אממממממממממממממממ -ללא נושא-
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 14/11/06 #50 אתמול../images/Emo110.gif שאלתי את יעל איפה היא עובדת.. [לפני שהיא ידעה ] והיא עושה לי "אז זהו.. שאני לא כל כך יודעת.. משהו עם פיצות" נורא נחמד הא?
אתמול../images/Emo110.gif שאלתי את יעל איפה היא עובדת.. [לפני שהיא ידעה ] והיא עושה לי "אז זהו.. שאני לא כל כך יודעת.. משהו עם פיצות" נורא נחמד הא?
ה הדסי מתה על אגמי New member 14/11/06 #56 שלי היא אמרה את זה..../images/Emo204.gif אמרתי לה : "משו עם פיצות?!, יעל את מכינה פיצות?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח " והתחלתי להתפקע .. אויש החברה הזאת הולכת לפשוט רגל
שלי היא אמרה את זה..../images/Emo204.gif אמרתי לה : "משו עם פיצות?!, יעל את מכינה פיצות?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח " והתחלתי להתפקע .. אויש החברה הזאת הולכת לפשוט רגל
ש שיר חולה על אגמי New member 13/11/06 #30 ערבבבבבב../images/Emo178.gif../images/Emo10.gif לא יכולה כבר עם האנגלית הזההההההההההה!!! נמאסססס אתמול סגרו את א' מצטיינים!! כי ההורים של א' התלוננו עכשיו אנחנו א' רגילה עם אותה מורה ואותו הכל ואותה רמה אפילו הרמה עלתה!! זאת הבעיהה זה כבר מעצבןן אני לא יכולה על השיעורים האלו
ערבבבבבב../images/Emo178.gif../images/Emo10.gif לא יכולה כבר עם האנגלית הזההההההההההה!!! נמאסססס אתמול סגרו את א' מצטיינים!! כי ההורים של א' התלוננו עכשיו אנחנו א' רגילה עם אותה מורה ואותו הכל ואותה רמה אפילו הרמה עלתה!! זאת הבעיהה זה כבר מעצבןן אני לא יכולה על השיעורים האלו
מ מאשה New member 13/11/06 #31 אז.. תבריזי תגידי לאמא שלך שאת הולכת לבצפר ומקום זה לכי לקניון או משהו כזה
ש שיר חולה על אגמי New member 13/11/06 #34 אני לא מבריזנית../images/Emo3.gif כבר אמרתי אתזה לעינת חוץ מזהה יש יום הורים יום רביעי!! וכתוב לי 73 באנגליתתתתתתת!!! בגלל המבחן
אני לא מבריזנית../images/Emo3.gif כבר אמרתי אתזה לעינת חוץ מזהה יש יום הורים יום רביעי!! וכתוב לי 73 באנגליתתתתתתת!!! בגלל המבחן
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 13/11/06 #38 שיירוש../images/Emo110.gif תנסי כמה שאת יכולה ואם את צה אני אנסה לעזור לךך.. אני מתארתתת שזה קשהה.. אבל את תצליחיי:]
שיירוש../images/Emo110.gif תנסי כמה שאת יכולה ואם את צה אני אנסה לעזור לךך.. אני מתארתתת שזה קשהה.. אבל את תצליחיי:]
ח חולה על אגמוש שלי New member 13/11/06 #35 עעעעררררררררררררבבבבבבבבבבב הייי לכווולם לא הייתי פה מזמן נכון לא התגעגעתםם?! חחח.. היה פ'סדר היום בבצפר.. מחחר איןן ביולוגיייהההה ישישישישישישישישישישישישיש [מיכל אם את צכה תשאלות למצבחן תגידי לי ] ויום רביעי מתחיללהה ב9!!!!!!!!!! חחחחח יאללה עפתיי ביו'שש.. אווהבת מלאן! + + פטריי:]]
עעעעררררררררררררבבבבבבבבבבב הייי לכווולם לא הייתי פה מזמן נכון לא התגעגעתםם?! חחח.. היה פ'סדר היום בבצפר.. מחחר איןן ביולוגיייהההה ישישישישישישישישישישישישיש [מיכל אם את צכה תשאלות למצבחן תגידי לי ] ויום רביעי מתחיללהה ב9!!!!!!!!!! חחחחח יאללה עפתיי ביו'שש.. אווהבת מלאן! + + פטריי:]]
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 13/11/06 #39 יש לך את השאלות?!?!../images/Emo110.gif מהרררררררררררררררררררררררררררררררררר
ש שיר חולה על אגמי New member 13/11/06 #40 נכון אני לא יתגעגעתי../images/Emo3.gif סתם כפרעליךך בהצלחה במבחן יפה שליי
ח חולה על אגמוש שלי New member 14/11/06 #42 חח יפהה אני עשיתיי כבר ת'מבחן אתמול ומיכלל עעושהה אותוו מממחררר!# שייר>דברתי איתךך בפלאא שאתת באה הודעה את דעתת שבקשרר לממממהה... יאוו איזה מאוושררתת אני עכשיו אווהבתת + + פטטריי:]]
חח יפהה אני עשיתיי כבר ת'מבחן אתמול ומיכלל עעושהה אותוו מממחררר!# שייר>דברתי איתךך בפלאא שאתת באה הודעה את דעתת שבקשרר לממממהה... יאוו איזה מאוושררתת אני עכשיו אווהבתת + + פטטריי:]]
ש שיר חולה על אגמי New member 14/11/06 #43 פטריייייי../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif מתה עליךךךךךךך!!!
ש שיר חולה על אגמי New member 14/11/06 #47 *צהרייםםםם*../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif היום הזה התחיל גרוע ונגמר גרועע!! טוב שהוא נ יגמר לפחות
*צהרייםםםם*../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif היום הזה התחיל גרוע ונגמר גרועע!! טוב שהוא נ יגמר לפחות