סטונהג' בזריחה

Tatu4Taty

New member
סטונהג' בזריחה

רוצים לראות את סטונהנג' אך נגמר הכסף? לא מוותרים על הכיסא המרופד שלכם? אל חשש! האתר הבא למשימה ניגש. הצצה לסיור בסטונהג' בשעות הזריחה עם אפשרות להסתכל סביב. קישור מצורף!

Weirdi

New member
סטונהנג' בזריחה?

כשנכנסים למקדש, האם זה לא הגיוני שאזור הסגידה יהיה ממולך ולא מאחוריך? זה הגיוני להכנס, להסתובב ולהסתכל על השמש העולה? רוב הפעמים, מה שאנשים מסתכלים עליו נמצא ממולך כשנכנסים. סטונהנג', לפי כל העדויות, נבנה כדי לראות את ה*שקיעה* ביום הקצר בשנה (אלא אם היה אלטר-פיס שהחזיר את אור השמש בזריחה:) חוץ מזה, המקום הוא מה שאנשים עושים ממנו, וכשעושים שם מסיבות אלכוהול של צעירים בלי שום נופך דתי (זה מקום דיי מקובל למסיבות) ועם הכביש החדש, אני אעדיף את הוודהנג'ס שמצאו בסביבה.

Tatu4Taty

New member
אני לא מבין על מה הטענות...

קישרתי אותכם לאתר שבו אפשר לצפות בסטונהנג' ב360 מעלות בחינם. על מה כל המהומה?

MetalSinagouge

New member
אגב...

זה לא ממש קשור אבל מישהו פה פעם ביקר בפירמידות במצרים? במקרה חפרתי את ה12 גיליונות נשיונל ג'אוגרפיק שפעם הייתי מנוי אליהם, ובצירוף קמצוץ פאגאניזם, הבנתי שלמצרים גם היה חתיכת פנתאון.

חתיכת פנתיאון

זה understatement. לא הייתי בפירמדות, או במצרים בכלל (גם לא בסיני...). חשוב אבל לזכור שהפירמדות, אחרי הכל הם קברי ענק. מבחינת האלים, המקדשים הם אלו שחשובים יותר (אבו-סימבל, קארנק וכו')

MetalSinagouge

New member
אני זוכר במיוחד...

פרק מבאטמן המצוייר, שבו ארכיאולוג יוצא לחפש חיי נצח, ומוצא משהו יותר קרוב למוות. אני גם זוכר את "דר פייבס הנתעב חוזר" שבו היה חיפוש של חיי אל-מוות במצרים. אני גם יודע על קראולי שנטען כי מישהו הכתיב לו משהו, במצרים. ישנה תאוריה די מגוחכת על חייזרים נורדים שבעצם הקימו את הפירמידות, וחיברו את כתב החרטומים למעננו. או בקיצור: לעזאזל, מצרים היא שכנה של א"י, צריך לנסוע לשם!!!

שכנה, שכנה...

מזכיר לי בדיחה יהודית: כשאלוהים ברא את העמים השונים, הוא נתן לכל עם שתי תכונות חיוביות. הבריטים מנומסים ונבונים, הצרפתים אניני טעם ורומנטיקנים, השוויצרים דייקנים ושומרי חוק וכן הלאה. כשהגיע ליהודים, נתן להם חכמה, שמחת חיים וחוש לכסף. כל המלאכים הזדעקו "זה לא פייר! למה להם שלוש ולכל האחרים רק שתיים?". "חכו, חכו," ענה להם אלוהים, "אני הולך לסדר להם כאלה שכנים..." על חייזרים נורדים לא שמעתי, אבל על תיאורית החייזרים והפירמדות כבר שמעתי (דרך אגב, היום כבר יודעים איך בנו את הפירמדות, אז מן הסתם גם התאוריה הזו הלכה לפח). לגבי חיי נצח - המצרים האמינו כי חיי הנצח באו אחרי המוות (וגם לא כולם היו זכאים להם). לגבי קרואלי, הוא העביר בתקשור לכאורה את ה- Book of the Law במשך שלושה ימים כאשר שהה במצרים.

MetalSinagouge

New member
חהחהחה!!! אחלה שכנים אינדיד.

ג'יהאד ג'יהאד, אבל מוזיקה הם יודעים לעשות
היה בחור בשם זכריה סיטצ'ין שכתב ספר בשם "הפלנטה ה12". לפי מה שהבנתי הוא התבסס על כתבים שומרונים או משהו. צריך לקרוא בהזדמנות. על תיאוריית החייזרים הנורדים נתקלתי באתר כלשהו על שטניזם תאיסטי, אני די מפקפק במה שנכתב שם. לפי מה שנכתב החייזרים ההם הם סוג של אלים 'טובים' בעוד שאלוהי ישראל הוא 'רע'. הם מקשרים את השטן שלהם לאנקי (שזו גם דמות ממיתולוגיה מסופוטמית, כזאת שהסופר הנ"ל הזכיר סביר להניח, אם איני טועה).

מטאל סינגוג -

ראשית כל קרא זאת ואמור דעתך : טענה מסקרנת . וכעת - מי אתה ומה מעשיך ? שמא להוויניסט אתה , תאיסטי , אקלקטי , מלומד אקדמאי , עב"מולוג או סתם נשמה תועה ? (-:

ואם עוד טרם שמעת על התנועה הראלית,

ואם עוד טרם שמעת על התנועה הראלית - אשר מהווה ארגון רציני , גדול , ממוסד וללא כוונות רווח ( בניגוד לאי אלו טענות קונספירטיביות בעליל אשר תמצא ברשת בימים טרופים אלו ) , אז כנס הנה , ובאם שאלות לך - אתה מוזמן .

MetalSinagouge

New member
איך אפשרי קיום דת בלעדיהם? ../images/Emo13.gif

אני מבין איך קורצת הפילוסופיה\דת\תאוריה הזו, בני האדם התפתחו ועם התפתחות זו- תבוא גם התפתחות 'מיתולוגית' בהתאם. אם 'פעם' רווחה הדעה כי "בראשית היה..." (ז"א- היה משהו- חלל), היום רווחת הדעה כי מה שהיה היה פרוטון זעיר לאין שיעור וכי בזמן מסויים שיחשב כזמן 0, במשך 0.000000000000000000000000000000000000000000043 השנייה נוצר משהו כביר לאין שיעור שממשיך להתפתח ברגעים אלו במהירות עצומה. יצא לי לצפות פעם בתוכנית נוצרית על אתאיזם שבה הטריומף הגדול של המנחים היה הבאה לידיעה כי אפילו דרווין (מי שהם בטח מחשיבים כאליל האתאיסטים) אמר כי סדר שכזה, כפי שקיים בין התאים שמרכיבים את הרקמות בגוף, בלתי אפשרי שייקרה בטעות. אותי בכל אופן זה די מנחם לחשוב שבעזרת דגימת רקמה אחת יכולים ליצור עוד כמוני. אה.. סתם הסתבכתי. בקיצור.. מסיון לא בבית ספרנו. (להגנתו ייאמר שכבר הכרתי את האתר כמה חודשים לפניי
)

לא פרוטון, נקודה סינגולרית.

וגם זו, אחרי הכל תיאוריה (שדרך אגב, פיזיקאי שהיה גם כומר הוא זה שהגה אותה. זה אולי אחת העובדות הבודדות הנכונות בספריו של דן בראון). ולגבי דארווין... טוב נו, תוכניות דת הרי תמיד היו מקור מדעי מהימן

MetalSinagouge

New member
אבל זו תאוריה...

מנופחת ומדעית- בדיוק מה שאנשים כמוני, בעלי ידע בסיסי בלבד בפיסיקה מחפשים. אני דווקא לא מפקפק בתוכנית הזו, לדעתי היא די מהימנה (חוץ מזה שהם לקחו בנאדם מהרחוב ובעזרת כמה שאלות דת מוסוות במוסר יומיומי הפכו אותו מאתאיסט לחיה רעה), וחוץ מזה שהם עדיין נתלים על אלוהים בתור המקור היחיד להווצרותנו. אני לא ממש זוכר את הקטע אצל דן בראון (מדברים על ספרו קוד דה וינצ'י, נכון?) שבו הוזכרה הבריאה, אבל אני זוכר כמה דברים די מעניינים על סימבולוגיה שלי נשמעו די נכונים.

לפי מה אתה קובע שהיא מהימנה?

האם הם הראו בדיוק היכן דארווין הודה בכך שהוא מאמין בבורא (לא זכור לי שקראתי אותו כותב את זה, אבל סביר להניח שהוא היה, לפחות בחלקו, אדם מאמין במידה כזו או אחרת, אחרי הכל הוא חי בתקופה בה האמונה עדיין היה לה משקל כבד)? זה מ"מלאכים ושדים", אם אני זוכר נכון. עזוב "נשמעו". תבדוק. יש מספיק מקורות (ואצל בראון גם מספיק טעויות).

MetalSinagouge

New member
הנה דעתי.

במידה וקיימים חייזרים, לא הגיוני יותר שהם ישתילו את ההוכחות לקיומם במוחם של קבוצת אנשים שבה הפרטים קשורים איך שהוא, והאנשים הם אנשים הגיוניים בעלי ראש פתוח, אולי אפילו נטייה לדברים כמו מיסטיקה ובאותה מידה גם למדע? הבחור שאחראי על כל העסק הוא סתם איש רגיל, שפתאום חייזרים יצרו קשר רק איתו, והוא מפרסם את זה. מצד שני, מעניין לחקור למה כל מה שקשור באלוהים ברוב הדתות, קשור לשמיים. מה זה השמיים בעצם? מה יש אחרי שעוברים את שכבת האוזון הכחלחלה?

במידה וקיימים חייזרים

שמסוגלים למסע בין פלנטרי ואולי אף בין גלקטי, הגיוני גם שהם ידעו לשדר באמצעים קובנציונאליים (רדיו, טלויזיה וכו') ויצרו קשר עם אנשים בעלי השפעה בעולם (מנהיגים, מדענים בעלי שם, אנשי רוח בעלי שם), לא עם כתבים/נהגי מירוץ לא יוצלחים שחיפשו לעשות כסף קל והעתיקו את משנתם מאריך פון דניקן. או אולי סתם ישדרו לכל הגלובוס. למה שמיים? כי אי אפשר להגיע אליהם (רק לפני מאה ומשהו שנה בני אדם הצליחו לטוס לגובה ממש), אז לא יודעים מה יש שם למעלה - ומניחים שהאלים נמצאים שם. רגע... זה לא כל כך נכון. היהדות טוענת כי "בשמים ובארץ" - ובעצם, בכל הבריאה. אני משער שהנצרות והאיסלאם לא שונות בזה. בהרבה אמונות אחרות, האלים בהחלט ישבו במקומות "ארציים" יותר (אם כי הם גם הסתובבו בשמיים) - אצל היוונים זה היה האולימפוס, מתחת לאדמה וגם במעמקי הים. אצל הבבלים, האלים תחילה ישבו במעמקי הים ולאחר מכן בבבל (וגם אז הם "עברו דירה" לשמיים, חלקם) וכן הלאה. אז גם ההנחה כי "כל מה שקשור באלוהים ברוב הדתות, קשור לשמיים", היא שגויה. מה זה שמיים? מילה. חוץ מזה, שהם לא גבול.

אילן-

אילן- בבקשה את הוצאת הדיבה המובהקת תחסוך מן הפורום הזה. הן לגביי אישית והן לגבי התנועה בכלל.

למעלה