סורי על ההודעה החדשה אבל לא היה לי

may90

New member
מה רע בישראלים?!

ישראלים יש את החוצפה הכי טובה! הם יכולים להיות הכי מנומסים בעולם ואחורי שניה הכי חוצפנים בעולם! עושים על האש הכי טוב! וקראתי איפשהו שכתבו את "מה עושה אותך ישראלי" ואחד מהם היה דבר כ"כ נכון!: "להכיר 2 אנשים שקוראים להם איציק ולשאול אם הם אחים"!!!!!!!! אנחנו גם הכי ידידותים! עושים פוגו בהופעות הכי טוב! מחשיבים אותנו לאירופה כי הארצות האחרות חושבות שאנחנו יותר טובות משאר אסיה (מוהאהאהאהאהאהא) אמריקה בצד שלנו
חוש הומור הכי טוב אנחנו הכי גבר גבר! כל השאר סיסי! יכולים להינות מיום כמו יום העצמאות אחורי בוקר של יום הזיכרון ישראלי זה הכייייייייי אחיייייייייי

loner in love

New member
../images/Emo104.gifראסמי כל מה שאמרת נכון

אני גאה להיות ישראלית... השנה במיוחד.. אחרי פולין ואחרי יום העצמאות של השנה... הפטריוטיות הזאת ביום בעצמות.. בכל מקום דגלים.. לא יודעת זה פשוט גאווה!! וכל מה שאמרת נכון... פעם קראתי איפושהו שעשו סיבות למה זה טוב להיות ישראלי ואמרו משו כל כך נכון ישראלים זה העם היחיד שיכול להגיד כמה שהוא שונא את הטיפוס הישראלי שדוחף בתור וכאלה ואחר כך להתנהג בדיוק כמוהו... לא ממש יצא לי הניסוח אבל מי שהבין הבין קיצר.. ישאלים זה לא עם כזה חרא!! יש לנו אחלה מדינה ואחלה אנשים!! רק חבל שדאגי לא נראה אחד משלנו

PunK RocK 1o1

New member
לא נכון!!

נמחקה לי ההודעה למאי ואני לא זוכרת מה כתבתי הוריי.. רק דבר שאחד שאני זוכרת מהימים שלא הייתי צימחונית אסדו ארגנטינאי זה האסדו הכי טוב שיש.. חן, אם דאגי לא נראה כמו אחד משלנו ואת כל כך אוהבת ישראלים איך את אוהבת אותו?
ולא נכון שאנחנו אומרים הרבה שהישראלי ככה והישראלי ככה ואחר כך עושים את זה.. אני לפחות לא.. למשל כשהייתי באנגליה (
) יש שם קו שאסור (!!) לעבור אותו בתורים ואף אחד לא עובר אותו! ובשדה תעופה (טסתי באל על) כולם נדחפו והפקידים היו בשוק!! וכל הקטע של הדגלים.. לא קצת הגזמנו?!?!

loner in love

New member
היי היי אל תכניסי לי מילים לפה!

דבר ראשון אני לא אוהבת ערסים וערסים לצערנו זה הישראלי המצוי... ואני לא אוהבת איך שרובם נראים אבל ביום בעצמאות כולם נהיים חמודים כאלה
אני אוהבת ישראלים [טוב, חלק] אבל זה לא אומר שאני לא אוהבת בריטים
הלוואי שהישראלים היו נראים כמו דאגי

may90

New member
אז יש משו קרוב

כל ישראל מכוסה בדגים חעעחעחעחע

ואפרופו דאגי...../images/Emo99.gif ../images/Emo80.gif

נכנסתי לאיזה אתר אחד ומצאתי שם ת'סירטון הזה שנקרעתי ממנו מצחוק!
רואים שמה את דאגי, דני וטום מאחורי הקלעים של איזה משו ויש חושך ואז דאגי מתחיל לשיר את gangstas paradise והוא שר מצחיק כזה... ואז דני וטום מצטרפים אליו.... זה כזה חמווווד!
ואממממ מראים את דאגי שר ואז בקטע שדני וטום מצטרפים אז הם שרים קצת ואז נעצר הסירטון... ואין לי מושג למה... אז או שזה בעיה אצלי במחשב או שזה בעיה בסירטון
בכל אופן סירטון שווה ומצחיק!

DesertRose7

New member
זה מ..

הDVD שלהם מROTTF כשמצלמים חלק מהמסע הופעות שלהם.. אז דאגי התחיל לשיר את זה.. אוי הוא כזה מותק

PunK RocK 1o1

New member
תתעלמו..

(נכון שזה דורש תכנסו?!
) חחחחח באמת תתלעמו אני בודקת את החתימה החדשה שלי..

נצל''ש חשוב ביותר!!

כולכן וודאי שמעתן על הכלבים שמוחזקים בתנאים נוראיים בנתב"ג ובגלל המדינה המטומטמת שלנו לא שולחים אותם בחזרה ולא נותנים אותם לאימוץ מחזיקים את הכלבים האלה בתנאים מזעזעים - בלי מים ובלי אוכל! בבקשה בנות תפיצו את זה לכולם - שכולם יבואו להרשם שם- תרשמו את עצמכן ואת כל המשפחה שלכן!!! זה ממש חשוב!!! שלום, כידוע,נקבע אתמול בבית משפט שהגורים יחזרו לארצם. נותרו 24 גורים ,כמעט חצי ממה שהגיעו. ברור שאם הם חוזרים חזרה,אנחנו נחשב לתליינים שלהם.אף אחד לא מחכה להם שם רק מוות. עלינו להציל אותם ואח'כ להמשיך וללחוץ לחוקק נגד יבוא כלבים לארץ.יש לנו מספיק בעיות עם הכמויות של כלבים נטושים "צברים". היום הוצא צו עיכוב עד יום א',בו יערך דיון נוסף בבית משפט מחוזי.(עלינו מבית משפט שלום). הוגש גם בג'ץ נגד ההחלטה. אנחנו זקוקים לתמיכה רחבה ביותר של אנשים עם לב ,תעזרו לנו ולגורים האומללים . בבקשה חיתמו על העצומה והעבירוה לכמה שיותר אנשים. חייבים להשיג כמה אלפי חתימות עד יום שבת בערב!!!!. http://www.letlive.org.il/azomot_details.php?id=8 בבקשה תשלחו פקסים ומיילים לאנשים הרשומים מטה ומי שיכול גם לשרים או חכ'ים שיתמכו בנו. לידיעתכם השר לאיכות הסביבה הציע לקחת תחת חסותו את הגורים אך ד'ר חיימוביץ ממשרד החקלאות סירב. דקה מזמנכם לכתוב רק שאתם תומכים בעמדה של תנו לחיות לחיות בנוגע לגורים ,והצעה לחוקק חוק נגד יבוא כלבים ובעד עיקור וסירוס. תודה מקרב לב בשמי ובשם הכלבים שאינם יכולים להביע את כאבם. שרת המשפטים ציפי ליבני פקס 02-6753709 מייל [email protected] שר החקלאות ישראל כץ פקס 02-6496170 מייל [email protected] ח'כ ד'ר אחמד טיבי(מאד עוזר לנו) פקס 02-6496189 מייל [email protected] ח'כ יוסי שריד פקס 02-6496157 מייל [email protected] אנא הפיצו את המכתב בתפוצה שלכם וככה ניצור רשת הגנה רחבה. המון תודה בבקשה תחתמו בננות!

beyonce3

New member
נצל"ש

בנות!פתחתי אתר..כנסו בבקשה ותגידו לי מה שעתדן?אני יודעת שזה לא הרבה..אני פשוט אני בתהליכים של לחפש עוד דברים להוסיף..אבל אשמח מאוד לקבל את חוות דעתכן...תודה!http://dangerously.tipo.co.il

למעלה