סופ"ש.

LimiMimi

New member
סופ"ש.

[כן.. שחר מחליפה אותי ואני מחליפה את שחר. נו מילא.]
שיר השבוע:
שיר גאנז השבוע שלי:
אלבום השבוע שלי:
תכנית טלויזיה של השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
ציטוט השבוע:
המלצה לסופ"ש:
תמונת השבוע

izzys

New member
../images/Emo105.gifסופ שבוע רגוע

שיר השבוע: Alice In Chains - Nutshell
שיר גאנז השבוע שלי: לא היה
אלבום השבוע שלי: Audio Slave - Main
תכנית טלויזיה של השבוע: חברים
סרט השבוע: 13
ספר השבוע: אני אוהב את תמיר
ציטוט השבוע: "ככה עצוב לחיות."
המלצה לסופ"ש: תעשו חיים
תמונת השבוע

Cloudy Now

New member
../images/Emo97.gif קיי.

שיר השבוע: של הפפרס, otherside שיר גאנז השבוע שלי: you could be mine אלבום השבוע שלי: - תכנית טלויזיה של השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - המלצה לסופ"ש: - תמונת השבוע: - אויש, מעניין.

eliavtu

New member
נושא

שיר השבוע: ממ.. בן ארצי - כיף שיר גאנז השבוע שלי: Patience אלבום השבוע שלי: בן ארצי - חיים משל עצמי תכנית טלויזיה של השבוע: כוכב נולד
סרט השבוע: Cars
ספר השבוע: ---- ציטוט השבוע: "אולי אם נצלם את המצלמה אז נוכל לראות אותו.." המלצה לסופ"ש: תראו ת'סרט Cars - סרט ענק תמונת השבוע

...

שיר השבוע: Prince - when doves cry שיר גאנז השבוע שלי: אין אלבום השבוע שלי: Prince - purple rain תכנית טלויזיה של השבוע: המסע של קינו. :) סרט השבוע: הכישרון של מר ריפלי, מחול הפיגיונות. ספר השבוע: הטירה הנעה עדיין. ציטוט השבוע: "הבל הבלים, הכל הבל" המלצה לסופ"ש: תעשו מה שבא לכם.

EmptyWolf

New member
me

שיר השבוע: symphony x- the odyssey שיר גאנז השבוע שלי: אין. אלבום השבוע שלי: אין. תכנית טלויזיה של השבוע: שיפוץ משפחתי.:) סרט השבוע:10 דברים שאני שונאת אצלך. כן, חרושO: ספר השבוע: אין. ציטוט השבוע: O: המלצה לסופ"ש:-

חחח שיפוץ משפחתי

יצא לי לראות השבוע עם המשפחה הגותית. האמריקאים יעשו הכל בשביל טיפת בידור.

EmptyWolf

New member
כן הא?../images/Emo6.gif

למשפחה הגותית הם עשו בית שלא מהעולם הזה! גאד..

So like a rose

New member
.

שיר השבוע:Bon jovi- who says you can't go home שיר גאנז השבוע שלי:sweet home alabama אלבום השבוע שלי: stadium arcadium של הפפרס. תכנית טלויזיה של השבוע: אבודים סרט השבוע:- ספר השבוע:- ציטוט השבוע:"החיים כלכך שונים מן המציאות" כן הא המלצה לסופ"ש:-

LimiMimi

New member
אתם מהירים...

שיר השבוע: Let there be more light. של פינק פלויד שיר גאנס השבוע שלי: לא שמעתי בכלל. אלבום השבוע שלי: קניתי את האוסף של בואי. אבל עדיין לא נכנסתי אליו מספיק. טוב, אז נמליץ לכם על האוסף של הקיור. מצויןמצויןמצוין. תכנית טלויזיה של השבוע: סאות' פארק.
סרט השבוע: The wall. תהרגו אותי עם ההתמכרות הזאת. ציטוט השבוע: - המלצה לסופ"ש: תעבדו בצליל.
באמא'שלי, הייתי אתמול אצל מישהו שעובד שם, ויש לו בערך 700 דיסקים ולי אישית בא לבכות מרוב קנאה.

הדםכגצהדצ

שיר השבוע: Roilette של בון ג'ובי שיר גאנז השבוע שלי: יסטרדייז אלבום השבוע שלי: אין תכנית טלויזיה של השבוע: כוכב נולד :-X סרט השבוע: אין ספר השבוע: :X ציטוט השבוע: "אין כישרון גדול ללא רצון עז"
המלצה לסופ"ש: תנוחו, תישתכרו ותרוצו לכביש. תמונת השבוע: היום אין תמונה. בעצם יש, של ערן חושף פיטמה במצלמה של הצ'אט, אבל היא גדולה יותר מדי אז אני לא יכול לעלות אותה. רק שימו לב מי המנהל שלכם - לדעתי צריך להתקשר לאמנון לוי.

למעלה