סחטתי את התפוז

קניה

New member
חומה מה זה א.או.אל אני צריכה ../images/Emo35.gif

תרגום בגוף הסרט, כפי שאת וודאי, יודעת, גם אני במחשבים מאד, מאד טריה ואני אשמח מאד לקבל קצת טיפים בכל מה שקשור לגלישה באינטרנט. כמובן אם חפצה נפשך להיות נחמדה.

אי או אל או יואל בשם חיבה = IOL

שמת מזמן עם המיזוג שלו עם וואלה כך שזו היסטוריה לא רחוקה אבל היסטוריה וכבר יש לנו נוסטלגיה כי היה שם כיף אבל אני אוהבת דווקא את הממשק של תפוז כשהוא עובד

magy

New member
ואני אחרי קטרסטרופה בראש

אספר לכם בפגישה.......... צבעתי כרגיל.....אדום אש.....כך היה כתוב על הקופסא......כך גם היה הצבע.....הוספתי ליתר ביטחון קצת בלונד.....שיהיה פחות אש..... ויצאתי....................חום כהה, כמעט שחור...... אל צ´עלווווווווווווווווווווווווווווווו מכת טבע.......... אחרי שלושים שנות צביעה עצמאית..............נפילה כזו........... או שהמפעל אשם.....או המפעל אשם...... אני לא......... אני מיומנת............ומי הרוויח מכל הברוך שלי???????? הספרית שלי..........שתקעה לי סכום עבור תיקון........מהסרטים....... התוצאה.............בפגישהההההההההההההההההה צפו להפתעות.........רק חונה.......היתר בין כה לא ראו לפניי....
)))

עיניים

New member
גם אני ביאוש

האם אוכל להיעזר בכם, מנהלת יקרה וחברי לפורום בהכוונה לאתר שיריה וכתביה של רחל המשוררת ??? אלף תודות ממתינות מוכנות ומזומנות לכם. ואפילו אחרוג ממנהגי, ואוסיף לכם
עין
מיואשת מהחיפושים.

magy

New member
כל הספר מודפס פה אצלי

דרך אתר קניות "בקבוק".....שדרכו ניתן לקנות ספרים או להדפיס חלק קטן מהרשימה בחינם.. וכך עשיתי עם שני ספרים, אחד מהם "רחל"..... רוצה כתובת לאתר???????????????????????????????

magy

New member
כל הספר מודפס אצלי.........פה

באינטרנט......... גלשתי דרך "בקבוק" , חנות ספרים אמיתית ווירטואלית......דרכם גם מזמינים וגם מעתיקים........ ההעתקה אינה עולה כסף.....ז ה בחינם......אבל מחייב הורדת תוכנה שמשקלה עשרה מגה........ כעת, יש לי שם שני ספרים.....מועתקים.......אחד של רחל, ועוד משורר לא ידוע........ רוצה את הכתובת אל האתר?????????????????????

קניה

New member
עיניים מה את עושה עם כל ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif

שירי רחל ספרי זה סתם מענין אותי.

עיניים תנסי בליטרטורה-בקבוק

יש שם אפשרות הורדה של קבצים שלמים אם זכרוני אינו מטעה אותי, היה שם מבול של שירי רחל לאחרונה, בחלק של הספרים האלקטרונים. ואם את צריכה לינק- רק תגידי!!!

עיניים

New member
אני מודה

לכם, חבריםואודה עוד יותר אם תוכלו ללנקק לי את האתר, או לחילופין לרשום את כתובתו. ותגידו, שקדי לא נפקד היום??? לא התפקד אפילו פעם אחת,,,,, וואלה, היה חסר לי כאן בנוף. לילה לכם.

מגי - זוכרת את ההיא משוק עכו ../images/Emo68.gif

עצרה אותך באמצע השוק ולא הפסיקה להתפעל מהגי´נג´ שלך
נראתה קצת מסוממת ... ובכולזות הג´ינג´ היה מדליק !

magy

New member
זו הבעיה.....שאף אחד כבר לא יעצור

כעת.....ולא ישאל..... טמבור, פישלה הפעם ובגדוללללללללללללללללללללללללל

קניה

New member
מגי עוד תופתעי עד כמה ../images/Emo126.gif ../images/Emo126.gif

הצבע ישנה את המצב, ולפתע יגיעו ויחזרו ממיטב בחורינו, וכולנו נופתע מריבוי ההצעות, ולא תדעי מה לעשות ובמי לבחור וכן הלאה וכןהלאה ירוצו כולם לטמבור ויבקשו את הצבע המובחר ורק צבע כזה אנחנו כולם רוצים.............

ראיתי באתר

לי קרה הפוך במעבר מבלונד לשחור הייתי כתומה לחודש עכשיו שוב - חום שחור אבל זה נחמד לעשות משהו ואחר כך לא להכיר את עצמך במראה אני עדיין בהסתגלות

magy

New member
ייקח לי שנים להסתגל....

בינתיים,,,,,,,,יצמח השיער.......... אולי לעשות דחוף קרחת????????????????????????????????

למעלה