סופ"ש.

SomebodyElse

New member
../images/Emo221.gif

שיר השבוע: Pink Floyd - Mother שיר גאנז השבוע שלי: עדיין חורשת על הבלוז אלבום השבוע שלי: Dark Side Of The Moon\The Wall תכנית טלויזיה של השבוע: חברים
סרט השבוע: אין ספר השבוע: אני כל כך לא מרוכזת
כבר שבועות שאני קוראת את עומדים בתור של יאיר לפיד ולא מתקדמת לשום מקום
והבעיה לא בספר, באמת
ציטוט השבוע: Let me forget about today until tomorrow המלצה לסופ"ש: תהנו תמונת השבוע

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifעונהנהנה

שיר השבוע: Red Hot Chili Peppers - The Zephyr Song שיר גאנז השבוע שלי: Bad Apples אלבום השבוע שלי: Red Hot Chili Peppers - By The Way תכנית טלויזיה של השבוע: קוראים לי ארל סרט השבוע: החשוד הנעלם (מעולה!!) ספר השבוע: לא קראתי השבוע ציטוט השבוע: אין המלצה לסופ"ש: תישנו!! ותאכלו פיצה 0רק לא פיצה אדל זה מגעיל) תמונת השבוע:חרפק

BonJoviT

New member
../images/Emo109.gifפיגלט!

שיר השבוע:Bon jovi- who says you can't go home
שיר גאנז השבוע שלי:לא שמעתי השבוע
אלבום השבוע שלי:סטדיום ארקדיום-you know who... תכנית טלויזיה של השבוע:ביווס ובטהד-Vh1. סרט השבוע:פוסידון..צפוי אבל מרתק. ספר השבוע: -בחופשה מספרים- ציטוט השבוע: "שנקין זה שמאלה ודיזנגוף ישר..P:(הלכתי לאיבוד בעזרתו האדיבה של נהג המונית הזה..
) המלצה לסופ"ש: אני חושבת שתסתדרו בלעדיי..
תמונת השבוע: הנזם שלי-הומר!!!בן 3 ימים!! =]
הודגש באמצעות מדגישומטיק

oneman2

New member
או או אווווווווו

שיר השבוע: Us and Them- Pink Floyd שיר גאנז השבוע שלי: Paradise City- העניין הזה בפורום גרם לי לחזור לשמוע אותו ולהתאהב אלבום השבוע שלי: Dark Side of the Moon- Pink Floyd תכנית טלויזיה של השבוע: אמממ.... מונדיאל. סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: לא קראתי ציטוט השבוע: "למה אין סיכוי לניצחון טכני? יש גם את 2-21!" (חבר שלי אחריי שהצליח להשיג 2 נקודות במשחק אחד בפינג-פונג) המלצה לסופ"ש: תבואו ליום ביקור בקורס מד"צים של הנוע"ל! תמונת השבוע: אין

Dug E

New member
../images/Emo111.gif../images/Emo111.gif

שיר השבוע: יכול להיות-היהודים שיר גאנז השבוע שלי: נייטריין אלבום השבוע שלי: ימי התום-ריטה תכנית טלויזיה של השבוע: נמלטים סרט השבוע: - ספר השבוע:- ציטוט השבוע: "ככה אסור לחיות" המלצה לסופ"ש: O-N-E!!!!! תמונת השבוע

Dug E

New member
../images/Emo111.gif../images/Emo111.gif

שיר השבוע: יכול להיות-היהודים שיר גאנז השבוע שלי: נייטריין אלבום השבוע שלי: ימי התום-ריטה תכנית טלויזיה של השבוע: נמלטים סרט השבוע: - ספר השבוע:- ציטוט השבוע: "ככה אסור לחיות" המלצה לסופ"ש: O-N-E!!!!! תמונת השבוע

MiMiMor

New member
סופ"ש

שיר השבוע: Alice In Chains - It Ain't Like That שיר גאנז השבוע שלי: - Estranged אלבום השבוע שלי:placebo-meds תכנית טלויזיה של השבוע: נישואים פלוס =] סרט השבוע: אמריקן פאי ספר השבוע:- ציטוט השבוע:"make me believe..." המלצה לסופ"ש:תהנו =D תמונת השבוע =0

Queen for a day

New member
וול.

שיר השבוע: מלאמלאמלא של רדיוהד
שיר גאנז השבוע שלי: גאנז? המפ. לאדעת. לא שמעתי כ"כ. אלבום השבוע שלי: הראשון של וולווט כי הוא עבר אצלי חרישה הגונה:] תכנית טלויזיה של השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: הוהו. "הקומדי סטור זה הלד זפלין של ההומור הישראלי." ו"אחריות זה שמי השני. חוסר זה שמי הראשון." XD המלצה לסופ"ש: שחקו דוקים. תמונת השבוע
אינלי כוח. -.-

tirasc15

New member
אני..

שיר השבוע: Mexico Park - Apply Some Pressure שיר גאנז השבוע שלי:Cats in the Cradle.אין על השיר הזה... אלבום השבוע שלי:לא שומעת אלבומים, אבל כנראה שבקרוב stadium arcadium תכנית טלויזיה של השבוע:כוכב נולד.. בעע.. זה פשוט הדבר האחרון שראיתי סרט השבוע: המין האנשוי ספר השבוע:בסימן ונוס - אורי אדלמן ציטוט השבוע:אין.. :( המלצה לסופ"ש:תחיו כמה שיותר את הרגע.. הרגעים הטובים לא יחזרו לעולם (לצערי
) תמונת השבוע ---

למעלה