סורי שלא שמתי עדיין...

pookacha1

New member
אבל...

חייבים פוטושופ בשביל זה? אם יש דרך אחרת אז תגידו לי.. אם אין אז אני יעשה עם פוטושופ!
אני גם ינסה לעשות.. חחח אף פעם לא עשיתי.. אל תתפלאו אם לא ייצא משהו..

ChipiM

New member
גם אני אף פעם עד לפני חמישה ימים

בערך לא ידעתי, פשוט צריך לנסות. יש את פוטושופ, או תוכנה מאוד דומה שנקראת פיינטשופ. שניהם (כך אני חושבת) טובות באותה המידה, אבל אין לי מושג מי מהן פשוטה יותר... אז תנסי עם אחת מהן- בהצלחה!!!

Chakotay

New member
פוטושופ הרבה יותר מקצועית, יש לה

יותר פונקציות והיא נהדרת! אני מאוהב בה
יש גם את פיינטשופ שהיא פחות חזקה, אבל הרבה יותר קלה למתחילים. וגם זולה בהרבה יותר. פוטושופ-500 דולר פיינטשופ - 100 דולר

Chakotay

New member
אבל אני בטוח שלא תעשו את השטות

ותקנו אחת מהן. אלא *שיעול*תורידו*שיעול* :)

ChipiM

New member
אז אתה מכין רקע? ../images/Emo140.gif

ולי יש פוטושופ... חיחי אז הרווחתי..

Chakotay

New member
אני גם צריך מוזה :)

אני באמת צריך חחח קשה לי לבוא ולהתחיל להכין. אני עושה רקעים רק אם רעיון פתאום צץ למוחי :)

ChipiM

New member
מקווה מאוד שתמצא אותה!!! ../images/Emo140.gif

אז יאללה שיעלה לך רעיון
אני רוצה לראות הרבה רקעים כאן! חחח...

Nimst

New member
נכון ביותר

למרות שגם לפיינטשופ לא הייתי אומרת לא:) אבל יש לי פוטושופ אז.. כיף לי. טוב, לא הייתה לזה שום פואנטה, סתם רציתי לתת לך ח"ח.

pookacha1

New member
מיטל...../images/Emo85.gif

אח שלך שאל אותי לפני כמה ימים אם אני רוצה פוטושופ.. הוא עדיין יכול להשיג לי? כי אני גם רוצה לעשות רקע.. (לא שיש לי מושג איך, אבל אני ינסה..) תודה רבה! ...

g tamir

New member
כדי לסדר

כל מי שרוצה להשתתף (להכין) שיעשה סימן של כן -
שבהודעה לא תהיה תוכן אלא רק כותרת עם הסימן "כן" ולהגיב את כל ההודעות להודעה הזאת (כדי שזה יצא בשורה.

g tamir

New member
עוד לא הוחלט על זמן !!!

זה יכול להיות מתי שנוח לכמה שיותר.

ChipiM

New member
אחרי פסח כי ../images/Emo140.gif

לא יהיה לאנשים זמן כי כולם עסוקים בחופש!
וגם כי אני לא יהיה כאן, אני נוסעת לסבתא שלי ויום אחרי שאני אחזור אני יוצאת לטיול. אז כל מי שמכין רקע שיסמן
בהודעה הזו. מי שרוצה להתחיל, שיתחיל מעכשיו. בקשה מלירון- את יכולה לפתוח בגלריה "תחרות רקעים"? ככה כל מי שיעשה יעלה את הרקע שהוא עשה לשם... תודה!
וחנוש!!!!!!------- דברי איתי בטלפון מתישהו נסדר את זה...

aniviel

New member
אין בעיה ../images/Emo70.gif אני תומכת ../images/Emo13.gif

תצרי איתי קשר בעניין התחרות, את מוזמנת גם לכתוב הודעה חדשה בנושא ואני אנעץ אותה (שתשאר בראש העמוד) לזמן מה.

למעלה