סחיטת לקוחות על ידי חברת HOT.

יעל717

New member
סחיטת לקוחות על ידי חברת HOT.

עשרות פעמים שמעתי בטלויזיה ורדיו על התנהלות לא תקינה בלשון המעטה של חברת HOT מול הלקוחות שלה בכלל ומול אלה שרוצים להתנתק בפרט. והפעם נפלתי בעצמי קורבן שלהם.התנתקתי מ"הוט" בתקופה שהופסקו שידוריו של ערוץ הולמרק ופורסם בכל כלי תקשורת שזו הפרת חוזה התקשרות מצידה של חברת "הוט" ולכן כל לקוח שרוצה בתקופה זאת להתנתק-יכול לעשות את זה ללא כנסות.וזה מה שעשיתי,הכל כחוק,הודעת ניתוק,החזרת ציוד ,אין ספור שיחות טלפון כי הם "עשו את עצמם" כל פעם מחדש שהם לא יודעים שאני כבר התנתקתי ועברתי ל YES.ניסו גם להמשיך לחייב אותי על השירות שאני כבר לא מקבלת - למזלי ביטלתי בזמן הוראת קבע בבנק,אז התחילו לשלוח אלי הביתה חשבוניות וכו'.אחרי הרבה שיחות ופקסים הובהר להם שאני לאאאאאאאאאאאא לקוחה שלהם יותר נדמה היה שהניחו לי. כעבור שמונה חודשים אני מקבלת מכתב מחברת עורכי דין של "הוט" שאני חייבת להם כ-1000 שקל,ושם הם טוענים ששלחו כבר מספר הודעות והזהרות בעבר [שקר מוחלט] ושאם אני לא משלמת אז יעקלו את רכושי. יצרתי קשר עם עורך דין שלהם,שטוען שאני באמת לא חייבת להם כסף עבור השירות אלא רק "דמי יציאה" - נשמע כמו סחיטת דמי חסות של מפיה.כאשר הזכרתי לו שאני התנתקתי עקב הפרת חוזה על יד "הוט",אז הוא פשוט התעלם מזה והמשיך בשלו-לאיים אליי שכדי לי לשלם ואם לא אז אני עוד אתחנן לשלם בעתיד.שמעתם דבר כזה??????????.... איפה אנחנו חיים-במדינת חוק או במערב פרוע? כמה אפשר לסבול את הביריונות של חברות ענק שסוחטות אזרחים שומרי חוק?

למעלה