סטארבייס לאן- שרשור לבקשת הקהל

Bajoran Priest

New member
נראה אותך מנצח את התעריף שאני מציע

כתמורה לכתיבת המדריך: אפס שקלים

PILPIL

New member
כנ"ל

מאז שקיבלתי מתנה לחתונה קלטות של כל ח"ע9 הפכתי לקצת מומחית בעניין (ראיתי את כל הסדרה לפחות 3 פעמים מהתחלה עד הסוף בשנתיים האחרונות... קצת עצוב - לא?), אז אני מוכנה להתגייס לכתיבה של מדריך בנושא.

DDN

New member
תראו לי דוגמא למדריך הTNG או הSG

ואני מוכן לעזור לטל ענבר עם מדריך חלל עמוק 9, או לכתוב/לעזור בכתיבת מדריך לסדרה שראיתי מההתחלה עד הסוף בחודש (אז הכל טרי בראש, ומוכר) - וויאג'ר. אבל אני צריך בסיס להתחיל ממנו.

blaster21

New member
צור איתי קשר בבקשה

שלום! אני אשמח לדבר איתך על הפקת מדריך בנושא הסדרה חלל עמוק 9. כדי שנוכל להיות בקשר, אנא שלח אלי את שמך המלא, מספר הטלפון הנייד שלך וכתובת המייל שלך. תודה רבה, תומר שלו הנהלת סטארבייס 972 [email protected]

subatoi

New member
תיקון קטן

נזכרתי שיש סקירה אודות טובוק, מאת ידידנו הבג'ורי. זהו. חוצמזה אין וויאג'ר באתר.

Bajoran Priest

New member
אהממ...בקשר למדריך DS9

היו מחשבות בקשר למדריך DS9 לקראת עולמות האחרון, ובסופו של דבר יצא במקום זה מדריך בבילון 5 (להזכירכם המדריך האחרון היה מדריך בבילון 5 ולא מדריך סטארגייט, שהיה המדריך השני מבין ה- 3 שיצאו עד כה). הסיבה הראשונית לכך היא שלי לא היה זמן- הפנייה מאת נדב ברוכיאל להפיק מדריך של DS9 הייתה כלפי. אלף סליחות
. מכל מקום, באמת היה הגיוני יותר להפיק לעולמות האחרון מדריך של בבילון 5, בשל הביקור של קלאודיה כריסטיאן. לפי שיחות ראשוניות שהיו לי עם נדב באותו הזמן, הבנתי שאכן יש כוונה להפיק מדריך DS9 לקראת אייקון הבא, פרויקט שאניח בהחלט אשמח לקחת על עצמי בקיץ- כמובן בעזרת כל מי שירצה לתרום את חלקו

sysiphus

New member
חבל רק שלא עשו לו הגהה...

אני חושב שבכל אירוע גדול, לצורך העניין אייקון ועולמות, המועדון צריך להציג שני מדריכי סדרות. כי אחד זה פחות מדי ומאפשר להציג "רק" סדרה אחת לקהל, כתחום תוכן של המועדון. וכי שלוש זה יותר מדי מבחינה כספית ומבחינת כ"א והשקעה. אני גם חושב שמתוך השניים האלו, אחד צריך להיות מדריך של סדרת קאנון ברורה - ראשית כל מסע בין כוכבים, והשני צריך להיות מדריך לסדרת מד"ב אחרת, במידת האפשר פופולארית ועכשווית. אני מקווה שניתן יהיה לייצר לקראת אייקון שני מדריכי סדרות, האחד על חלל עמוק 9 או הסדרה המקורית, השני על גלקטיקה. העונה השלישית של גלקטיקה מתחילה באוקטובר, וזה הזמן לייצר מדריך לשתי העונות שקדמו לה, וכן קצת רקע על הסדרה המקורית והפאנ-דום שמלווה אותה מאז. זה ייתן שני מוצרי איכות, אחד רלוונטי תמיד, ואחד רלוונטי... יותר מתמיד...

papal

New member
ואל תגיד לי "אורגן מפגש עם נימוי."

כי זה לא היה ככה בכלל! בפוקס הוא היה אמור בכל מקרה להיות בסינמטק ,אחרי שהסתובב כבר כמה ימים טובין בארץ , ואשכרה התעלקנו עליו, כשניצלנו את העובדה שהוא עורך הרצאה לכל אנשי הברנז'ה של הקולנוע (מישהוא אמר גילה אלמגור?) , התיישבנו בקהל אחרי שהשגנו ממש בקרבות רחוב כרטיסים (כי למועדון לא היתה אפשרות לעזור בנושא), והצקנו לו עם המון שאלות על טרק- והוא בחביבותו הרבה ענה על הכל וזרם עם זה.

sysiphus

New member
הוא ועוד איך יגיד לך שהיה מפגש

ושוב, אתה מתמקד בזוטות. אתה רוצה לדבר על זה, פתח דיון נפרד. זה מקרה נקודתי, לא המיין-אישיו.

subatoi

New member
גילה אלמגור?

היא לא הייתה בתור קהל, היא היתה שם בתור חברה שלו...

טל ענבר

New member
מדוע איני חבר בסטארבייס?

אני חובב מד"ב בכלל, ובו כמובן גם מב"כ. אני מעביר קורסים בנושא מזה 15 שנה במסגרות שונות של נוער שוחר מדע מגילאי 8-18. אני מרצה בפורומים שונים על מב"כ, בין היתר באייקון, ואף בפני סטודנטים להנדסת תעופה וחלל בטכניון. יש לי ספריה צנועה שאני מזמין מחו"ל. יש לי קלטות וידאו ו DVD. הייתי יועץ תרגום לעונה 7 של TNG ושל DS-9 בארץ, עד שהחליטו שמיותר לייעץ, ושוב ראינו כותרות כמו "ספינה גלאקטית - כמובן Galaxy Class Star ship. הייתי מנוי על ST communicator. מה אני מקבל ממועדון בארץ, פרט לכרטיס חבר? עד כה לא ראיתי פעילות שתמשוך אותי להיות חבר המועדון, כולל המגזין המפואר והמושקע שלו (בלי ציניות). ------------------------------------------------------------------ אני חושב שיש לי מעט ידע בנושאי ST, וכי אני יכול מעת לעת לעניין כמה אנשים ששומעים אותי מרצה. אז אני מרצה מעת לעת, אבל לא בתדירות גדולה מדי - כי יש גבול לכמות ההרצאות שאני יכול לתת בהתנדבות (ואני מרצה בפורומים רבים ושונים - הרבה מאוד פעמים בשנה, ולא מעט גופים וארגונים פונים אלי להרצות בהתנדבות. אגב, נקודה למחשבה - "שנור" של מרצים צריך להעשות בעדינות ובמינון סביר!). אז האם משהו היה משנה את דעתי והייתי מצטרף למועדון? כן! על כך בתגובתי הבאה.

טל ענבר

New member
מה היה גורם לי להצטרף למועדון?

פעילויות ברמה ש א נ י מגדיר כגבוהה. מפגש עם אנשים זקנים כמוני - ילידי 1969 והסביבה, השותפים לST מעבר לרמת אישיות השחקן/עם מי הוא יצא/מה הוא אוכל בבוקר. הרצאות של אנשי מדע ורוח על הסדרה, והתממשקותה לתחומי חיים שונים. יבוא פריטים שונים כמו מארזי ה - DVD השונים של הסדרות, בהנחה (שכן הייתה מתארגנת רכישה מרוכזת והוצאות המכס והמשלוח היו מתחלקות) מרתונים של פרקים, באיכות תמונה וצליל טובות. (בסינמטק, או בלב 4, ובכלל לא חסרים בתי קולנוע קטנים). אני רוצה לראות פעם בשבועיים 5 פרקים של VGR. אסור לי? וכמובן, צפיה בצוותא עם חברים נוספים. הפרדת מב"כ מתחומים שונים שהסתפחו למועדון. לא מעניין אותי באפי. סטארגייט בעיני זה אשפה. (החל מהסרט הגרוע, וכלה בסדרה). למה אני צריך לממן אפילו בשקל פעילויות של תחומים אלה? גישה חיובית להצעות קונסטרוקטיביות של ראשי המועדון (ראו ההתדיינויות בפורום ותבינו). יוזמה שהייתה מצליחה (!!!!) להביא לשידור בטלויזיה בארץ את כל סדרות מב"כ לפי הסדר. זהו בערך....לא מוגזם, נכון?.....

subatoi

New member
טוב, אני לא ממש הכתובת,

אבל אני אענה. כל מה שאתה מחפש לא יכול לקרות כל הזמן, אלא מדי פעם, וזה ברור לכולנו. בשביל מפגש של שכתב גיל מסוימת, צריך שהיא אכן תתקיים במועדון. ואני בספק אם היא כן. אבל גם אם כן, מה המועדון צריך לעשות בשביל זה? לפרסם הודעה שקוראת לזה? הרי כל אחד יכול לפרסם הודעה כזו בפורומים וכאלה. ובתיאום עם אתר המועדון, אפשר גם לפרסם את זה באתר בלי בעיות. אז זו לא בעיה. "הרצאות של אנשי רוח ומדע". אחלה רעיון. יש מאמץ תמידי להביא אנשים מעניינים כדי להרצות. השאלה זה כמה אנשים יכולים לעסוק ב"גיוס" הזה בימים רגילים, וכמה אנשי רוח ומדע נענים לאתגר הזה. כולנו נשמח אם מישהו מכיר מישהו שמכיר מישהו מתאים, ויוכל להביא אותו לאירוע זה או אחר. יבוא של DVD ומוצרים יקרים זו בעיה, כי לרוב הקהל של המועדון אין כסף (צעירים, חיילים, סטודנטים), ככה שגם אם היו רוצים (והם רוצים), זו בעיה בשבילם. מה גם שהיום לכולם יש את הכל על המחשב (לצערי), אז זה לא כזה מבוקש (שוב, לצערי). מרתונים של פרקים- יש הקרנות כאלה, כל שבוע בת"א. נכון, היום כמעט ואין שם, אם בכלל, מב"כ, משום מה, אבל פעם היו שם סדרות מב"כ על ימין ועל שמאל. אני מניח שהסיבה היא שלא היה ביקוש לסדרות מב"כ בהקרנות האלה, אבל מצד שני, גם הסדרות שכן משודרות לא גורמות להצפה במקום. השאר זה לא תחום שיש לי מה לומר לגביו, מלבד היוזמה להקרנת מב"כ, שבה אני תומך לחלוטין, רק צריך מי שירים אותה, וזה אין למועדון (וחבל נורא, לדעתי. ואני כבר כתבתי איזה 4000 ומשהו מילים באתר בנידון, בעבר הלא רחוק. לסיכום, טל, אני תומך ומבין את רוב מה שאתה מציע. אני אפילו תומך. רק שלכל דבר יש סיבה אם הוא מתקיים או לא מתקיים. טוב, לרוב הדברים. יום טוב

sysiphus

New member
כלל לא מוגזם, אבל...

חלק ניכר מהנושאים שהעלית הם גם דברים שאני הייתי רוצה לראות מופעלים ומופקים במסגרת המועדון, ואף ציינתי זאת בחלק מהפוסטים שלי. יחד עם זאת, אתה מניח יחסי "לקוח / ספק שירות" בינך לבין המועדון. אין בין המועדון לחבריו מערכת יחסים שכזו, בראש ובראשונה כי כל הפעילות היא התנדבותית בהגדרה ואנשים עושים מה שעושה להם טוב וכייף. קשה מאוד לגרום לאנשים להתנדב לטובת פעילות שהם אינם מוצאים כמהנה. זה בעיה, כי חלק מהפעילות היא מאוד חשובה אך לא מהנה במיוחד, אבל קשה לרתום אנשים בשביל "חשוב", קל הרבה יותר בשביל "כייף". על כן המועדון על פעילויותיו, תכניו ורצינותו, הוא פועל יוצא של חבריו ופעיליו. אם יהיו יותר חברים בני 30+ יהיו גם יותר פעילים בני 30+ ועל כן יותר פעילויות. כנ"ל לגבי כל שאר הנושאים... זה מצער מאוד, אבל זה כך, כל עוד המחויבות של אנשים לפעילות היא ע"ב כייף... וקשה מאוד למצוא פעילים שמוכנים להתנדב לטובת "חשוב"...

למעלה