תרגום בגוף הסרט, כפי שאת וודאי, יודעת, גם אני במחשבים מאד, מאד טריה ואני אשמח מאד לקבל קצת טיפים בכל מה שקשור לגלישה באינטרנט. כמובן אם חפצה נפשך להיות נחמדה.
שמת מזמן עם המיזוג שלו עם וואלה כך שזו היסטוריה לא רחוקה אבל היסטוריה וכבר יש לנו נוסטלגיה כי היה שם כיף אבל אני אוהבת דווקא את הממשק של תפוז כשהוא עובד
אספר לכם בפגישה.......... צבעתי כרגיל.....אדום אש.....כך היה כתוב על הקופסא......כך גם היה הצבע.....הוספתי ליתר ביטחון קצת בלונד.....שיהיה פחות אש..... ויצאתי....................חום כהה, כמעט שחור...... אל צ´עלווווווווווווווווווווווווווווווו מכת טבע.......... אחרי שלושים שנות צביעה עצמאית..............נפילה כזו........... או שהמפעל אשם.....או המפעל אשם...... אני לא......... אני מיומנת............ומי הרוויח מכל הברוך שלי???????? הספרית שלי..........שתקעה לי סכום עבור תיקון........מהסרטים....... התוצאה.............בפגישהההההההההההההההההה צפו להפתעות.........רק חונה.......היתר בין כה לא ראו לפניי....
דרך אתר קניות "בקבוק".....שדרכו ניתן לקנות ספרים או להדפיס חלק קטן מהרשימה בחינם.. וכך עשיתי עם שני ספרים, אחד מהם "רחל"..... רוצה כתובת לאתר???????????????????????????????
באינטרנט......... גלשתי דרך "בקבוק" , חנות ספרים אמיתית ווירטואלית......דרכם גם מזמינים וגם מעתיקים........ ההעתקה אינה עולה כסף.....ז ה בחינם......אבל מחייב הורדת תוכנה שמשקלה עשרה מגה........ כעת, יש לי שם שני ספרים.....מועתקים.......אחד של רחל, ועוד משורר לא ידוע........ רוצה את הכתובת אל האתר?????????????????????
לכם, חבריםואודה עוד יותר אם תוכלו ללנקק לי את האתר, או לחילופין לרשום את כתובתו. ותגידו, שקדי לא נפקד היום??? לא התפקד אפילו פעם אחת,,,,, וואלה, היה חסר לי כאן בנוף. לילה לכם.
מגי עוד תופתעי עד כמה ../images/Emo126.gif ../images/Emo126.gif
הצבע ישנה את המצב, ולפתע יגיעו ויחזרו ממיטב בחורינו, וכולנו נופתע מריבוי ההצעות, ולא תדעי מה לעשות ובמי לבחור וכן הלאה וכןהלאה ירוצו כולם לטמבור ויבקשו את הצבע המובחר ורק צבע כזה אנחנו כולם רוצים.............