סוציאליזם "במיטבו"

trigotrigo

New member
זה לא קשור למחוזי

בג"צ זה בבית המשפט העליון "בשבתו כבג"צ", זו לא תביעה משפטית רגילה שעוברת מהשלום אל העליון בערכאות המשפט.. אם זו תביעה שנעצרה במחוזי, זו לא עתירה לבג"צ!

omerlich

New member
תתפלא...

ניסו במחוזי אז כי שווי האדמות לא היה גבוה מספיק כדי להגיע לביהמ"ש העליון... היום כבר אין להם כוח הם מאסו במדינה ולכן רבים מהם(יורשי ריימונד ליטוינסקי,אחד האחים יורשי מוריס ליטוינסקי,דהיינו סבא שלי ומכך גם אמא שלי ואח שלה ואחותה נשארו בארץ) עברו את המדינה וחזרו לצרפת או בריטניה... מדינה עוכרת יושביה

trigotrigo

New member
אז זה לא בג"צ

בג"צ לא עובר בערכאות המשפט הרגילות, דהיינו שלום-מחוזי-עליון. אין כזה דבר! בית המשפט העליון דן בעתירות בג"צ ללא קשר לתפקודו כערכאה עליונה של מערכת בתי המשפט. אלו שני תפקידים אחרים לגמרי, ללא קשר לערך כספי, אלא לתוכן העתירה. אני ממליץ לך לבדוק בכל זאת, כי זה פשוט לא הגיוני.

omerlich

New member
אתה כנראה לא הבנת....

לאחר שהם ניסו במשפט ונזרקו החוצה בבושת פנים.. הם כל כך התעצבנו שחלקם עזבו את המדינה וכיום אין להם כוח נפשי להתמודד עם תביעה כזאת משום שיטענו שהם חמדנים וכ'...(נשמעו טענות כאלה) ושוב יכפישו את שמם שכבר הוא לא כל כך טוב!

omerlich

New member
רציתי להוסיף לכל המגיבים..

תודה על ההתעניינות והאיכפתיות,בלי שום טיפת ציניות, כולי תקווה כי המדינה תתעשת ותחזיר לליטוינסקים את כבודם ואדמותיהם... אני מקווה שנושא זה ימשיך לעמוד בסדר היום(המצומצם)כאן.. תודה,עומר

למעלה