בוקר טוב לכולם.. עוד יום של שביתה.. אבל אני לא הולכת להתבטל אלא לחרוש על האנגלית כי יש לי מחר מבחן ענקי!! באנגלית.. אז בהצלחה לכולם במחבחנים, בחנים, עבודות וכל השאר..
היה סבבה של יום..הייתי צריכה לחזור ב-12 אבל נשארתי תגבור בפיזיקה..היה מזה צחוקים אבל למדנו אנחנו 7 ילדים וזה טוב ככה...הבנתי יותר טוב..=] היום אני לא הולכת למדצ"ים אינלי כוח היום...וישלי מלא דברים..חפיף אמרתי לחברה שלי שתגיד שישלי מבחן ואני לא מרגישה טוב..חחחח אני לבדי בביתי..=[אבל עודמט כולם יחזרו...=] איזה צחוקים היה בתגבור אמא של חברה שלי ילדה בלי עין הרע חמסה חמסה חמסה טפו טפו טפו והכול תקין בלי עין הרע חמסה חמסה אז ילד אחד עושה מה זה בני כמה ההורים שלך?אז היא אמרה לו בטעות 53 ו-56 וכולנו התחלנו להתפוצץ מצחוקק..חחחחחחחחח...ואז היא אמרה לא לא בטעות י'מפגרים 43 ו-46..חחחח..זה היה קטע מצחיק והיה כל מיני..חחח..חברה שלי כמעט נפלה מהכיסא..חחחחחח...היה סבבה בקיצר! זיווש חיי דבריתי אהובתיי אני צריכה לספר לך משהו אהובתי אוהבתותך כלכך חיימשלי את לאדעת כמה נשמה שליי...מוואאההה אוהבתותך כלכך!! הילוש דבריתי אני צ'כה להגיד לך משהו..אוהבת אותך!=] נתנת תרגישי טוב נשמה שלי..=] אוהבתותכם..המשך יום מקסים! -שירק'י-