סורי על ההודעה החדשה אבל לא היה לי

סורי על ההודעה החדשה אבל לא היה לי

איפה למצל"ש יש לי כמה שאלות שמטרידות אותי כבר פוול זמן: 1.למי מהם יש חברה? 2.לא מצאתי באף אתר משו על אבא של דאגי. כלומר, תמיד שהציגו את ה"תעודת זהות" שלהם (יענו, איפה הם נולדו, אם יש להם חיות מחמד, מה התאריך לידה שלהם וכו') אז כשכתבו "משפחה" לא היה מוזכר את אבא שלו. וראיתי את זה בכמה אתרים שונים.. קרה משו לאבא שלו? או שההורים שלו התגרשו? 3. מישו מהם יהודי? בבקשה תענו.... אני לא מוצאת תשובות לשאלות האלה באף מקום.

DesertRose7

New member
אני אשתדל לעזור..

1. לטום יש חברה ממש ממש חמודה בשם ג'יאוונה ויש אפילו תמונות שלהם ביחד
לגבי השאר הם אומרים שלא אבל תכלס אי אפשר לדעת ממש כי חלק מהשיווק של החברת תקליטים זה להציג אותם בלי חברה, אבל אי אפשר לדעת. לגבי טום זה בטוח! והם פשוט מושלמים ביחד
2. אבא של דאגי.. אז כמו ששמת לב, לא ידוע עליו שום דבר. אולי אמא שלו היא חד הורית ואולי הוא פשוט לא מדבר עליו כי.. ככה. 3. אולי?! אבל ככל שידוע לנו הם נוצרים כי אין שום סימנים לזה שהם יהודיים.

PunK RocK 1o1

New member
אמממ

דני בכלל נוצרי.. NOT ALONE זה על זה שאלוהים היה איתו כשהוא הרגיש בודד..

may90

New member
יש סימן

הם אכלו במבה חעחע אבל אני יודעת שדני בכלל קתולי

may90

New member
חוץ מזה- אני חושדת בדאגי

הוא נראה ישראליייייייייייייייייי

חחחחחחחח ../images/Emo80.gif

חברות שלי אומרות שהוא נראה רוסי!
למרות שלדעתי זה לא נכון.... זה עדיין מצחיק...

mayoosh4

New member
הו גם לי!

רבע רוסיה, רבע פולניה, רבע צ'כיה, ו... -drum roll- רבע אנגליה!!!!!!1 סטגדיש! אני מתכחשת לצד הרוסי שלי. ומאוווווד מדגישה את הצד האנגלי שבי. יש לי משפחה באנגליה למעשה, אבל כולם שם זקנים. ו- קן איי פליייייייייייז לגנוב את הסימפל שבחתימה שלך?. הוולקאם טו אוור לייבס?? פליזז?

SurfeR Babe

New member
אצלי ..

זה מוצא ליטאי .. אבל די רחוק .. לא יודעת כמה .. אבות-אבותי (??) סבתא שלי באו מליטא להתיישב באנגליה אז .. זהו .. וגם אני נולדתי בלונדינית .. אבל הייתי בדיוק לשתי שניות .. חח טוב אולי לא יותר משתי שניות אבל לא הייתי להרבה זמן , רק יותר מאח שלי ומאחותי , וההורים שלי חשבו שאם לי נשארו העיניים כחולות אז אני גם יישאר בלנודינית .. חח חבל

just jenny

New member
אוייי!!! גמלי בכיתה אמרו

שהוא דומה לרוסי!! חחח רציני!! טוב יש בזה משו...

DesertRose7

New member
כן במיוחד עם ה..

בלונד והעיניים הכחולות.. לא! הוא באמת נראה רוסי או משהו כזה! ולא.. במבה זה לא סימן לשום דבר..חח..

may90

New member
הוא נראה ישראלייייי

כ"כ ישראלי! חח יש ישראלים עם בלונד ועינים כחולות! אני נולדתי בלונדינית-בגיל 6 עבר...
ואין ישראלים עם עיניים כחולות? הוא פשוט נראה כאילו הוא בא מישראל!!!!!!! כ"כ נראה ככהההההה

beyonce3

New member
חיחיחיחי..אוי מאי,מאי....

חיחיחיחי..ששכחתי לספר לך שאבא שלו בריטי כשר...הוא לא ישראלי...חיחיחיחיחיחי....זה רק בגלל שאמרתי לך שהוא הלך איתי ועם ג'נע לעשות על האש בטיילת...חיחיחי..לשניהם מצפה דיגדוג...ג'נע בחודש 2...וגאדי מקדים אותה בחודש 4 עם הבן של הארי...גרע...אני לא מאמינה...

למעלה