סחטיין על ההפגנה!

vegan

New member
הדרך הטובה להרחקת תומכים

1. אם מישהו הפסיק לאכול כבד אווז, תצעק עליו מדוע הוא אינו צמחוני 2. אם מישהו צמחוני, צעק עלי מדוע הוא אינו טבעוני 3. על טבעוני, צעק מדוע הוא משתמש בחשמל שגורם לזיהום אוויר 4. באוזני זה שנוסע באופניים, למניעת זיהום אוויר, תתלונן על הפלסטיק הלא ידידותי לסביבה שעוטף את מושבו 5. לזה שתורם מזמנו עשרות שעות בשבוע, תציע עוד כמה פעולות שעליו לעשות בנושאים נוספים. 6. על פוליטיקאי שהפסיק את קרקסי החיות, את הניסויים בבעלי חיים בבתי ספר ועוד כמה פעולות, תתרעם מדוע אינו פועל לפי רצונך גם בנושאים אחרים. 7. את אלה שיושבים בבית ואוכלים כבד אווז סביב השולחן עזוב לנפשם. בקרוב יצטרפו אליהם הרבה נוספים, שאתה שולח לזרועותיהם הפתוחות.

האפי לי

New member
סבא שלי ניצול 2 מלחמות עולם

במקום שהשתייך לרוסים ואחר כך לפולנים טען (בכוחמה רבה לדעתי) שנוכחות מרובה מידי בהפגנות פוליטיות הן לא מעשה חכם, כי אפילו אלוהים לא יודע אילו תהפוכות פוליטיות העולם יעבור ומה המחיר שאנשים שמזוהים עם דעה מסויימת ישלמו. אני חושבת שזו אחת הסיבות שבמדינה שלנו בחירות נעשות בפרטיות אם זה נורא מעניין אותך, אני חושבת שדעותי הפוליטיות לא מאוד שונות משלך. אני בחרתי לא ללכת להפגנות פוליטיות, אלא כאלו שזעקו למען חסרי הפיות, וכמו שהבהרתי חינכו אותי בדרך שלדעתי היא נכונה. חוץ מזה אני חושבת שבכך שצעקו על יוסי שריד למשל, הפגינו אלימות, חוסר סובלנות והתנהגות לא הולמת לאנשים שמנסים "להלחם במלחמה" אני חושבת שישו אמר את זה, אולי אני טועה, ומי שאמר את זה צדק בכל מיקרה אלימות לא מבטלת אלימות- אהבה כן

טל רחמן

New member
מטרת הפוליטיקאים היא להתקדם בסולם

זה שבשביל ההתקדמות הזאת הם גם עוזרים למאבק נגד פיטוים האווזים, זאת רק טעות, או מקרה.

shanty.G

New member
לב לחי ../images/Emo107.gif../images/Emo108.gif

המסמך הבא עד כמה שזכור לי הוא תמצית עיתון "הצילו!" של עמותת לב לחי. בשל חוסר תקציב אין העמותה מוציאה עיתון חדש, והתכן- פרט לטלפונים עדיין רלוונטי. מי שלא קיבל לידיו את העתון, מוזמן לעיין בחומר! (דרכים לעזור לעמותת לב לחי) תודה לטל קר שהדפיסה את החומר

tipid

New member
מודה על העידכון החשוב

ובהזדמנות זאת אני רוצה לברך את כל משפחת הפורום בברכת שבת שקטה ומבורכת! וחודש טוב לחודש מרחשון הבא עלינו לטובה תמר

Gal-Mo0D

New member
תגידו לי, אתם יודעים במקרה מי

חילק שם דפים עם לוגואים של חברות המבצעות ניסויים בבעלי חיים (לפי קטגוריות) ? (לבש כובע בוקרים, גופיה, לא נראה לי השתייך לארגון כלשהו)

dylan

New member
אמממממ.. אין לי מושג אבל

על הדף שהו חילק יש אי מייל - [email protected]. אני מניח שרוב הסיכויים שיש לך את הדף וההודעה הזאת לא תורמת לך הרבה אבל.. שיהיה..

למעלה