סטודנטית

מצב
הנושא נעול.

orita4

New member
סטודנטית

סטודנטית
אנחנו לא רוצות לעשות משהו שהוא לא בסדר לפי הפורום אז אני ישאל בכנות אנחנו פשוט סטודנטיות למשפטים וקיבלנו עבודה שאנחנו צריכים לעלות לבד על הסוגיות המשפטיות שעולות מן האירוע ועל פי אלו סדרי דין יש לפעול ולא הפנו אותנו לחומר קריאה בנושא כלל
-האם אפשר לשאול כאן שאלה ומישהו יוכל לתת לי רק כיוון של לפי איזה נושא לחפש על זה פסקי דין

אפשר לשאול שאלה.

סטודנטית
אנחנו לא רוצות לעשות משהו שהוא לא בסדר לפי הפורום אז אני ישאל בכנות אנחנו פשוט סטודנטיות למשפטים וקיבלנו עבודה שאנחנו צריכים לעלות לבד על הסוגיות המשפטיות שעולות מן האירוע ועל פי אלו סדרי דין יש לפעול ולא הפנו אותנו לחומר קריאה בנושא כלל
-האם אפשר לשאול כאן שאלה ומישהו יוכל לתת לי רק כיוון של לפי איזה נושא לחפש על זה פסקי דין
אפשר לשאול שאלה.
או שתקבלו תשובה טובה או שלא.

מצטערת, לא ראיתי את הודעתכן אתמול

סטודנטית
מצטערת, לא ראיתי את הודעתכן אתמול
אתן יכולות לשאול, אני לא מבטיחה שנוכל לעזור. אני כבר אומרת שאם זה ידרוש ממני לחפש פסיקה, אני כנראה לא אעזור. צר לי, אבל אין לי זמן לחיפושים בהתנדבות. בכל מקרה, בהצלחה בעבודה ובכלל במקצוע.

מצב
הנושא נעול.
למעלה