סטודנטיות ואמהות

C H 4

New member
מותר לה לקחת עוד 3 חודשים

וממש לא חייבים לשלם לה מלגה על הזמן הזה. ככה עשו כמה בנות שאני מכירה וזה היה על חשבונן.

tibia2014

New member
פספסתי

למה שאחרות יפגעו כי מישהי אחרת העתיקה?
הרי במחקר שלך את לא מנסחת כלל לפי המיעוט של המקרים, נכון?

חוצמזה שהיא לא נצלה לרעה את היחס המיוחד שלך, מילא אם היית הולכת לקראתה ונותנת לה דד-ליין מאוחר והיא לא היתה עומדת בו, אבל העבירה שלה התבצעה בשדה אחר לחלוטים מזה שהלכת בו לקראתה, לא?

L Bloomer

New member
ברור! סתם שחררתי קצת עצבים...

ודאי שהסטודנט/ית הבא/ה שתזדקק לסיוע או להקלה תקבל אותה, בלי קשר. סתם, העתקה זה תמיד מעצבן, אבל מעצבן עוד יותר כשזה בא אחרי שהקלת והלכת לקראת הסטודנטית.
אגב, למיטב ידיעתי אין עונש מוות על העתקה...

ayulli

New member
ברור

אחד הכיפים בבלשנות השוואתית זה לגלות העתקות - בעיקר בשפות שבהם המעתיק העתיק את הכל, כולל את השם...

tibia2014

New member
יש הרבה דברים כיפים בגילוי פלגיאט

כמו משל המקרה הקלאסי שקרה למנחה שלי עם סטודנט לתואר ראשו לא ממזמן.
המנחה לסטודנט [בנימת יאוש צינית]: "תגיד, לא חשבת להסתכל מי העורך של האינציקלופדיה המקוונת שממנה העתקת את החומר? השם לא צלצל לך מוכר מאיפשהו? לא עלית על הדמיון בין שם העורך לשם המרצה של הקורס שכרגע יושב מולך?" המנחה שלי אמר שעיני העגל שנפערו בזמן שהאסימון נפל יחרטו להרבה זמן בזכרונו (בסופו של דבר לאור עוד כמה מקרים דומים, ב"עדוד" ראש החוג, הסטודנט הבין את הרמז ועזב את התואר ללא כל צעדים משמעתיים).

בלי קשר לפלגיאט - הסצינה שתוארה לעיל היא אחד החששות האקדמיים הגדולים שלי, להרגיש שעליתי על איזה משהו ייחודי שיסלול לי את הדרך הלאה בקלות ואז לגלות שכולם כבר מדברים על זה כבר כמה שנים ורק אני הייתי שרויה באפילה (ולהיתפס כבורה פרובנציאלית ולא עדכנית).

למעלה