סטודנטים ויום העצמאות ב
אנשים

טום לרר אכן נהדר.And Spring is here

ואת יודעת מה זה אומר....*אורז בטנים וסטריכנין*.אה, ואם את אוהבת אותו סביר להניח שתאהאבי את טום סמית, יש לו שירים משעשעים ביותר, כולל שיר על התאבדות תוך כדי הליכה לאורך החוף שהפך לSing along די משעשע .

עונה בקצרה

מה התכניות שלכם לספ"ש הקרוב ? להיות ככה בבית לשבת עם כוס תה טוב ולקרוא ספר בנושא היהדות עושים היום משהו ? היום? הולך לישון עוד מעט עשיתם משהו מענין השבוע ? אמממממ הלכתי לבית כנסת
קניתם משהו מעניין ? לא איזה פריט לבוש ???לא יש לכם תכניות לשבוע הבא ? סודי מה השיר ששמעתם הכי הרבה ואתם ממליצים עליו לחברי הפורום ? בזמן הזה אני לא שומע מוזיקה עם כלי נגינה בגלל ספירת העומר ... מה הכי בא לכם לשתות ? נס קפה מתוק ראיתם את הקליפ "אדון עולם" של סאבלימנאל ומירי בן ארי .? אמממ לא.. מה אתם אומרים עליו ? לא ראיתי

RichardSmith

New member
תלוי בעדה:

"ישנם הבדלים במנהגי האבלות ובזמן בו היא נוהגת בין העדות השונות. בימים אלו נוהגים למעט בהם בשמחה - לא להסתפר ולהתגלח, לא לקיים חתונות, לא לשמוע מוזיקה (יש המקילים בשמיעת מוזיקה ללא ליווי כלי זמר), ולא לרקוד. כמו כן יש שנמנעים מללבוש בגד חדש או מלאכל פרי חדש כדי לא לברך "שהחיינו"." מויקי

לגבי ספירת העומר../images/Emo36.gif

מנהגי ספירת העומר: -עד ל"ג בעומר - לספרדים. עד שבועות (חוץ מל"ג בעומר) - לאשכנזים. -אסור להתחתן, לשמוע מוסיקה ולרקוד, להסתפר ולהתגלח. -לנשים מותר להסתפר לצורך (אם צריכה להסתפר מטעמי צניעות וכו'), ומותר להן בכל מקרה להוריד שפם וגבות ולגלח שיער. לגבי ספירת העומר: האיסורים שאני יודע: - מה שאני ליקטתי מפורום
לא מתגלחים או מסתפרים- לגבי תספורת של נשים ראי את הסריקה--------------)(הסיכום הוא בסוף התמונה- סימנתי לך) אסור לנשים להסתפר אם אין צורך (ואם יש צורך של צניעות, כגון שהשיער יוצא מהכובע - מותר להן להסתפר). נלקח מפה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=681&msgid=96173950 איסור שמיעת מוזיקה של כלי נגינה -שירים ללא כלי נגינה מותר לשמוע. יש ביצועים ווקאליים(שירים ווקאליים הם שירים ללא כלי נגינה, כלומר רק אנשים מזמרים) של שירים ומותר לשמוע אותם. (יש מקרים שפוסקים לאנשים שמותר להם לשמוע מוסיקה בספירת העומר, אבל צריך שאלה אישית. זה אינו היתר לכלל). נלקח מפה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=681&msgid=96539756 בספירת העומר מותר לקנות בגדים חדשים לכתחילה, ומותר גם לחדש אותם (ורק המחמירים נמנעים מלחדש אותם, אבל לא נמנעים מלקנות). ובוודאי שבגדים שאין צריך עליהם ברכת שהחיינו, כי אינם בגדים חשובים - מותר לקנות ולחדש. איך מגידרים בגדים חשובים? יש מי שאומר שבגדים חשובים זה בגדים כמו חליפה שלמה, או בגד שלובשים לאירוע, כלומר בגד מכובד וכו'. ז"א לא ג'ינס או חולצת טריקו או אפילו סתם חולצה יפה לאירוע, אבל פשוטה ואינה חלק מחליפה. ויש מי שאומר שכל בגד שגורם לך לשמחת הלב גדולה, אפילו אם הוא בגד פשוט. נלקח מ: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=681&msgid=96612258

עכשיו תורי

מה התכניות שלכם לספ"ש הקרוב ? אממ אתמול - מסיבת יום הולדת של ידיד .... היום הייתי אמורה לצאת אבל לא תכננתי כזה הנג אובר .. עושים היום משהו ? כבר לא עשיתם משהו מענין השבוע ? כןןןןןןןן קניתם משהו מעניין ? יאפ איזה פריט לבוש ??? סקיני חדש, וגופיה מהממתת
יש לכם תכניות לשבוע הבא ? ברור, אני מתיחלה בעבודה חדשה, ויש את יום העצמאות ... מה השיר ששמעתם הכי הרבה ואתם ממליצים עליו לחברי הפורום ? Break It Off מה הכי בא לכם לשתות ? כרגע..... דיאט קולה ראיתם את הקליפ "אדון עולם" של סאבלימנאל ומירי בן ארי .? כן מה אתם אומרים עליו ? מהמםםםםםםםם
ספרו משהו בא לי כבר יום העצמאות

RichardSmith

New member
המממ

מה התכניות שלכם לספ"ש הקרוב ? אתמול נפגשתי עם חברים ובנינו דמויות ל D&D, היום נפגשים לשחק. עשיתם משהו מענין השבוע ? היתה שביתה. בעיקר לימודים. קניתם משהו מעניין ? לא זכור לי שקניתי משהו מעניין השבוע. איזה פריט לבוש ??? אני צריך בקרוב. דודי הביא לי תלושים של איזה 500 שח לכבוד האפיקומן... באה לשופינג? יש לכם תכניות לשבוע הבא ? לימודים... מה השיר ששמעתם הכי הרבה ואתם ממליצים עליו לחברי הפורום ? המממ, אוסיף בסוף, קצת ספאמי.
מה הכי בא לכם לשתות ? כרגע שום דבר. ראיתם את הקליפ "אדון עולם" של סאבלימנאל ומירי בן ארי .? סאבלימינאל?
כן, כן, טורו טורו, לא לטעמי. מה אתם אומרים עליו ? יפה השתיקה. הנה הזמרים שלי:
Anouk , Arik Einstein , Beatallica , The Beatles , Beethoven , Bjork , Blind Guardian , Deep Purple , Enigma , Guns N` Roses , Opera Arias , Natalie Imbruglia , J.K. & Co. , Joni Mitchell , Kitty Margolis , Maddona , Metallica , Nightwish , Nirvana , OConnor , Orff - Carmina Burana , Pavlov`s Dog , Pink Floyd , The Police , Rage Against the Machine , Red Hot Chili Peppers , Rolling Stones , Scanner , Shalom Hanoch , Shlomo Artzi , Shmulik Kraus , Monty Python , Sting , The Cardigans , Bach , Joe Satriani , Mozart , Schumann , Weber , Wagner , Moussorgsky , Charpentier , Vivaldi , Handel , Haydn , Cherubini , Schubert , Schumann , Rossini , Gounod , Brahms , Bruckner , Verdi , Whitney Houston , Within Temptation , Rita ,​

אם אתם שואלים מה איתי, אז הנה:

(ברור שלא שאלתם) תוכניות לסופ"ש הקרוב- טוב, הוא כבר עבר. בינתיים תולים דגלים בכל הבית (עוד לא השגנו דגל לאוטו...) עושים היום משהו- שבת מנוחה. ואם הולכים לפי היום היהודי, אז אני הולכת לבית-ספר... משהו מעניין השבוע- עשו לי שתי סתימות (יום אחרי יום)!! נכון שכיף לי? לא אכלתי ארוחת ערב כי היה אסור לי לאכול עד שתים עשרה בערך... קניתי משהו מעניין- שעון. דבר שחסר לי מאוד בשנה האחרונה. פריט לבוש- טוב, אתם יודעים, ספירת העומר... תכנית לשבוע הבא- להיות בטקס, טקס, טקס, עוד טקס וגם טיול קטן פה ושם. שיר- אהממ... עכשיו אני שומעת איזה ניגון של החסידות של סבא של סבא של סבתא של סבתא שלי (מדויק) שאח שלי מצא באינטרנט... בא לי לשתות- קולה, אבל הרופא שיניים אמר שאסור. עברתי למים... ראיתי את הקליפ- שמעתי, אבל לא ראיתי. מה דעתי- לא ממש מרשים. אני לא חושבת שמתאים לעשות דבר כזה ביום השואה... אם מדברים על השואה, אז שיהיה בכובד ראש, ברצינות ובכבוד. לא בקליפ של ראפ. ככה לפחות אני חושבת... משהו מעניין- ידעתם שספירת העומר זה זמן מצויין לתיקון המידות? לא אמרתי שתתחילו להיות צדיקים, אבל אם אתם רוצים להפחית את מידת הכעס, ריבים, חוסר סבלנות, עצבות וכדומה- תתחילו לעבוד על עצמכם!

Some Might Say

New member
נממ

- מה התכניות שלכם לספ"ש הקרוב ? עבר כבר.. יצאתי עם חברים והלכתי למסיבת גיוס של ידיד... אנשים התחילו לרקוד שם את הדבר הזה של יוני בלוך והיה משעשע - עושים היום משהו ? ממ מסדרת תיק ועושה כלים - עשיתם משהו מענין השבוע ? ביום ראשון טיילתי בתמח"ת .. זה נראה כ"כ מזמן
- קניתם משהו מעניין ? מתנות יומולדת לחברים ונעליים לעצמי. סה"כ 170 ש"ח X: - איזה פריט לבוש ??? נעליים כאמור - יש לכם תכניות לשבוע הבא ? טקס יום הזיכרון, יוםעצמאות בבסיס (פאן) ואח"כ, בתקווה רבה, לחזור הביתה. אולי ביום חמישי מסיבה אם יהיה עם מי. - מה השיר ששמעתם הכי הרבה ואתם ממליצים עליו לחברי הפורום ? Oasis - Don't Go Away גרסה אקוסטית של נואל - מה הכי בא לכם לשתות ? שייק אוריאו. עד לסתימת עורקים טוטאלית. - ראיתם את הקליפ "אדון עולם" של סאבלימנאל ומירי בן ארי .? !?

למעלה