טוב, אני לא ממש הכתובת,
אבל אני אענה. כל מה שאתה מחפש לא יכול לקרות כל הזמן, אלא מדי פעם, וזה ברור לכולנו. בשביל מפגש של שכתב גיל מסוימת, צריך שהיא אכן תתקיים במועדון. ואני בספק אם היא כן. אבל גם אם כן, מה המועדון צריך לעשות בשביל זה? לפרסם הודעה שקוראת לזה? הרי כל אחד יכול לפרסם הודעה כזו בפורומים וכאלה. ובתיאום עם אתר המועדון, אפשר גם לפרסם את זה באתר בלי בעיות. אז זו לא בעיה. "הרצאות של אנשי רוח ומדע". אחלה רעיון. יש מאמץ תמידי להביא אנשים מעניינים כדי להרצות. השאלה זה כמה אנשים יכולים לעסוק ב"גיוס" הזה בימים רגילים, וכמה אנשי רוח ומדע נענים לאתגר הזה. כולנו נשמח אם מישהו מכיר מישהו שמכיר מישהו מתאים, ויוכל להביא אותו לאירוע זה או אחר. יבוא של DVD ומוצרים יקרים זו בעיה, כי לרוב הקהל של המועדון אין כסף (צעירים, חיילים, סטודנטים), ככה שגם אם היו רוצים (והם רוצים), זו בעיה בשבילם. מה גם שהיום לכולם יש את הכל על המחשב (לצערי), אז זה לא כזה מבוקש (שוב, לצערי). מרתונים של פרקים- יש הקרנות כאלה, כל שבוע בת"א. נכון, היום כמעט ואין שם, אם בכלל, מב"כ, משום מה, אבל פעם היו שם סדרות מב"כ על ימין ועל שמאל. אני מניח שהסיבה היא שלא היה ביקוש לסדרות מב"כ בהקרנות האלה, אבל מצד שני, גם הסדרות שכן משודרות לא גורמות להצפה במקום. השאר זה לא תחום שיש לי מה לומר לגביו, מלבד היוזמה להקרנת מב"כ, שבה אני תומך לחלוטין, רק צריך מי שירים אותה, וזה אין למועדון (וחבל נורא, לדעתי. ואני כבר כתבתי איזה 4000 ומשהו מילים באתר בנידון, בעבר הלא רחוק. לסיכום, טל, אני תומך ומבין את רוב מה שאתה מציע. אני אפילו תומך. רק שלכל דבר יש סיבה אם הוא מתקיים או לא מתקיים. טוב, לרוב הדברים. יום טוב