סטאלקר בפייסבוק

rob crusoe

New member
סטאלקר בפייסבוק

במשך כ8 חודשים אני וחברתי סובלים ממטריד בפייסבוק אשר מחליף שמות, ומטריד אותה על ידי אמירת דברים חסרי בסיס כלפי (האשים אותי בהטרדה מינית וסטאלקינג של אנשים, מה שכמובן לא היה ולא נברא), לאחר ניסיונות כושלים לאתרו במשך כל הזמן הזה, לאחרונה או חושבים שהצלחתנו לאתר את הבן אדם רציתי לדעת אילו אופציות משפטיות עומדות בפנינו: א' כדי לוודא שאכן מצאתי את האדם הנכון?(פניה למשטרה או משהו כזה) ב' תביעת דיבה או הוצאת צו למניעת הטרדה מאיימת בתודה מראש

תשובה

איזה דברים הוא אומר? באיזה "פורום"? רק את רואה? מסר? 'wall? וכו' הפייסבוק שלך "פתוח" לכל?

rob crusoe

New member
אז ככה

הכל נעשה על ידי הודעות בפייס לחברה שלי אותי הוא שם בבלוקד ליסט שאני לא אוכל למצוא אותו הדבר התחיל לפני 8 חודשים חברה שלי ניסתה לדובב אותו בשביל לגלות מי זה ואחרי שהיא סיפרה לי את כל זה החלטנו שלא מגיבים אליו ושהוא ישתעמם ויעזוב אותנו בשקט ואחרי שבוע של התעלמות זה נפסק אבל לפני שבוע הוא חזר בשם אחר אבל עם אותו היוזרID והתעניין בתור בן אדם חדש אם חברה שלי תפוסה הכל אצלנו חסום ואף אחד לא מאושר ללא בדיקת רקע על אותו בן אדם הוא טען שאני מכיר את חברה שלו ושאני מטריד את חברה שלו , שפרצתי לה לאימיל, שניסיתי לנשק אותה בכוח,ושאם אני לא אפסיק עם זה הוא מאיים שיפנה למשטרה ושחברה שלי צריכה להתרחק ממני הוא גם טען שיש לו יוזר פיקטיבי בחברים שלי והוא עקב אחרי שמרנו את כל ההודעות הקטע שמדאיג אותי הוא שהוא implied שחברה שלי מוכרת לו ממקום כלשהו שהיא אכן נמצאת בו לעיתים תכופות וזה מאד הפחיד אותה כל עצה שיכולה לגרום לדבר הזה להיפסק תתקבל בברכה

תשובה

כמו שזה נשמע, לאור הרגיעה עד לפני כשבוע אני הייתי מנסה תחילה להתעלם ממנו באופן ממושך. ייתכן ו"רק" מנסה לתהתחיל עם חברה שלך לאור זיכרונות הדיבוב שלו מן העבר. במידה וממשיך הייתי מעמיד אותו על העובדה כי הוא מטריד באופן בלתי פוסק ודורש ממנו לא ליצור כל קשר. ואם ממשיך בכל זאת היתי שוקל צו למניעת הטרדה מאיימת כנגדו ואף הגשת תלונה למשטרה בכדי שזו תסייע בחשיפתו תחילה.

למעלה