכאלו שלא" המלצה לסופ"ש: להנות תמונת השבוע:הגיטרה שלי

עני רוצא לאנות

שיר השבוע: אין לי שיר גאנז השבוע שלי: אין לי אלבום השבוע שלי: אין לי תכנית טלויזיה של השבוע: אין לי סרט השבוע: אין לי ספר השבוע: אין לי ציטוט השבוע: אין לי המלצה לסופ"ש: אין לי תמונת השבוע: תירוץ כדי לשים תמונה גאונית! שמעתי שאם עומדים על רגל אחת ומסתובבים 3 פעמים, בזמן שמביאים ביד על השומן ביד של מרגול אז אפשר לזמן את שגלי הבמבות! הם קיימים. זה מוכח מדעית!!

והתמונה מוכיחה הכל...

אני לא חושב שאפשר לזייף כזה דבר בפוטו שופ ופיזיקאלית לא ניתן לחבר ביסלי לבמבה.

Dug E

New member
וואי ענק! אני אעשה משהו בסיגנון

אני אעשה אורגיה מטורפת של במבה לולו (כי נשאר בבית שנים ואף אחד לא אוכל) עם ביסלי:p

למעלה