המממ
מה התכניות שלכם לספ"ש הקרוב ? אתמול נפגשתי עם חברים ובנינו דמויות ל D&D, היום נפגשים לשחק. עשיתם משהו מענין השבוע ? היתה שביתה. בעיקר לימודים. קניתם משהו מעניין ? לא זכור לי שקניתי משהו מעניין השבוע. איזה פריט לבוש ??? אני צריך בקרוב. דודי הביא לי תלושים של איזה 500 שח לכבוד האפיקומן... באה לשופינג? יש לכם תכניות לשבוע הבא ? לימודים... מה השיר ששמעתם הכי הרבה ואתם ממליצים עליו לחברי הפורום ? המממ, אוסיף בסוף, קצת ספאמי.
מה הכי בא לכם לשתות ? כרגע שום דבר. ראיתם את הקליפ "אדון עולם" של סאבלימנאל ומירי בן ארי .? סאבלימינאל?
כן, כן, טורו טורו, לא לטעמי. מה אתם אומרים עליו ? יפה השתיקה. הנה הזמרים שלי:
Anouk , Arik Einstein , Beatallica , The Beatles , Beethoven , Bjork , Blind Guardian , Deep Purple , Enigma , Guns N` Roses , Opera Arias , Natalie Imbruglia , J.K. & Co. , Joni Mitchell , Kitty Margolis , Maddona , Metallica , Nightwish , Nirvana , OConnor , Orff - Carmina Burana , Pavlov`s Dog , Pink Floyd , The Police , Rage Against the Machine , Red Hot Chili Peppers , Rolling Stones , Scanner , Shalom Hanoch , Shlomo Artzi , Shmulik Kraus , Monty Python , Sting , The Cardigans , Bach , Joe Satriani , Mozart , Schumann , Weber , Wagner , Moussorgsky , Charpentier , Vivaldi , Handel , Haydn , Cherubini , Schubert , Schumann , Rossini , Gounod , Brahms , Bruckner , Verdi , Whitney Houston , Within Temptation , Rita ,